Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 318.392 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 13:43 ® HaD
-
ladamaj> mam tatu v invalidnim duchodu 15 let a vim co to obnasi. nepral bych to nikomu, ani nejvetsimu nepriteli. ty ano, a jen proto, ze trvam na svem nazoru a jeste mi vyhrozujes, tatovi dvou deti? je mi tebe smutno.
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 11:25 ® ladamaj
-
kety.vydra>to to je mezi mnou a Davidem.Koukám že zde pravda trochu vadí a když sem chtěl přestat tak zase se najde někdo aby se v tom šťoural.Myslíš že mě to baví či co ale vrbu dělat nehodlám nikomu.
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 10:29 ® kety.vydra reakce na …
-
ladamaj> Už to ale vážně přeháníš…
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 10:20 ® ladamaj
-
Had>nech mě napokoji dokud je čas a neber si mě do huby.Jinak do mé nemoci ti nic není přeji ti aby to stebou trohu zamávalo pak snad poznáš co to vše obnáší ubožáku.
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 2:06 ® HaD reakce na …
-
IVO>
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 2:05 ® HaD
-
IV.TO.ŠIRDA> OK, beru.
Ivo: vzhledem k tomu, že jsme pro Sedloňov uspořádali také sbírku, něco o tom vím a ačkoli se s Jakubem nemusíme, když je vzal do Španělska, napsal jsem mu děkovný mail. Já umím být spravedlivý a uznat zásluhy.
Ladamaj: možná jsem sprosťák a hulvát. Ale Tobě když dojdou argumenty, tak utečeš od tématu a začneš útočit a vytahovat svou nemoc. To jsou podpásovky a to nemám rád. Mé názory jsou neměnné a můžeš říkat co chceš. Ty mluvíš o tom co si myslíš, já o tom co vím. V tom je ten rozdíl. Věřím, že jsi v jádru fajn chlap, ale bohužel jsi mi ještě tuhle tvář neukázal. Sorry.
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 23:04 ® kety.vydra reakce na …
-
regulus> Další rekord?! Kurde,nestraš…
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 22:40 ® IVO
-
HaD : .. i když pokud máš v kalendáři finalistky soutěže Miss for fishing, tak už se teším..
reagovat)
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:34 ® sus1
-
LuboO> Určitě jooooo.
reagovat)Nejvíc ty moje příspěvky.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:32 ® LuboO reakce na …
-
sus1> myslis, ze nie?
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 22:20 ® regulus reakce na …
-
kety.vydra> myslím, že by to nemělo cenu, v novinách vyjde další článek o rekordním úlovku a někdo vyrobí další fórum na tohle téma, takhle se to jen oživí a je to tu pěkně pohromadě.
Dělali bychom Jakubovi bordel ve čtení na dobrou noc.
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 22:13 ® sus1 reakce na …
-
LuboO> Jj,určitě to tady čte,no???!!
reagovat)))
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:08 ® kety.vydra
-
Mám návrh-zrušte tohle fórum…To fakt nestojí za to.Myslím,že každý,kdo chtěl,už tu svůj názor napsal.A já už začínám být na příjmení Vágner vážně alergický jen ho čtu…
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 22:07 ® IVO
-
HaD: teda ten baner s upoutávkou na kalendář je fakt nepřehlédnutelnej
reagovat) Kam na tu krásu chodíš ?
- Středa 3. listopadu 2010 ve 21:50 ® LuboO
-
mam taky pocit, ze okrem lovu velkych ryb sa Jakubovi Vagnerovi excelentne dari jedna vec, a to postavit skupiny rybarov proti sebe a dokonale ich rozhadat. Chlapi, skutocne vam to stoji za to? Takto sa vadit kvoli jednemu chalanovi, ktory robi, co robi, mozno to robi dobre, mozno zle, mozno poctivo, mozno nie. Ale za tieto trenice a hadky urcite nestoji. A on si cita tuto diskusiu a skeri sa popod fuz…
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 21:27 ® osprey reakce na …
-
IVO> S dobrými rodiči, na které by ta děcka jednou mohla být hrdá a a oni zas po čase na ty svoje děti. To je taky dneska občas potíž.
