Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 318.379 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 8. listopadu 2010 ve 12:45 ® IVO reakce na …
-
Jak.novi> já jsem se nechtěl s Mistrem vůbec srovnávat. Jen jsem narážel na jeho větu, kterou téměř pokaždé prohlásí při předávání zlatého slavíka : tedy – to jsem opravdu nečekal…
reagovat - Neděle 7. listopadu 2010 ve 20:10 ® chosebaits reakce na …
-
IVO>Ahoj.Tak to tedy blahopřeji k uspěchu.
reagovat - Neděle 7. listopadu 2010 v 19:30 ® Jak.novi reakce na …
-
IVO> Kam se na tebe božský Kája hrabe.
reagovat - Neděle 7. listopadu 2010 v 19:10 ® IVO reakce na …
-
Jak.novi> popravdě – pokud b si vybrali jednu , dvě písničky, tak bych byl hodně spokojený. Ale rovnou 8 ? Budu jako Kája Gott, ale – „to jsem tedy opravdu nečekal“ …
reagovatAle na druhou stranu, jsem pouze autor textů a hudby. Svůj podíl na skladbách – a ne malý – mají muzikanti, interpreti a samozřejmě mistr zvukař.
- Neděle 7. listopadu 2010 v 19:07 ® IVO reakce na …
-
osprey> i tři ..
reagovat)
- Neděle 7. listopadu 2010 v 15:06 ® sus1
-
osprey> To jen aby měl dobrou náladu,když jde na tu kontrolu.
Internet,googl a jiné nástroje najdou v dnešní době ledacos,ale to tady nemůžu řikat nahlas.Zrovna včera jsem něco hledal a viděl jsem tam třeba tebe na DVDčkach.
reagovat - Neděle 7. listopadu 2010 ve 13:54 ® osprey reakce na …
-
sus1> Ty tady trápíš chudáka ladamaje, když si můžeš říct přímo autorovi? Nabídni mu, že rozprodáš sto kusů na Klatovsku a on ti jistě dá jeden zdarma. Možná i dva
reagovat - Neděle 7. listopadu 2010 ve 12:37 ® Jak.novi reakce na …
-
IVO> Tak to je úspěch, né?
reagovat - Neděle 7. listopadu 2010 ve 12:01 ® IVO reakce na …
-
HaD> přesně tak – v novinkových filmech z edice Chytej.cz je vzorek další písničky.Jinak severočeské rockové rádio GAMA si vybralo 8 skladeb z CD Když nás ryby baví a od pátku už se hrají . Dokonce si některé písničky posluchači vybírají coby písničky na přání. Kdo by to byl řekl …
reagovat)
- Neděle 7. listopadu 2010 v 11:45 ® sus1 reakce na …
-
ladamaj>
reagovat - Neděle 7. listopadu 2010 v 10:55 ® ladamaj reakce na …
-
sus1>Jo do počítače to bube pro Láďu španělská vesnice nehledě k tomu že bez Ivošovo souhlasu by stejně nic nekopíroval.
reagovat - Sobota 6. listopadu 2010 ve 23:22 ® sus1 reakce na …
-
IVO> Je mě to jasný.
reagovat - Sobota 6. listopadu 2010 ve 23:18 ® sus1
-
ladamaj> Jj,už jsem si ten ,, volnej '' song poslechl.Dobrý.
reagovat
Takže máš za úkol to nacpat do komplu a poslat mě to na mail,sic tě kletba nemine, jak to neuděláš. - Sobota 6. listopadu 2010 ve 23:11 ® HaD reakce na …
-
IVO> Ještě doplním, že v ukázkách na nové filmy je ještě fragment dalšího songu.
reagovat - Sobota 6. listopadu 2010 ve 22:12 ® ladamaj reakce na …
-
sus1>ty písničky sou tak jak Ivo píše sou supr lepší relax snad ani není synátor je zná snad všechny naspaměť a mě se při tom pěkně cvičí i vážou mušky.Takže každé cédo od Ivoška supr to nové budu kupovat také.
