Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 318.325 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravitnečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 2. listopadu 2010 ve 23:11 ® Alov reakce na …
-
DJ> Do kamene vytesat stejně jako ospreyův příspěvek resp.HaDův
reagovat - Úterý 2. listopadu 2010 ve 22:59 ® Alov reakce na …
-
HaD> V této otázce to je marné. To mi věř
reagovatRadši si běž zdřímnout Davide
Dobrou…
- Úterý 2. listopadu 2010 ve 22:01 ® osprey
-
Nebudu se otírat o druhé, vezmu si za příklad sebe – jsou lidi, co mě mají rádi a pro jiné jsem hajzl (a horší věci). Mám to i písemně. A jsem jaký jsem.
Nevěřím na kladné hrdiny, všichni jsme svým způsobem černobílí. Až se jednou JV postaví ke svým chybám a průšvihům jako chlap, začnu si ho vážit.
reagovat - Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:50 ® HaD reakce na …
-
ladamaj + IV.TO.ŠIRDA> opravdu si myslíte, že na základě setkání a společné fotografie můžete někoho hodnotit? To i spousta pedofilních farářů jistě na většinu oveček působila skromně, mile a kdovíjak. Vezměte rozum do hrsti.
ladamaj: za peníze se ze lži a podvodu nevykoupíš. Peníze nejsou všechno. Existují i jiné hodnoty.
reagovat - Úterý 2. listopadu 2010 v 15:07 ® inspo reakce na …
-
DJ> A já si myslel, že tak koza bliká jen na mě.
reagovat - Úterý 2. listopadu 2010 ve 14:33 ® DJ
-
Zdarec chlapi, tady to žije
reagovata já asi rozdýchám oheň z popela, ale teď to má smysl. Nenechám člověka kterej má pravdu bez opory. Tim člověkem je Alov a to že řek co si myslí trochu obhrouble. V tomhe státu se lže a krade kam se podiváš a občasné lokální výlevy pro rádo by dobro viz. přecpávání děcáků ze kterejch lezou z 90% Cikání rovnou na podporu je jednim z příkladů. Mítus kolem mistra fikce J.V. je jednou z dalších kapitol. Vim že Anakondu bychom vyvraceli těžko i skrze znalecký posudky zoologů. Vyvrátit ale sumce který má 210kg by šlo lehce. Ve třech zvednout 210kg mrtvé váhy obalené slizem do pokrčených paží
???? Ten hovad lže kde to jenom jde a to je dobytčárna se kterou se slova která tu padla nedaj srovnávat. Dělal jsem leta silový trojboj a vim co člověk dovede a jakej je rozdíl mezi mrtvou a živou váhou. P.S: Hitler taky podporoval mládež, věděl že získá generaci která jej bude milovat a rodiče co ho budou volit. Tyhle dva nejde srovnávat, má to jen ukázat na to co vše se dá dělat s dětma. Pan vágner je kapitola ve které nemá smysl nadávat, ale každý jedinec či projekt kterej se vzepře jeho lži, má mou 100% podporu. Jsem člověk kterej chybuje a občas mu něco trvá, určitě jsem v životě udělal i kraviny který bych udělal jinak, jsem jen člověk. Když má ale někdo pravdu, nemlčim. Končim, v pravo na mě bliká koza z kalendáře rybářka 2011. Jdu se kochat:)
- Sobota 30. října 2010 v 0:33 ® ladamaj
-
osprey>Míro více mě Alov nezajímá.OK
reagovat - Sobota 30. října 2010 v 0:32 ® ladamaj
-
Alov>řek sis oto.
reagovat - Sobota 30. října 2010 v 0:31 ® Alov reakce na …
-
osprey> Chápu. Už to fakt řešit nebudu. At se daří
reagovat - Sobota 30. října 2010 v 0:29 ® osprey reakce na …
-
Alov> V pohodě, nemyslím, že je nutné mazat. Spíš se snažím nějakým nestranným způsobem zabránit šíření konfliktu.
reagovat - Sobota 30. října 2010 v 0:18 ® Alov reakce na …
-
osprey> Míro, už mlčím. Pokud uto uznáš za vhodné, tak to klidně promaž. Nemám s tím problém
reagovat - Sobota 30. října 2010 v 0:16 ® Alov reakce na …
-
ladamaj> Inu tedy dobrá. Poruším svůj slib
reagovat
Nejsem si vědom toho, že jsem byl vůči tobě sprostý. Sprosté je podle mě to, že ač si toho zažil v životě dost špatného, přeješ to samé nebo dokonce něco horšího druhému. To jen svědčí o tvé ubohosti a malomyslnosti.
