Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 318.310 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 27. října 2010 v 10:12 ® tucnak11
tucnak11

džigit> Kamo pravda s čistym svědomim nikdo se nevyroval ANI TO NEIDE.Jen lituji toho Itala co nedal do světoveho rekordu toho sumce 157 kg a delka moc nepamatuji 270 cm a nebo 280 cm:-93; dival jisem se na fotku v novinah jako pav na oholeno škatulu:-O .Alituji že jisem ji neshoval:-| .Bo JV by těžko ho překonal no u něho jest všehno možne.:-D

reagovat
Úterý 26. října 2010 ve 20:15 ® džigit reakce na …

chosebaits> s čistým svědomím-JÁ NE!!!

reagovat
Úterý 26. října 2010 ve 20:00 ® chosebaits
chosebaits

Tak nějak si nekupuji bulvár,ale on sám prolejzá všude a to i na ryb.servr.Fakt nechápu,co je na tom se šťourat v cizím lejnu. Vážně je mi ukradené co JV dělá,jestli něco dělá poctivou či nepoctivou prací.Je to pouze jeho čistě soukromá věc a nám by do toho mělo být h…Super je,že každý na něj ukazuje,ale také téměř každý by se mu chtěl vyrovnat.

reagovat
Úterý 26. října 2010 v 19:26 ® džigit reakce na …

Robur> no,třeba prvního kapra v Průhonickém parku.Kubík 5 let a upytlačený kapr „jen“ deset kilo :-))

reagovat
Úterý 26. října 2010 v 17:53 ® Robur
Robur

Kuba nepodvádí, jen má neuvěřitelné zážitky

reagovat
Úterý 26. října 2010 v 15:40 ® osprey reakce na …
osprey
  • tom → Uvědom si, že když já jako publicista na veřejném webu napíšu něco konkrétního, může se poškozená strana bránit, podat žalobu a tam já neobstojím, pokud ti lidé, co mi něco řekli, nepůjdou svědčit. A vím já, jestli půjdou?

Každopádně – kde je dnes spolupráce JV s českými firmami a podnikatelskými subjekty, která provázela počátky jeho kariéry?

Fotky úhořů a štik z Kubova mládí jsou na webu různě k dispozici. Nad nimi si nějaký názor udělat můžeš.

Je pravda, že tahle diskuze nemá východisko, ale jak jsem napsal – brzy se na tohle všechno stejně zapomene. Budou jen fotky obrovských ryb ze vzdálených zemí a všechno bude OK.

reagovat
Úterý 26. října 2010 v 15:26 ® -tom-

HaD, Osprey, Vydra → samozřejmě souhlas, jenže… já zatím nečetl jedinej přímej důkaz, že je lump, všechno, co tu zaznělo, je „slyšel jsem, že“. Vy se zřejmě pohybujete daleko blíž kruhů, kde se tyhle informace dají sehnat, takže máte jasno, ale nedivte se, že já tomu zatím nevěřím, protože, jak jsem psal, nevím o nikom, kdo by byl přímým účastníkem nějaký jeho levárny a dost se mi příčí na někoho flusat a obviňovat ho jen na základě toho, že někdo něco někdy někde řekl (viz.„v nejme­novaných sádkách jednou koupil 3 sumce, který…“), to holt není můj styl, protože přesně to samý znám na svý kůži (jiná branže, ne rybařina), ale z pozice JaVa. Není to nic příjemnýho, když má člověk čistý svědomí.

Ale ok, končím k tématu, vy z určitých důvodů nechcete napsat nic konkrétního (nebo jsem to přehlíd), já nevěřím něčemu, pro co neznám jedinej přímej důkaz, takže… radši budem kecat o něčem zajímavým a přínosným, třeba jednou názor taky změním, třeba ne, na tom svět nestojí :-)

reagovat
Úterý 26. října 2010 ve 14:20 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra
  • tom → Už jsem tu reagovat nechtěl-víceméně nechápu,proč ses do mě navezl…Ale v poho.Osprey to vystih úplně krásně,i Had to dobře napsal…Ale povím ti krásný příklad,který mě uzemnil a totálně změnil můj pohled na JaVa – Náš slavný pan rybář si přijel na nejmenované sádky,za dost těžké prachy a dlouhé přesvědčování zakoupil tři velké sumce a poté je prezentoval na fotografiích jako SVÉ úlovky…Co dodat?
reagovat
Úterý 26. října 2010 ve 14:07 ® osprey reakce na …
osprey

Ringo> Stačí vzít jeho fotky z raného mládí, které posílal do trofejních rubrik časopisů.

A slyšel jsem vyprávět lidi, kteří s ním přímo pracovali. Nebudu to šířit dál, mě to stačí, abych JV ignoroval, i kdyby půlka toho nebyla pravda.

