Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 318.324 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:43 ® Robur reakce na …
Robur

sus1> co estét, zmužilý estét

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:42 ® sus1

Estét,hmmmmm.:-))

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:39 ® osprey
osprey

Alov> Asi jsem nemazal jen já, já uťal jen ten konec. Ale vyhovím ti.

Robur> Ano, jsem barbar. Proto si mě HaD najal. Zženštilý estét by sem nezapadl:-)

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:38 ® sus1 reakce na …

IVO> Jenomže to si s nima( ,, dětma") byl jen 2 hodiny.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:33 ® IVO
IVO

sears.13> těmhle dětem se o moři může jenom zdát. I proto byly tak vděčné za to rybaření ve Španělsku. S kolegou Tomášem Šimkem jsme během zimy obcházeli dětské domovy a dělali pro děti takové přednášky o rybách a rybaření. Vděčnější publikum jsem nezažil. Člověk pak některé věci poněkud přehodnotí.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:31 ® sus1

Řešíte neřešitelné.Až to bude člověk, kterej sem chodí diskutovat pravidelně,tak pak asi jo,ale takhle??! vyprdnout se na to ,to bude nejlepší.Je tady spousta a spousta jinejch témat,tak to zkuste tam,bude to určitě přínosnější a užitečnější než JVéčko.:-)

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:30 ® kubas reakce na …
kubas

Robur> kterej? :-D

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:29 ® kubas reakce na …
kubas

Alov> Jen tak. Docela trefně shrnout kritiku, narážky a nějakej názor aby správně vyzněli, už dá trochu umu ;-)

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:27 ® Robur reakce na …
Robur

osprey> ty barbabare, ty jsi smazal citát ze Shreka

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:27 ® IVO reakce na …
IVO

sears.13> Vláďu znám osobně řadu let. Osud s ním fakt nehezky zacvičil. Nedovedu si představit, co bych na jeho místě dělal. On se s životem doslova pere .Snaží se i přes své postižení zabezpečit rodinu a urve čas i na ryby. Připouštím, že mu to někdy verbálně ujede, občas se unáhlí a volí ne zrovna vhodné výrazy. Budiž. Díky tomu, že ho znám osobně – na něj nahlížím jinak, než ti, kteří ho soudí jen dle písemného projevu. Necítím k němu přehnaný soucit, spíš shovívavou toleranci . Zkuste to i vy.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:24 ® sears.13
sears.13

IVO> Myslím, že tím s děcákem si triko honit asi nechtě, protože to není moc medializováno a kdybych se nepohyboval tady, tak to ani nevím. Mimochodem ono s těma děcákama je to také černobílé. Pravda je, že normální děti se nedostanou dvakrát za rok k moři a jednou na hory a to že neznačkové oblečení je pro ně hadr je také pravda.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:23 ® sus1 reakce na …

sears.13> Na mozek ne,ale přes mozek tou holí,to by asi šlo.:-)

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:21 ® Alov reakce na …
Alov

:osprey> Ok Míro. Tak prosím mázni ještě moje z 19:10, 19:11 a 19:14 včetně tohodle. Ted už vyznívají jaksi minimálně blbě nebo zbytečně. Dík…

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:17 ® sears.13
sears.13

Mám jednu otázečku – na mozek se dávají francouzské hole? Jinak si totiž některé příspěvky nedokážu vysvětlit

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:16 ® osprey
osprey

Většina zúčastněných asi zaregistrovala, že se tu mazalo. Udělal jsem to pro dobro všech zúčastněných i našeho serveru, protože kdyby se měl kdokoli z účastníků diskuze naštvat a přestat sem chodit, byla by to škoda. A pokud by se pořádně přitvrdilo, dalo by se zajít hodně daleko.

Kuba má samozřejmě příznivce i oponenty, jak si kdo z nás v tomto ohledu stojí, to jsme si vyjasnili a dál se tu už budeme jen vzájemně napadat.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:15 ® Alov reakce na …
Alov

kubas> Ne proč?

