Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.213 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 2. srpna 2007 ve 12:39 ® simpatak reakce na …
-
srami: neříkal náhodou Zadarovi, že neberou a že nic nechytl? A najednou jich má mraky a zase rekord?! Navíc kdoví odkud mu ho zase přivezli. No to je tak prolhanej zmrd. Zase se mi chce blít.
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 v 10:17 ® Milky reakce na …
-
Kuline, musím s tebou jen nesouhlasit, páč i ten virus má svojí hrdost!
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 v 10:03 ® kulin
-
Já myslím,že další rekord bude nějaká neznámá,neobvyklá,přímo rekordní pohlavní nemoc,protože takovej č…k na to má.
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 v 8:27 ® Pytel reakce na …
-
regulus:Chytne vodní panu
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 v 0:46 ® regulus reakce na …
-
srami – tak to je moc i na mě a to jsem si doposud myslel, že jsem velmi umírněný, pokud se JV týče. Je to cirkus jak svińa a je mi toho chlapce upřímně líto. Onehdá mi v rybářství nabízeli karabinky made in Vágner, s díky jsem odmítl se slovy, že si raděj koupím něco kvalitního, prodavač nechápal.
Tak a vyhlašuji soutěž o na téma, jaký další světový rekord JV spáchá. Těším se na vaše typy. -:))))))))))
reagovat - Středa 1. srpna 2007 ve 23:33 ® srami
-
www.denik.cz zajimavé čtení
reagovat - Středa 1. srpna 2007 v 19:23 ® marcelj reakce na …
-
Další světový rekord!!!!!!!
reagovat - Středa 1. srpna 2007 v 16:29 ® breca reakce na …
-
Nebo že by to byla zase jen novinářská kachna????
reagovat - Středa 1. srpna 2007 v 16:28 ® breca reakce na …
-
Že by taky Jakub????? www.youtube.com
reagovat - Středa 1. srpna 2007 v 16:23 ® skwor
-
zadar: Tak to jsou na Záplavy slušný ryby, gratulace.
reagovat - Středa 1. srpna 2007 v 15:52 ® vogon
-
Opravdu se na téma JV hodláte dohadovat ještě dlouho? Myslím si, že je to úplně zbytečné.
- Nic s „ním“ nenaděláte, aspoň ne tady, v této diskuzi
- Mám pocit, že se tu akorát hádáte mezi sebou a kvůli „komu“?
- Není lepší sbalit pruty a jít na ryby?
- Středa 1. srpna 2007 ve 14:52 ® Lukas 5 reakce na …
-
fofr- Co máš jako za problém já jenom píšu svůj názor,tak se uklidni!
reagovat - Středa 1. srpna 2007 ve 14:50 ® reakce na …
-
Né měl jsem obyčejné kaprové pruty, takže jsem se přes 10kg nedostal.
reagovat - Středa 1. srpna 2007 ve 14:46 ® Tomash
-
zadar : Chytal jsi na pytlačku? Na tu berou dsetikiláči!
reagovat - Středa 1. srpna 2007 ve 14:14 ® PV
-
zadar: tak to jsme na tom „lépe“, než za komančů. Za jejich dob existovala tzv. Zvláštní povolenka k rybolovu, určená pro papaláše, ale tam bylo na férovku napsáno, že platí na všechny revíry kromě chovných rybníků a rezervací
reagovat - Středa 1. srpna 2007 ve 13:36 ®
-
Přeji dobrý den, právě jsem se vrátil ze čtyřdenního lovu kaprů ze Záplav a mám čerstvé info. Jakub tam pořád loví, přesunul se na ostrůvek. Podotýkám, že na ostrůvek je rybářům zakázán vstup, protože je to místo ochrany ptactva a rezervace. Sumci moc nejdou, ale říkali dědkové, že jednoho chyt. Jak jsem psal dříve, má povolení na hospodářský odchyt od hospodáře a proto s ním nic nezmohla ani policie ČR kterou na něj kdosi poslal. Rozhodně se tedy nedopouští pytláctví. Stav rybářů na Záplavách se mi jeví jako silně nasr…ý a vypadá to, že je tam ještě méně oblíben než tady. No a já jsem si na jiném místě celkem slušně zachytal, neudělal jsem sice žádný světový ani osobní rekord, ale povedli se mi 2 slušní kapři 71cm 8kg a 74cm 6kg. No a ještě jsem chytil rýmu.
reagovat - Středa 1. srpna 2007 v 11:27 ® kelt reakce na …
-
fofr: Naopak…
reagovat)
- Úterý 31. července 2007 ve 23:27 ® Pytel
-
To já taky nechápu co proti Kubíčkovi máte
reagovatTaha ryby pouští je a navíc je před pouštěním pořádně oslintá
- Úterý 31. července 2007 ve 23:08 ® kkarlos
-
Zajímavé..
reagovatAle vážně nechápu co proti mladéme a sympatickému muži, který vytahuje ryby z vody máte..
