Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 325.027 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 3. srpna 2010 ve 14:58 ® kerob reakce na …
kerob

TomK> a nedostal se on do National Geographic treba az na zaklade jmena, ktere si vybudoval v CR? A jak si „vybudoval“ jmeno v CR uz bylo receno.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 14:43 ® Deleted reakce na …

HaDe – byls to Ty, kdo zpochybnil vzdělání JV. Pokud neumíš konkrétně odpovědět na jasně položený dotaz, můžeš přiznat žes ulítl. Je to víc chlapské, než to co píšeš :-)

A abych Ti odpověděl, myslím, s ohledem na různé lidi, kteří jsou označováni za celebrity nebo se pohybují v mediálním prostoru, že vzdělání a praxi rozhodně nepotřebuješ. A jestli to v ČT byla tlačenka – v ČR je možné všechno – je mi fakt ukradené. Nejsem jeho obdivovatel a JV je mi volný.

Zkus mi tedy vysvětlit, jak tento „lhář“ dokázal zblbnout lidi v National Geographic. Tady taky otec zvedl telefon? :-) Chápu, že pro Tebe, jako případného jeho konkurenta na mediálním trhu v české louži, je obtížné si to připustit, že by to tím být nemuselo…

Myslím, že tato diskuze vypovídá mnohem více o rybářích než o JV samotném… přeberte si to jak chcete. Howg.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 14:11 ® džigit

1Mara> tak dobře Pepo dobrý,ale Péťa je stále rychlejší :-D http://www.mullermilch.cz/cz/videa/?…

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 13:59 ® 1Mara reakce na …
1Mara

džigit> F Kolíně :-D :-D

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 13:30 ® džigit reakce na …

1Mara> Oldřichu,a kde je ta třetí?!? :-D

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 13:27 ® 1Mara
1Mara

Chlapí nelej te topivo z oken , podívej te se jak vypadám :-)) )

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 13:25 ® džigit

tucnak11> Tý woe,jak bys tak zustal,to by soupeř chcypnul smichy a vitězstvi maš v kešeni ;-)

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 13:22 ® HaD reakce na …
HaD

TomK> Ty nepřesvědčíš mě, já nepřesvědčím Tebe. Já jsem realista, Ty jsi idealista. Máš pravdu, že nic podobného český rybář nedokázal. Tolik lží a podvodů medializovaných v hromadných médiích – ano, to je „obdivuhodné“. Určitě jsi na to jako rybář patřičně hrdý :-)

Vzdělání? Řekni mi ty, jaké stačí vzdělání a praxe pro to, abys dostal na celostátní veřejnoprávní televizi svůj pořad. Určitě tomu rozumíš a máš zkušenosti.

To, že to byla tlačenka je holý fakt. A Ty to buď víš a snažíš se přesvědčovat o tom, že ne, nebo to naopak nevíš. A pokud to nevíš a jen patříš k těm oblbnutým, je mi Tě líto.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 13:14 ® regulus reakce na …
regulus

TomK> tak trochu mi není jasný oč ti jde. Je sice fakt, že tohle fórum vzniklo před třemi roky na základě článku v bulvárním časopise a postupem času několikrát upadlo v zapomění než ho zase někdo vzkřísil a pokaždé se tu objevil někdo s kecama o závisti.

Když si tohle fórum přečteš od začátku, nutně musíš dojít k závěru, že ho nastartoval ten pražskej sumec a to byl ten pomyslný pohár kterej přetekl a to je ta nejhlavnější příčina, proč v našich zeměpisnej šířkách není mezi rybářskou veřejností nijak oblíben a to v mnoha případech i mezi těmi, kteří ho před tím než to „prasklo“ přímo žrali. Naprosté většině lidí dle mýho vadí ze všeho nejvíc to, že z nich Jakub jak se říká udělal voly (především těm, kteří k němu před tou aférou vzhlíželi). Tohle je rybářskej server, bavíme se tu převážně o rybách a JV se rybolovem nebo spíše natáčením filmů o rybolovu živí, ať se to někomu líbí nebo ne, tak je dnes mediálně známej a po pátečním pořadu NBC už i značná část američanů ví že existuje nějakej fishmann Jakub Vagner i když možná ani netuší kde že je ta Czech Republic ze které pochází. To že existuje nějakej Karel Vágner co dělal (nebo ještě dělá) muziku ani netuší. A teď mi prosímtě řekni, co hledáš za příčiny, jaký hledáš motivy?

