Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 317.028 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 14. dubna 2010 v 19:16 ® 

osprey:tak ako píšeš,takisto nekupujem žiadne rybárske DVD,som totiž strašne alergický na nadšené výkriky úspešného lovca,naposledy som to zažil v Brne na výstave,kde skoro v každom stánku hučalo z obrazoviek tý,vole tý píčo,já se zbláznim,chachach­á,to je kurva klacek a podobne,pripadalo mi to úplne stejné,ako keď sa z úlovku „teší“ Jakub… TV stanice,ako je F&H,alebo PV TV,ignorujem,ne­musím sa dívať na magorov,ktorí 5 minút mačkajú v ruke pstruha,niečo nadšene bľabotajú a potom pstruha rituálne pustia,alebo na pomýlených „športovcov“ čo nachytajú spústu bielej ryby do vezírku a po niekoľkých hodinách to polomŕtve vysypú naspäť do vody

reagovat
Středa 14. dubna 2010 v 17:46 ® džigit

regulus> lidové DVD=lidové pití :-D takhle jsem nad tím nepřemýšlel.U toho „pána“ bude výroba jednodušší :-)

reagovat
Středa 14. dubna 2010 v 17:35 ® osprey reakce na …
osprey

kubas> Jak sis všiml, my už Kubu až tak neřešíme. Teď se nimráme v tom, že i já dělám podobnou práci.

On je to vážně docela problém medializovat rybařinu, něco lidem dát, uživit se tím, neztratit přitom tvář a tak. I z mého pohledu je to občas tanec mezi vejci.

reagovat
Středa 14. dubna 2010 v 17:27 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> s lidskou tváří myslíš jako tohle … ? ;-)

reagovat
foto/forum/2010/th-img13074.jpg
Středa 14. dubna 2010 v 15:55 ® kubas
kubas

Že vás to ještě baví to fórum ...... :-((

reagovat
Středa 14. dubna 2010 ve 14:03 ® džigit reakce na …

osprey> to jo.Já beru Tvoje a Davidovo jako instruktáž s „lidskou tváří“,jestli mi rozumíš.Nechci se někoho konkrétního dotknout,ale vidět „jen“ tahat rybu si zkouknu i na Youtube apod.

reagovat
Středa 14. dubna 2010 ve 13:49 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Cudla> Já vím, sám jsem spoluautorem. Ale není to ono. Snad se mi povede dát víc těch pocitů do dalších videí – ale to už je i otázka kamery, střihu, ozvučení apod.

Jenže svoje pocity těžko zpřístupním druhým. Je to těžké, drahé a komerčně by to asi nemělo žádný efekt.

O Kubovi V. jsem se vyjádřil v tom smyslu, že jdu mimo něj. On si splnil své sny za cenu, kterou já nejsem ochoten (v morální rovině určitě ne) a ani schopen (v materiálním ohledu) zaplatit. Něco dokázal, o tom nemůže být sporu. Ale nechtěl bych být na jeho místě.

reagovat
Středa 14. dubna 2010 ve 12:54 ® Cudla reakce na …
Cudla

osprey> Dobře to říkáš „nebe nad hlavou“,filmů mám dost i od tebe občas si je pustim.Bejt u toho přímo to nic nenahradí i když seš zrovna „hovnochyt“.Proto mi docela vadí odsuzování druhých.Už jen to natáčení musí bejt makačka,sestřih a zvuk,atd…

reagovat
Středa 14. dubna 2010 v 10:40 ® džigit

osprey> teda Ty nám dáváš :-) my si naopak povětšinou koupili Tvoje a Davidovo :-D

reagovat
Středa 14. dubna 2010 v 10:36 ® osprey reakce na …
osprey

Luban> Souhlasím do písmene.

Já osobně zvolil cestu rybářských zážitků – nikdy jsem nekoupil jediné DVD (pár jsem jich dostal) a nikdy jsem neviděl jediný celý pořad o rybách v TV.

