Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 317.050 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 3. srpna 2010 v 11:08 ® sus1 reakce na …

TomK> V podstatě sis odpověděl sám.Pokud tě tohle forum vadí(zdejší názory),tak sem nechod ?!! – přepni jinam, jak píšeš ty s tou televizí.Nic jednodušího neni.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 11:03 ® Deleted reakce na …

To all, kterým vadí lhaní – Asi se shodnem, že se jedná primárně o showbusiness. Jakubovi knihy a DVD si kupovat nemusíte, televizi můžete přepnout.

Nicméně jak to máte jinak v životě? Je to jen Jakub nebo Vám vadí, jak vám lžou politici, kteří navíc mrhají vašimi penězi? Také investujete svůj čas do psaní příspěvků, kde je obviňujete z podvodů, nedostatku vzdělání, protekce a nevím čeho všeho? Protože pokud Vám vadí lhaní, měli byste se asi soustředit na opravdové problémy než je jeden kluk živící se rybolovem… Navíc, pokud máte s ním problém, není nic jednoduššího než jej ignorovat místo psaní dalších a dalších příspěvků…

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 10:55 ® Deleted reakce na …

Osprey – když se projdeš kolem vody a uvidíš tu svoloč, která si říká rybáři, tak někdy pochybuji, zda se ještě jedná o lidi… Proto bych o lidské stránce ve spojení s rybáři příliš nemluvil :-)

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 10:54 ® Deleted reakce na …

HaDe – Nikdy jsi nelhal? Nikdy jsi nic neudělal proti řádu (třeba jsi nechytal sumce na úhoře, lov po skončení doby lovu apod)? Jaké je odpovídající vzdělání pro takovou práci, když tvrdíš, že nemá odpovídající vzdělání?

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 ve 21:35 ® HaD reakce na …
HaD

Daffne> ono je principielně jedno, zda jde o showbyznys nebo o jiné podnikání. Obojí přináší příjmy. A pokud jich dosahuješ podvodem a lží, je to špatně. A můžeš mluvit o závisti jak chceš. A říkat že ho jméno jeho otce neprotlačilo nahoru je hodně vtipné. Myslíš, že by si normálně ČT z mladýho nespolehlivýho cucáka bez odpovídajícího vzdělání, co prdlajz uměl (jak v rybařině, tak před kamerou) sedla na prdel a dala mu pořad s českým hercem na TOP úrovni? To je vážně boží vtip.

A ještě si neodpustím přísloví: „Kdo lže, ten krade. A kdo krade, může i zabít.“

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 v 15:54 ® osprey reakce na …
osprey

Daffne> Víš, ona je tu i lidská stránka toho všeho a ta je u Kuby velmi divná.

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 v 15:26 ® kerob reakce na …
kerob

Daffne> lidi, ktery umej anglicky a umej chytat ryby lip nez JV, je hodne, jen jim chybi ten otec, co by je do medii protlacil.

Mas pravdu, ze negativni reklama je taky reklama, ale pokud ma byt business dlouhodobe udrzitelny v kladnych cislech, tak to moc dobra cesta neni a myslim, ze JV hvezdicka prave z tohoto duvodu sviti min a min…

Me osobne na nem vadi nejvic to, ze lze jako kdyz tiskne.

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 v 15:22 ® regulus reakce na …
regulus

Daffne> už jsem to tu psal několikrát, myslím si, že JV leží v žaludku spoustě lidí právě kvůli tomu co psal DJ, lže jako když tiskne a podvádí, třešinka na dortu byl asi ten pražskej sumec, když to prasklo, tak u spousty lidí klesl na úroveň ......

Z druhé strany s tebou souhlasím, že jeho otec v tom nemusí být nikterak zainteresovanej, no a i kdyby, jak správně píšeš, kdo by odmítl nabízenou pomoc.

