Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 317.049 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. března 2010 ve 21:41 ® LuboO reakce na …
-
Robur> to si sem nemal davat, to je octopus ludozrut, Jakub sa uz chysta na nu…
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 21:35 ® Robur
-
když je dobrá návnada, tak to jde samo. Myslíte, že to Blesk ode mne koupí?
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 20:12 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Jakube V. – pokud umíš číst a psát,tak nehraj mrtvého brouka a braň se! Už máš 1.248 hozených rukavic,tak už konečně reaguj
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 19:50 ® toulovec reakce na …
-
Robur> robe s tebou bych chtěl mít dvojdomek, ty seš exot jak lampa :o)))
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 15:40 ® Robur
-
já myslím, že pokud se nás po lidských peletách bude ptát víc, tak to bude celkem prča, nejlepší bude chodit rovnou s výstřižkem novin, jako že nejsme úplně blbí, že to máme z tisku
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 15:40 ® džigit
-
tomashr> u nás žerou uhlí a železo!
reagovatA navíc,teď jim snížili lovnou míru na 50,tak to by Ti mohli okousat leda nehty na noze
- Pondělí 15. března 2010 v 15:33 ® LuboO reakce na …
-
HaD> ja by som tomu aj veril, len to by musel Kuba mat nafilmovane, ako sa napichne na trojhak, hodi sa do rieky, sumec ho lapi, zozerie do pol tela a Kuba ho nasledne hmatmi jiu-jitsu usmerni k brehu, necha sa vyvrhnut, da mu pusinku na lavy fuz a posle ho do hlbin za krajsimi zazitkami, ako ten posledny. Ale muselo by to filmovat 10 nezavislych tv stanic a museli by tam byt aspon traja notari, co by osvedcili vysledok lovu:)
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 15:32 ® sus1 reakce na …
-
džigit> http://www.novinky.cz/…ostrave.html
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 15:32 ® tomashr reakce na …
-
džigit> Tak ohořelé mrtvoly neházejte do Ostravice, jinak tam budou lidožraví sumci
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 15:30 ® džigit
-
sus1> no,ale málo…Kdo ví,jak to tam vlastně bylo.Tam normální člověk nechodí!
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 15:29 ® sus1 reakce na …
-
džigit> Nehořelo dneska u vás??
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 15:29 ® sus1 reakce na …
-
tomashr> A pak kdo je v obraze,tady JV a ty o JW.
reagovatJestli nejsi tak trochu pod obraz ty.
)
- Pondělí 15. března 2010 v 15:26 ® džigit reakce na …
-
tomashr> ten se nehodí ani do prášků na grcání!Z něho by nedokázali vyrobit ani zkažený salám
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 15:26 ® HaD reakce na …
-
tomashr> jj
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 15:22 ® tomashr reakce na …
-
sus1> klid, do večera je to splněno
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 15:21 ® tomashr reakce na …
-
HaD> Technická – v těch posledních příspěvcích jsem komentoval obsah filmu od Jeremyho Wada, vůči kterému se Vágner prý dopustil plagiátorství, ne to, jak to následně zpracoval tvůj oblíbenec JV
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 15:20 ® sus1
-
tomashr> Ty si začal a od té doby 16 přízpěvků?! ty padesátko.
reagovatVy v tej Praze máte asi všecko mega,všechno velký i oči,vid???
- Pondělí 15. března 2010 v 15:17 ® HaD reakce na …
-
regulus> to by ses divil, kolik lidí to žere :-/
tomashr> ale jo, s lidským masem mít kontakt může a zvyklý na to být mohou. Ale to ještě neznamená, že na lidi budou útočit. Ale řeknu to jinak – kdyby to napsal seriózní vědec na základě nějakého výzkumu a měl to podloženo, budu ochoten připustit, že nějaká výjimka existovat bude. Když ale tenhle komediant napíše palcovými titulky „Rybář Vágner chytil sumce „lidožrouta““, tak tomu jako mám věřit? Po těch desítkách podvodů a lží? To fakt neee.
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 15:05 ® LuboO reakce na …
-
tomashr> my chceme ryby chytat, nie ich vo velkom travit
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 14:50 ® sus1 reakce na …
-
tomashr> Nebojse,sem v obraze.
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 14:49 ® tomashr reakce na …
-
sus1> Jak ti píše Lubo – teď se přece už aspoň 50 příspěvků neřeší Vágner, ale lov na lidské maso
reagovatAle ať máš radost, tak ho vrátím do hry: co myslíte, nebylo by nejlépe chytnat na boilies z mletého Jakuba ? :-/
- Pondělí 15. března 2010 ve 14:45 ® LuboO
-
sus1> teraz sa vsetci „nipou“ v ludskom mase, otazka je, ktore je najlepsie, muz, zena, stare, mlade, cerstve, prepecene rare, medium rare, well done, stehno, prso, brucho… Vyskum a testy napovedia…
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 14:38 ® sus1
-
Všichni na něj kašlou,všichni ho ignorujou (jete), Ale??!!! všichni o něm mluví(te), všechny strašně štve, všichni se v tom pořád nípou,......
