Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 317.101 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 13. srpna 2010 ve 13:07 ® kerob reakce na …
kerob

HaD> ani me to neprekvapuje a ze to lovec odmitl je jen dobre. :-)

reagovat
Pátek 13. srpna 2010 ve 13:03 ® Jak.novi
Jak.novi

HaD> Teď se jenom potvrdilo, co jsem si dávno myslel. A nevíš náhodou jestli ,,mistr" nějaký ten rekord neulovil? :-)

reagovat
Pátek 13. srpna 2010 ve 12:58 ® HaD
HaD

Tak teď jsem si sedl na zadek. Možná zbytečně, protože se jen znovu potvrdilo, to co všichni dávno víme. Slavný mistr byl letos v Kanadě na lovu jeseterů. Tam co jsem vloni natáčel já. Všichni průvodci na řece dostali povel, že pokud někdo bude mít na prutu velkou rybu, má jeho tým z NG kontaktovat s tím, že přijede a rybu natočí. Můj kamarád Chris Ciesla, se kterým jsem vloni natáčel, shodou okolností velkou rybu zapřáhl. Dal tedy echo štábu, který briskně přijel. Bohužel však Chris netušil, že rybu má před kamerami slavnostně vytáhnout mistr a bude se vydávat se za superlovce. To striktně odmítl. Takže tedy štábu nezbylo nic jiného než natočit jeho a Jakub „utřel hubu“. Je to nechutné. Podvody, podvody a zase jen podvody. A je koukám úplně fuk, jestli to točí Franta z Dolní Horní, Česká Televize nebo National Geografic.

reagovat
Čtvrtek 12. srpna 2010 v 18:04 ® HaD reakce na …
HaD

inspo> letos bude :-) Jen ty ryby se nám úspěšně před kamerou vyhýbají. Chytáme dva dny a smůla se lepí na paty, odjedu a hned SMS: „dalsi candat pres 80 cm, tentokrat 88 cm, jupii“. Ale letos to vyjde, slibuju :-)

reagovat
Úterý 10. srpna 2010 v 16:57 ® inspo reakce na …

pextr> Než další feeder, to raději konečně tu druhou přívlač.

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 ve 23:24 ® osprey reakce na …
osprey

HaD> Ani to mi ovšem nedává možnost plánovat nějaké natáčení. :-)

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 ve 22:25 ® Cudla
Cudla

ale hraje „kladného hrdinu“,dobře.

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 ve 22:06 ® HaD reakce na …
HaD

osprey> nejsi herec. Jsi rybář.

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 ve 21:31 ® osprey reakce na …
osprey

pextr> Nevím. Filmy netočí herci. Ti v nich jen hrají. Já jsem sice navíc i scénárista, ale to je pořád málo… :-D

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 ve 14:29 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> otázka, zda je to k smíchu :-/

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 ve 14:22 ® HaD reakce na …
HaD

rgb23> díky, ale těžko můžeš posoudit, zda BM neumí desetkrát víc co já :-)

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 ve 14:21 ® HaD reakce na …
HaD

bm> teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku. Díky, vůbec jsem si to neuvědomil, jak to vlastně je.

reagovat
Pondělí 9. srpna 2010 ve 13:29 ® pextr reakce na …

osprey> Budeš točit další dvd o feederu?

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 ve 21:54 ® osprey reakce na …
osprey

PrasatkoBile> Zachováváš si zdravý odstup a to je dobře.:-)) Já to taky nijak neprožívám. Trochu mě sice mrzí, že naše mediální rybářská ikona není někdo s duší třeba Milana Rozsypala, ale na druhou stranu se nedivím.

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 ve 21:18 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

To je výhoda nás nevědomých, ale mám li být upřímný.. jeho DVD se mi líbí. Nic mi nedávají, ale líbí. A tím to pro mě končí. Pokud si ku*** svoji pověst podvody je to jen a jeho mínus, ale víc mě zajímá co se třepe na prutu mě než jemu :-)

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 v 19:18 ® osprey reakce na …
osprey

PrasatkoBile> Já tomu člověku fandit nemůžu. Slyšel jsem toho o něm příliš mnoho…

reagovat
Sobota 7. srpna 2010 ve 13:08 ® PrasatkoBile
PrasatkoBile

Zkráceně.. Kuba je profík, který to umí dobře prodat. Fandím mu, líbi se mi jeho pořady a že je to komerce? No a? Komu to vadí? Hudba se taky nedělá z 90% pro radost ostatních a točí se v ní těžké prachy. Tak proč neprodávat umění v podobě rybařiny? Ten komu vadí přece nemusí na jeho pořady koukat a číst jeho články stejně tak jako já si nepusítím CDčko skupiny která se mi nelíbí. úúúúplně jednoduché řešení, ale nadávat někomu do podvodníků atd.?! Nadáváte někomu koho neznáte jinak než z televize, časopisů a bulvárních nesmyslů typu SPY, Blesk, Super, AHA atd takže nesuďte cizí osobu. Vám osobně by to asi taky bylo nepříjemné. Petrův Zdar všem.

reagovat
Pátek 6. srpna 2010 ve 21:57 ® inspo reakce na …

regulus> Taky jsem se smál, když jsem to četl.

reagovat
Pátek 6. srpna 2010 ve 21:55 ® regulus reakce na …
regulus

inspo> :-D

reagovat
Pátek 6. srpna 2010 v 16:41 ® inspo

http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…

reagovat
Pátek 6. srpna 2010 ve 14:30 ® 

Pánové a není to jedno ? Kdo z nás si v životě trošku nezabásnil a nepřidal si pár centimetříčků ? A taky se touto show Kuba živí. Zatím pokud vím nikomu nic nevnucuje. Mezi námi kdybych byl na jeho místě, možná bych byl horší.

P.s.: Mimochodem Kubou a jeho úlovky mě dráždí na pracovišti. Takže jsem silně vůči jeho osobě zaujatý.

reagovat
Pátek 6. srpna 2010 ve 2:19 ® rgb23
rgb23

bm> tvá reakce na Hada je zajímavá:-) Až dokážeš desetinu toho co on… zbytečné tě komentovat.

reagovat
Pátek 6. srpna 2010 v 0:07 ® Striker

A tady ma Kuba dalsi z rekordu… http://www.super.cz/…kl-uhor.html

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 ve 23:35 @ bm reakce na …

bm> promiň,ale drogy mi nic neříkají.

bm>

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 v 10:32 ® džigit

Kolovr@tek> já mám o JV udělaný vlastní obrázek a tady to čtu pro pobavení :-) Nejlepší jsou střety zarputilců z obou táborů.
Ovšem říct někomu že nic neumí a že mele h… .
Anonymita internetu je mocná =-|

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 v 10:29 ® Kolovr@tek
Kolovr@tek

džigit> Neřešim to.:)jj tak to sry

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 v 10:25 ® džigit

Kolovr@tek> odpověď nebyla k JV,ten je mi volný…Nemám mu co závidět
Přečti si jeho výlev ještě jednou!Myslím bm

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 v 10:10 ® Kolovr@tek
Kolovr@tek

džigit> Abych pravdu řek tak si myslím ,že mu tady hodně lidí závidí.Jestli se vám něco na něm nelíbí tak je lepší ho neřešit ne?

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 v 7:52 ® džigit

bm> Ty už to nehul!!!!!!!

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2010 v 0:32 @ bm

SPY je bulvár.Už neví do koho rýpnout!!!Vágner se dostal do NG a už je podvodník.Dle mého názoru se vypracoval sám.Udělal si s koníčka byznys a tak to má být.

reagovat