Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 314.164 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 30. července 2007 v 15:21 ® breca reakce na …

gadasník – nepoznávám ani v jedné osobě JV, že by to uměl i někdo jiný??

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 15:13 ® simpatak reakce na …

Gadasnik: takže si myslíš, že jde v jednom člověku na dva pruty vytáhnout za 40 hodin 147 sumců a ještě v takovejch rozměrech? Vytáhls někdy alespoň dva tři velký za den? Jak ses pak cejtil? Pořád za tím stojíš??? Tak to se di léčit. Opakuju, že to možná chytili, ale ne vágner, ale 20 lidí na 40–50 prutů. Pak to ale neni vágnerův rekord ale jen další hustá lež. Odpoěvěz teda na moji otázku na začátku tohoto postu.

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 15:04 ® gadasnik reakce na …

Simpatak:tohle bylo vytažené během necelých deseti minut na tom samém fleku,pokud umíš i mimo to tvoje kur…ní a pi…ní i trochu počítat x20,si myslím,že jsou to hodně jednoduché počty.Kdo to nezažil,neuvě­ří.Zatím je to tady pořád jedna paní povídala a blabla.Nechtěl jsem tady už reagovat,ale některé zbytečné výpady člověk musí okomentovat.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2291.jpg
Pondělí 30. července 2007 ve 14:42 ® simpatak

147 sumců sám JV? No to je ta největzší pítchovina, kterou jsem kdy slyšel. Pokud je ulovil on a i vytáhl, tak co dělal ten dvacetičlenej tým okolo něj? To mu jako votírali jen pot z čela, vařili čaj a nosili zavazadla a fotili ho??? A v tom případě se ptám: měl blonďáček na Ebru výjimku, aby mohl chytat na 40 prutů? Co je to kurva za světovej rekord? Další krávovina.

reagovat
Pondělí 30. července 2007 ve 14:25 ® ZN
ZN

Milky: tolik záběrů tam nemám kolikrát za tři výpravy. Ale jsem motyka, Kuba by to třeba zvládl za dopoledne:-)

reagovat
Pondělí 30. července 2007 ve 14:24 ® Milky reakce na …
Milky

Gadasníku, popravdě, neviděl. Ale nespat 40 hodin je samo o sobě dost těžkým výkonem, a aby jsi opravdu co dvacet minut vytáhl sumce, to je … nechci to ani komentovat. Tobě se to možná zdá jako normální, mě nééééééééééé.

reagovat
Pondělí 30. července 2007 ve 14:12 ® breca reakce na …

Milky – viděl jsi někdy pstruhy v SAVĚ?????

reagovat
Pondělí 30. července 2007 ve 14:02 ® Milky reakce na …
Milky

ZN, při vší úctě k tobě, tolik asi nemáš záběrů ani na tvé milované Sávě.

reagovat
Pondělí 30. července 2007 ve 14:02 ® gadasnik reakce na …

Milky:když jsi na tom fleku nechytal,neplácej úvahy.

reagovat
Pondělí 30. července 2007 ve 13:35 ® ZN
ZN

Milky: logicky to fakt nejde. Ale jak píšeš, když tak pěkně mluví o přírodě, to pak jeden fakt neví:-)

reagovat
Pondělí 30. července 2007 ve 12:57 ® Milky reakce na …
Milky

Je tu opravdu asi bada lidí, co si vážně myslí, že jde vytáhnout za 40 hodin 147 sumců. Logicky nejde 40 hodin v kuse ani pracovat! A natož tahat ryby jako na povel a do toho ještě zavážet a tak dále. Ale JaVa o té přírodě moc hezky píše, to je fakt! Tak to asi možné je :o)

reagovat
Pondělí 30. července 2007 ve 12:37 ® regulus reakce na …
regulus

SANDER – to snad nemyslíš vážně (vykulenej smajlík), že si o někom uděláš velmi pozitivní názor na základě článku v časopise, jehož jediným účelem je psat o krásných věcech, aby se baby při kafi mohly zasnít. Ještě jeden dotázek bych měl. Ty čteš Vlastu???? (o5 vykulenej smajlík)

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 11:42 ® vsetinek

Tohle téma sleduju jen jako divák a musím říct, že se to dostává úplně jinam. Nejdřív se řešit JV a teď už se řeší názory ostatních. Hlavně se mezi sebou nehádejte a nenadávejte si vy..... :-)

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 11:02 ® Shrek reakce na …
Shrek

skwor: ačkoliv jsem se se simpatakem chytnul,teď s nim souhlasim.Sander si to bere nějak moc „osobně“.Prostě někdo má blondýna rád,někdo ne.