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:15 ® IVO
IVO

Dovolím si jen malou vsuvku na téma dětské domovy – versus ten zmiňovaný v Sedloňově. Společně se Zdenou Švejkovskou jsem se snažil tomuto dětskému domovu – a především tamnímu rybářskému kroužku – v rámci svých možností pomáhat. Tento dětský domov je specifický tím, že jsou zde děti , které zažili trýznění v podobě domácího násilí. Rómů je tam jen minimum. Na těch dětech je to v mnoha ohledech znát. Nikoli visuelně, ale v chování a projevech. A nyní – jak to souvisí s JV ? Jakub těmto dětem zprostředkoval týdenní pobyt ve Španělsku na Ebru, kde se jim celý týden věnoval. Těm dětem poskytl úžasné zážitky při rybaření. Popravdě – slyšel jsem o Jakubovi spoustu negativních informací. Ovšem pouze slyšel. Svědkem toho či onoho jsem nebyl. Co je a co není pravda – to ví jen sám Jakub. Je to otázka jeho přístupu k rybaření jako k živnosti, je to jeho image, je to jeho boj. Záleží na jeho postoji a svědomí, jaké praktiky mu jsou či nejsou vlastní. Ať už lhal, podváděl, přeháněl, vymýšlel si nebo ne – mě osobně je to celkem fuk. Ovšem za to, co pro ty děti tehdy udělal, má u mne jedno velké plus. Kdokoli to může zpochybnit, může namítat, že to udělal zištně, pro popularitu atd. I to je mi fuk. Nota bene – těm dětem taky. Nechci se Jakuba ani zastávat. Možná má máslo na hlavě, možná ne. Ať si dělá co chce. Jeho činnost nijak zvlášť nesleduji a na můj styl rybolovu vliv nemá. Jen jsem se chtěl vyjádřit k těm zmíněným dětským domovům v souvislosti s Jakubem.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:14 ® kubas reakce na …
kubas

Alov> máš vystudovanou žurnalistiku? :-D

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 20:12 ® džigit

Alov> nech toho

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 19:29 ® Alov
Alov

ladamaj> Tak to prrr kolego. HaD se jistě obhájí sám, ale vzhledem k tomu, že Davida uznávám jako rybáře, troufám si tvrdit že i jako člověka a v neposlední řadě i jako provozovatele tohoto serveru se ho musím zastat.
Nevím, co zrovna tobě dává právo hodnotit kvalitu těchto stránek. Jsem skálopevně přesvědčen, že ty ke kvalitě určitě nepřispíváš. Většina tvých příspěvků jsou povětšinou bláboly, kde nezapomeneš zmínit, někdy i vícekrát, své zdravotní postižení. Zřejmě od toho očekáváš, že budeš davem litován a zároveň jako bojovník se svým osudem uctíván. Pro tebe bohužel opak je pravdou.
Doslova legendární je tady tvé osočování činovníků ČRS s tvrzením, že máš důkazy a bla bla bla.Nikde nic a to, že si aspon náznak důkazu slíbil zveřejnit tu ví snad každý. NIC. Opět blábol…
Že si Davida nazval čím si ho nazval je tvůj problém. Ale já osobně radši budu hulvát, sprosťák atd, ale budu mít zdravý rozum a vlastní názor. To jsou věci, které tobě chybí. Dokážeš akorát svým podmanivým vlezlým a značně chaotickým slohem prdelkovat u lidí, kteří tě nějakým pro mě nepochopitelným způsobem tolerují a dokonce i reagují (není jich ale příliš).
Já osobně zde moc nepřispívám. Nemám důvod. Vzhledem k tomu, že jsem začal chytat po několikaleté pauze se ted vše učím a poznávám. Tudíž nemám potřebu zde přispívat, protože ve své podstatě nemám zatím čím. Tak prostě radši držím hubu.
Tak se prosím začni chovat jako chlap. Zatím se chováš jako blázen. Když ti dojdou argumenty, tak vystartuješ a v afektu nameleš takové výplody, že bych tě typoval na malé dítě. Pokud nemáš na to svůj názor obhájit, tak s ním radši ani nevystupuj a uděláš líp.
David ti tu polopaticky napsal, jak se věci mají (hold neovládá tvůj typ slohu) a co ty? Výstřik z mozku…Tak se vzpamatuj a ží štastně dál…

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 19:12 ® džigit reakce na …

ladamaj> nezlob se na mně,ale Ty jsi zcela mimo mísu.Nikomu nevadí,že jsi invalida a už vůbec né Hadovi.Jenže Tvé výlevy a změť myšlenek,to už je jiná…
Zamysli se nad sebou!!!

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 18:59 ® ladamaj
ladamaj

Had>až teď mě došlo proč máš tu přezdívku opravdu sedí:seš hulvát,sprosťák a krávoviny meleš ty a ke všemu je to veřejnej servr i když tvůj.Jestli se znám s Ivo Slámou a třikrát jsme se viděli tak seš ke všemu prolhanej a jestli ti vadí jeden invalida tak seš trošku jinde.Již dlouhou dobu sleduji chytej ale trochu to tu začíná váznout a proč nato si odpověď asi najdeš je zde spousta nováčků ti to tu ještě neznaj ale až to tu prokouknou tak pak se mužem také pobavit tím stebou končím diskutovat.:-D

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 18:15 ® HaD reakce na …
HaD

sears.13> pro pravdě – nevím jak S. začali ani jak skončili. Možná dělám chybu, ale na cizí věci nějaký ten rok nekoukám. I díky tomu si myslím, že to dělám po svém. Rybářsky a pro rybáře. Možná to bude znít neuvěřitelně – ale slova jako ta Tvoje mě dávají jeden z největších impulzů pokračovat, byť je trh s DVD čím dál horší.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 17:25 ® ladamaj
ladamaj

