Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.202 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 31. července 2007 v 15:00 ® Lukas 5 reakce na …
-
Je to tady jedna velká trapárna!!!
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 13:47 ® dudu
-
Když tak pročítám co všechno umí a dokázal, tak mě připadá, že je asi nějaký potomek Járy Cimrmana.
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 12:31 ® Milky reakce na …
-
Óóóó díky!
Ještě zapoměl tedy na jeden ze svých rekordů – rekordní kapr na pytlačku!
To se určitě taky počítá!
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 12:29 ® Tomash reakce na …
-
Milky – dobrá detektivní prácička Holmesi, jen tak dál ;-D
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 12:27 ® Milky reakce na …
-
Ten rekord se zrodil jinak. Když psal, že chytil 14 sumců, tak se uklepnul a skočila za to ještě sedmička – je to v jednom sloupečku na numerické klávesnici a tak se prostě stalo … Ale to je jedno :o)
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 12:27 ® Tomash
-
V rámci třídnického boje, „poznej svého nepřítele“, doporučuji přelouskat toto
V Květech přiznává, že rybařit začal ve čtyřech letech, jako pytlák, naučil ho to jakýsi cikán. Dodnes vzpomíná na svou první rybu, což byl desetikilový kapr na pytlačku schovanou pod kabátkem!!! Pánové, to je konečná. Taky jsem začínal s pytlačkou, ale dostal jsem se u kapra tak na 5kg. A to jsem pytlačil celé prázdniny v Jižních Čechách! Nejde o to, že by větší, jak 5kg kapři v chovným rybníce nebyli, ale každý trochu větší nám upálil 0,45mm vlasec!
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 12:23 ® Tomash
-
Takhle se asi rodil ten „světový rekord“
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 12:20 ® pif reakce na …
-
není ani špetka něčeho ,čeho bych si na tomto chlapci vážil…snad až na to,že jak ty sumce tahal po přehradě s tím drátem ve skřelích,tak se to těm rybyčkám tak moc líbylo,že plavali znakem…což se dá považovat za znalost hodnou fyzioterapeuta…
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 12:12 ® Robur
-
taky oprava: mu nenapíšete a dvě čárky, aby to dávalo smysl
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 12:10 ® regulus
-
Ježiš velká omluva, co jsem to napsal, samozřejmě, že mýho nikoliv mího, stydím se.
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 12:03 ® Robur
-
no pánové, přečtěte si někdy svůj životopis, taky tam na sebe nevytahujete špínu, vždyť je to komerce, tak se to komerčně chová. Milky, to je dobrá asociace
reagovatProč ti co vám tak leží v žaludku nenapíšete? Zatím se nejdál dostal Zadar a i on lidsky selhal, což mu nevyčítám.
- Úterý 31. července 2007 v 11:54 ® sharkcom
-
A potom zazvonil budík a Jakoubek se probudil…
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 11:54 ® Milky reakce na …
-
…Má za sebou několik výstav svých autorských fotografií. Jedna z jeho výstav momentálně probíhá v nejznámější rybí restauraci Paukertova rybárna v srdci Prahy na Národní třídě..... kde si můžete dát některou ze sportovně puštěných ryb na vámi oblíbený způsob! :o
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 11:47 ® Tomash
-
Pro společnost Multisonic produkuje rybářské filmy, které jsou pravidelně vysílány televizními stanicemi v Česku i v zahraničí. Posledním dokumentem je film o rybaření a životě v Thajsku, připravují se další filmy z Asie a z Jižní a Severní Ameriky.
V září 2005 odstartoval vysílání nového projektu – rybářského TV pořadu S Jakubem na rybách. Jakub je autorem, scénáristou, dramaturgem a průvodcem svých pořadů. Sestřihy vyšly na 4 DVD a díky prodejnosti získaly již dvě zlaté a platinové ocenění. Sedmým DVD, které má na svém kontě, je Rybářská školička s Jakubem, která je momentálně vysílána Českou státní televizí ČT 1.
Má za sebou několik výstav svých autorských fotografií. Jedna z jeho výstav momentálně probíhá v nejznámější rybí restauraci Paukertova rybárna v srdci Prahy na Národní třídě.
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 11:46 ® Tomash
-
Jakub procestoval za rybami velkou část světa. Často dlouhodobě pobýval i v zemích jako je Kazachstán, Uzbekistán, jeho expedice směřovaly i do Asie a do Jižní Ameriky, do povodí řeky Amazonky. Rok pracoval dokonce i jako rybářský průvodce v Austrálii při lovu velkých mořských ryb, jako je mečoun, tuňák či žralok.
Je držitelem mnoha zajímavých rybářských rekordů. Prvním byl světový rekord, kdy byl zdokumentován úlovek 147 sumců za 40 hodin lovu. Druhým ulovení největší sladkovodní ryby arapaimy gigas v povodní Amazonie, třetím světovým rekordem byl sumec 110 kg, 251 cm ulovený na italském veletoku Po. Posledním mimořádnou zajímavostí je aligátoří ryba ulovená v Texasu v květnu 2007.
Jako první prokázal masový výskyt sumců v České republice a je jednou z klíčových postav myšlenky „Chyť a pusť “, kdy ryby nejsou vnímány jen jako zdroj obživy a jsou vraceny vodě.
Pro společnost Multisonic produkuje rybářské filmy, které jsou pravidelně vysílány televizními stanicemi v Česku i v zahraničí.
Posledním dokumentem je film o rybaření a životě v Thajsku, připravují se další filmy z Asie a z Jižní a Severní Ameriky.
Je častým hostem nejprestižnějších talk show v rádiích a televizích. Poskytl nesčetně rozhovorů pro společenské časopisy, pro odborné české i zahraniční pravidelně píše.