Ono to celý má ještě druhou stránku, v okamžiku kdy se člověk zaháčkuje v showbyznysu (což svým způsobem JV udělal), tak musí jet na plný obrátky, není pánem svýho času a myslím si, že právě v tomhle směru mu není naprosto co závidět.

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 ve 14:56 ® DJ reakce na …
DJ

tucnak11> Máš pravdu. Jméno Rudolf Hrušinský mám v hlavě napsaný hned vedle jména Ota Pavel. Jméno Jakub Vágner mám naopak u jmena Chuck Norris. A nakonec, celej svět na to jednou příjde. Přece jen Kuba chytí pstruha 60cm v čerstvě zarybněný vodě, kde před týdnem byly vypuštěny ryby do 40cm.

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 ve 14:47 ® DJ
DJ

Daffne> Tvá slova jsou reálně aplikovatelná na vše z čeho se dělá show a následně biznis – reálně se to dá propojit do výrazu showbiznis a do toho ti žádnej rozumjnej rybář dobrovolně nepude – pokud ho do toho někdo nezačne tlačit s vidinou zisku. Jakub na sobě jistě pracoval, v bulvárních vodách toho i dost dosáhl. Pokud ale někdo vydává úlovky druhých za své, je to jako by pytlačil. To že rybáři bývají klidní a nemaj potřebu napadat podobné lži je asi chyba a tak vlastně je i naše chyba, že člověk který tisíckrát lhal, dnes ze lži udělal pravdu. Nezávidím Jágrovi, Čechovi, Berdychovi a jsem hrdej na každou jedinečnost kterou dokázal náš krajan. Nesmí ji ale docílit lží, a to Jakub udělal.

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:52 ® Daffne
Daffne

Vidím že Jakub vám nedá spát. Jen si myslím že podobné žvásty o tatínkovi jsou zcela mimo mísu. Jeho otec nikdy nedržel udici v ruce natož tak 2 metrouvého sumce. Vše je jen vaše závist. Chtěl bych vidět vás kdyby vám bylo kolem 20let a chtěli by jste něčeho dosáhnout. Každej v Vás by byl vděčnej že by mu otec trochu pomohl. Třeba zrealizovat televizní pořad. Pořád omýláte dokola ty hloupé fráze ''že mu slavnej tatínek pomohl,,. Kolikrát jste viděli jeho otce na fotkách a nebo na dvd? Ani jednou že? !. Tatínek ho naučil chytat ryby? Tatínek ho naučil anglicky? To že Kuba zveličuje své příběhy a že si někdy vymýšlí báchorky? No a co? V show byznyse to tak chodí. Tomu se říká reklama. A Negativní reklama je nejlevnější a nejůčinější. . Každý z vás si může vytvořit team . Založte si fond sbírejte peníze a jedte chytat. Potom můžete také mít svá dvd a své články. Dokažte že jste lepší než on. Každý může , ale nikdo nechce. protože je lepší kritizovat někoho než někomu dokázat opak. Pak bych vám přál aby se i ostatní rybáři po vás vozili tak jako vy po něm. Nejsem jeho fanpoušek , ale vím že pomlouvát a závidět uspěch jinému je jednoduší než se o uspěch pokusit osobně.

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:41 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

DJ> Spravně slova.Jak by neměl tak slavneho otce tak by seděl s nami na rybach a bobkařyl.Jen mu neotpustim jak vytlačil Hrušinskeho s pořadu jak na ryby.

reagovat
Pondělí 2. srpna 2010 ve 13:01 ® DJ
DJ

FInnnp> Kuba je osel co si proti sobě poštval spoustu lidí jen tím, že je stará slibotechna. Skupina lidí která mu dělá marketing by ale zasloužila metál. Dík marketingu a tlačence otce byl i Buš prezidentem, kuba je na tom stejně. Vlastně ho lituju, bejt stále někomu vděčnej za to že ho někam dostal. Vážim si HADA, ten nabudoval vše chlapskym slovem podloženym spolehlivostí. Kuba je jen takovej klaun českýho rybolovu. Ještě že se toho nedožil Ota Pavel.

