Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 314.147 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 29. července 2007 v 17:38 ® Robur
Robur

no k filmům, mám pocit, že nilští okouni a nějaký sestřih z jeho dvd ušel, pak jsem viděl od někoho jiného Propadli jsem lovu kaprů /snad ten název mám dobře/, a to byl propadák. Z rybařiny za nejlepší považuji filmy ala O. Pavel a My tři a pes z Pětipes a ukázku z Davidova sumčího DVD.

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 17:37 ® breca reakce na …

Nebylo by rozumné to u přesunout do diskuze O HOWNU ):o))

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 17:11 ® regulus reakce na …
regulus

Robur blbá anketa, zchází ti tam něco mezi vyloženým plus a vyloženým mínus, navíc to zbytečně hrotíš viz D/.

Já ho nemusím, je mi lhostejnej, jeho filmy mě absolutně nezajímají, je mi jedno, kolik chytí ryb a jakejch a svým způsobem je mi i fuk, pokud některý vlastně nechytil nebo chytil rozporuplným způsobem. Přesto všechno, nemůžu tvrdit, že ho „nemám rád“ nebo „lepší než nic“. Jak už jsem psal přeju i jemu co nejlepší úlovky.

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 15:31 ® Robur
Robur

bez důkazů by se to téma mělo uSPYt.

ALe mohla by být anketa:

Kdo nemá rád JV Bezmezně mu věřím Je to bůh Mrtvej blonďák dobrej blonďák Lepší než nic

:-)
reagovat
Neděle 29. července 2007 v 15:24 ® Milky reakce na …
Milky

Příchy, ale i autogram je důkaz !! :o))))))))

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 15:01 ® Prichy reakce na …
Prichy

Bobo: jj, jasan.

stejne je toto vlakno k prdu, jen si tak z toho trochu delam prcu, ten kdo mohl zjistit jak to je (ted nemyslim, jen zadara, ale v historii) sel si pro autogram :-D

pokud to ma povolene, je mi to volny, pokud si lze, dela kaspara sam za sebe, nektere radoby dukazy udelaly kasparinu z teto debaty.....vlastne uz jen ta otazka :-)

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 14:53 ® Milky reakce na …
Milky

ZN: To, cos udělal, že ses postavil zlu, to je chválihodné. Cením si lidí, kteří nehledí na vlastní pohodlí a jsou schopni udělat něco pro ostatní – i když se to na první pohled nedá finančně kvantifikovat (což je dnešní kurz pohledu tržní společnosti). Cením si toho a doufám, že bys to udělal znova.

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 14:34 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Prichy: Když porušuješ řád, není to trestný čin pytláctví, ale přestupek, což je veliký rozdíl. Jinak jsme se všichni upsali k tomu, že pokud uvidíme někoho porušovat RŘ, tak to máme nahlásit (nevztahuji k blonďákovi).

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 13:50 ® ZN
ZN

Prichy: nijak nikoho nepodceňuji, to mě neznáš. Ale myslím si, že na pořádek a dodržování zákona v tomto případě tam je povolaná osoba. A máš pravdu, uzavřem to. JV nám za nějakou při určitě nestojí.

Milky: zdar. To by mi musel někdo dokázat, že jsem něco viděl či slyšel. Já si jednou splnil svou občanskou povinnost, jako jedinný svědek jsem bez ohlížení se na následky dosvědčil jistou událost, a výsledek? Za pár dní mi vykradli barák, všichni věděli, že to byla pomsta, a…nic. Nikdo mi nepomoh, nikdo nechtěl nic řešit, pachatel neznámý.

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 13:16 ® Prichy reakce na …
Prichy

ZN: jsi dost inteligentni, aby vedel, co jsem myslel, trochu mi na tobe vadi vecne podcenovani lidi a staveni se nad. jinak bych to uzavrel

reagovat
Neděle 29. července 2007 ve 13:07 ® Milky reakce na …
Milky

ZN: Jsou určité trestné činy, které když nenahlásíš, jsi též trestně stíhán, ale to je z naprosto jiného hlavy zákona než pytláctví. :o) … jinak zdravím na Valašsko :o)