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 14:26 ® tomashr reakce na …
-
Robur> Tohle je ovšem geniální závěr diskuse
reagovatKdyž mohou kapraři mít jako novinku boilie „krvavé peklo“ (mimochodem to na veletrhu v Brně určitě uvidíš, na ForFishing to tuším Nikl měl), tak by sumcaři mohli mít lidské maso…
- Pondělí 15. března 2010 ve 14:23 ® Robur
-
já budu chodit po veletrhu a budu se poptávat po sumčích peletách s příchut lidského masa a spáleného lidského masa, uvidíme…
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 14:18 ® HaDová
-
regulus> tuto zprávu přinesl i nejdůvěryhodnější deník – idnes.cz !!!!!!
reagovatTakže toto: „Co je tohle prosím tě za senzaci, dyť na to nemůže skočit ani malý dítě, když pominu stupidní titulek s „přepráním“, tak každej rozumně uvažující člověk starší 10 let s nulovými znalostmi musí už z toho obrázku poznat, že b.....“
zdaleka asi neplatí - Pondělí 15. března 2010 ve 14:02 ® tomashr reakce na …
-
HaD> Já bych byl v úsudku opatrný. Kdyby někdo tvrdil, že „sumci běžně žerou lidi“, tak je to fakt asi nesmysl, který neberu vážně. Jenže celý ten pořad je naopak pojat poměrně skepticky – to bys musel vidět, prostě ve stylu „nelze to vyloučit, že nějaký výjimečný exemplář“. Dokonce u prvního případu, který JW zkoumal, měl vážné pochybnosti a klonil se spíš k vírům – echolotem skutečně našel nějaké propadliny, kde by mohly reálně vznikat, výrazně podezřelé byly až další body.
Navíc si ale vezmi, že na daném místě opravdu prokazatelně nastává ten kontakt ryb s lidským masem při pohřbech, takže to pro místní ryby je poměrně běžná potrava, kterou znají – to zas pravděpodobnost o něco zvyšuje.
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 13:58 ® regulus reakce na …
-
HaD> už jsem tu kdysi napsal, že se k tomu šaškovi nemá cenu vyjadřovat, je to škoda času a škoda opotřebení klávesnice, ale tvoje poslední věta „… je potřeba senzaci, aby si lidi bez znalostí sedli na prdel a nakupovali …“ mě opravdu dojala.
reagovat
Co je tohle prosím tě za senzaci, dyť na to nemůže skočit ani malý dítě, když pominu stupidní titulek s „přepráním“, tak každej rozumně uvažující člověk starší 10 let s nulovými znalostmi musí už z toho obrázku poznat, že by se ten had nenechal takhle držet a to pomíjím to, že kdyby byla živá, tak JV vymačká jako citrón. Někdo tu napsal, že vede děti tuším k ohleduplnýmu chování k rybám, já si naopak myslím, že je pro děti hrozbou a jeho tvorba by měla být s hvězdičkou. - Pondělí 15. března 2010 ve 13:37 ® HaD
-
tomashr> Kamarád do Indie na ryby jezdí a je to člověk, kterej má za rybama procestovanej celej svět. Když to slyšel/viděl, jen se smál. Ten sumec žere mršiny, to ano, ale kvůli tomu ještě nebude útočit na člověka. V téhle velikosti určitě ne a nevěřím, že by to u většího bylo jinak. Je to jako s tou zdechlou anakondou – je potřeba senzaci, aby si lidi bez znalostí sedli na prdel a nakupovali. O nic jiného nejde.
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 13:35 ® LuboO
-
tomashr> to mi je jasne, ja som to myslel tak, ze domaci ludia tam hovorili o velkom sumcovi, ktory napadol ludi, ale Wadw konstatoval, ze velkost by aj sedela, len na uspesny atak cloveka by ten sumec musel byt tazsi. Ten pomer medzi narastom dlzky a hmotnosti ryby zavisi od viacerych faktorov, stavba tela ryby, druh beznej potravy, miesto vyskytu atd. Ak by sa taky sumec napchaval prascami v tichej zatoke a nemusel pre to nic robit, tak aj pri tej dlzke 180 cm by mal podla mna do 100 kg. Ak by musel makat v prude a lovit ryby, tak by nebol taky tlsty, hmotnost by bola tvorena svalovinou, nie tukom. Ale to je v tejto teme irelevantne. Tu sa bavite o inom rybarovi, nie o JW ale o JV. Mimochodom, ze sa na neho nes…te. Aj u nas mame takych borcov, mozno nie tak medialne znamych, ale tiez su ich sposoby a ulovky dost rozporuplne.
reagovat