Jinak netuším, proč bych zrovna kvůli tobě neměl zasahovat do diskusí? Nemáš můj respect ani úctu. Měl si, ale tvým výplodem níže si ji nadobro ztratil.
Příště, až na mě budeš chtít reagovat, tak si nasekej klackem po rukách at tě to přejde. Byl si první, který mi napsal, že jsem k smíchu. Kdyby sis nechal tento názor nenázor nic nepřinášející do této otázky pro sebe, ani bych o tebe nezavadil a byl by klid. Že zde máš potřebu reagovat všude a na všechno je tvůj problém.
Takže ano. Jsem k smíchu. Ale ty si k pláči. Nazdar…
(Omlouvám se za tento pidi konflikt mimo téma. Už to zde nechám jen JV)
- Sobota 30. října 2010 v 0:07 ® osprey
-
Chlapi, myslím, že by to stačilo. Tohle nic nevyřeší a nadělá to jen spoustu zlé krve. A ještě k tomu kvůli Kubovi…
reagovat - Sobota 30. října 2010 v 0:04 ® ladamaj reakce na …
-
Alov>jinak mě mužeš políbit prde.a nevstupuj do diskusí až se naučíš slušnému chování prosím a když chceš někoho oravovat vhrubkách tak se podívej sám na sebe.Já mám za sebou dost těžkou nemoc a sem rád že sem se stoho dostal spoň takto,Tobě přeji ať dopadneš ještě tvrději pak se mužem komunikovat jestli to zvládneš.
reagovat - Pátek 29. října 2010 ve 23:57 ® ladamaj
-
Alov>jestli se chceš bavit sprostě prosím nejsem vlezdoprdelka ani místní blábol ale ty seš hulvát a takoví mě nesahaj ani po kotník
reagovat - Pátek 29. října 2010 ve 23:11 ® Alov reakce na …
-
ladamaj> No študovanej zrovna nejsem, ale na to, abych psal spisovně na rozdíl od jiných mi to bohatě stačí
reagovatAle k věci…
Ad) Proč bych tyto pořady nemohl porovnávat? Vždyť pořad s JV byl prezentován jak náhrada za pořad s RH. Takže malé srovnání si myslím neuškodí. Ale je to jen srovnání a nikoho nenutím, at s tím souhlasí.
Ad) Já bych to za ty prachy nedělal, protože nesnáším lítání, nesnáším různé jedovaté svině a ani bych se na to nehodil. Jsem pohodlný a plahočit se někde x dní deštným pralesem s plastovým křeslem na zádech se mi fakt nechce.
Ad3) Na dětské domovy neposílám ani korunu. Mám pár známých, kteří v dětských domovech dělají. To co mají děcka v domovech nemá většina dětí ve slušných pracujících rodinách. Rve se jim horem dolem. A ke všemu nesnáším tuhle dobu, kdy se odložené dětí zubí do objektivů fotografů s pozou se sponzorem zatím co se na děti, které nutně potřebují pro záchranu života drahou operaci pořádají veřejné sbírky. A na ty jsem již několikrát s radostí přispěl. S tím problém nemám.
Ad4) Perlička na závěr. Jestli já jsem k smíchu, tak tvoje obhajoba po téměř třech hodinách v tomto http://www.chytej.cz/…-na-uvazani/ foru je doslova k popukání. O tom, že si takový místní blábol vlezdoprdelka už vím dlouho, ale tady si skutečně zaperlilTímto s tebou končím, protože vím dle tvých příspěvků na chytej.cz, že to stejně nebude mít význam. Hodně štěstí a petrův zdar
- Pátek 29. října 2010 ve 21:58 ® ladamaj
-
Alov>ty seš nějak nějak študovanej
reagovat.Proč skončil pořad s RH a běžel nebo běží JV to nevím ale porovnávat je k sobě seš
nic víc.Každej se nějak živí a co ty bys to za ty prachy nedělal
.Kolik jsi poslal na sbírku pro rybářský dětský kroužek v Sedloňově
- Pátek 29. října 2010 ve 21:01 ® Alov reakce na …
-
Sander> No zrovna běžela upoutávka v TV
reagovat
Jinak Vagner je Vagnerem a Vagnerem i zůstane. Fertik - Pátek 29. října 2010 ve 20:55 ® Sander
-
Hele, Alov nakoukl do televizního programu a už se těší na osmou :o)))
Kdo je to Vágner?
