Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 317.053 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 3. srpna 2010 v 15:58 ® kerob reakce na …
-
TomK> a nedostal se on do National Geographic treba az na zaklade jmena, ktere si vybudoval v CR? A jak si „vybudoval“ jmeno v CR uz bylo receno.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 15:43 ® Deleted reakce na …
-
HaDe – byls to Ty, kdo zpochybnil vzdělání JV. Pokud neumíš konkrétně odpovědět na jasně položený dotaz, můžeš přiznat žes ulítl. Je to víc chlapské, než to co píšeš
A abych Ti odpověděl, myslím, s ohledem na různé lidi, kteří jsou označováni za celebrity nebo se pohybují v mediálním prostoru, že vzdělání a praxi rozhodně nepotřebuješ. A jestli to v ČT byla tlačenka – v ČR je možné všechno – je mi fakt ukradené. Nejsem jeho obdivovatel a JV je mi volný.
Zkus mi tedy vysvětlit, jak tento „lhář“ dokázal zblbnout lidi v National Geographic. Tady taky otec zvedl telefon?
Chápu, že pro Tebe, jako případného jeho konkurenta na mediálním trhu v české louži, je obtížné si to připustit, že by to tím být nemuselo…
Myslím, že tato diskuze vypovídá mnohem více o rybářích než o JV samotném… přeberte si to jak chcete. Howg.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 15:11 ® džigit
-
1Mara> tak dobře Pepo dobrý,ale Péťa je stále rychlejší
reagovathttp://www.mullermilch.cz/cz/videa/?…
- Úterý 3. srpna 2010 ve 14:59 ® 1Mara reakce na …
-
džigit> F Kolíně
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 14:30 ® džigit reakce na …
-
1Mara> Oldřichu,a kde je ta třetí?!?
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 14:27 ® 1Mara
-
Chlapí nelej te to
reagovatz oken , podívej te se jak vypadám
)
- Úterý 3. srpna 2010 ve 14:25 ® džigit
-
tucnak11> Tý woe,jak bys tak zustal,to by soupeř chcypnul smichy a vitězstvi maš v kešeni
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 14:22 ® HaD reakce na …
-
TomK> Ty nepřesvědčíš mě, já nepřesvědčím Tebe. Já jsem realista, Ty jsi idealista. Máš pravdu, že nic podobného český rybář nedokázal. Tolik lží a podvodů medializovaných v hromadných médiích – ano, to je „obdivuhodné“. Určitě jsi na to jako rybář patřičně hrdý
Vzdělání? Řekni mi ty, jaké stačí vzdělání a praxe pro to, abys dostal na celostátní veřejnoprávní televizi svůj pořad. Určitě tomu rozumíš a máš zkušenosti.
To, že to byla tlačenka je holý fakt. A Ty to buď víš a snažíš se přesvědčovat o tom, že ne, nebo to naopak nevíš. A pokud to nevíš a jen patříš k těm oblbnutým, je mi Tě líto.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 14:14 ® regulus reakce na …
-
TomK> tak trochu mi není jasný oč ti jde. Je sice fakt, že tohle fórum vzniklo před třemi roky na základě článku v bulvárním časopise a postupem času několikrát upadlo v zapomění než ho zase někdo vzkřísil a pokaždé se tu objevil někdo s kecama o závisti.
Když si tohle fórum přečteš od začátku, nutně musíš dojít k závěru, že ho nastartoval ten pražskej sumec a to byl ten pomyslný pohár kterej přetekl a to je ta nejhlavnější příčina, proč v našich zeměpisnej šířkách není mezi rybářskou veřejností nijak oblíben a to v mnoha případech i mezi těmi, kteří ho před tím než to „prasklo“ přímo žrali. Naprosté většině lidí dle mýho vadí ze všeho nejvíc to, že z nich Jakub jak se říká udělal voly (především těm, kteří k němu před tou aférou vzhlíželi). Tohle je rybářskej server, bavíme se tu převážně o rybách a JV se rybolovem nebo spíše natáčením filmů o rybolovu živí, ať se to někomu líbí nebo ne, tak je dnes mediálně známej a po pátečním pořadu NBC už i značná část američanů ví že existuje nějakej fishmann Jakub Vagner i když možná ani netuší kde že je ta Czech Republic ze které pochází. To že existuje nějakej Karel Vágner co dělal (nebo ještě dělá) muziku ani netuší. A teď mi prosímtě řekni, co hledáš za příčiny, jaký hledáš motivy?