Potřebuju nebe nad hlavou a vodu kolem. Žádný film mi to nedá. A pak je ta sorta lidí, pro které je polovinou reality televizní obrazovka. Je jich hodně a evidentně se vyplatí pro ně točit.

reagovat
Středa 14. dubna 2010 v 9:56 ® Mr.Hyde
Mr.Hyde

hm, ani mě to nepřekvapuje, jeden chycený sumec na jihu moravy byl údajně hvězdou několika DVD, „jak na ně......“, as to si pro něho ještě měl přijet, ani ho neslovil. Holt je to hvězda mezinárodního formátu a dobře mu tak, mě lákají naše vody a nilské potvory, amazonští giganti, indičtí lidožrouti mě nechávají naprosto chladným, na to neberu...... Kdo na to má, ať si ho zaplatíjako průvodce, třeba jako skupinka lidí na Pád v Itálii, to co jsem slyšl byla hrůza. Ačkoliv ho neprožívám: " Jakube ať se Ti daří!" P.S. Vyskoušej někdy rybařinu bez teamu na vodě kterou neznáš, natoč to ty sám, rád si potom takové DVD zakoupím. :-)

reagovat
Úterý 6. dubna 2010 v 18:12 ® 

lubo OV:áno médiá sú mocné a ľudia chcú ilúziu…Ťažko by sa presadzovala relácia,keby tam niekto sedel u prútov a hľadel uprene na špičku:D A zvlášť rybárska tématika je z hobby relácií, náročný formát,produkcii záleží iba ,ako zaujať diváka a potom je samozrejmé,že sa to robí podľa osvedčeného „účel svätí prostriedky“ Preto som písal,že treba byť nad vecou,to by vás mohlo klenúť aj pri telenovele:D

reagovat
Úterý 6. dubna 2010 v 17:01 ® lubo OV
lubo OV

Luban> souhlasím, nikdy jsi nenapsal, že by ho odborná veřejnost uznávala. Stejně jako HaD nenapsal, že je závistiví. Aspoň teď všichni víme, jaké to je podsouvat veřejnosti nějaké dle potřeby upravené informace, jako to dělá „velký ON“ :-)) ) To je další důkaz, jak jsou média mocná a neznalého člověka dokážou zblbnout. A za tím ostatním si stojím a slovo vágner je pro mne sprosté slovo.

reagovat
Úterý 6. dubna 2010 v 15:55 ® 

lubo OV:Ale ja som nikde nenapísal,že by ho odborná verejnosť uznávala…Ja som písal v tom zmysle,že Vágner si zvolil osvedčený formát,ktorý, oslovuje hlavne nerybárov a divil by si sa,koľko dokáže osloviťaj rybárov.Samozrejme myslím tým tých „tradičných rybárov“ vo vaťáku a starých montérkach so zmijovkou na hlave a elektrikárskou kabelou s dvoma teleskopmi SONA z roku 1978:) A čo sa týka RRR,nesledujem tú reláciu,nemá mi čo dať,a hlavne má blbý vysielací čas:)…

reagovat
Úterý 6. dubna 2010 v 15:44 ® DJ reakce na …
DJ

lubo OV> Máš recht. A nejhorší je, že občas narazíš na neznalýho člověka kterej mu žere vše co nacintal do bulváru a do tv a tenhle člověk v přátelský konverzaci se znalým problému radostně pronese: Jé ty jsi rybář? Tak to určitě znáš toho, toho Vágnera. Ten je dobrej co? :) :-) :-) Trochu se pak peru s myšlenkou, zda mi vadí nebo ne, že tenhle člověk děla ostudu nejen sobě, ale všem nám co se občas dostanem k vodě. Protože ty jeho podvody možná jednou prasknou a pak budem všichni Kubové Vágnerové.

