Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.181 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 30. července 2007 v 19:18 ® regulus reakce na …
-
simpatak – Už jsem se této diskuze nechtěl zúčastňovat, ale ta fotka z toho rybářskýho časopisu mě opravdu dostala. JV je podle médií letos 25 let, čili se narodil v roce 1982, v roce 1999 mu bylo 17 let. To samozřejmě neznamená, že by nemohl chytit úhoře 124 cm. Problém je v tom, že tomu klukovi na obrázku je dle mího odhadu s bídou 15 let, ale a to je hlavní, není to žádnej čahoun. Já měřím 177cm a oněch 124 cm je mi skoro po prsa, kdežto Jakubovi je ten úhoř jen do pasu. Kromě toho je tam to děvče, které odhaduji na 3–4 roky, už si nejsem schopen uvědomit, kolik děti v tomto věku obvykle měří, tipuji tak 80– 90 cm, takže letmým odhadem, ten chlapec je vysokej asi 160 cm. Kolik má potom ten úhoř a jaktože se něco takovýho objeví v „seriózním“ rybářským časopise. Dále to komentovat nebudu, ještě, že tyto časopisy nečtu. -:))))))))
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 19:04 ® Milky reakce na …
-
Dokud tu budou lidi, co si myslí, že je JaVa gigant a nejlepším rybářským časopisem Spy, Vlasta, Blesk a Praktická žena, tak to rozhodně plodná diskuze je!
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 18:31 ® Vichrzhor
-
Pojďte se už přestat hádat…btw. už vím, z čeho mají ženský tak špatnej odhad vzdálenosti – to není z toho, že bychom jim ukazovali, že — tohle je dvacet centimetrů, ale Kuba jim ukazuje ščuku nebo sumca, co je určo světovej rekord a má tři metry…dlouhý fousy
reagovat))))))
- Pondělí 30. července 2007 v 18:28 ® Tomash
-
No, tak já už mám jasno. Kubík se prostě narodil jako světový rekordman! K Vánocům dostal metr, který měl ustřižených prvních 30 cm a váhu, která ukazovala od 9ti kilogramů. Takže za to prostě nemůže! Nechte ho už chudáka
reagovatJinak pokud Kajman a Rybářství jeho úlovky zaevidovali, tak je chyba někde jinde. Každá soutěž má svá pravidla – podezřelé úlvoky je možné vyřadit…
I když se mi nezdají, je to už dávno promlčené. - Pondělí 30. července 2007 v 18:18 ® Robur
-
pro ty, co už to nezvládají
mariemarie0000.free.fr
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 17:39 ® ZN
-
Sander: uklidnil jsi mě.
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 17:05 ® Sander
-
ZN > bez důkazů těžko říct, záleží na který „titul“ se cítíš.
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 17:00 ® ZN
-
sander:
reagovat
a já těm rekordům nevěřím. Ba, dokonce nevěřím Kubovi ani „dobrý den“. Jsem idiot nebo realista? - Pondělí 30. července 2007 v 16:44 ® dudu
-
Nezdá se vám povědomý ten s tím klackem ? Já bych řekl že to bude další nový světový rekord
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 16:35 ® harpunar
-
A vůbec-kdo nemá rád Kubulínka,má malého candáta!!!
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 16:22 ® breca reakce na …
-
Už se perou??? Proč se ještě neperou… Já bych doporučoval demonstraci na Václaváku. U koně by byli ortodoxní zastánci JV, z Můstku by útočili jeho odpůrci a z Jindřišský by to rozháněla policie vodními děly. Takový masakr by Praha viděla poprvé od 89… ):o))
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 16:20 ® breca reakce na …
-
Ty makrely byl z Tesca nebo Hypernovy????
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 16:17 ® simpatak reakce na …
-
sandr: a už na mě nereaguj a dál se modli k plakátku vylepenýmu na zdi.
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 16:16 ® simpatak reakce na …
- reagovat
- Pondělí 30. července 2007 v 16:16 ® simpatak reakce na …
- reagovat
- Pondělí 30. července 2007 v 16:16 ® simpatak reakce na …
-
sandr: A věděl si, že je JV skvělej štikař? Jen za rok 1999 (to vypadal jako na těch fokách s úhořema) měl 7 štik nad 18 kilo. Prostě rekordman už od mala.
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 16:13 ® simpatak reakce na …
-
a na fotkách je 18letý Jakoubek. Ten je slaďoučkej, co?
