Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 316.831 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 4. srpna 2007 v 7:13 ® pif
pif

zadar:proč tam na vágnera nevlítnou porybní?má snad vyjímku na chytání přes noc,ale pochybui,že mu dal někdo vyjímku na lov více udicemi.na to by se dalo ho uvařit. a pokud chytá z ostrůvku,kde je chráněná přírodní oblast,co na to ochranáři?nestálo za to by se jich zeptat na jejich názor?udávat se nemá,ale oznamovat se to musí…

reagovat
Sobota 4. srpna 2007 v 1:13 ® Prichy
Prichy

regulus: ironicky mysleno

reagovat
Sobota 4. srpna 2007 v 0:53 ® regulus reakce na …
regulus

Pro upřesnění, zakázat je něco jinýho než ho nechat „umřít“, myšleno, zmizet v propadlišti dě­jin.

reagovat
Sobota 4. srpna 2007 v 0:50 ® regulus reakce na …
regulus

PRICHY – nějak sem nepochopil, proč by jsi toto téma zakázal. Zkus mi to vysvětlit, ovšem ne tím, že si tu někteří jedinci nevidí do huby a kapinku to přehánějí. Myslím, že se tu objevilo spoustu věcí, které si normální soudnej člověk poskládá tak, jak to je, bez ohledu v jakým duchu je ten či onen příspěvek napsanej. Alespoň já osobně jsem jen těžko ovlivnitelnej názorama druhejch, vždycky to beru dle logiky. Nebo patříš do fan klubu JV (to byl jen fórek).

reagovat
Sobota 4. srpna 2007 v 0:45 ® joba

Já ho taky nemusím TEDA SPÍŠ HO IGNORUJU DIVADELNÍKA,ale už to začíná bejt o h…,protože i když sem někdo dá nějaký fotky nebo videa nikdo z Vás ,,internetovejch katů,, co maj akorát ostrej jazyk (prsty na klávesnici) s tím stejně nic dělat nebudete,kromě plkat, možná pomluvy možná pravdu … slovy klasika : A KOMU TÍM PROSPĚJETE :-)) Myslím že účel toto forum už splnilo … tak by se ta fraška mohla umrtvit není Vás to hodno :-))

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 ve 23:13 ® ZN
ZN

Prichy: já bych nechal Kubu psát ty svoje blbosti, kdo mu to chce žrát, ať si to žere. Na druhou stranu bych nijak nebránil lidem, kteří mu to nežerou a chtějí o tom psát. A kde jinde, než tady. PS: a kdo má důkazy, že porušuje mantinely, ať je sem klidně dá. Je otázkou, jestli se na to nevybodnout. Někdo za to je zodpovědný, a ve své podstatě, je potřeba natřít tyto hňupy.

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 ve 22:02 ® Prichy reakce na …
Prichy

ZN:ja ne! na bych toto tema zakazal! ........ach jo, chlape chlape

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 ve 21:16 ® ZN
ZN

Prichy: já bych to nechal na lidech, jestli toho chtějí nechat či ne. A cíl? Jaký cíl? JV si bude dělat co chce, ať si lidi píší, co chtějí. Je to jejich věc, nepotřebují žádného arbitra.

Toulíku, na co nějaké důkazy? Já bych se na důkazy vykašlal. A net je na plkání, nic se na něm nevyřeší, ostatně, proč taky. Je fakt, že nějaký sprostý řeči jsou zbytečný. Docela bych byl zvědavý, jasti by mu je řekli do ksichtu:-)

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 ve 21:14 ® skwor
skwor

Ty woe, na té fotce jsem já (zelené triko, dlouhé vlasy). To bylo, jak zrovna odváželi ty 4 menší sumce (psal jsem to níž).

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 ve 21:12 ® snek reakce na …

Ten zabiják má aspoň metrdvacet, to si kačeny oddechnou.

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 ve 20:42 ® 

Ještě jeden moc pěkný článek z novin ŠÍP

reagovat
foto/forum/2007/th-img2303.jpg
Pátek 3. srpna 2007 ve 20:40 ® 

Tak tady máte video Jakuba ze Záplav. chytej.cz

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 v 19:29 ® Prichy reakce na …
Prichy

ja uz bych toho nechal, cil je davno splnen a debatu o howně jsem daleko predbehli, i rvouni se vyrvali, nikdo nikoho nepresvedcil a ten kdo mohl neco udelat neudelal (v historii ani zadar), dukazy nejsou.....a az potkam JV tak si s nim dam panaka :-D

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 v 16:44 ® toulovec
toulovec

hádáte se mezi sebou, místo aby jste něco udělali. Pokud Vás tak děsně sere, není problém se domluvit, pokud má někdo nějaké kompromitující fotky tak je zveřejněte, každej bulvár a mnohdy i důvěryhodný tisk po tom skočí. Pokud na něho nikdo nic nemáte, tak nezbývá naž plkat na netu a šoupat nohama.