reagovat
Úterý 6. dubna 2010 v 0:09 ® lubo OV reakce na …
lubo OV

Luban> těžko může ta odborná veřejnost Vágnera milovat, když byl v České televizi jediný pořad pro rybáře nahrazen tou jeho, s prominutím „totální sračkou“. A to dost rychle a za dost divných okolností, kdy z ničeho nic kvalitní pořad ČT najednou zrušila a za pár dní tam byl Vágner. Proto ho já osobně nesnáším a dívám se na něj jako na protekčního synáčka, kterému nevěřím z té jeho prezentace vůbec nic. Zajímalo by mě, jak bys ho hodnotil, kdyby na Slovensku zrušili RRR (mimochodem vynikající pořad) a nahradili to pořadem od Vágnera, který v něm dělá z malé holky debila a vysvětluje jí, že ryby mají ploutve a šupiny

reagovat
Pondělí 5. dubna 2010 v 17:52 ® tucnak11
tucnak11

Prominte ne rybou jen možskym tvorem to je jedno.

reagovat
Pondělí 5. dubna 2010 v 17:28 ® tucnak11
tucnak11

Tak vypada Kubik s šetrně se zahazajicy rybou.Nevim ta fotka uš tu byla vzal jisem si ji aby ukazat některym fan-Kubik

reagovat
foto/forum/2010/th-img12937.jpg
Sobota 3. dubna 2010 v 15:10 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

džigit> Tak to pardón, já nevěděl, že je v tom takový rozdíl…

reagovat
Sobota 3. dubna 2010 ve 14:39 ® džigit reakce na …

zlomiljsemprut> akorát,že to není anakonda,ale hroznýš královský…

reagovat
Sobota 3. dubna 2010 ve 14:16 ® zlomiljsemprut
zlomiljsemprut

Sedmimetrový od Kuby to sice není, ale což o to:

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 17:12 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

sus1> Já se v něm nešťouram, jen to oznamuju. :-)

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 16:30 ® sus1

Že vás to baví furt se v něm štourat.

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 16:24 ® Jak.novi
Jak.novi

Už fušuje i na Slovensko. :-)) http://www.jakubvagner.cz/…em-na-rybach

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 v 16:11 ® Jak.novi
Jak.novi

Kuba byl zase v televizi :-)) http://www.b-tv.cz/…-za-vas.html?…

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 20:36 ® vagi reakce na …
vagi

džigit> to určitě nebyl Kubík, ten by jí unavil :-)

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 20:29 ® džigit
reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 20:24 ® vagi
vagi

http://hobby.idnes.cz/…rybareni.asp?…

Jak Kubík anakondu unavil, až se celá zakyselila a vypadala jako mrtvá. :-D

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 3:36 ® HaD reakce na …
HaD

Luban> Neboj se, fakt nezávidím. Jestli by někdo měl někdo někomu závidět, je to on. Mám rodinu, dvě děti, hezkýho koníčka a práci, ke kterým přistupuju poctivě a srdcem. A i v důchodu se sám sobě budu moct v zrcadle podívat do očí.

Rybařina je především koníček, tedy pro každýho, kdo to tak cítí. A mě jako rybáře jeho přístup uráží už přes cca 7 let, a nemyslím si že bych byl sám. A před oněmi zhruba sedmi lety jsem ani nesnil, že by někdy dělal to co dělám. To zkrátka s mou činností nesouvisí. A co se poslední kauzy týče, rozrostl se seznam těch, které tím uráží, i mimo rybařinu. A to je smutné.

reagovat
Středa 31. března 2010 ve 21:03 ® 

Davide,Jakub si proste zvolil iný formát,kde"odborná rybárska verejnosť" nepatrí…Zrovna dnes,keď som robil prvotný nákup na ryby do Maďarska,tak jeden starý pán tam ospevoval nejakú prednášku s Vágnerom…Pán si kupoval náhradný laminátový diel na nejaký starý teleskop.Proste jeden z jeho mnohých obdivovateľov­.Vágner proste oslovuje širokú konzumnú spoločnosť a tá „odborná“ by mala byť nad vecou…Teba ale evidentne niečo trápi a nehnevaj sa na to,keď ťa niekto nazve závistlivým,pretože to tak vypadá…Proste on mal lepšiu štartovnú pozíciu a je v N.G. a vždy bude väčšou mediálnou ikonou,ako ty..

reagovat