reagovat
Neděle 1. srpna 2010 ve 23:05 ® regulus
regulus

Na NBC je to celý, tady je první část

http://www.nbc.com/…rior/1241897

a tady druhá

http://www.nbc.com/…ued/1241896/?…

reagovat
Neděle 1. srpna 2010 ve 22:05 ® Tomik
Tomik

http://www.stream.cz/…how-jay-lena

reagovat
Sobota 31. července 2010 v 1:10 ® osprey reakce na …
osprey

FInnnp> Mýlíš se. Kuba má kliku. Velkou. :-D

reagovat
Pátek 30. července 2010 ve 21:27 ® FInnnp

Kuba má jen smůlu,že je čech.V národě pitomců je ůspěch neodpustitelný.

reagovat
Pátek 30. července 2010 ve 20:22 ® regulus
regulus

Jejda Kuba bude v emerické bedně, to bude pr.el, no to se pak z chutí podívám do archívu … http://www.nbc.com/app/search/?…

reagovat
Pátek 30. července 2010 v 19:30 ® inspo

Tak to tady oživím horkou novinkou. :-D

http://zpravy.idnes.cz/…hranicni.asp?…

reagovat
Pondělí 19. dubna 2010 v 11:55 ® tomashr reakce na …

regulus> Na DVD od Chytej.cz si čas udělej, je to určitě nadprůměr, některá bych označil dokonce za výborná.
Co se týče JV, tak je to jak co. Třeba bych poměrně kladně hodnotil tu rybářskou školičku (testoval jsem na vlastních dětech), poměrně sympatický mi byl i na dvou DVD, která vyšla jako příloha časopisu Kapr (třeba díl s Haspicou „Návrat legendy“, nebo reportáž o výrobě boilies, teď mi vypadlo s kým, možná Nikl).
Ovšem podstatně horší je to s těmi pořady „s Jakubem na rybách“, tam mi jednak totálně nesedí jeho projev, navíc mi to ale místy přišlo totálně nevěrohodné (a postupně se provalují věci, kterou tu nedůvěryhodnost jen potvrzují). Dále se to pak zhoršilo poté, co začal tvořit takové ty „hrdinské eposy“ typu „jak jsem uškrtil arapimu, kobru,krajtu, lidožravého sumce“ – to už fakt nemusím :-((

reagovat
Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 23:18 ® osprey reakce na …
osprey

njesek> Neřekl jsem nic víc, než že to byla k---a názorná ukázka. A jsem rád. Kdybych tam měl pěnu u huby a bušil pěstma do země, HaD by to na to dývko strčil taky:-D

reagovat
Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 23:01 ® njesek

osprey:i s těmy slovy???

reagovat
Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 23:00 ® osprey reakce na …
osprey

njesek> Ne, opravdu se to nedá srovnat. Já jsem vedle Kuby spíš taková lidová figurka. Ale vůbec mě to netankuje.

A reakce tam natočená byla. Víc jsem k tomu neřekl.

reagovat
Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 22:51 ® njesek

osprey:něco jsem viděl z edice chytej a s tím,co propaguje JV se to nedá srovnat.nebudu vyzdvihovat jedno nebo druhé,ale jedno je plný machrovinek a jak chytá mistr,no a u druhé firmy se to zdá celkem poučné:-) ,akorát mě třeba u fídru chyběla reakce instruktora,když zlomil prut:-)

reagovat
Čtvrtek 15. dubna 2010 v 18:07 ® džigit reakce na …

regulus> to si vlastně nepředstavuješ.Ty jsi už vlastně viděl jen Hurvínka ve válce :-D A jak se do ní dostal už asi není zajímavé…

reagovat
Čtvrtek 15. dubna 2010 v 8:19 ®  reakce na …

regulus> No vidíš,to video z Asuánskej priehrady som z časti videl aj ja…Najkrajšie na tom bolo šetrné vylovovanie nílskych ostriežov, obrovským gafom a dojímavá rozlúčka,končiaca polibkom:D Následne bola gafovaná ryba,šetrne pustená…

reagovat
Čtvrtek 15. dubna 2010 v 0:02 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> Jo, v mnohém s tebou souhlasím. DVD o Laponsku se mi líbilo – hlavně některá ta místa byla kouzelná.