- Úterý 31. července 2007 ve 23:05 ® breca reakce na …
-
fofr – nejseš ty JV??
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 22:50 @ ??? reakce na …
-
kelt: proč? Nemůže být chybějícím článkem třeba kelt? Lukas5: zasuň si zpátky dudlíka a tiše dumlej.
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 20:46 ® kelt
-
Čéče Tleskač je v poho, občas se staví na
reagovat) ale s tím Grebeníčkem nevím..
Pátral jsem po jeho rodokmnenu a tam je akorát Grebeníček, pak jeden článek chybí a pak už je neandrtálec…Tady bude asi něco špatně…
- Úterý 31. července 2007 v 18:53 ® Tomash
-
Teď jsem opět hltal stránky JV a chci se zeptat, jaký je to světový rekord. Myslím a cituji : „Druhým světovým rekordem je ulovení největší sladkovodní ryby arapaimy gigas v povodní Amazonie“. Tedy, pokud chytnu v Amazonii arapaimu, jsem světový rekordman? Věděli jste, že dělal přes rok rybářského průvodce v Austrálii? Jak se to dělá? Jet do Austrálie a hned tam dělat průvodce, anebo tam žil déle? Je mu opravdu 25 let? Dá se to všechno tak strašně rychle stihnout? Anebo ne? Je Grebeníček potomek Husitů? A co Jan Tleskač?
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 18:09 ® ZN
-
Lakas 5: to máš tak. Dokud bude rybář všech rybářů psát po všech čertech ty svoje blbosti, logicky se vždy najde někdo normální, který se nad těmi jeho fantasmagorickými kousky zamyslí a reauguje. A prože jsme na rybářském webu, je logické, že se zamýšlí a reaguje na rybářském webu. Je to docela logické. Nebo si myslíš, že reagující jsou stádo ovcí? Dle mého, jsou to na rozdíl od JV rybáři.
Milky: jsem přesvědčen, že náš tok myšlenek je stejný
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 17:53 ® Tomash reakce na …
-
Lukas 5 : Co mi není rovno, po tom je mi hovno !
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 17:11 ® Milky reakce na …
-
Lukas5 – odpovím ti za ZN asi takhle. Jesli tě to nebaví, nemusíš tohlé téma navštěvovat. Je to záležitost naprosto dobrovolná. ZN omlouvám se, pokud se tok tvých myšlenek ubírá jinou cestou
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 16:49 ® Lukas 5 reakce na …
-
ZN-Protože je tady 234 příspěvků o JV a pořád tu píšete ty krávoviny dokola.
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 16:24 ® Prichy
-
regulus: je vedel, ze toto tema nezklame a na plne care porazi TVOJE tema
to co pisete, vypada, ze jakub je spis obet, nastrcena figura, ktera se diky mediim stala stvanou zveri. Kazdopadne, kdyz budu strizlivym, a uznam, ze presto vse, je mezi sirokou verejnosti velmi dobre vniman, a „tou“ druhou pulkou sice spatne, ale vsichni ho znaji, staci ted, aby se nasel nekdo, kdo by dal dohromady plan na zachranu nasich vod, postavil ho do cela a vetsina lidi, pujde s nim, to mi verte. Uvazuju tak trochu, ze by to nebyla spatna vec. Dat dohromady par bodu, co by se melo udelat, aby se zlepsilo zarybneni, a poslat mu to, jestli „nas“ podpori v mediich a na vyssich mistech? Dokument by musel byt jednoduchy a nemit vice jak 10 bodu. Zajimalo by me vyjadreni samotneho JV.
To vse zcela oficialne za cleny chytej a mrk......par set podpisu by mohlo…ehm, vlastne asi ne, jsme v cesku, jsem naivni sorry
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 15:46 ® Milky
-
Dudu, nemáš tak zcela pravdu, spíš brouka pytlíka!
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 15:27 ® ZN
-
Lukas 5: proč?
reagovat