Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 318.262 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 5. srpna 2010 v 0:21 @ bm reakce na …
-
Je to jen závist!!!Kdyby jsi něco dokázal a byl dobrý,tak by se o to bě taky psalo.Jenom závidíš a neumíš nic a meleš hovna!!
reagovat - Středa 4. srpna 2010 ve 23:18 ® Kolovr@tek reakce na …
-
osprey> Dík
reagovat - Středa 4. srpna 2010 ve 22:51 ® osprey reakce na …
-
Kolovr@tek> Na titulní straně časopisu bývá prostě fotka. Obvykle dobrá, takže ji musí udělat dobrý fotograf. Pokud zrovna nemá readakce dostatečně kvalitní fotku na titul, co asi udělá?
Sežene profíka se špičkovou výbavou (třeba i se sexy modelkou) a zajede se někam, kde je šance, že se za půl dne nafotí požadovaná ryba. Klidně to můžou být i sádky.
Mít na titulce rybu ze sádek není zločin – je to obálka, motivace k otevření časáku. Není tam napsané, že dotyčný tu rybu chytil.
Samozřejmě pokud má redakce k dispozici dostatečně kvalitní fotky od vody nejlíp přímo od některého autora, co má uvnitř článek, tak si vybere z nich.
reagovat - Středa 4. srpna 2010 v 18:17 ® Kolovr@tek
-
? Nikdo nic o tom neví?
reagovat - Středa 4. srpna 2010 ve 13:37 ® ART
-
Jak jsem viděl zprávy na tv nova, hned jsem věděl, že Kubík bude tady zase dostávat sodu
reagovat - Středa 4. srpna 2010 ve 13:06 ® Kolovr@tek
-
A je pravda že se na titulní stránky časopisu kupují ryby ze sádek ?By mě to docela zajímalo.
reagovat - Středa 4. srpna 2010 v 9:17 ® sus1 reakce na …
-
osprey> To ani veřejně říct nemůžu.
reagovat - Středa 4. srpna 2010 v 0:37 ® LuboO reakce na …
-
sus1> Jmenuji se Igor Hnizdo.
reagovat - Středa 4. srpna 2010 v 0:20 ® osprey reakce na …
-
sus1> A jak bys tu činnost specifikoval?
reagovat - Středa 4. srpna 2010 v 0:16 ® sus1 reakce na …
-
LuboO> Já a kantor??No dovol.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 23:55 ® rgb23
-
Daffne> mě dá Jakub spát docela dobře, páč mě absolutně nebere, na rozdíl od této diskuze, která mě před spaním většinou pobaví a probudí
reagovatProti JV nemám absolutně nic, pokud jde o pořad s Jakubem na rybách, kde docela jednoduše a zajímavě vedl rybářskou osvětu pro mládež. I já na to rád koukal. Jestli tam měl jeho otec nějaký vliv… účel to plnilo a reprezentoval rozhodně lépe než Kraus mladší jako hudebník v jiném pořadu. Pak se dal do showbyznysu se vším všudy. Pro mě se stal spíše lidovým vypravěčem pohádek, třeba ale moje babička ho obdivuje
Za ty pohádky které vypráví mu jako rybáři nevěřím ani slovo… prvního kapra tahal na špulku vlasce, při zdolávání arapaimy průběžně řezal šňuru a plazil se kolem vázek aby jí znovu navázal, červ vykukující z nohy, první sumec, videjko s x pruty, zkreslené fotky a fotomontáže… Vybral si cestu, oslovuje nerybářskou veřejnost, od té odbornější hold musí kritice čelit a věřím že právem.
- Úterý 3. srpna 2010 ve 23:44 ® LuboO
-
apropo, co tak poslat pozvanku na zraz aj Jakubovi? Mozno by sa pridal…
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 23:43 ® LuboO reakce na …
-
sus1> preco myslis, ze ma nieco zaujima? Na Ospreya mam vlastny nazor, ktory som si vytvoril na zaklade vlastnych pozorovani. Rozvadet to nebudu, na to jsem si prisel sam. Ale proti dvom kantorom sam bojovat nebudem, vy mate dar reci… a znicite ma davkou padnych arbumentov s prichutou faktov a podlozenych pozorovani…
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 23:37 ® sus1 reakce na …
-
LuboO> Si půjčím něčí větu – ,,Rozvádět to nebudu, na to si musí každý přijít sám.".
reagovat
Já vlastně ani nic nevim,co by tě zajímalo. - Úterý 3. srpna 2010 ve 23:35 ® LuboO reakce na …
-
sus1> ok, tak mas povolenie…
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 23:34 ® sus1 reakce na …
-
osprey>
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 23:31 ® osprey reakce na …
-
sus1> Můžeš, aspoň Lubo konečně zjistí, co jsem zač
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 23:28 ® sus1 reakce na …
-
LuboO> Mam taky něco napsat???
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 23:23 ® LuboO reakce na …
-
osprey> vtip, samozrejme
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 23:20 ® LuboO reakce na …
-
osprey> veru…
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 23:15 ® osprey reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Spousta lidí si ani při setkání se mnou nemyslí, že bych byl arogantní a nepřístupný člověk. A třeba by se divili
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 23:00 ® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA> pomoooooooooooooooooooc :-/ i Ty Brute?