Už jsem to tu psal několikrát, mě je JV ukradenej, napíšu sem jedině v případě, že se tu ozve někdo jako ty a začne plácat nesmysly o závisti. Ty odkazy na NBC jsem sem dal jenom z jedinýho důvodu, jako informaci kde se dá na ten pořad podívat, nic jinýho za tím nehledej.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 13:04 ® DJ reakce na …
-
TomK> Ona počáteční věta nebyl útok ale konstatování. Argumentace přišla v následných bodech. V případě, že stojíš o diskuzi, diskutuj a neřeš to co tu je každému jasné. Konstruuješ myšlenky v textu jako žena. Nezahrajem si hru hádej kdo jsem?? Nerad bych se dotkl lidí v živočišné výrobě, ale ty máš na to, aby jsi vykrmoval čuníky příliš dobré vyjadřovací schopnosti
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 12:45 ® Deleted reakce na …
-
HaD> Ad vzdělání – rád bych slyšel od Tebe konkrétní odpověď, co je adekvátní vzdělání, pro takovou práci. Jaká škola, kolik let praxe… Prosím opravdu konkrétní odpověď. Díky.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 12:42 ® Deleted reakce na …
-
DJ> Když docházejí argumenty, není nic jednoduššího, než přejít k osobnímu útoku. Přesně z tohoto důvodu nejsi pro mne partner pro diskuzi
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 12:39 ® Deleted reakce na …
-
Had – Český mediální trh je mi ukradený a určitě máš s ním více zkušeností – vydáváš knihy, DVD – a určitě jsi to měl podstatně těžší než JV, že jo?
Myslíš, že mu otec prošlapal cestu do National Geographicu nebo pro co zrovna točí? Tam určitě taky stačí pouze zavolat na jedno, dvě čísla a hned točíš.. Můžeš mi připomenout alespoň jednoho českého rybáře, který dokázal něco podobného? Rád si rozšířím svůj obzor…
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 12:33 ® DJ reakce na …
-
HaD> Jinak TomK je podle mě maskovanej Jakub, nebo některej z joho skřítků škodičů. Všim sem si, že pisatelé několika profilů tady, obzvláště těch co se JV zastvávaj, používaj v textu stejnou skladbu slov.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 12:27 ® DJ reakce na …
-
HaD> My se jen mazlíme
reagovatještě chvilku a přejdem do fóra teleskop nebo dělička
- Úterý 3. srpna 2010 ve 12:22 ® tucnak11 reakce na …
-
DJ> Ku…s tou moji hronickou reuvmou co mam to by mě nařezal i křovak
reagovatjisem rad že ještě mužu na ryby šmatlat
Teras jak bym měl koho přehodit tak bym v pulce zustal ohnuty a čekal na jinekcy abym se vyrovnal
a zemnou by si dělaly co hčeli,nacpali svičku do vyfuku a zapalili a vypadal bym jak hlupaty dort.
- Úterý 3. srpna 2010 ve 12:20 ® HaD reakce na …
-
DJ> neperte se chlapiii
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 12:20 ® HaD
-
TomK> Nejde o to, zda jsem někdy lhal nebo něco porušil. Každý v životě někdy něco porušil a lhal a kdo říká, že ne, lže znovu. Ale rozhodně nelžu o svých úlovcích, nevymýšlím si trapné rekordy, nekupuju si ryby, které pak vydávám za mnou ulovené a neinformuju o tom pak všechna média v republice, abych si na tom budoval svou kariéru a vydělával na tom peníze. A to je příteli to, o čem je tu řeč.
Odpovídající vzdělání? Myslíš že když přijde ani ne dvacetiletý mladík neznámého jména, který studuje hru na nějaký hudební nástroj a ryby chytá pár roků, do televize, všichni se nadchnou, přidělí mu celý tým, špičkového herce jako partnera a jeho kariéra začne? Znáš podobný případ? A nebo je to tak, že má vlivného tatínka, který zavolá na pár telefonních čísel a jede se? Jestli jsi přesvědčený o variantě A., je mi Tě opravdu líto.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 12:14 ® DJ reakce na …
-
tucnak11> Ja už sem jiná generace. Bohužel jsem na to byl lempl. Trenér říkal že mám talent a navíc i dík tomu že jsem levák jsem měl docela úspěchy, ale víš jak to je s těma co jim to až moc jde. Až se někdy potkáme u vody, protahnem si kosti kolego
reagovatNebo když se dostanem někdy v budoucnu na sraz, mužem chlapum udělat exibici.