Rád bych taky natočil něco na krásných místech, která znám – jenom nevím, jestli si to ta místa zaslouží. Ona jsou krásná v podstatě proto, že tam přijde pár lidí za rok a asi bude lepší, když to tak zůstane.

reagovat
Středa 14. dubna 2010 ve 22:19 ® sus1

regulus> Tě vítam .....,,su u HaDa na Blacklistu ''.:-)

reagovat
Středa 14. dubna 2010 ve 22:15 ® regulus reakce na …
regulus

Luban> osprey> zapletu se do vaší debaty o rybářských DVD. Dobrovolně se přiznávávám, že všechny tři DVD Chytej, který vlastním jsou ještě panny, myslím tím, že jsou ještě v tom celofánu. Dlužno říct, že jsem si ani jedno nekoupil, dvě jsem dostal za články a to třetí směnil za fishbody, páč jsem jich měl nechutně mnoho a v tričku nebo čepici s logem něčeho díky svojí mírné konzervativnosti prostě chodit nebudu (včil jsem si podepsal ortel, su u HaDa na Blacklistu :-D ). Nechci tím samozřejmě říct, že by tyto DVD byly nějaký špatný, ale já skoro nekoukám na TV a pustit si DVD to už by jste po mě chtěli moc, dycky si říkám, že za dlouhých zimních večerů … . Ale vážně, jak psal Luban, DVD typu jak někdo zdolává rybu se zvukovým doprovodem tohoto typu, následný volízání ryby a slavnostní puštění do vody, to opravdu nemusím. Na TVV a možná i na srazu běželo nějaký Chytej video, chvilku jsem mrknul, ale abych u toho vydržel sedět, to mě prostě nejde i když to bylo myslím to Laponko, kde byly záběry z přírody přímo kouzelný. Toulík mi kdysi pustil jakýsi DVD, jmenovalo se to tuším Chytání na zarostlých tocích, kde starší pán ve svý podstatě ukazoval, jakým způsobem nahazuje s mušákem z míst, kde by to byl kolikrát problém třeba i s krátkým vláčákem, to se přiznám, že jsem na to čučel a ani se nehnul. Myslím si, že DVD takovýhoto typu by si našly spousty příznivců, bohužel asi není moc zajímavejch témat.

Ještě k JV. Přiznám se, že jsem viděl jen kousek jednoho DVD tuším z Asuánské přehrady, byla to nuda a trapárna, nicméně celek fakt nemůžu posuzovat, ale soudě podle ohlasů mu moc lidí netleská, když jsem ho slyšel tuším předloni na veletrhu, tak se ani nedivím. Když vezmu v úvahu, do jakejch bohem zapomenutejch krajů jezdí (dle zprostředkovaných informací z tisku a na netu), tak je úplnej hřích když už se tam vláčí s tou technikou, neudělat kvalitní dokument z takovéto výpravy, myslím tím nejen ty ryby, ale vše okolo, cesta, domorodci různá havěť na kterou narazím a hlavně pojmout to jako poutavý vyprávění, ne plácání se pravou rukou po levým rameni. Myslím, že z „výletu“ někam do Amazonie, se dá vytřískat víc než jen jedno rádoby rybářský video. Je taky možný, že si to představuju jako Hurvínek válku …

reagovat
Středa 14. dubna 2010 v 19:53 ® osprey
osprey

Luban> Přesně. Vidím to naprosto stejně.

Teď si hledám cestu, abych tak nedopadl, protože jsem do toho skočil rovnýma nohama, ale chci zůstat sám sebou a oběma nohama na zemi.

reagovat