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 22:35 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Přátelé zanechte pomluv a žabomyších válek s Kubasem.Můj osobní názor je, že žádný z aktivně pomlouvajících neudělal tolik pro naši mládež jako Kubas.Prostě mladý a nejmladší rybářský dorost jeho rady a DVD doslova žere.Při setkání s Jakubem mi nepřipadalo, že by byl arogantní a nepřístupný člověk. Je to pouze můj osobní názor.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 ve 21:55 ® Daffne
-
HaD> Trochu špatně jsi přečetl mou reakci. Já jsem psal že mu táta pomohl zrealizovat jeho televizní serial o rybách. takže nechápu o jakým vtipu mluvíš. Já nejsem jeho skalní fanoušek. Ale myslím že pokud někdo někoho nařkně ze lži tak musí mít nějaká fakta a nebo hmatatelné a nevyvratitelné důkazy že tomu tak je. A proto se ptám zda je někdo zde má a doloží je zde. Já jsem totiž záměrně napsal že Jakub své výpravy zveličuje protože já žádné důkazy nemám a ani jsem žádné neviděl. tudíž by bylo ode mně sprosté ho nazývat lhářem. to píšu jen za sebe. třeba někdo má nějaké důkazy a tudíž mu přísluší jej tak nazývat. Ohledně Prahy a rybářské výstavy kde z Rexem vytáhl ( snad dva sumce?) tak tam těžce přestřelil. Asi si myslel že jsou lidi tak blbí a že mu to sežereou. Ale zase se jednalo o negativní reklamu. a vidíš sám jak dobře funguje. Nikdo neřekne že ty ryby chytal nějakej Rex Hunt. Každý řekne Jakub Vágner.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 16:57 ® DJ reakce na …
-
HaD> přehlédl jsem, nicméně to co píšeš v několika větách má hlavu i patu. Obzvlášť když ten pořad vytlačí stejný pořad s hercem, kterého zná celý národ. Dokud ale nejsou důkazy, jsou naše pravdy pořád jen spekulace. A i když víme jak to je, je jen jedna cesta jak to dokázat.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 16:46 ® HaD reakce na …
-
DJ> vzdělání jsem zpochybnil. Nemyslím si totiž, že nedostudovaný chlapec v oboru hra na kontrabas čico s dvouletou praxí v chytání ryb má bez sakra silné protekce základní predpoklady pro to, aby dostal svůj pořad v exluzivním čase na jedničce.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 16:44 ® chosebaits
-
Možná se budu opakovat,nebo kdysi jsem sem něco naťukal.Po hodně dlouhé době tuto otázku otevírám a jen letmo přečítám pár řádku a kroutím hlavou.Téměř nikoho JV nezajímá,ale každej k tématu JV něco má a neustále na dění někdo reaguje.Já nevím jak je to u vás,ale mě když někdo nezajímá,tak se také tím neozabírám a neřeším ho-to.Nikoho JV nezajímá,nikdo mu nevěří,ale jeho články a DVD spousta lidí hltá.Proč,když to nikoho nezajímá???? Také jsem toho spoustu slyšel na jeho adresu,ale to je jen slyšet a nééé vidět na vlastní oči.Také jsem slyšel od jiných pánu rybářu i zde na netu jaký jsou pouštěči ryb,ochránci přírody a ryb a že jezdí na ryby jen kuli pohodě a pak se ukáže,že vše je uplně jinak!!!!! Jinak, JV neznám,nikdy jsem ho ani nespatřil a tak je mi vcelku jedno co dělá.
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 16:04 ® DJ reakce na …
-
HaD> Nemá smysl si kazit zdraví, člověkem co jen žvásty praví. Sám vyhnije tenhle vřídek hnisu, jenž tláčí se v tváři showbussinesu. 3.8.2010. DJ
reagovat - Úterý 3. srpna 2010 v 16:01 ® DJ
-
TomK> Jak jsem již napsal, smekám před tvým umem argumentce a pokusu o podsunutí myšlenky druhým. V jednom se ale pleteš, Had nikde v textu nezpochybňuje vzdělání JV. Pokud tu něco u JV zpochybňujeme, je to jeho morální smysl pro fair play. National Geographic
reagovatna počátku bylo slovo
to slovo byl starej dík jeho slovu vyhrál skokana roku i totálně neposluchatelný zpěvák PV – Tuzemák. Když je moc, jsou kontakty, když jsou kontakty je moc a nedej bůh že začneš podnikat v něčem stejnym. Podřežou tě jako kolotočáři. Ale řek bych, že ty tohle jistě víš. Nejsi takový hlupák a neznalec za jakýho se tu vydáváš.
- Úterý 3. srpna 2010 v 15:59 ® HaD
-
TomK> Ulítl jsem. Máš pravdu. Vzdělání a praxe netřeba. Odpověděl jsi si sám
reagovatJen je potřeba mít v showbussinesu ty správné kontakty. K tomu vyrobíš pár podvůdků, senzací a jedeš. Nasekáš kačky, rozjedeš se po světě, uděláš další podvůdky, další senzace a jdeš do světa. A třeba se s dobrými kontakty dostaneš až na NG. Je jen otázka, zda na to máš žaludek. Možná to považuješ za normální a správné a vnímáš to jako úspěch. Já ne. Peníze a sláva totiž nejsou všechno.