Sám mám spoustu chyb a udělal jsem (spíš z lenosti, či blbosti) věci, na které rozhodně nemůžu být hrdý, takže nechci nihoho nějak extra špinit.

Spíš je mi líto chlapů, kteří dokázali mnohem víc a někteří z nich pomohli Kubovi vzhůru. Teď už je nahoře a může na tuhle minulost zapomenout. Schopný je a dostat se k úlovku umí. Za dvacet let možná bude ikonou české rybařiny a hrdinou bez bázně a hany. Lidi rychle zapomínají.

reagovat
Úterý 26. října 2010 ve 12:13 ® tucnak11
tucnak11

Uš zase to je hruza.

reagovat
Úterý 26. října 2010 ve 12:06 ® HaD reakce na …
HaD
  • tom → nejde o to, čím se živíš. Každou práci můžeš dělat poctivě nebo nepoctivě. Stejné je to v rybařině. Můžeš být poctivý a odvádět dobrou práci, a nebo také ne. Šel bys třeba na pstruhovku do míst, kde je velký trofejní potočák a nahodil bys do tůně tři pruty na rybičku a tři na rousnici, abys ho za každou cenu dostal? Já se rybařinou také živím, ale nic podobného bych NIKDY neudělal, byť znám heslo „účel světí prostředky“. A to je mnohdy ten lepší případ… :-((
reagovat
Neděle 24. října 2010 v 17:00 ® -tom- reakce na …

kety.vydra → Jakou má logiku motat dohromady klasický rybáře/rybníká­ře/chovatele s Vágnerem? Samozřejmě odvádí kus poctivý práce, ale to lidi cementárně taky… jsme úplně někde jinde.

Beru ho jako herce (ale předpokládám, že je i celkem schopnej rybář), protože nevím, jak jeho snímky vznikají (a je mi to jedno). Zároveň Tě upozorním, že třeba můj bejvalej soused dštil hodně nelichotivý slova na, když už ho zmiňuješ, starýho pana Hrušínskýho (Švejka), protože když byl kluk (soused), měli s ním na Lužnici špatný zkušenosti. Podle Tvýho mustru bysme mohli rozject kampaň i proti němu, no ne? Ale vím já, co mu ti kluci prováděli, že jim x-krát nadával? A vím já, nakolik je to přibarvený, aby byl soused zajímavější? To samý můžeš mít s Vágnerem, pokud ho neznáš osobně a nemáš s ním osobní špatný zkušenosti, tak mi přijde hodně sprostý o něm šířit to, co se o něm šíří a dělat z něj podvodníka a špatnýho člověka, protože zatím všechno, co jsem tu četl, bylo, že „kamarád kamaráda má kamaráda, kterej…“. Myslím, že tohle není zapotřebí.

reagovat
Neděle 24. října 2010 v 15:27 ® Ringo

Hoši,fajn.Ale viděli jste ho někdo fixlovat?!

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 21:37 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

sus1> Ale jo,v pohodě…Já jsem s tím taky smířenej,že se na některé místa nedostanu kde byl ON,ale mě to vážně netankuje.Každý má svoje sny,JV,já taky,ale já se v tomhle držím při zemi…

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 20:21 ® sus1 reakce na …

kety.vydra> Myslel jsem to ve srandě,on je mě volnej,ale některá místa bych fakt chtěl vidět,kde byl on a kam se já určitě( a nejen já )nikdy nedostanu.:-)

reagovat
Úterý 19. října 2010 v 19:57 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra
  • tom → Ať se tím živí,mě je to jedno,ale NEMUSÍ nic,ani jedno ani druhé.Rybáři co rok co rok slovují rybníky,mají u mě daleko větší úctu než Kubík.

Píšeš,že ho bereš jako herce,no…(tohle opravdu ponechám bez komentáře).Herci jsou u mě páni Hrušínští,Werich…a ti si,myslím,nepot­řebovali hrát na „machýrky“. Ano,pokud se JV objeví v médiích,pře­pínám…naštěstí mám tu volbu a žíly mi to rozhodně netrhá,jen mi to nepřijde spravedlivé,nic víc. A ano,můžu zvednout prdel a jít překonávat rekordy,ale snažím se uživit rodinu,poctivě a světě div se,dokonce rukama. Jen jsem tady vyjádřil svůj názor,nic víc a nikomu ho nevnucuji…

reagovat
Úterý 19. října 2010 v 15:02 ® -tom- reakce na …

Podle stejnýho mustru bysme mohli třeba zrušit i olympiádu, což? Vždyť v Africe je určitě několik lidí, kteří běhají dlouhý tratě líp než Keňan X, skáčou dál než Kubánec Y a sprint zvládnou rychlejc než Jamajčan Z. Je jen drobná chybka, že se nikdy nezúčastnili závodů, ale to je detail, prostě to dokážou, takže jsou nejlepší oni a Usain ať se jde zahrabat…

Vágner se rybolovem živí, takže je snad logický, že MUSÍ bejt známej, MUSÍ se zviditelňovat, jinak po něm neštěkne ani pes a bude muset někam do Kolbenky. Proto překonává rekordy, že někdo jinej chytí větší rybu a nepřihlásí jí- to je snad jeho problém? Jeho chyba?