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 16:12 ® simpatak reakce na …
-
a co tihle úhoři
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 16:12 ® simpatak
-
aha, to byla chybka, tady je ten úhoř
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 16:11 ® simpatak reakce na …
-
A kolik tomuhle úhořovi? A myslíš že je na tý fotce 18 let? Je ročník 1981 nebo 1982 tuším.
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 16:09 ® simpatak reakce na …
-
Sander: kolik bys té štičce asi tak tipnul?
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 15:57 ® Sander
-
simpatak > opět blaa blaa blaaa…níže jsi psal o dokumentaci, a pokud se týkala této otázky, měla by být zacílena na V úlovek sumce z 16.6.2007 kdesi v Praze.
Ale neměj strach, věděl jsem, že z tebe nic nevypadne, jen jsem si to potvrdil. Aneb další závistivec kecající nepodložené nesmysly. Tím to pro mně hasne, už prosím nereaguj, nemá to pro mně žádný přínosný efekt.
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 15:53 ® simpatak reakce na …
-
Sander: Fotky čeho? A kurva se neříká, to by něžnej kluk s láskou přírodě a k blondýnovi jako ty nidky něřekl!!!
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 15:52 ® Prichy
-
hezke, ja vedel, ze regulovo tema dotahneme
problemy:
- lze a chyta svetove rekordy (netch treba tvrdi, ze chytil okouna 2metry, kdyz mu to lidi veri)
- nazory lidi 7 let, neumi navazat hacek apod. ( z nej delaji tezkeho retardu a degraduji debatu)
- pokud je jako clovek „prase“ nic s tim neudelame (muzeme o tom debatovat, ale to je tak vse)
- zavist je hrozna lidska vlastnost (a cechum je dost vlastni, mozna neco zkresluje na techto kauzach)
- pokud nekde chyta mimo zakon, tak holt bude muset narazit na cloveka ktery ho sejme (90% lidi citi v celebrite takovou autoritu, ze pri osobnim kontaktu zmeni nazor na „muzeme se spolu vyfotit“ atd.)
ja porad nechapu, o cem je rec. Notabene, jeho (udajne) lzi jsou jeho zivobytim a kdyz to dokaze prodat. (v reklamach se lze denne a nikdo se nad tim nepozastavi).
K tomu celemu porad siroky usmev
Pokud by nekdo chtel doplnit moje body muze. Jeste lepsi by bylo k uvedenym bodum napsat nazor, jsem zvedavej, jak moc se lidi budou rozchazet…myslim, ze se hodne shodneme.
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 15:43 ® gadasnik reakce na …
-
Simpatak:srovnej si všechny tyhle články,co jsou z konkrétního místa lovu psaný,podobnost je tam až moc nahodilá,objevuje se tam stejné město,stejná čtyřicítka,jenom k ní jiné údaje apod.A co napíšou pisálci nemusí znamenat,že napíše JV.
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 15:42 ® Sander
-
simpatak > blaa blaa blaaa…tak pošleš kurva už ty fotky?
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 15:40 ® simpatak reakce na …
-
sandr: taky vážeš ryby za skřele a válíš je v 50°C po šutrech kvůli fotkám? Pak ste si rovni a máš důvod mít kladnej názor. Jwe mi tě líto.
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 15:36 ® simpatak reakce na …
-
gadasnik: zajímavý je, že takhle to JV nepodává. Tudíž cíleně lže. A ptám se teda – co je to za rekord? Tak se pojďme všichni domluvit, že půjdeme 15. srpna na sumce a sečteme pak svoje úlovky a bude to novej svěťák, ne? KDyž seženeme dost lidí. O počtu v týmu se nemluvilo, ne?
reagovat - Pondělí 30. července 2007 v 15:32 ® Sander
-
Můj názor na JV je kladný, kdo mi ho hodlá vymluvit je idiot.
reagovat
A simpataku, važ slova, když už používáš urážky, tak je piš alespoň spisovně! Díky.
A čekám na tu tvou dokumentaci. Nejlépe ve formě fotografií. - Pondělí 30. července 2007 v 15:27 ® gadasnik
-
Simpatak:budeš se divit,ale vytáhl jsem jich během hodiny víc,žádnej tehdy nešel pod dva a netrvalo to tak zas dlouho ho z vody dostat.Pokud tomu trochu rozumíš,napíšu ti ttd:sportex 80lbs,100kg šňůra+tehdy mojich 100kg.K tomu úvodu,prohlížel jsem všechny články,nevím,jestli mluvíme všichni o tom samém-viz příloha.
reagovat