Dokončuje velkoobsáhlou knihu o životě a lovu sumců, na které pracoval několik let. Jakub Vágner se svým jménem podílí nejenom na propagaci myšlenky „chyť a pusť“, ale podporuje i rybářskou mládež.
Má za sebou několik výstav svých autorských fotografií. Jedna z jeho výstav momentálně probíhá v nejznámější rybí restauraci Paukertova rybárna v srdci Prahy na Národní třídě.
V současné době projevily zájem o spolupráci s Jakubem satelitní televizní kanály Discovery a Spektrum.
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 11:44 ® Tomash
-
Jakub Vágner je v současné době jedním z nejuznávanějších rybářských odborníků v Evropě. Začal rybařit v pěti letech a stalo se jistě osudným, že jeho první rybou v životě byl desetikilový kapr. Vedle rybaření studoval i pražskou státní konzervatoř, obor kontrabas, ale ve třetím ročníku muziku opustil a jako první Čech se začal mediálně prosazovat v tehdy naprosto neznámém pojmu – sportovní rybaření. Ve svých patnácti letech začal publikovat do mnoha odborných rybářských časopisů u nás i v zahraničí, v sedmnácti letech natočil první rybářský film o lovu sumců a již v osmnácti přišel do ČT s myšlenkou rybářského pořadu, který posléze pod názvem „Jak na to“ spolumoderoval s hercem Rudolfem Hrušínským.
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 11:25 ® Milos_Dia reakce na …
-
Vůbec nic, nech to prosím plavat.....
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 10:59 ® breca reakce na …
-
Milos Dia: co je na tom tak pozoruhodného? (:o)
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 10:54 ® Milos_Dia reakce na …
-
sakra, chyba, na CV samozřejmě.....
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 10:54 ® Milos_Dia reakce na …
-
Btw. díval jsi se v obchodním rejstříku na CW firmy MULTISONIC a.s. ?
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 10:25 ® breca reakce na …
-
ZN- naprosto s tebou souhlasím, pokud jsou tu tací, kteří mají rybařinu pro sbíraní rekordů, tak ať jdou někam. Myslím, že pro většinu z nás je to způsob relaxace a ve finále je jedno, zda má ryba 10 či 100 cm. Na druhou stranu jsem se tak dlouho nepobavil, jako při této diskuzi…
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 10:14 ® ZN
-
ještě dodatek. pro mě nikdy nebude žádným rekordmanem, žádným jedním z nejuznávanějších rybářů v Evropě, ba dokonce ani rybářem. Bude vždy jen kabaretním umělcem třetí kategorie, a to díky přístupu k rybařině jako takové.
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 10:10 ® ZN
-
dam: plně souhlasím s tebou i regulem. Tato debata skutečně nic nevyřeší. To proto, že JV posunul rybařinu tam, kam mnozí z nás rozhodně dokráčet nechtějí. Pro nás je rybařina koníček, relax, útěk od každodenní šlusárny, odpočinek. Pro tohoto mladíka se stala rybařina prostředkem ke zviditelnění, prostředek byznysu a každý způsob, jak toho dosáhnout, je mu dobrý. Ostatně, má k tomu díky prostředí, kde vyrůstal, velice blízko. Proto ta televize, BLES a podobné bulvární a podvodné způsoby.Když mu to někdo žere, ať mu to žere. Je to smutný příběh, ale jeho příběh. Normální člověk se může buď zasmát, nebo ho poslat do řiti. Já si z rybařiny rozhodně žádný kabaret udělat nenechám. Kuba neKuba
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 9:51 ® breca reakce na …
-
Něco Vám sem přidám, ať se máte zase o čem hádat: www.jakubvagner.cz
reagovat - Úterý 31. července 2007 v 8:13 ® dam
-
regulus – celou debatu sleduji radši z velké dálky, ale teď už jsem to nevydržel. Tvoje vysvětlení je absolutně logické a není proč o něm dál polemizovat. Zabývám se několik let prokazováním velikostí ulovených ryb a úlovky JV prokazatelně nejsou tak velké jak uvádí – jenže to je svědomím každého SPORTOVNÍHO rybáře, zda si jejich opravdovou velikost přizná nebo se chce pouze zviditelnit. Bohužel je u nás v republice spousta lidí, kteří jsou k těmto výkonům slepí, trochu to nechápu, ale je to tak. Takže jediná obrana pro nás poctivé rybáře je se nad tím povznést, zasmát se a myslet si své. Tahle debata nic nevyřeší, protože to stejně bude pokračovat dál a my s tím nic neuděláme. Hodně štěstí všem při lovu OPRAVDOVÝCH ryb…
reagovat - Úterý 31. července 2007 ve 2:31 ® simpatak
-
sander: no dokázal jsi, že jsi idiot maximálně ty. Důkazy sem ti sem dal a ignoruješ je dost vesele. Takovejm jako si ty není pomoci. Je mi tě líto.
reagovat - Pondělí 30. července 2007 ve 23:20 ® regulus reakce na …
-
breca – mě do toho nepleť -:))))))))))))))))))))))
reagovat - Pondělí 30. července 2007 ve 22:07 ® Davish reakce na …
-
breca :
reagovat))))
- Pondělí 30. července 2007 ve 20:34 ® breca reakce na …
-
Protože: Kdo nechytá s Jakubem, chytí jedině:www.chytej.cz
reagovat - Pondělí 30. července 2007 ve 20:30 ® breca
-
Vy nepřející potvory, vy mu všichni závidíte, že budoval svou rybářskou rekordní kariéru už od útlého dětství. Slyšel jsem, že příští rok se chystá s vláčákem na vorvaně, pak tady všem spadnou brady a HaD už chystá změnu názvu serveru na „Chytej pouze s Jakubem“.
reagovat