Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.865 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 14. března 2010 v 18:20 ® HaD reakce na …
-
tomashr> …a ostudou pro ČR.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 18:08 ® malej07 reakce na …
-
Je,JV si to tam asi dvakrát vyjednal,aby tam mohl chytat,je to jak všude jinde,někdo může a někdo ne,tak to už bohužel u nás chodí a to je smutný.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 18:04 ® HaD reakce na …
-
malej07> skromnej dotaz – není náhodou na ÚN Želivka zakázán rybolov?
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 18:03 ® tomashr
-
No, docela husté ovšem může být to, co teď vybublalo v jedné debatě na MRKu, totiž že možná ten jeden z posledních „hrdinských činů“ JV (lidožravý sumec) je hodně brutální plagiát pořadu z Discovery Channel s Jeremy Wadem. No a JW a Discovery to údajně již ví a zvažují právní kroky. Pokud je to pravda (přirozeně jakékoli informace z diskusí je nutno brát s jistou rezervou), tak to může skončit opravdu mimořádným cirkusem – právní souboj Discovery Channel a NG channel by totiž byla taškařice HODNĚ velkého kalibru
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 17:49 ® malej07
-
Taky rád přispěju trochou do mlýna.S JV jsem měl tu „čest“ několikrát.Byl jsem u toho,když se napichovaly trofejní ryby na háčky a pak za přítomnosti kamer se zdolávaly.Jednou si u mě sjednal nástražní ryby,když jel na sumce na ÚN Želivka a když přijel,tak ani nebyl schopnej vystoupit z toho svého „papamobilu“ a třeba pozdravit nebo poděkovat,vše za něj museli dělat ostatní.Od té doby se ozval ještě dvakrát.Jednou chtěl,abych mu dělal průvodce na Želivce pro lov štik,ta sezóna se nám zrovna vedla víc něž dobře,ve třech lidech za 4 měsíce 160 štik,od 40–100cm.Tak jsme byli dohodnutý na termín a on se mi už vůbec neozval.Asi týden na to jsem slyšel,že si vzal někoho jiného a za celý den chytili jednu okolo 60 cm,tak to alespoň bylo pro mě potěšujicí.A naposledy se nám ozval,když od nás chtěl z výlovu odkoupit 50 štik ve velikosti 80–110 cm,nevím na co to chtěl,ale dokážu si to domyslet,tak jsme mu raděj řekli,že má smolíka.Jediná věc,kterou udělal a je pozitivní,tak že v tom pořadu vedl prcky k tomu jak se k rybám chovat a chytat metodou chyť a pust,to jediné mu nejde upřít,ale jinak ................
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 15:12 ® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA>zme před chvílu dorazili.Vééélmi opravdu vééélmi náročný fíkend.Moja narozki, tchyňa „jaruna“ narozki,ja vyrobenu chuť na domaci a Rezi posledni liter doma…Sem se akurat vzpomněl-na depku chlast nepomože,ale lip se snaši! Tak to jaksi vyšlo,zme chtěli ven,ale v tych sračkach… :-/
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 14:47 ® Jak.novi reakce na …
-
džigit> Bacha 7metrovou hadici.
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 14:42 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
džigit> už si se probudil z toho švestkového opojení po dvou dnech? Já tě vítám na servru.
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 14:40 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
HaD> nevydržela jsem to a musím zpátky za váma… Nemusíš se bát,dovezu si na veletrh zdavotní kabelu,abych vás některého mohla ošetřit
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 14:35 ® džigit reakce na …
-
HaD> to ,že napíšou, že přepere 4metrovou chcíplou hadici ještě neznamená,že přepere obyčejného Hada!
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 14:31 ® Jak.novi
-
HaD> Nebůj se, pokud se na tebe Kubík vrhne, tak mu dáš pravou českou facku a on ulehne.
reagovatDocela mě mrzí, že do Brna nejedu, tam to bude ještě velice zajímavé.
- Neděle 14. března 2010 ve 14:30 ® Jak.novi reakce na …
-
regulus>
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 14:28 ® HaD
-
Sem nenapíše
reagovatTo jsem si jist
) tssss, si tak říkám tsssssssssss
abych se teď v Brně bál… Kubikula uvidí HaDa a vrhne se na mě
tssssssssssssss
teda pokud sebou bude mít opálený kámoše
tssssss
abych celej veletrh raději nesyčel
tssssss
- Neděle 14. března 2010 ve 14:22 ® regulus reakce na …
-
Jak.novi> hledej nick BaronPrášil
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 14:20 ® Jak.novi reakce na …
-
HaD> A chodí sem vůbec?