reagovat - Sobota 6. listopadu 2010 v 18:55 ® 1Mara reakce na …
-
IVO> No když zajedu do Píry tak jó
reagovat - Sobota 6. listopadu 2010 ve 14:38 ® IVO
-
sus1> Ke stažení je pouze ta uvedná písnička – Když nás ryby baví. Jistě pochopíš, že by nebylo možné investovat poměrně nemalou finanční částku do nahrávacího studia, do interpretů, muzikantů, zvukařů, techniků + práci, invenci a čas při tvorbě textů a hudby a pak všechno nasypat na net. Proto je na netu jen jedna písnička. Další budou na netu příští týden, ale pouze k poslechu.
reagovat - Sobota 6. listopadu 2010 ve 14:23 ® sus1 reakce na …
-
IVO> A další se ,,nedají " stáhnout??
reagovat
Rozumim. - Sobota 6. listopadu 2010 ve 12:39 ® IVO reakce na …
-
1Mara> V Ústí se řádí ??
reagovat - Sobota 6. listopadu 2010 ve 12:34 ® IVO
-
sus1> tady si můžeš jednu stáhnout http://www.for-fishing.cz/…download.asp
Když nás ryby baví .mp3
Jinak Vláďa měl na mysli nejspíš mé autorské písničky o rybách a rybaření, které vyšly v roce 2002 na CD Všem tichejm bláznům. CCa za čtrnáct dní bude na trhu úplně nová deska s názvem Když nás ryby baví. Vydavatel – Mr. Havlíček – CHYTEJ.CZ
http://www.rybarskefilmy.cz/…as_ryby_bavi
reagovat - Sobota 6. listopadu 2010 v 11:53 ® sus1 reakce na …
-
ladamaj> Nechá se někde sehnat ta ,,Ivoškova" hudba.?
reagovatAbych byl aspon trochu v obraze.Na mail mp3.?
- Sobota 6. listopadu 2010 v 11:25 ® ladamaj reakce na …
-
sus1>v pohodě neberu to jako žádné narážky ale jako prču
reagovatje spousta kamarádů kteří mě takto píšou přičemž mě znaj z fitek a posiloven kam sem hodně chodíval.Dnes už na sobě makám jen doma kde pustím Ivoškovu hudbu no a jedu dokud to jde to ve fitku nemám a ještě to platit to nejde.Hlavně mám klídek pěknou hudbu co víc si přát.
- Sobota 6. listopadu 2010 v 10:48 ® sus1 reakce na …
-
1Mara> Jako že dvojník(ci)?? to asi taky.
reagovat - Sobota 6. listopadu 2010 v 9:08 ® 1Mara reakce na …
-
sus1> Já myslel Piranhák
reagovat - Sobota 6. listopadu 2010 v 0:34 ® sus1 reakce na …
-
1Mara> To víš, je to tady samej bombardák,tak bacha.
reagovat - Sobota 6. listopadu 2010 v 0:22 ® 1Mara
-
Vy tady řádíte už jako my na Ústí
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 ve 23:57 ® sus1
-
LuboO> Já ne,ale asi zadavatel fora jo.
ladamaj> Klíííííííííd,hoši,já jsem Van Damovo brácha??!!
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 ve 23:54 ® rgb23
-
ladamaj> už se tím netrap, to se stává i v horších rodinách
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 ve 23:43 ® ladamaj
-
LuboO>nic proti ale mám spoustu fylmů nejenom sním ale bojové umění a ostatní sport tvrdej je mé velké krédo už od mládí nemám se zaco stydět ale těch průserů
reagovat - Pátek 5. listopadu 2010 ve 23:37 ® ladamaj
-
sus1>ty dacane tak se mužem klíďo dohodnout a jít do tělocvičny a věř že odpadneš nemyslím se mlátit ale cvičit jestli dokážeš tahat 90kg 2×30min. tak se budu stydět a červenat,už to preferuju od 15l box za duklu ostatní u jednotky.Jinak sem jen nerozdával ale taky dostával v tomto stím musíš počítat jinak tam raději necodit i dnes se dokážu ubránit to chápe málo kdo když mě nezná nemám se zrovna chlubit dostal jsem nepřiměřenou obranu i jako hen dicap a platil jsem ale málo.-))V pohodě už mám leta ale pořád sem v kondici musím nic jiného mě nezbívá.
reagovat