Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.888 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. března 2010 ve 13:02 ® tomashr reakce na …
-
LuboO> Je dobře si uvědomit, že hmotnost je dána objemem, tedy jaksi třetí mocninou… Takže pokud by se goonch zvěšil 2× ve všech „vnějších rozměrech“, tak mu hmotnost nevzroste 2×, ale 8×, tedy ze 75 kilo na 600kilo
reagovatNebo jinak řečeno, aby mu hmotnost narostla na trojnásobek, tak by se musel zvětšit jen o něco víc než 40%, pro dvojnásobek dokonce jen o 25% – to není zas tak nereálné. Samozřejmě zjednodušuji, je možné, že se při růstu budou poněkud měnit i proporce těla, ale ten podstatně rychlejší nárůst hmotnosti než by se zdálo z růstu délky tu prostě bude…
- Pondělí 15. března 2010 ve 12:43 ® LuboO reakce na …
-
tomashr> on tam hovoril, ze by ten sumec ani nemusel byt vacsi, len tazsi, tak cez 100 kg. Pri pohlade na tu tlamu a zuby by som tomu aj veril. A tie goonche pod vodou, no maju chlapi odvahu. Inak vyborny serial.
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 12:33 ® džigit reakce na …
-
tomashr> já nemám satelit ani kabelovku,tak mám aspoň na webu podívanou.Té želvy jsem si všiml,neboť vím,co dokáže nasr… kajmanka.Kolega málem přišel o prsty a to měla holka jen +25cm
reagovat - Pondělí 15. března 2010 ve 12:29 ® tomashr
-
džigit> Jo, ten odkaz na discovery lze doporučit – tam jsou docela obsáhlé ukázky na řadu pořadů od JW (nezaměňovat s JV), případně když klikáš dále, tak i z jiných pořadů Discovery channel – fakt pěkné. Před HaDem tutlám jen odkaz na kompletní pořad, to už se legálně zadarmo nesežene
Jinak JW v tom pořadu nejprve chytil želvu, ale tam bylo celkem jasné, že s utopenými lidmi nijak nesouvisí, pak začal chytat ty goonch sumce normální velikosti, nakonec ale dostal i jednoho velkého – cca 75kg. Závěr byl, že sice ani ten 75kg ještě na lidožrouta nestačí, nicméně že si lze představit, že kdyby dorostl ještě víc, tak jsou útoky na lidi reálné, hlavně proto, že ti sumci jsou prakticky jistě zvyklí na lidské maso, protože místní hinduisti pohřbívají mrtvé do řeky (tohle je opět fakt, nikoli teorie).
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 11:51 ® džigit reakce na …
-
tomashr> jsem neodolal a zkouknul odkaz-ta želva tam je brutal.Mít tu rybu v ruce…
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 11:28 ® tomashr
-
HaD> Hele když ti dám odkaz, tak se rozčílíš – ono je to totiž na serveru, kde najdeš i leckterá DVD od Chytej.cz
reagovat:-/ Nicméně ale pro úvodní orientaci ti bude stačit legální odkaz http://animal.discovery.com/…-goonch.html , tam jsou z toho pořadu oficiální ukázky
- Pondělí 15. března 2010 v 11:10 ® HaD reakce na …
-
tomashr> máš odkaz?
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 8:18 ® tomashr
-
Včera večer jsem měl možnost vidět „Lidožravého sumce“ od Jeremy Wada, o jehož plagiátu má být údajně spor (našel jsem to na netu). Stručně – to, že je tu s posledním Jakubovým „hrdinským činem“ mimořádná podobnost je holý fakt, to už žádné drby nejsou. Že šel Jakub po stejné „kauze“ ve velmi krátké době po JW by ještě snad mohla být náhoda (i když osobně na ni moc nevěřím), ale je to i velmi podobně pojato atd. Jak to dopadne je přirozeně otázkou, je normální, že se velké organizace často dohodnou v tichosti na pozadí, nicméně minimálně nějaké výrazné kuloárové varování bych očekával…
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 0:42 ® malej07
-
Tak tomu bych se vůbec nedivil,když jsem viděl nějaké jeho fotky ze Španělska,jak tam má vyřádkované sumce na rozpálených kamenech a pak jim dá pusinku a pustí je nazpátek,tak bych mu jí nejradči plácnul,když ty zmordovaný fousáči se na to už bohužel nezmohli!Bylo to i publikované v jednom čísle rybářství a ten chlápek co ten článek napsal,tak mu to dal dobře sežrat
reagovat))
- Pondělí 15. března 2010 v 0:01 ® Jak.novi reakce na …
-
HaD> No vida, stále se o našem blonďatým kamarádovi dozvídám nové věci.
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 23:58 ® džigit reakce na …
-
1Mara> no tak tím desetikilem v pěti letech mně dostal!Už mi je jasné,že není od nás.Hotový terminátor
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 23:40 ® HaD reakce na …
-
malej07> Nikdo z nich na něj nevzpomíná v dobrém. Ani ze štábu. Z mnoha důvodů a co já vím, tak když neběžely kamery, klidně do ryb i kopal.
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 20:37 ® malej07 reakce na …
-
Nevíte náhodou jak s JV vychází Ruda Hrušinský nebo Pavel Tomi,u kterých se vlastně proslavil?Slyšel jsem,že se nerozešli zrovna v dobrém.
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 20:18 ® reakce na …
-
malej07> Ma to vychytany:)
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 20:15 ® malej07 reakce na …
-
Tak zaprvé si myslím,že spíše spolupracuje s místním podvodníken než vodníkem,který mu tam ty ryby napichuje a zadruhé,jestli se začně soustředit na mládeš a přestane dělat ty svoje podvůdky s vodníkem,tak si myslím,že nic lepšího ho napadnout nemohlo.