- Úterý 3. srpna 2010 ve 12:03 ® tucnak11 reakce na …
-
DJ> Řecak ot 12 let do 17 let vyhodili bo nehcel jisem vstoupit do pionyru tata by mě zabil antykomoš,tak měl jisem po karjeře a byl sem dobry,polotěřka junior.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 11:59 ® DJ
-
tucnak11 – Řecák jo jo, ale jen šolich, víc jsem dal posilovně
reagovatTy jsi taky doplňoval rady kluků ve slušivých trikotech
- Úterý 3. srpna 2010 v 11:56 ® DJ
-
TomK> Tvá blbost tě umoří i bez naší pomoci. Tážeš se hada na lhaní??? Každej z nás někdy zalhal, ale lhát opakovaně s vidinou zisku v oboru kterej je pro nás srdcová záležitost – nesrovnávejh nesrovnatelný. Navíc, netahej do fóra politiku, s tou opravdu nic nenaděláme. Pokud ale dav nás oddaných myšlence rybolovu který je fér nejen k rybám, prostředí a druhým rybářum dostane možnost vyjádřit svůj názor podložený pravdivými argumenty, byla by chyba mlčet. U Kubíkčka to není zavist co nás nutí nadávat, u Kubíčka je to nechuť v poháru co přetek. Je třeba občas říct „UŽ BYLO DOST LHANÍ KUBÍKU“ Nechceme ti udělat ostudu po celém světě, ale když bude třeba, youtube je mocný informační server
reagovattam ani oci nedosáhne
- Úterý 3. srpna 2010 v 11:50 ® tucnak11 reakce na …
-
DJ> Řymsko-Řecke si dělal.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 11:42 ® DJ reakce na …
-
tucnak11> Pobavil jsi mě s tim řevem kolego:) Právě tohle mě překvapilo v těch filmech nejvíc – jsem tarzáááán JV
reagovatKrom zápasu jsem dělal i silové sporty a nevěřil by jsi kdo v posilovně mejvíc řval, jedinci s duševním problémem co museli nejen sobě, ale i svýmu okolí dokazovat jak sou dobrý. Dokázali si pak taky dokonale přidávat a ze 100kg bylo najednou 150:)
- Úterý 3. srpna 2010 v 11:37 ® tucnak11
-
A KAMARADI NEHME UŠ JV NA POKOJI.MĚJMY ASPON JAKOU ČEST CO ON V ZAČATCYCH NEMĚL UŠ SE DOST KRYTYZOVALO A TO JE SMUTNE FURT OPAKOVAT TO SAMO,KAŽDY MA SVUJ NAZOR TAK NEHAME HO V SOBĚ.ON NAM PENIZE S KAPES NEBERE JEN VLADA TOU MAME KRYTYZOVAT.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 11:22 ® tucnak11
-
TomK> Kamarade mě to je fuk co JV děla,dival jisem se na něho na DVD moc mě nepočešil a co se jedna jeho DVD-ček mam je v rybařskem kroužku,nejvice mě překvapilo že děcka,nehcy se na něho divat,většinou se směji jak on žve přytym vylovu ryby.Spiš berou DVD co mam s Polsky prd rozumi jen tam se chyta ne keca a žve,hyka,a brodi pralesem jakby koho to zajimalo,nebo je to rybařsky pořad a ne šmatlani džungli na to jisou inne pořady.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 11:18 ® sus1 reakce na …
-
TomK> Jestlipak také píšeš do Blesku,že tam lidem závidí a proto je pomlouvají??!!
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 11:13 ® Deleted
-
Mi nevadí názory. Jen mne udivuje, že dospělí chlapi mají zapotřebí si potvrzovat vlastní nadřazenost, protože nelžou. Proto pátrám po jejich motivech – to je to, co mne velmi zajímá. Jestli je motivem jeden kluk nebo nepořádek a lhaní obecně. Protože pokud je motivem jen ten jeden kluk, tak to pouze potvrzuje případné obvinění ze závisti..
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 11:12 ® tucnak11
-
TomK> Kamarade co se žika SPORTOVNI RYBAŘE,k temu sportovnimu je moc daleko,spiše by se měl imenovat,drancovat a vyhubit.Je to smutne
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 11:09 ® kerob
-
TomK> je rozdil (aspon pro me), jestli nekdo lze nebo jesltli se lhanim zivi. Neschvaluju ani jedno, ale to druhy mi vadi nasobne vic.
reagovat