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 v 16:41 ® toulovec
toulovec

už začínáte dělat pitchoviny

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 v 16:41 ® Milky reakce na …
Milky

Robure, jestli jsi to nečetl, taxi to najdi a přečti. … co ti k tomu mám říct? :o)))

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 ve 14:18 ® Robur
Robur

Milky, co napsal Zadar 19:51 špatného či napadnutelného,

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 ve 13:01 ® ZN
ZN

PV: jak to dopadlo? Špatně pro oba. To je tak, když různí zmrdi mají dlouhé prsty a jsou provázáni s bývalými spolubojovníky. A vzhledem k tomu, že oba jsou mí kamarádi, tak mě to sere i za ně. Ale z toho blonďáka je zbytečný být pokakaný. Všechno, nebo aspoň většina, co se tady o něm píše je pravda. A jak mě nasere, tak asi půjdu nějakou tu chcíplou, zakopanou rybu vykopat.

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 v 9:54 ® PV

Milky: ten článek, resp. tahle kauza, to je síla:-(( Je to hnus velebnosti. Jen by mne zajímalo, jak to vlastně konečně dopadlo. V tomhle státě je opravdu možné všechno :-(( Jo, a ta rada Zadarovi byla opravdu na místě…

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 v 8:35 ® Milky reakce na …
Milky

Zadare, zase tu jen píšeš cosi nepodloženého a nemáš ani jeden důkaz o svých obviněních. Myslím, že věrohodnost tebe a JaVa je tak nastejno. Celá tahle záležitost stejně skončí následujícím způsobem. JaVa se po dalším týdnu zdekuje. Koncem roku, před vánocema, bude TV dokument, ve kterém bude plavovlasý hrdina učit národ chytat sumce. O „nějaké“ zvláštní povolence (pokud vlastně vůbec existuje – je prokazatelná asi jako Yetti) a o způsobu lovu v dokumentu nebude ani zmínka. JaVa chytal dle RŘ, MO se k rukám žádná připomínka nedostala, RS nebyla upozorněna, vše proběhlo v pořádku. Sumasumárum – zase se tu otevře diskuze na téma JaVa a rekordy a … . Zadare, ještě jednou, pokud nemáš žádné hmatatelné důkazy, nech to raději plavat. Kdyby se chtěl JaVa s tebou soudit, najde zde hodně materiálů k tomu, aby tým právníků rozpoutak slušnou mediální kampaň nejen proti tobě. Jestli mi nevěříš, tak tě jen upozorním, že kdysi pan Alan Gasior vyfasoval u soudu podmínku, když na jeho webu se objevila anketa na téma, jestli si čtenáři myslí, že prodejce Sage nutí (nebo nějak protěžuje) naše reprezentanty k nákupu prutů od Sage. Důkazem byl jakýsi stažený screen z netu. zde je odkaz na článek www.reflex.cz

reagovat
Pátek 3. srpna 2007 v 0:49 ® regulus reakce na …
regulus

ZADAR – beru tvoje zhodnocení situace jako zcela objektivní a svým způsobem se JV nedivím, že to vzal. Naprosto mi nevadí, že se živí mediálním rybolovem hold se každej živíme něčím jiným a trofejní úlovky, který opravdu chytil mu ze srdce přeju. Vadí mi jen to, že zcela očividně lže. To že se při nějakým natáčení nezadaří a musí se ryba koupit aby byla ulovená je svým způsobem normální, je to film, ale vytrubovat do světa spousty světových rekordů, které jsou víc než pofidérní mi připadne zcestný. Navíc jsou tu víc než hmatatelné důkazy o pofidérnosti některých tzv. rekordních nebo trofejních úlovků. Viz úhoř atd. prostě z mýho hlediska je JV Andresen jak nejvíc.

