Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 316.968 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 30. listopadu 2008 v 19:24 ® farnas
-
zitra se kouknu jestli tam jeste bude.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 19:22 ® Jak.novi
-
včera vyšlo S Jakubem na lovu kaprů
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 19:21 ® 1Mara
-
Ty krásko Mooody co to drží Jakub za krokouše ???
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 19:21 ® sgt.mooody
-
Oprava:vychází
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 19:21 ® sgt.mooody reakce na …
-
farnas:Tak to fakt nevim,mívaj to tam vždycky jen do konce týdne a pak zas váchází novej
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 19:06 ® farnas
-
mooody: myslis ze to budou mit jeste na stankach.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 19:02 ® sgt.mooody reakce na …
-
farnas:Ve středu.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 19:00 ® farnas
-
Hloe kd yvisel ten texas ten jedinej nemam.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 18:59 ® sgt.mooody
-
Mě osobně JV nevadí a na jeho pořady se někdy taky mrknu,příde mi jako v pohodě sportovní rybář,a že v médiích udělá trochu hvězdičku tak to k tomu patří
reagovatA řek bych že ty co oněm řikaj že je to vůl a neznaj ho osobně tak mu tak trochu i záviděj…
- Neděle 30. listopadu 2008 v 16:55 ® 1Mara
-
Souhlas s Jurajem a Chosebaitsem.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 16:37 ® Juraj reakce na …
-
Se vám divím, že vás to ještě baví
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 12:58 ® HT
-
To že Jakub dělá divadlo pro média bude asi pravda,jinak je to normální člověk tak jako většina z vás.Byl jsem s ním parkrát u vody a ne jen tam,nechoval se tak jako v mediích,ale jako normál člověk.Pokud chce být na vrcholu musí být i to divadlo.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 12:05 ® chosebaits
-
JÁ opravdu nechápu tuto stupidní otázku. Řešíte někoho koho neznáte .To vám opravdu leží v žaludku JV a nebo je to nějaká závist. Podotýkám,JV neznám a v životě jsem ho neviděl a ani není muj vzor.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 11:36 ® Marek Opluštil reakce na …
-
Dnes jsem viděl Jakuba opět v akci v dětském pořadu. Koukali jsme na to s malým synátorem a jako pohádka se mě to líbilo. Plete toho, ale moc dohromady. Může to být pohádka o jaguárovi, pohádka o anacondě..... Takhle pláca moc materiálu dohromady. Udělal by určitě lépe kdyby se postavil face to face realitě a né jaguárovi. Nic ve zlým, fakt mě jaguáři nevadí. Jakub nepije alkohol a je známé, že takovým lidem se zdá spousty snů. Někdo si je plní a někdo je prezentuje přes média. Vysvětlil jsem synovi, že je to strašidlo a pustil mu radši pohádku „Jak vytahovali řepu“. Že by ji Jakub vytáhl určitě sám jsem mu říkat nemusel. Není to přeci OBYĆEJNÝ člověk.
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 v 15:07 ® 1Mara
-
Můj názor: Jakub Vágner aspoň neco dělá pro ty malé rybáře a jeho pořady oni rádi sledují,a to že má nebo nemá vše zadarmo,jestli má drahhou rybářskou výbavu nnebo običejný pruty jako my , si myslím že jeto uplně fuk,ale to co tam předvádí ten ubohej trotl semy vůbec nelíbí !!!! Každého věc , ale mně to přijde,jako stupidní věc si dělat z někoho prdel když sám on nic ještě nedokázal.