Seriál pro NG – beru ho jako herce, nevím, jestli mu ty ryby chytaj a on se jima jen chlubí, nebo si je tahá sám, je mi to šumák. Beru si z těhle dokumentů to hezký a zajímavý a nepátrám, kde se stala nějaká nepravost a lumpárna, vždyť nikomu neubližuje, jde mi o to zajímavý. Navíc drtivá, ale drtivá většina těhle keců je typu „jedna paní povídala“, takže…

Nechápu, proč zrovna Vágner leží rybářský obci tolik v žaludku- když se mi seriál/dokument nelíbí, tak naň nekoukám, když mi trhá žíly, že zrovna on má připsanej nějakej rekord- zvednu prdel a jdu ho překonat. Vždyť je to tak jednoduchý…

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 13:21 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

dam> Díky.

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 13:17 ® dam reakce na …
dam

kety.vydra> plně tě chápu9-)

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 13:14 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

dam> Chtěl jsem říct v podstatě to,že těm jeho rekordům nevěřím,protože jsou vedeny v rámci jedné asociace.Pamatulu si na např. na snímek 150kg sumce,kterého chytil jakýsi Ital.To je pro mě váhový rekord,ale protože to nepřihlásil do WORLD RECORD INTERNATIONAL GAME FISH ASSOCIATION,tak není vedený jako světový rekord a je s velkou celosvětovou pompou připisován Kubíkovi rekord „pouhých“ 110kg…Prostě to pro mě není „čistá hra“ a dá se to přirovnat k typicky české vychcanosti.Mys­lím,že pro světoběžníka Kubu nebyl problém najít asociaci,přečíst si v ní doposud zapsané rekordy a tak se je jal překonávat…Takže u mě v tom není závist,ale jen při jakékoliv srážce s JaVa jen jakýsi pocit hořkosti v puse.

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 12:59 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

dam> Já to beru tak,že JaVa žije v „úplně jiným levelu“,takže v podstatě nechápu,proč se jím zaobírat…

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 12:49 ® dam reakce na …
dam

kety.vydra> právě jsem pochopil, že Mongolsko není o tom se tam dostat, to dnes jde prakticky kdykoliv…ale pochopit ho je větší problém. Také terenní dostupnost je jen pro připravené… Nejsem z těch, kterým JV je nějak příjemný, ale bohužel se zatím dostal dál než ostatní…ať už jakýmkoliv způsobem

reagovat
Úterý 19. října 2010 ve 12:02 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

sus1> A věříš,že ne? Jediné,co mu můžu tak maximálně závitět,je to Mongolsko,tam bych se opravdu rád podíval a není to zas tak nedostupné a ještě si tak povodit pěknou tresku v Norsku.Ale do Norska asi „pan rybář Vágner“ nepojede,protože to asi bude jen „kaluž“ s malýma rybama,kde pro něj nebude problém nachytat „pár podprůměrných čudel“ a HLAVNĚ-asi by mu to moc nevyneslo (jenom možná takové bezvýznamné kapesné na benzín)…

reagovat
Úterý 19. října 2010 v 10:15 ® sus1

Furt remcáte, jenom kdyby jste měli ty zážitky, co má on??!Nikdo z vás to nikdy neuvidí.:-)

reagovat
Pondělí 18. října 2010 ve 20:57 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

regulus> Je mi blujno,Velebnos­ti.Tos tu měl co připomenout…

reagovat
Pondělí 18. října 2010 v 17:52 ® džigit reakce na …

regulus> no FUJ!!!

reagovat
Pondělí 18. října 2010 v 17:15 ® regulus
regulus

:-D http://file035.mylivepage.com/…í_úlovky.pps

reagovat
Sobota 18. září 2010 ve 22:35 ® pipa
pipa

A proč by měl podvádět ????

reagovat
Sobota 18. září 2010 ve 22:16 ® Robur reakce na …
Robur

osprey> něco podobného, ale nechcíplého, držím v ruce několikrát denně, zpravidla na WC, ale do televize s tím nepolezu:-D

reagovat
Pátek 17. září 2010 ve 23:14 ® osprey
osprey

DJ> Jakýkoli otevřený útok skončí u soudu a tam potřebuješ fakta, svědky, důkazy.

Jít tam s tím, že držet živou sedmimetrovou anakondu jen tak v prstech je krajně podezřelé, je kapku málo.

Necháme toho.

reagovat