Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 318.356 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:28 ® LuboO reakce na …
LuboO

sears.13> to je sen toto…

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:24 ® sears.13 reakce na …
sears.13

kubas>Já ti to přepošlu jestli chceš, ale moc se v tom zmateném a nepravopisném textu asi taky nevyznáš.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:18 ® kubas
kubas

sears.13> tak pokud je to pravda, tak to je síť :-D …

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:16 ® sears.13 reakce na …
sears.13

HaD> Nevyhrožoval ti ladamaj po osobní poště? Mě už totiž jo. Ale moc jsem z toho zmateného textu nepochopil. Jen že je policajt.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:06 ® sears.13 reakce na …
sears.13

IVO> Na té fotce už s mrtvým hadem je sám, ale píše se tam, že ho zdolávali čtyři chlapy.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:05 ® sears.13
sears.13

HaD> Těch 120 kg uvádím u velikosti 7metrů. Až 250kg je uváděna váha u velikosti 10m. Uvádí se, že může mít i přes 11 metrů, ale největší anakonda byla zastřelena v Brázílii a měřila 8,46m. Byla to samice (ty jsou u hadů větší). Taky je Hadová větší? :o}

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 21:00 ® Robur
Robur

Havlíčku, běž se zvážit, ať utneme ty dohady. Napřed před steakem a pak po steaku.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:42 ® regulus
regulus

Kurnik, že vás to baví, po půl roce řešit anakondu. Je zajímavý pozorovat v jaké, chvílema až nechutné, příspěvky se může zvrhnout debata kolem největšího českého Andersena (nebo že by Baron Prášil). :-93;

Mimochodem, o plazech toho ví nejvíc David, vždyď je to HaD. :-D

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:32 ® IVO reakce na …
IVO

HaD> to asi ne ,Davide. To by metr hada vážil v průměru 35 kg. Těch 120 kg (17kg/1m)je asi možné. Ale 120 kg živé svalové hmoty by s člověkem dle mého zacvičilo. Mám samozřejmě na mysli živého hada v jeho domovském prostředí, který se může z logických důvodů cítit ohrožen.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:27 ® IVO reakce na …
IVO

Na té fotce je Jakub sám. Prostě se mi nechce věřit, že by si živá anakonda nechala líbit úchop , který je na fotce presentován.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 20:26 ® HaD reakce na …
HaD

sears.13> 120 kg takovej had neváží. Taky jsem četl, že je to okolo těch 250 kg.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:42 ® Kazan

Trochu čtení o anakondě http://cs.wikipedia.org/wiki/Anakonda

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:40 ® sears.13 reakce na …
sears.13

LuboO> Jak říkám nechci ho bránit, ale oni na toho hada byli čtyři.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:33 ® tucnak11
tucnak11

IVO> Kamarade 8 m:-O ten musel byt nality tak aspon 4.5 promile:-D ,ta by se otočila a by ho shltla jako malinu obzvlašt že JV vypada jak vyžrany křovak.:-D a ještě v pralese na 50 m tam nevidiš na 10 m na zem.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:30 ® LuboO reakce na …
LuboO

sears.13> gesto hodne chlapa…

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:27 ® LuboO reakce na …
LuboO

sears.13> hej, to som pisal ja, ale niekde sa mi tam vloudila chybicka, zmazal som to. Chcel som hlavne povedat, ze JV by sam urcite nedokazal zobrat „pod pazuchu“ a odniest 7 metrovu anakondu. Aj keby bola nazrata. Asi by sa jej to nepacilo. Inak, chyry hovoria udajne aj o hmotnostiach okolo 500 kg, co som cital, aj ked su to podla mna tazke bludy. Viaceri uvadzali hmotnost 8 m hada okolo 300 kg. Neviem, nevazil som ho. Ale anakonda je jednoznacne najtazsi had a jeho svalove dispozicie mu davaju predpoklad v pohode sa ubranit chlapikovi typu JV.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:24 ® sears.13 reakce na …
sears.13

ladamaj> Proč jsi si vymazal kartu? Nikdo tě nenutí aby jsi odcházel. Byl to jen návrh aby jsme ti tu nepoškodili psichyku. Klidně tu zůstaň když se budeš chovat jako člověk. Ale jsou myslím určité hranice za které by nikdo neměl zacházet a to věř nebo ne myslím v dobrém.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:16 ® IVO reakce na …
IVO

sears.13> nechal bych to koňovi :-)) ) Myslím si o tom své a hlavně to není pro mne nikterak důležité.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:13 ® sears.13
sears.13

Každopádně debatou o hadech nehájím pravdivost činů a slov JV. Mám na něj svůj názor, ale na jeho výtvory filmové se velmi rád podívám. A jak jsem psal níže, ať je to jak je to, tak pro rybařinu udělal moc.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 19:03 ® sears.13
sears.13