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 14:18 ® džigit reakce na …
-
HaD> mohl by,ale už neumí!Při těch zážitcích aj na rodinu zapomeneš…
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 14:14 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
HaD> souhlasím s tebou,ale co když česky neumí
reagovatKubo,máš hozenou rukavici, ozvi se! Už vás tady nechám meditovat a jdu na dámskou jízdu.Ahojky
- Neděle 14. března 2010 ve 13:33 ® HaD reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> „nemůže se bránit“ – on neumí číst a psát?
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 12:44 ® zlomiljsemprut
-
Nevím, JV beru jako obchodníka, který dokáže zaujmout. A podle mě je mu jedno jak. Hlavní asi pro něj bude, že se o něm mluví, což je pravda. Dokazuje to i fakt, že existuje tahle diskuze.
Jeho pořady moc nemusím. Štve mě, že vypráví o tom, jak se v Amazonii plavil mnoho dní, kde není moderní civilizace. Bral si jen nejdůležitější věci, aby neměl moc těžkostí a potom v jeho filmu vidíte, jak sedí na plastové židličce z Baumaxu.
Proto se radši dívám na Discovery, kde jakýsi Jeremy Wade loví úplně stejné ryby jako JV. K tomu přidá i něco zajimavého jako třeba ukázka podvodních záběrů útoku sumce na nástrahu. A nesnaží se z toho dělat stupidní show o přežití jako JV. Takže se nebojím, že o něco příjdu.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 11:53 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
chosebaits> plně s tebou souhlasím,ať si jde každý svou cestou…držím se svého loga : co nemůžu ovlivnit,tím se vůbec nezabývám a raději jdu na ryby…
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 10:04 ® chosebaits
-
Já tedy nevím co k tomu říci,ale určitě se směji.Já nevím jak na toto reagovat,ale myslím si že cesta je jasná.Pousmát se a jít dál.Kubu neznám a nevím jestli kecá nebo ne,ale naprosto jsem si jist,že takovýh lidí co si přidávaj a dělají z komára velblouda je všude dost a to i tady.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 9:39 ® LuboO
-
Kto je Jakub Wagner? Alebo Vagner?
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 9:33 ® IV.TO.ŠIRDA
-
HaD> já v žádném případě nechci toho „jogurta“ bránit. Vím o něm daleko závažnější věci z Tovačova,ale povykládám s ním v Brně,pokud tam bude třeba i před kamerami.Mě se pouze nelíbilo o něm mluvit a urážet,když se sám nemůže bránit,a proto plně souhlasím s názorem Ospreye.Petrův zdar
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 2:40 ® Jak.novi reakce na …
-
1Mara> Už jsi zpátky z hospody?
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 2:30 ® 1Mara
-
nevíte náhodou na kdý má naplánováno chytit toho sumíka okolo 300 kilo ? já že bych to rovnou tady vypnul
reagovat)
- Sobota 13. března 2010 ve 23:53 ® reakce na …
-
sus1> Sus nemas pravdu!!!:) Zalezi pro koho je hvezda…pro me urcite ne…nerikam ze nechyta spatne, ale dava moc najevo svoji blbost…
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 23:40 ® sus1 reakce na …
-
osprey> Děláš malé kroky a jsi starší,už to nestihneš i když začneš jezdit autem.
Možná bude lepší,když to ostane(š),ta, jak to je tet.
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 23:36 ® osprey reakce na …
-
sus1> Nevím, nesleduju ho. Já se vždycky jen kouknu, s čím se zase vyfotil.
Hvězda by byl, kdyby hrál fér. Mně o tom nepřesvědčil.
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 23:00 ® HaD
-
osprey> Vzhledem k tomu, že je rybařina můj život a i práce, těžko se to dá ignorovat. Především proto, že je to vždycky taková „pecka“, která tak tříská do očí!
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 22:52 ® sus1
-
osprey> Zatim hvězda je a je ještě o něj zájem,bohužel tak to je.
reagovat