Už jsem to tu psal několikrát, mě je JV ukradenej, napíšu sem jedině v případě, že se tu ozve někdo jako ty a začne plácat nesmysly o závisti. Ty odkazy na NBC jsem sem dal jenom z jedinýho důvodu, jako informaci kde se dá na ten pořad podívat, nic jinýho za tím nehledej.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 ve 12:04 ® DJ reakce na …
DJ

TomK> Ona počáteční věta nebyl útok ale konstatování. Argumentace přišla v následných bodech. V případě, že stojíš o diskuzi, diskutuj a neřeš to co tu je každému jasné. Konstruuješ myšlenky v textu jako žena. Nezahrajem si hru hádej kdo jsem?? Nerad bych se dotkl lidí v živočišné výrobě, ale ty máš na to, aby jsi vykrmoval čuníky příliš dobré vyjadřovací schopnosti :-)

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 11:45 ® Deleted reakce na …

HaD> Ad vzdělání – rád bych slyšel od Tebe konkrétní odpověď, co je adekvátní vzdělání, pro takovou práci. Jaká škola, kolik let praxe… Prosím opravdu konkrétní odpověď. Díky.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 11:42 ® Deleted reakce na …

DJ> Když docházejí argumenty, není nic jednoduššího, než přejít k osobnímu útoku. Přesně z tohoto důvodu nejsi pro mne partner pro diskuzi :-)

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 11:39 ® Deleted reakce na …

Had – Český mediální trh je mi ukradený a určitě máš s ním více zkušeností – vydáváš knihy, DVD – a určitě jsi to měl podstatně těžší než JV, že jo? :-)

Myslíš, že mu otec prošlapal cestu do National Geographicu nebo pro co zrovna točí? Tam určitě taky stačí pouze zavolat na jedno, dvě čísla a hned točíš.. Můžeš mi připomenout alespoň jednoho českého rybáře, který dokázal něco podobného? Rád si rozšířím svůj obzor…

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 11:33 ® DJ reakce na …
DJ

HaD> Jinak TomK je podle mě maskovanej Jakub, nebo některej z joho skřítků škodičů. Všim sem si, že pisatelé několika profilů tady, obzvláště těch co se JV zastvávaj, používaj v textu stejnou skladbu slov.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 11:27 ® DJ reakce na …
DJ

HaD> My se jen mazlíme :-) ještě chvilku a přejdem do fóra teleskop nebo dělička :-)

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 11:22 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

DJ> Ku…s tou moji hronickou reuvmou co mam to by mě nařezal i křovak:-D jisem rad že ještě mužu na ryby šmatlat :-D Teras jak bym měl koho přehodit tak bym v pulce zustal ohnuty a čekal na jinekcy abym se vyrovnal:-D a zemnou by si dělaly co hčeli,nacpali svičku do vyfuku a zapalili a vypadal bym jak hlupaty dort.:-D

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 11:20 ® HaD reakce na …
HaD

DJ> neperte se chlapiii

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 11:20 ® HaD
HaD

TomK> Nejde o to, zda jsem někdy lhal nebo něco porušil. Každý v životě někdy něco porušil a lhal a kdo říká, že ne, lže znovu. Ale rozhodně nelžu o svých úlovcích, nevymýšlím si trapné rekordy, nekupuju si ryby, které pak vydávám za mnou ulovené a neinformuju o tom pak všechna média v republice, abych si na tom budoval svou kariéru a vydělával na tom peníze. A to je příteli to, o čem je tu řeč.

Odpovídající vzdělání? Myslíš že když přijde ani ne dvacetiletý mladík neznámého jména, který studuje hru na nějaký hudební nástroj a ryby chytá pár roků, do televize, všichni se nadchnou, přidělí mu celý tým, špičkového herce jako partnera a jeho kariéra začne? Znáš podobný případ? A nebo je to tak, že má vlivného tatínka, který zavolá na pár telefonních čísel a jede se? Jestli jsi přesvědčený o variantě A., je mi Tě opravdu líto.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 11:14 ® DJ reakce na …
DJ

tucnak11> Ja už sem jiná generace. Bohužel jsem na to byl lempl. Trenér říkal že mám talent a navíc i dík tomu že jsem levák jsem měl docela úspěchy, ale víš jak to je s těma co jim to až moc jde. Až se někdy potkáme u vody, protahnem si kosti kolego :-) Nebo když se dostanem někdy v budoucnu na sraz, mužem chlapum udělat exibici.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 11:03 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