A žvásty typu SPY a Blesk neberu vážně – Sandere,děláš si kozy?Vlasta je taky nejspíš jeden z těch důvěryhodnějších bulvárních plátků,který čtou ženský,když maj howno co dělat,že?Zastáváš se ho jako své milenky.

Osobně mě před třemi lety zaujal na veletrhu v Brně,kde blondýn vyřvával do mikrofonu,aby se šli lidi podívat na sumce,letos vyřvával,ať se jdou podívat na souboj s Arapaimou gigas.Řval jak trhovec na tržišti – Horst Fuchs hadr.Jeho „skromnost“ mě fakt dostala a udělal jsem si na tuto rádobycelebritu svůj názor.

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 10:55 ® skwor
skwor

simpatak: Nebreč, třeba se jednou do TV taky dostaneš :-)) )

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 7:10 ® Robur
Robur

simpatak, že vona ta černoška tobě nedala…a JV ano, už do toho začínám vidět:-))

reagovat
Pondělí 30. července 2007 ve 3:02 ® Tomash
Tomash

simpatak : To chce klid a nohy do tepla Jinak za sebe mohu zodpovědně říct, že jsem ještě před dejme tomu půl rokem JV bral. Říkal jsem si, třeba i nerybáři pochopí, že je rybařina fajn koníček a relax. To, že si JV přijde přes rybařinu k penězům jsem mu skoro i záviděl, ale v posledních dvou měsících je toho už fakt moc. Světový rekord arapaima, světový rekord sumci, kapři, všechno je světový rekord. Ta „náhodička“ na EFTEXU mě dost pobavila. No a to, že si důchodci ve vlaku povídají o tom, jak JV tahá v Egyptě 50kg kapry mě dostalo snad ještě víc. Je mnoho cest, jak se dostat ke slávě. Tvrdá a poctivá práce, která už se v Čechách moc nenosí, anebo byznys a šlapání přes mrtvoly – to je v kurzu. Když to hodím na váhy, tak Sanderovo názory jsou pro mě minimum, které už skoro nejsem ochoten připustit a simpatak zase ten největší extrém, kterýmu taky skoro nevěřím. Fuj, jsem se rozepsal. Akorát jsem se vrátil z lovu bez prutu – 200ks rousnic je v kýblu :-)

reagovat
Pondělí 30. července 2007 v 0:26 ® Prichy reakce na …
Prichy

simpatak: bravo…ty na sebe vyblejes vse co

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 23:43 ® simpatak reakce na …

Tohle téma je fakt o velkým „hovně“, který smrdí na sto honů. Už jsem nechtěl reagovat, ale sander mě fakticky dostal do křečovitýho smíchu a musím se tu nahlas zařechtat ja kobyla! Sandre, a na ježíška taky věříš? No to je fakt prdel. Myslíš jako že kdyby byl JV takovej prolhanej zmrd, jak se tady mluví a bylo mimochodem dost věrohodně zdokumetnováno, tak že by to do toho plátku, kterej čtou babičky a možná štyrprocentní většina, o sobě pravdu napsal? No určitě!!! Napsal by: „jsem prolhanej šmejd a podvodník, ryby po mym focení a filmování chcípaj a v zahraničí se mi nejvíc líbilo, jak mi černoška vyhulila vocas. A na rybáře, který mě žerou zvysoka s..u, hlavní je byznys.“ Sandere, si faskt k…t výstavní. Nech se vystavit. Jo ale vlastně už vim, tys tam měl jednu fotku, tak to musí bejt pravdivej článek, že jo. Chce se mi blít.

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 23:39 ® Sander
Sander

A ještě jedna věc: Kuba má dobrou pověst, nejde mi tedy do hlavy, proč by riskoval průser před údajnýma svědkama? Když jsem zamlada dělal nějakou neplechu, dal jsem si docela bacha, aby mě nikdo neviděl. Ti údajní svědci mohou být jen jedni z mnoha závistivých postav, které se kolem něj logicky točí.