Pro všechny ostatní, co moc nechápou moje postoje a názory … To, že je JaVa člověk, co občas dělá věci, které se dělat nemají, o tom jsme přesvědčen. Ale když je ta svatá možnost mu to dokázat, tak je trestuhodné to neproměnit. Psát kecy o tom, že … to je sice hezké, ale důkaz je vždy nad svědectví!!!! Mám jednoho kamaráda a ten byl před nedávnem také jedním „dobrákem“ smýkán bahnem, jen na základě „nějaké“ své doměnky. A věřte, příjemné to nebylo, nebyl jediný věcný důkaz! Jen na základadě „pomluvy“ bylo vykonstruováno monstrum, které mého kamaráda dost finančně a morálně poškodilo. Takže, kdo má možnost předložit nepopiratelný důkaz (dvě postavičky a deset zavezených prutů – měl by to využít. Pokud má smysl pro právo – měl by zavolat RS, popřípadě Policii. Jinak „lidové vyprávění“ se moc hezky čte, ale nedivil bych se JaVa při jeho morálně-volních vlastnostech, kdyby některé pisálky označil za tvůrce pomluvy a TO by mohlo následovat. Takže pokud nemá nikdo „prokazatelný“ důkaz, ať to bere jen jako svoji … neprůkaznou doměnku … (ala jedna paní povídala)

Pochopitelně, že na JaVa mám vlastní názor, ale jen samotný názor nestačí a chci-li ostatním dokízat, že dělá věci neslučitelné s chováním dle platného RŘ, musím mít k tomu důkaz. Nikdo totiž netuší, zda-li opravdu nemá nějaký canc, co ho k tomu opraňuje a tím pádem se tu může skupinka lidí sypat hlavu popelem.

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 10:38 ® Robur
Robur

asi jem poněkud tupější, ale v čem ten chudák lže ohledně toho slovu sumců: Má výjímku, má. Asi ho pánové musíte dostat na jiné věci. To že jsou si někteří rovnější je spíše pravidlo…a nápad takhle slovit sumce na nějaké lokalitě mně nepřipadá zas tak strašné, on holt chudák tak nějak vyčnívá. Kdo z nás máme 10 a více sumc. prutů? Připadá mně nejspravedlivější ten rybník kolektivně vypustit a porbrat bahno… Taky se u nás teď zavřeli kus břehu na tři dny z důvodu rybářských závodů, závodníci tam ale mohli /jak nespravedlivé/or­ganizace na to má právo, takže na tom asi V TOMTO i JV PŘÍPADĚ nic špatného nebude. Další otázka je, jak to zase bude v médiích předloženo, kdo to tam dá a kolik světových rekordů z toho bude.

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 9:58 ® ZN
ZN

Prichy: myslím, že jo. Ale co to má společného s tou povinností (občanskou)? To jako myslíš, že když vidím trestný čin, je mou (občanskou) poviností to nahlásit? Setkal jsi se už v životě s takou situací? Já jo.

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 9:54 ® 

Ještě naposledy na téma Jakub. Že je prolhanej, to jsem se přesvědčil, no a mnozí, jak to vyplývá z ostatních příspěvků asi také. Je mi také celkem lhostejný, jen mi nas..l, že mi vlezl na místo. V jedné věci se ho ale musím zastat, to že chytá na více prutů a nedodržuje ostatní zákazy mu někdo povolil, konkrétně vedení MO Kladno. Byl by sám hloupej, kdyby takové nabídky nevyužil a nepochlubil se krásnými úlovky. Ty sumce údajně odváží do jiných revírů, kde jich je nedostatek, to mu také cekem chválím, protože se mluví o tom, že je chtějí příští rok zlikvidovat agregátem. Vinu vidím tedy především ve vedení MO Kladno, že něco takového povolili, to je výsměch a urážka všech ostatních rybářů, kteří mimo ty víkendové huráakce nesmějí v podstatě nic. Nechápu proč nepovolili zavážet na sumce každému, kdo má zájem a to chytání nonstop by podle mě také šlo povolit.

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 9:49 ® Prichy reakce na …
Prichy

ZN: je dnes pytlaceni trestny cin?

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 8:51 ® ZN
ZN

Prichy: víš, že JV nemusím, ale jak jsi přišel na to, že mám povinnost nahlásit porušování zákona tímto kabaretním umělcem v případě, že ho uvidím chytat nezákoným způsobem? Snad jsi nemyslel občanskou povinnost?

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 0:25 ® Prichy
Prichy

je to kaspar, bud mu uz nedelejte reklamu, a pokud porusuje zakon, mate povinnost to nahlasit, rvat zde je jedna vec a neco delat je druha.

reagovat
Neděle 29. července 2007 v 0:25 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

Tak regulus má pravdu a krásně svůj příspěvek zakončil pojďme si každý poctivě chytit rybu a už se nehádejme :-))

reagovat
Sobota 28. července 2007 ve 23:55 ® regulus reakce na …
regulus

Lukas 5 – chlapče, dovolím si toto oslovení, byly doby, kdy jsme si byli všichni rovnoprávní, akorát někteří soudruzi byli jaksi rovnoprávnější. To že JV chytá na víc prutů než je obvyklé, mi připadne krajně podezřelé a to tě musím ubezpečit, že je mi tento pán totálně lhostejný, ani ho neobdivuju ani ho nezatracuju jaksi ho nemusím, prostě je mi fuk. Ale pokud je pravda, že má na svazové vodě nasraženo víc jak 2 pruty, tak mi to smrdí. Kecy typu, že mu někdo něco závidí jsou trochu irelevantní. Pokud je pravda to, co během této diskuze vyplulo na povrch, tak co mu opravdu nezávidím, je ta šlupka, kterou si nabije čumák až dopadne na zem. Každýmu včetně JV přeju poctivě ulovenou rybu a svým způsobem mám radost, že je ještě co chytat.