reagovat - Pátek 29. října 2010 ve 20:49 ® Alov
-
IV.TO.ŠIRDA> Ano, máte pravdu. Obvzlášt šikovný pořad byl na ČT „S Jakoubkem na rybách“. Tento byl skutečně maximálně pro děti do 6 let. Smutné už bylo to, že na úkor tohoto balastu pro velmi amatérskou nerybářskou veřejnost skončil na ČT pořad „Jak na ryby s Rudou Hrušínským“, který měl mnohem vyšší naučnou hodnotu jak pro malé rybáře, tak i pro nás pokročilejší. Ale Jakoubkovi tahle konkurence nešla pod jeho roztomilý, nerybářskou veřejností milovaný rypáček, tak se pan Hrušínský poroučel. Jen je škoda, že jiná televize po tomto pořadu neskočila. Bohužel…
reagovat
Jinak je Jakoubek opravdu roztomiloučký klučina. Řekl bych takový rybářský Indiana Jones. Ale hold se někomu líbí a někomu zas ne. S tím nic nenaděláme. Nic mu nezávidím. Jeho život ten můj nijak neovlivní, takže at si klidně dál pluje na své řece do svého chrámu zkázy. Já mu jen popřeji štastnou cestu - Pátek 29. října 2010 v 18:44 ® sus1
-
IV.TO.ŠIRDA> Kluk jeden,má takové červené hadí oči.
reagovat - Pátek 29. října 2010 v 16:43 ® ladamaj reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>sem rád že zde někdo odpoví co je zač JV sám jsem se podílel na darech pro Sedloňov Když tam jel Ivo Sláma spolu s Jakubem.To že zaplatil celí pobyt na Ebru celému kroužku to asi také nikdo neví a že to nestojí pár stovek to snad napadne každého kdo tam byl.No to média neví nebo nechtěj vědět říct pravdu.
reagovat - Pátek 29. října 2010 ve 13:01 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Setkala jsem se s Jakubem na letošní rybářské výstavě v Brně, je to normální kluk,dělá to co dělá a líbí se mi,že učí rybařit i děti…
reagovat - Středa 27. října 2010 ve 20:41 ® ladamaj
-
sus1>jó to nevím už jsme se spolu delší dobu nesetkali,málo času a spousta práce ale máme spolu i foto.Není to žádnej náfuka když se sním bavíš slušně poradí ukáže kor když se potkáte na rybách.Jinak je to normální chlap jako ostatní.Každý dělá to co ho živí.
reagovat - Středa 27. října 2010 ve 20:11 ® sus1 reakce na …
-
ladamaj> Kdopak ví, jestli si na tebe někdy vzpomene, když se znáte osobně.
reagovat - Středa 27. října 2010 v 19:54 ® ladamaj
-
Vážení JaVa znám trochu osobně a nevěřím že by podvádě.l
reagovatTo že točí různé prezentace je jen jeho obživa zrovna tak jako např. DaHa také se tímto živí akorát že není tak populární neboď ho nikdo nesponzoruje jako JV
.Kdyžby měl každej zvás tuto možnost tak to bude za ty prachy dělat také a bude
.Také sponzoruje dětské kroužky to nikdo asi neví.To co zněj dělá bulvár je dnes naprosto běžnou věcí kdo by kupoval veškerý tisk když lžou kam se člověk podívá a daňové uniky,tunelování,tresty a spousta dalších podvodů do toho by on sám nikdy nešel.Jinak se dostává do míst kam se normální smrtelník nedostane
já bych to to nikdy nedělal nikdy neví do čeho jde a co ho čeká není co závidět.
- Středa 27. října 2010 ve 14:35 ® inspo
-
Možná to někoho z Vás potěší.
http://www.gofishing.co.uk/…Po-in-Italy/
reagovat - Středa 27. října 2010 v 11:40 ® tucnak11 reakce na …
-
kety.vydra> Maš pravdu fotka byla černobila a sumec visel na strome a ten hlapik stal kolem něho a vypadal jak mimino.
reagovat - Středa 27. října 2010 v 11:40 ® tucnak11
-
kety.vydra> Ten rekord zatym nebyl překonan promě plati a šmytec.
reagovat - Středa 27. října 2010 v 11:31 ® kety.vydra
-
tucnak11> Tohohle sumce jsem myslel…Je to v některém starším časopise…
reagovat