Je to zvláštní ale někdo tu před chvílí psal, že ankonda váží až 200kg a krajta 100kg a najednou ten zápis zmizel. Pravda je taková, že anakonda při své maximální délce může vážit až 250Kg a krajta 200kg. V článku který jsem četl se píše o tvoru sedmimetrovém a v tom případě odhaduji váhu na něco kolem 120 kg max. To proč se sní vůbec utkal bych nechal stranou neb jsem u toho nebyl. Řekněme, že váhově určitě jde srovnat 7m anakonda a 8,5 m krajta a s takovým tvorečkem už jsem se mazlil. Samozřejmě, že je něco jiného se s takovou potvůrkou potkat v jejím přirozeném prostředí, ale zase bych to tak nedramatizoval. Nutno podotknout, že mám 190 cm a 120kg. Myslím, že o těch váhách psal LUBO, ale po té ten zápis vymazal a nechal tu jen prázdnou reakci.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 18:31 ® LuboO
LuboO
reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 17:25 ® IVO reakce na …
IVO

sears.13> tak se omlouvám, ta anakonda neměla 8,ale 7 metrů a její pohyb byl spatřen na 150 m. Zde je článek. http://hobby.idnes.cz/…rybareni.asp?…

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 17:24 ® IVO reakce na …
IVO

ladamaj>ok, až pojedež zpět,tak cinkni. A drž se chlape.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 17:20 ® ladamaj
ladamaj

IVO>osobně jsem řek těčka a dost tak nechápu proč to zde někdo vždy omílá.Já jedu v pondělí k lékaři a musím být fit celkově jinak mě zase bude dávat na LDN a to je opravdu na psichyku trošku moc i pro tvrďáka proto už zde nebudu nic číst a když to pujde tak se na spáteční cestě stavím.Jinak pro ostatní ze servru neodejdu nemám k tomu důvod.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 17:18 ® IVO reakce na …
IVO

sears.13> Netuším, zda jsi ten článek četl. Píše se v něm, že Jakub v pralese nejprve na 50 m zahlédl anakondu, která ,jak se později ukázalo měřila prý 8 m, přiblížil se k ní zezadu, sevřel ji a odnesl někam o kus dál. Neřeším, proč se rozhodl ji „přemístit“,ale nezdá se mi to u živého zvířete v jeho rodném prostředí reálné. Znovu podotýkám – netvrdím, že to tak nebylo, neb jsem u toho nebyl. Ale osobně tomu nevěřím. Pokud máš s hady nějaké zkušenosti a troufl by sis na tento akt, pak máš můj obdiv.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 16:36 ® HaD reakce na …
HaD

sears.13> Opravdu. Pro zajímavost jsem se ptal herpetologa v ZOO a ten si to nemyslel. Teda pokud oba mluvíme o živém a zdravém tvorovi. Mrtvou hlavu by unesl i můj devítiletý syn ;-)

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 16:12 ® sears.13 reakce na …
sears.13

IVO> Osmi metrová anakonda opravdu není žádný problém ani pro takovou postavu jakou má JV. Sám několik velkých hadů vlastním a mohu ti říct, že některé přestavy o těchto tvorech jsou velmi přehnané!

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 15:26 ® skwor
skwor

Přiznám se, že mi občas nedělá při diskuzích problém někoho poslat do „zadní sedací části těla“, ale přát někomu nemoc a invalidní důchod? To mi připadá docela hnusný…

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 15:21 ® IVO
IVO

Láďo, tahle situace je mi velmi nepříjemná. Především proto, že Davida znám už pěknou řádku let. David je naprosto korektní člověk a nějaké nefér jednání mu není vlastní. Ani v soukromém životě, ani v tom profesním. Tebe znám taky pár let a o tobě můžu říci to samé. Proto mne mrzí, že tady vznikl celkem zbytečný spor mezi dvěma lidmi, které snad mohu považovat za své kamarády. A ještě na téma Jakub Vágner. Je vcelku jasné, že lidi, kteří jsou mediálně známí jsou často terčem různých spekulací. Například David či já nejsme výjimkou . Kdybych měl napsat, co jsem o sobě slyšel, tak budu u počítače do večera. Naštěstí jedením uchem tam, druhým ven. Jen já vím, co je a co není pravda. Někdy je velmi obtížné posuzovat zprostředkované informace. Například článek, který je na netu a popisuje ,jak Jakub přemohl někde v pralese osmimetrovou anakondu . Připouštím – nebyl jsem u toho. Ale mám přeci jen o anakondě dost informací, abych zdravým rozumem vyhodnotil, že to co je v článku je značně přehnané a popravdě – tak jak je to presentované tomu nevěřím . Teď už je jen otázka, kdo takový značně nadsazený článek napsal a k čemu měl sloužit. Že to všechno není pravda tvrdit z logických důvodu nemohu. Ale myslím si to. Vážně nemá cenu tady popouštět uzdu nějakým zbytečným emocím. Nikomu to neprospěje. Buďme rádi, že tu máme takový server, kde můžeme virtuálně pokecat o rybách. Emoce je vážně lepší hodit do koše a diskutovat racionálně. A vzhledem k tomu, že tě znám, tak vím, že to umíš.

reagovat
Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 15:18 ® sears.13
sears.13

ladamaj> Nechceš nás opustit? Nejak je mi z tebe na zvracení!!! Setkal jsem se na netu se spoustou lidí, ale ty jsi fakt špička.

Víš co — JE MI TĚ LÍTO :o(

reagovat