reagovat
Sobota 28. července 2007 ve 21:35 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

Jste už trapný jak JV solíte.Má výjmku a vy mu to snad závidíte,tak mu to přejte ať si tam zachytá ty monstra (co žerou kachny) a jděte se snim radši vyfotit. :-)

reagovat
Sobota 28. července 2007 ve 20:54 @ Pikes reakce na …

Milky> :-D hh, jako ty nevěříš že ty pruty sou všechny jeho? Jestli chceš ještě větší důkaz, tak si tam můžes zajet sám, mě osobně to jako potvrzení že chytá na deset prutů bohatě stačí.. Fakt nevím co bys chtěl víc. Netuším, jak by měla vypadat ta tvoje „důkazová“ fotka – možná jak je JV na lodi spolu s 10-ti prutama uprostřed „bojkovýho pole“.. :-)

reagovat
Sobota 28. července 2007 ve 20:44 ® Tomash
Tomash

Milk : Většina tvých příspěvků byla srozumitelná, ale poslední dva nechápu – nejdřív si na JV nasratý, pak ho hájíš… Nerozumím tomu. Zkus to vysvětlit, dík

reagovat
Sobota 28. července 2007 ve 20:03 ® mirmen

zadar, beru tu výzvu zpátky, nemá smysl, aby jsi dělal něco, do čeho se ti nechce

reagovat
Sobota 28. července 2007 v 18:20 ®  reakce na …

Milky a jakou fotku bys chtěl? Vágnera jak drží v ruce 10 prutů, co myslíš že bych asi vyfotil já, na břehu stojících 10 prutů a nevěřím, že by mi u nich Jakoubek zapózoval. To na té fotce bylo na druhé straně u restaurace Racek a opravdu měl všechny pruty zavezeny, bylo jich ještě víc než vidíš na té fotce, celá část rybníka byla plná bojek. To je už dnes odemne všechno, bohužel musím jet do práce, někdo musí makat na ty co si seději na rybách nebo u počítače :-)

reagovat
Sobota 28. července 2007 v 18:15 ® regulus
regulus

MILKY – ty máš v poslední době krámy nebo co, že se tu objevíš někoho popliveš a zase zmizíš, normální odpověď z tebe nevypadne. Nevím co Zadar tak strašnýho napsal, že ses do něj navezl a ještě tvrdíš, že si to vymyslel.

reagovat
Sobota 28. července 2007 v 17:40 ® kubas
kubas

Tomino: o něčem podobném jsme se bavily s majitelem Grunt u Brna , jak tam JV natáčel nějaký dvd, tak si prej dovezl svoje sumce a dělal že je chytl atd. a prej mu aj pochcípali že se mu prej nechtěli potopit,že plavali na hladině ......... tak nějak nám to bylo řečeno.

reagovat
Sobota 28. července 2007 v 17:40 ® Milky reakce na …
Milky

našel jsi fotku, to je faj, ale co je na ní? JaVa s někým drží sumce.
A vzádu „nějaký lidi“ a „nějaký pruty“. Lidi – jsou to čumilové, nejsou, mají papíry, nemají ..... Ty pruty jsou tam jako výstavka, připravený, nebo jsou zavezený ..... Nic to nevypovídá.

Pife, v právu, to je myšleno, jako že když proti němu není důkaz, taxe vlastně nic neděje. … yu?

reagovat
Sobota 28. července 2007 v 17:30 ® Tomino

Nejde o špinění a pomlouvání. Zezačátku jsem mu docela i fandil. Zlom přišel, když jsem se začal trochu motat v produkčním rybářství. Stačilo mi když jsem se dozvěděl jak dopadli sumci které JV chytil na Příšovických pískovnách:-(( Dokonce mám známého který jeho štábu vezl ryby k vodě. Jestli to bylo na focení nebo na filmování to nevím. Asi nebrali nebo co !!!!

reagovat
Sobota 28. července 2007 v 17:23 ® 

Milky tak jsem ti tu fotku našel.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2281.jpg
Sobota 28. července 2007 v 17:16 ® pif
pif

ahoj Milky..v jakém že je wágner právu?nějak jsem to nepochopil.

reagovat