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 20:05 ® 1Mara reakce na …
-
chosebaits>
reagovatno a vovovovotom to je
- Neděle 14. března 2010 v 19:58 ® chosebaits reakce na …
-
1Mara> Nu což,já se taky většinou vopiju s vodníkem pepou a pak to jde jako po másle.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 19:49 ® 1Mara
-
chosebaits> Tak si poslechni jeho první odpověd
reagovathttp://www.stream.cz/…akub-vagner/?…
- Neděle 14. března 2010 v 19:43 ® chosebaits
-
Tak jsem si to tu početl a udělám malej závěr.Prý jsou baby drbny,ale do chlapu maj tedy hodně daleko!!!!! No a já se furt divím,kdo neustále kupuje ten blbej bulvár a čte takové ko...... a je mi to už jasný.Nejsem zastánce JV,dle fotek si něco myslím,ale nebudu říkat nic,nebo jsem tam nebyl.Ten kdo tam nebyl a jen hloupě kecá,by se měl zamyslet nad sebou a zaméct si před vlastním prahem!!!! Vono v podstatě tady máme takovejch JV spoustu,ale tento je prostě už profláklej a dobře se do něj trefuje.Doufám,že jsem nikoho neurazil a přejikrásný den. PS Už aby bylo teplo a mohlo spoustu lidí k vodě.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 19:21 ® malej07 reakce na …
-
Na víčka od piva se tam doopravdy chytalo to není sranda,protože nic víc potřeba nebylo a když se to všechno zatápělo tak tam bylo spouty vázek.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 19:20 ® LuboO reakce na …
-
tomashr> videl som ten diel s Wadom 2× a hned ma napadla paralela medzi nim a JV. Dokonca aj hmotnost sumca bola takmer identicka. A veru ma napadlo, co z tohto moze vzniknut za mediomela.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 19:18 ® malej07
-
Jeden můj znamej byl ve španelsku a povídal mi,že viděl JV jak německé výpravě nabízí asi 200 euro,když se bude moci vyfotit se sumcem cca 220cm,kterého právě chytili.Já jezdím na Pád k městečku Porto Tolle a je tam u silnice jedem velký flek,říká se tomu tam u cukrovaru a JV tenhle flek také navštěvuje.Já jsem ho tam naštěstí nikdy nepotkal,ale když tam vždycky mluvím s chlapama,který ho tam zažili,tak to co o něm povídají by se nemohlo publikovat ani po desáté hodině.Jméno JV je tam prostě zakázané
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 19:13 ® chosebaits reakce na …
-
malej07> Tak tak.Já tam měl vláčecí nástrahy na které jsem nikdy nic nechytl,ale tam byly prostě super.Vláčet víško od piva s trojhákem,tak prostě nachytáš.Ty ryby neznaj háček a proto berou jako o život,to se pak točí reklama!? Spousta lidí nevidí kde se reklama natáčí a proto věří všemu co vydí za nástrahu atd.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 18:54 ® malej07
-
Tak v tom jsme zajedno.Ne,že bych to ostatním nepřál,to v žádném případě právě naopak,ale vím že už by to tam nikdy takové nebylo,ať se to týká ryb nebo přírody.Když vidím jak je to na Nechranicích, Orlíku a nebo jak to vypadá u našich řek,tak se mi z toho dělá špatně.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 18:46 ® chosebaits
-
malej07>Jo vody kde je zákaz rybolovu a dostane se tam jen pár lidí jsou opravdu luxusem a také je tam luxusní rybačka.Měl jsem tu čest jednu takovou vodu navštívit legálně a je to tedy mazec.Přál bych toto zažít každému,ale to prostě nejde.Ještě že to nejde.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 18:37 ® malej07 reakce na …
-
Ryby tam jsou nejkrásnější jaké jsem kde viděl a když to má člověk co by kamenem dohodil a navíc tam jde s čistými úmysly,tak mu to prostě nedá.Někdy stačí v létě zastavit jenom na mostě u Loktu a vidí jaké giganty ta voda skrývá.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 18:36 ® HaD reakce na …
-
tomashr> u někoho jiného si to představit umím. U tohoto pána s tak pestrou minulostí rozhodně ne.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 18:34 ® tomashr
-
HaD> To bych zase tak jistě netvrdil – klidně si umím představit i situaci, že je JV v tomto posledním incidentu nevinně a že to zpackal producent. Tvrdím pouze, že pokud se to potvrdí, tak bude „husto“, kdo to ale odnese nejvíc je ale těžko tipovat.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 18:27 ® HaD reakce na …
-
malej07> jo, slyšel jsem, že jsou tam hezký ryby. Dokonce nás tam někdo zval, ale já tohle nedělám. Nesedí mi to.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 18:24 ® malej07
-
Třeba já s kamarády,tam chodíme prostě pytlačit,ikdyž já to slovo nemám rád,jelikož máme chovné rybníky a pstruží farmy,tak moc dobře vím co to slovo PYTLÁK znamená.Na Želivku chodíme tak pět let a za tu dobu jsme zabili snad jednoho candáta a pár úhoříků,kteří to měli jak se říká zažraný a když jsme chytli nějakou štiku těsně před výtěrem,tak jsme jí převezli,uměle vytřeli,plůdek rozkrmili, odchovali a nasadili zpět do jejich vody,aby tak měli větší šanci se dorůst těch rozměrů štik,které jsme tam viděli ve tření,tak nádherné ryby jsem nikdy před tím neviděl.
reagovat