reagovat - Pondělí 24. listopadu 2008 v 10:05 ® M.BURNES
-
Tady je video s Jakubem doporučuji shlédnout cz.youtube.com
reagovat - Neděle 9. listopadu 2008 ve 21:05 ® inspo reakce na …
-
no tak on si asi až tak moc taky nevybírá…kdyby mi sponzor řekl, že budeš chytat na tyhle pruty nebo naše spolupráce končí, tak je volba asi jasná
reagovat - Neděle 9. listopadu 2008 v 19:24 ® sgt.mooody reakce na …
-
BS:No taky si řikám,ale už to nechme.Jem sem chtěl říct že JV chytá ryby na celkem obyč nářadí jako např,ty navijáky(starý penny) a to se mi naněm líbí,teda až na ty pruty za 9.890kč
reagovat - Neděle 9. listopadu 2008 v 16:05 ® BlueShark
-
HaD: ted nejak nerozumim. Mooody o JV mluvi v superlativech, tak bych ho spis pochvalil nez castoval slovy: nechte uz toho
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 v 17:12 ® OndruchM reakce na …
-
přidávám se k Hadovi – nechte už toho, prosím. Stejně nejlepším českým rybářem byl je a vždy bude Jára Cimrman
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 ve 14:33 ® sgt.mooody reakce na …
-
skwor:No jo ty znalče…
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 ve 14:28 ® skwor
-
Jen starý Penny? Ty woe, co já bych dal za Slammera, měl bych na pár desítek let vystaráno.
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 ve 14:28 ® HaD
-
sqt.mooody: už to ho nechte. Je to trapné dohadovat se o tom, s čím ten člověk chytá. Myslím, že nikdo z vás u něj doma nebyl a výbavu neviděl, aby mohl tvrdit, že chytá jako chudák nebo naopak.
reagovat - Sobota 8. listopadu 2008 v 6:00 ® sgt.mooody reakce na …
-
luki:Tak to byl hodně vyjímečnej díl,vždycky používá jen ty starý penny.
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 ve 23:06 @ ??? reakce na …
-
no tak ja jsem ho videl v televizio a mel multiky penn internationalle 30 a to je pokud se nepletu na more a ne na nase vody pruty penn millenium je vyborny sam jsem jej mel je vyborny ale videl jsem ho i smultikem ve velikosti 50takze mam o nem sve predstavy ale dyvka si kupuju taky kvuli tomu kde byl.Sam jsem takle jezdil na sumiky a mel jsem pruty na sumiky se zatezi sto gramu a nadhera a dokonce i kaprovou delicku 3,6m a 3libry. No moc ho nemusim ale tak dam si rict ale skripou mi u toho zuby.
reagovat - Pátek 7. listopadu 2008 v 16:51 ® foks01
-
Kubajs-skočila mu po noze
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 21:20 ® Kubajs
-
BlueShark:a na co skočila?
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 17:58 ® Hanyz...89
-
dobry den, četl jste už někdo listopadovi national geographic, je tam članek o amazonskych cestach J.V. , nevim co je na něm pravdy? ale docela ušel.
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 8:44 ® BlueShark
-
Tak z lonska jedna sticka 120cm a hmotnost neco malo pres 15kg. Pamatuju si jak pri prijezdu TV se fotilo a tocilon no a kdyz jsem ji zvedal na jedne fotce, a to myslim nejsem zadne tintitko jako JV, nesla proste zvednout. O predpazeni nemuze byt rec. Sami vidite i kusy travy kdyz jsem si ji rovnal v ruce
reagovatDD Amaterska fotka, ale JV by z ni 150cm neudelal protoze by nepredpazil. Jedine fotomontazi
- Čtvrtek 30. října 2008 ve 20:00 ® sgt.mooody
-
luki:Naprosto s tebou nesouhlasim!Vágner mi nevadí a jeho DVD si kupuju a chytá na uplně prach obyčejný navijáky a pruty nejsou taky nic extra,a to je právě to co se mi naněm líbí,nepoužívá žádný multiplikátory za 13.000kč Vyděl jsem uněj akorát takový běžný multíky který jsem viděl na internetu do 2500kč.Vágner mi prostě navadí a na jeho filmi se podivám rád.
reagovat