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 20:51 ® 

simpatak,Nechci se ho nijak zastávat, ale první týden opravdu nachytal, na 20 prutů, ale jak se ochladilo tak to přestalo jít a udělá sem tam záběr, na to , že má nahozeno 24 h 7 dní v týdnu nejméně 10 prutů, no prostě nejdou a když nejdou tak ani tak velký mistr jako Jakub nechytí. No ale tak hnusně by ses o něm vyjadřovat neměl o tom, že se ti nelíbí se dá napsat i slušnou formou. Ještě k tomu článku to co řekl Horák: Každý, kdo má povolenku, si ho sem smí přijet chytit a ponechat. Bohužel většina našich rybářů nemá na jeho odlov potřebné vybavení. Jakuba Vágnera jsme si sem pozvali, aby se lidé na vlastní oči přesvědčili, že je možné lovit i takto velké ryby, a to nejen na bójky, ale také u břehu,“ uvedl předseda místní organizace ČSR Kladno Viliam Horák. To se snad smí všude, jít chytat sumce a když ho chytím tak pokud ho chci tak si ho i ponechat. To je do nebe volající urážka normálních rybářů, jak může vědět jaké má vybavení 3000 rybářů, kteří jsou členové MO Kladno. Proč neumožní normálním členům zavážet, chytat nonstop a klidně si myslím, že by každému stačilo na 2 pruty. Jakub, ať je jaký chce jenom využil možnosti, kterou mu nabídli a byl by blbej, kdyby to nevyužil. Musím teda uznat, že má opravdu výdrž, je tam už přes 3 týdny a zkraje chytal, ale teď to nejde a pořád se snaží, bydlí v bivaku, žere konzervy a výsledek nic moc. Podle mě největší chybu udělalo vedení Kladenské MO, která mu to umožnila a tím nehorázným způsobem nas..la skoro každého rybáře, který tam chodí.

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 v 18:39 ® srami
srami

Když jsem to večer našel na netu tak mi to po přečteni nedalo abych to sem neprskl

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 v 18:29 ® marcelj

nevíte někdo kolik je ten oficiální světový rekord sumce?stejně tak ta arapaima,díval jsem se právě na youtube a jsou tam pěkný kusy ulovený na udici.evidentně větší než JV.

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 v 18:05 ® Czudko reakce na …
Czudko

Jj…souhlas :-))

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 v 15:54 ® regulus
regulus

No DUDU a CZUDKO to tady už nakousli, absence soukromí při chytání je „trest“ za popularitu. Já si můžu bejt naprosto jistej, že ať vyrazím na ryby kam chcu, tak si mě nikdo ani nevšimne, což JV asi ne, navíc pokud si bude takhle pofiderně dále budovat svoje renomé, tak aby si pomalu začal pořizovat ochranku. -:)))))))))))))

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 v 15:40 ® dudu

Důvodů, proč se nad tím pozastavovat je podle mě dost. Je logický, že při natáčení se ne vždy daří, a tak se to naaranžuje. To je podle mě v pořádku, ale aranžovat a vymýšlet jakýsi rádoby „světový rekordy“ to už je moc. Důkazy že podvádí nemám, ale selský rozum, oči a počty ze základky hovoří jasně.
A dodržování nějakých platných pravidel a etikety je pro něj taky pasé. Chce být mediální hvězda? Ať je, ale ať počítá taky s tím, že sice menší, ale odbornější část populace na jeho straně stát nebude.

A nevyměnil bych svůj životní styl s tím jeho ani za zlatý prase.

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 14:52 ® Czudko
Czudko

Uprimne moc nechapu jaky je duvod se nad tim vubec pozastavovat :-) … jestli podvadi, je to jen jeho ostuda az to jednou treba opravdu praskne. Potkal jsem kluka, ktery s nim zacinal a ten mi vypravel jak pri jednom nataceni bez zaberu zajel Jakub kapra koupit, aby meli neco natoceno. Neberu to jako podvod, proste dil se natocit musi a kdyz to nejde,… to produkci nezajima. Oni chteji mit natoceno. Nadruhou stranu si rikam, ze sice muzeme Jakubovi zavidet jeho sponzorovany rybarsky zivot, ale ja radeji pojedu k vode do klidu, nez aby me nekdo porad ocumoval atd.. Je krasny chytit trofejni kousek, ale i bez nej si muzu krasne zachytat!!!

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 14:18 ® gadasnik reakce na …

Robur:1*

reagovat
Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 13:22 ® Robur
Robur

pánové, zachovejte decorum, sprostost není argument

reagovat