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 21:25 ® sus1 reakce na …
-
IVO> V pohodě,nic se neděje.
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 21:21 ® IVO reakce na …
-
sears.13> jistě znáš to přísloví o minci a dvou stranách. Navíc – můj úhel pohledu je ovlivněn především Sedloňovem. Víš – pokud bych si mohl vybrat – tak raději bez moře, bez hor, bez táboru a značkových hadrů,ale s rodiči a doma. Ale to už jsem odbočil od tématu.
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 21:17 ® IVO reakce na …
-
osprey> jasný, rozumím a souhlasím.
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 21:16 ® IVO reakce na …
-
Alov> V mnohém s tebou v tomto směru souhlasím. Jeho praktiky se mne nedotýkají a jeho životní postoje mne míjí.U Vládi mám několik důvodů, proč si ho vážit. Ale jak jsem napsal, znám ho osobně.
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 21:16 ® IV.TO.ŠIRDA
-
HaD> Davide,k tvému příspěvku 2.list.ve 20.50h – se pokusím trochu obhájit. S Jakubem jsem se setkala v Tovačově asi tak nějak podobně jako s tebou na Srazu chytej.cz.Na veletrhu jsem se s tebou vyfotila a mé mínění o tobě je kladné i přesto,že tě neznám podrobněji a když o tobě bude někdo škaredě psát třeba i pravdivě,tak tomu neuvěřím a zastanu se tě,protože jsem tě poznala jako dobrého člověka. Možná je to má špatná vlastnost,ale už jsem taková a nikdo mě nezmění. S tímto tématem končím…
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 21:14 ® sears.13
-
IVO> Závidím ti ten názor. Až s dětmi z děckého domova strávíš víc času, tak to možná přehodnotíš. Myslíš, že se dětem z děckého domova o moři jen zdá? Tak ty děti od nás jezdí skutečně 2× za rok k moři a jednou na hory + dětské tábory samozřejmostí. A když jsme tam při prvním kontkatu před pár lety přivezli nové, ale neznačkové oblečení a hračky, tak tyto zůstali absolutně bez povšimnutí. Mimochodem u nás převládají cikánská dítka.
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 21:11 ® IVO reakce na …
-
Ok, tak to je něco jiného.
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 20:52 ® sus1 reakce na …
-
osprey> Tady odtud??!!těěěžko.
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 20:51 ® osprey
-
sus1> Copak, dohodíš nám nějakého zženštilého estéta do naší sbírky adminů?
IVO> Jeden z důvodů, proč se ty vášně snažím utlumit. Vláďa by to nakonec možná dost ošklivě schytal a možná by si ani nebyl až tak zcela vědom za co. A k tomu, že JV udělal něco pro děti z děcáku. Určitě je to dobře. Jak už jsem napsal níž – všichni jsme svým způsobem černobílí.
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 20:51 ® Alov
-
IVO> Tvé příspěvky beru a časem možná změním názor jak na dětské domovy, tak i na Láďu. Nejsem typem člověka, který zatvrzele i přes pádné argumenty hájí svůj názor. Pokud mě někdo přesvědčí o opaku, uznám to. Zatím se tak nestalo. Můj pohled na JV se tímto nemění. Tím mu samozřejmě neupírám to, co pro ty děti udělal.Jen mi prostě nejde přes žaludek jeho způsob prezentace jeho práce. Ale jak už jsem psal pár stránek dál. On a jeho business můj život nijak neovlivní. Nic mu nezávidím. Každý si je strůjcem svého osudu To je fakt…
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 20:50 ® sus1
-
Robur> Jj,všimnul jsem si,že taky začal muškařit -zmuš(ž)ilej.
reagovateeesi se nesplet.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 20:49 ® sus1 reakce na …
-
IVO> Ne ,to nebyl,ale pracuju v tom nějakej rok,tak něco o tom vim.
reagovat - Středa 3. listopadu 2010 ve 20:46 ® IVO
-
osprey>
reagovat))
- Středa 3. listopadu 2010 ve 20:44 ® IVO
-
sus1> ale kdepak. Mimochedem –2 hodiny ?- tys tam byl s námi ?
reagovat