Franta: „Čau Pepo, slyšel jsi o tom Jakubově sumci?“ Pepa: „Ále, ani mi nemluv, beztak mu ho tam někdo přivez a napích, dyť to neni možný, tam takovej sumec nejni…“ Jožin: „Franto, prý v Praze Vágner vyndal 3m sumce, nevíš o tom něco?“ Franta: „Jo čoveče, Pepa ho tam prý viděl, jak sumce vyložil z káry a napích si ho na trojháky. No nekecam, zeptej se ho…“ Atd. . . . :-))

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 23:28 ® Chose
Chose

no mě by jen zajímalo jak mohla dát MO takovou výjimku,protože podle mě na to ani nemá pravomoc.aspoň u nás na východě čech pokud vím by to museli schválit na kraji.u nás byl jednou problém se sumcem na jednom rybníku a taky padly na schůzi názory políčit třeba 10prutů a sumce vyndat z vody,ale hospodář vysvětlil že to MO nemůže a na kraji to nikdo neschválí,tak já nevím,ale chtěl bych vidět kdo tu výjimku pro chytání na x prutů podepsal :-)

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 23:25 ® Sander
Sander

Přečtěte si ten článek ve Vlastě – pokud jsou tam slova citována opravdu z Jakubových úst, tak se mi tenhle človíček jeví dosti sympaticky. Dobře sladěná slova o vztahu a splynutí s přírodou žádná arogantní „hvězda“ z huby nevypustí. A lidi vážících si okolních krás naší přírody respektuji. Překvapilo mně, že na dotaz, co se mu líbilo v zahraničí u vody nejvíce, odpověděl, že krásný západ slunce. Nejeví se mi jako sobec myslící jen na svou slávu. Asi tak. Kubu neznám, a z tohoto článku nelze udělat ucelený názor, ale nemám důvod proti němu použít hrubá slova…
A žvásty typu SPY a Blesk neberu vážně.

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 23:14 ® kubas reakce na …
kubas

Davish:nemohla,pro­tože tam se dickutuje o hovně!:-D

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 23:08 ® Milky reakce na …
Milky

když nemáš názor, tak si do ní piš, co chceš

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 22:46 ® Davish
Davish

tahle diskuse by se mohla klidně zařadit k diskusím „O HOWNĚ“

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 22:03 ® Milky reakce na …
Milky

Pife, svojí veslou příhodou spíš dáváš důkaz o blbosti svých spoluobyvatel. Je fakt, že JaVa v tom byl nevinen, protože NIC NEchytil. Oni chytli, oni nepustili, on neměl pustit co. …a zase je to tu, co psal Příchy … Jakoubku – cigárko? Jakoubku – panáčka? … prosím autogram :o)

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 18:14 ® regulus reakce na …
regulus

PIFE – kurnik a co kouzla HDU, jakto, že Kubík chytil na křetínce rybu?????

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 18:14 ® pif
pif

robur:bingo…

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 18:10 ® Robur
Robur

Pife, nebyl ten jeden borec prodavč rybařiny z Boskovic, viděl jsem nějaký čálenk v nějakém r. časopise a tváře na fotkách mně byly povědomé

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 17:44 ® pif
pif

já zase tomu " rybářskýmu metrosexuálovi" přeji,ať se probere…
k těm důkazům,nechtěl jsem to rozmazávat,ale nedá mě to.v loni jsme to zde rozebírali,celou tuto anabázi popisovat nebudu,tak že ve zkratce. kubík byl v loni na křetince a s ním dva chlapci od nás z města.chlapci lovili celou noc,hezky z loďky,vábili a podařilo se jim chytnout sumce.jelikož byla na focení tma(asi neměli blesk)tak drahého kubíka napadlo,že příváží sumce za skřele k loďce trochu ho povozí,aby se neunavil,po křetince.ráno dorazili místní RS,těm dvou chlapcům sebrali papíry a kubík se z toho vyzul.pořád mě vrtalo hlavou,proč mu je nechali,až letos na jaře jsem se dozvěděl,ža kubík u těch dvou škemral,ať ten průser vezmou na sebe,že by takovou ostudu neustál.a oni,hodní hoši RS řekli,že to byl jejich „nápad“ a že kubík za nic nemůže… píšu to hlavně proto,že v televizi dává rybám francouzáky a pak je šetrně sám váže za skřele drátem a tahá po přehradě…je to klasika,káže vodu(pochop francouzáky) a přitom chlemtá víno(dělá taxikáře sumcům)…

reagovat