HaD>Davide včem všem JV lítá osobně nevím anejsem sním tak často v konverzaci natož co provádí u toho není určitě nikdo kdo takto mluví,píše atd.ruce do ohně dám jen za to očem dobře vím.Jinak to to téma pro mě končí tečka.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 17:08 ® sears.13
sears.13

HaD> Nic není černé a nebo bílé. Podívej jak začal Simčo a spol. a kde jim je dnes konec. Hlavně ty si drž svůj směr ať mám důvod pořizovat si každé DVD chytej.cz

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 16:53 ® HaD reakce na …
HaD

sears.13> Je pravda, že pro chyť a pusť toho udělal hodně. Je to sice image, ale prospěšné. To je potřeba uznat.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 16:49 ® sears.13
sears.13

Tady to teda jede :o}. Já si myslím, že Jakub udělal spoustu věcí na které není pyšnej. Myslím ale také, že to udělal i pro propagaci rybolovu. Je nám asi jasné, že video na kterém nebude žádná ryba se asi prodávat nebude. Pravda je také, že mu nemůže nikdo upřít jeho úspěchy v tomto oboru. Myslím, že jsou daleko horší než je on (např. Simčo a spol.). Každopádně to co pro rabařinu udělal s přehledem předčí to co pros… . Ať hodí kamenem .................. – já teda házet nebudu. Každej rybář si někde něco někdy přidal ať už si to přizná a nebo ne.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 16:07 ® HaD
HaD

ladamaj> Sorry, ale meleš krávoviny. Já bych tohle pro prachy nikdy neudělal a nikdy neudělám. Např. při natáčení filmu o přívlači, díl. č. 2, jsem se nachomýtl u ulovení krásného candáta. Cíl výpravy byl candát a sumec. Kdybych tomu kamarádovi řekl „půjč mi ho, potřebuji ho dnes natočit, že jsme ho ulovili, půjčil by ho“. Neudělal jsem to. Musel bych se ze sebe pozvracet. Ukázal jsem ho s tím, že ho ulovil kolega a že je to pro nás motivace chytat. Nakonec jsme ho nechytili. Tak jak to na rybách bývá. Při natáčení filmu o kaprech zase jinému rybáři zabral velký sumec a protože si nevěděl rady, pomohl jsme mu ho zdolat a ve filmu to přiznávám. Nemusel jsem. Mohl jsem hrát machra a nikdo by nic nevěděl. Já se při pohledu nechci cítit jako podvodník pro peníze. Někomu je to možná jedno. Mě ne.

Určitě jsem nemalé části rybářů „vosinou v prdeli“. Mrzí mne to, ale podstatné je, že se nemusím stydět sám před sebou.

A o tom, jak to chodí v ČT a proč se který pořad ruší nebo naopak začíná víš s prominutím úplný hovno. Tak to prosím nekomentuj. Já sice žádnej expert taky nejsem, ale pro ČT už dělám několikátou zakázku a s lidmi z ČT jsem dlouhodobě spolupracuji, takže skutečně nějakou představu mám. List s chutí otočím, pokud ho otočíš také. Na nesmysly ale reagovat musím. Sorry.

add. IS: oba dobře víme, že se znáte a asi třikrát jste se viděli. Jestli tohle považuješ za „supr kamarádství“, pak je ledacos vysvětleno.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 v 15:08 ® Knapik
Knapik

Hlavně aby nezaskočil do bordelu, taky by tam asi všechno chytil.

reagovat
Středa 3. listopadu 2010 ve 13:03 ® ladamaj
ladamaj

Had>Davide myslíš že by se tobě líbylo kdyby se takto psalo o tobě.Viz kalendář je to tvoje obživa.Jinak kdybys se dostal tam kam JV tak to pro prachy uděláš také nebo pro svou reklamu.Měl jsem fishanting a také jsi tam byl.Já a spousta mích kamarádů vozí tvoji reklamu také a nemám zájem se domlouvat co zato skrátka sem to tak chtěl udělat a nic víc.JV také nemůže za zrušení vysílání Rudy to dělaj tel. společnosti a média v tom je ten zakopanej pes.To jako kdybychom se měli dohadovat o IS supr kamarád a ferovej chlap také žádné ořezávátko holt kdo umí své poznatky prodat proč né.Ty to děláš také né a myslíš že se to všem líbí no nevím pravdu ti nikdo jen tak neřekne ale za zády tě pomluví jak může znám takových spoustu ale menovat nebudu stejně by to bylo tvrzení proti tvrzení.Otočme list a poďme raději k rybám to je rozumější debata.:-|

reagovat