DJ> Řecak ot 12 let do 17 let vyhodili bo nehcel jisem vstoupit do pionyru tata by mě zabil antykomoš,tak měl jisem po karjeře a byl sem dobry,polotěřka junior.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 10:59 ® DJ
DJ

tucnak11 – Řecák jo jo, ale jen šolich, víc jsem dal posilovně :-) Ty jsi taky doplňoval rady kluků ve slušivých trikotech :-)

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 10:56 ® DJ
DJ

TomK> Tvá blbost tě umoří i bez naší pomoci. Tážeš se hada na lhaní??? Každej z nás někdy zalhal, ale lhát opakovaně s vidinou zisku v oboru kterej je pro nás srdcová záležitost – nesrovnávejh nesrovnatelný. Navíc, netahej do fóra politiku, s tou opravdu nic nenaděláme. Pokud ale dav nás oddaných myšlence rybolovu který je fér nejen k rybám, prostředí a druhým rybářum dostane možnost vyjádřit svůj názor podložený pravdivými argumenty, byla by chyba mlčet. U Kubíkčka to není zavist co nás nutí nadávat, u Kubíčka je to nechuť v poháru co přetek. Je třeba občas říct „UŽ BYLO DOST LHANÍ KUBÍKU“ Nechceme ti udělat ostudu po celém světě, ale když bude třeba, youtube je mocný informační server :-) tam ani oci nedosáhne :-)

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 10:50 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

DJ> Řymsko-Řecke si dělal.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 10:42 ® DJ reakce na …
DJ

tucnak11> Pobavil jsi mě s tim řevem kolego:) Právě tohle mě překvapilo v těch filmech nejvíc – jsem tarzáááán JV :-) Krom zápasu jsem dělal i silové sporty a nevěřil by jsi kdo v posilovně mejvíc řval, jedinci s duševním problémem co museli nejen sobě, ale i svýmu okolí dokazovat jak sou dobrý. Dokázali si pak taky dokonale přidávat a ze 100kg bylo najednou 150:)

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 10:37 ® tucnak11
tucnak11

A KAMARADI NEHME UŠ JV NA POKOJI.MĚJMY ASPON JAKOU ČEST CO ON V ZAČATCYCH NEMĚL UŠ SE DOST KRYTYZOVALO A TO JE SMUTNE FURT OPAKOVAT TO SAMO,KAŽDY MA SVUJ NAZOR TAK NEHAME HO V SOBĚ.ON NAM PENIZE S KAPES NEBERE JEN VLADA TOU MAME KRYTYZOVAT.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 10:22 ® tucnak11
tucnak11

TomK> Kamarade mě to je fuk co JV děla,dival jisem se na něho na DVD moc mě nepočešil a co se jedna jeho DVD-ček mam je v rybařskem kroužku,nejvice mě překvapilo že děcka,nehcy se na něho divat,většinou se směji jak on žve přytym vylovu ryby.Spiš berou DVD co mam s Polsky prd rozumi jen tam se chyta ne keca a žve,hyka,a brodi pralesem jakby koho to zajimalo,nebo je to rybařsky pořad a ne šmatlani džungli na to jisou inne pořady.

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 10:18 ® sus1 reakce na …

TomK> Jestlipak také píšeš do Blesku,že tam lidem závidí a proto je pomlouvají??!!:-)

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 10:13 ® Deleted

Mi nevadí názory. Jen mne udivuje, že dospělí chlapi mají zapotřebí si potvrzovat vlastní nadřazenost, protože nelžou. Proto pátrám po jejich motivech – to je to, co mne velmi zajímá. Jestli je motivem jeden kluk nebo nepořádek a lhaní obecně. Protože pokud je motivem jen ten jeden kluk, tak to pouze potvrzuje případné obvinění ze závisti.. :-)

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 10:12 ® tucnak11
tucnak11

TomK> Kamarade co se žika SPORTOVNI RYBAŘE,k temu sportovnimu je moc daleko,spiše by se měl imenovat,drancovat a vyhubit.Je to smutne8-(

reagovat
Úterý 3. srpna 2010 v 10:09 ® kerob
kerob

TomK> je rozdil (aspon pro me), jestli nekdo lze nebo jesltli se lhanim zivi. Neschvaluju ani jedno, ale to druhy mi vadi nasobne vic.

reagovat