Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.856 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 13. března 2010 ve 22:49 ® kugča
-
Příští článek o tom hňupovi asi bude o tom,jak chytil Lochnesku na feeder a po cestě zpět zdolal ve Skotských kopcích zbloudilého Yetiho.Můžeme být hrdí na to,že máme svého českého MacGyvera..
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 22:31 ® osprey reakce na …
-
HaD> Nečíst? Nekoukat? Nekupovat? Já ho prostě ignoruju.
S trochou štěstí mohl být hvězda opravdu – dostal se ke spoustě pěkných ryb a podmínky měl jako málokdo.
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 22:17 ® HaD reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> a jak se máme těm bludům bránit my?
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 21:57 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Kamarádi rybáři, prosím nechte Vágnera na pokoji,vždyť se nemůže vašim útokům bránit,povykládejte s ním v Brně. To je můj osobní názor a přeji vám,ať v letošním roce chytnete také tu svou životní rybu. Ahojky,Petrův zdar
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 21:15 ® vagi reakce na …
-
HaD> tak, tak.
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 20:54 ® kubas
-
Mě by zajímalo, jak dlouho ta anakonda musela už být chcíplá, aby se nafoukla do takových rozměrů( hlavně průměrů)
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 20:01 ® džigit reakce na …
-
tucnak11> se kup eště jeden,bo letos se bude asi chytat enem u počitača
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 19:23 ® tucnak11 reakce na …
-
džigit> Tačko nemohu bo cera se moc uči tak jisem v ryti a nemožu se dostat na počitač.
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 16:39 ® džigit reakce na …
-
tucnak11> vitej,kaj se flakaš?Si u nas dluho nebyl synku
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 16:08 ® tucnak11
-
Promě je to herec s vantasty myšlenkami.Ajeho hekani přy zdolavani ryby přypomina mi dva labužniky perdelove jak se mazli mezi sebou
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 11:47 ® toulovec
-
Když se tak pořád zveřejňují všelijaké výsledky a úlovky a rekordy – blíží se ten veletrh – navrhuji zavést kategorii „rybářská latina aneb Baron Prášil českých vod“. Nominuji jako největšího lháře Jakuba Vágnera. Myslím že by nebylo od věci výsledkům soutěže věnovat na veletrhu patřičný prostor, neb si jsem naprosto jistý výsledky :o))))
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 0:34 ® HaD reakce na …
-
vagi> achjo. Víc na to říct nedokážu. Ale obchodně je to vymyšleno dokonale. Je z toho ovšem na blití.
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 0:32 ® sus1 reakce na …
-
džigit> Bud zdráv.
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 0:29 ® džigit reakce na …
-
sus1> jsem krásně antikoncepčně naladěn,dnes jen sumčí příhody
reagovatNáhodou,chudák holka má dodnes trojma,když jsem zaháknul a držela mně za opasek a volala o pomoc.Jako v Rusku,když děd řepu tahal
a teď už opravdu poslední
Dobrou
- Sobota 13. března 2010 v 0:23 ® sus1
-
džigit> Dej po štamprdli i robě a ukaž jí, že jsi chlap. Na sumce at nemyslí.
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 0:21 ® džigit reakce na …
-
džigit> za sebe navrhuji Oscara za nejlepší rybářské sci-fi! A další už ni,bo by sem zaspal oběd
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 0:18 ® džigit reakce na …
-
sus1> ještě žiju.Včil mi roba navrhla,když tak Jakub chytá všude to nej.Což ho pozvat do Ostravy,třeba by Vám ukázal,kde je ten nej sumec.Možná ani sami nevíte co za obludu tu v Odře nebo Ostravici máte!Prej škoda,že tu není výstava,že by při té příležitosti něco chytil
reagovatA dám si ještě jednu…
- Sobota 13. března 2010 v 0:07 ® sus1 reakce na …
-
džigit> Měj se.
reagovat - Sobota 13. března 2010 v 0:02 ® džigit reakce na …
-
sus1> kolikrát i řečené nic je mnoho,což je tento případ.Anakonda v sedmi metrech je dosti silný a majestátný tvor,čemuž tahle naaranžovaná mrtvolka opravdu neodpovídá! Dám si jednu švestkovou a jdu do hajan.Dobrou
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 23:50 ® sus1 reakce na …
-
džigit> Co nato říct??snad radši ani nic.
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 23:43 ® džigit reakce na …
-
sus1> zdravím noční brachu! Mně osobně se z té fotky udělalo nějak divně.Já vyhledávám a následně hltám každý pořad o těchto „tajemných“ hadech,ale tohle je opravdu velké sousto!!! Tenhle zdeformovaný,bývalý plaz a chlubící se kašpárek,to nedávám ani při poctivé trojce v žíle :-/
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 23:30 ® sus1 reakce na …
-
džigit> Momentálně tihle. televizní kanál National Geographic
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 23:27 ® džigit reakce na …
-
osprey> no je otázka,jak dlouho mu to budou žrát ve světě!Nebo to dodává jen do našich odb/p/orných plátků?Ty ohlasy na jeho „lovecké umění“…
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 23:18 ® sus1 reakce na …
-
osprey> Tak to zkusíme v Brně v hospodě , tak chvilku po půlnoci, jestli ji uzvedneš.
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 23:12 ® osprey
-
Ta anakonda mi nepřijde živá. Nikdy bych nedžel hlavu tak velkého a silného hada jen v prstech, pokud by byl živý. Navíc mi přijde nějaká vybledlá.
Ryby jsou obrovské, o tom žádná.
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 22:04 ® Jak.novi reakce na …
-
elhierro> A nebo smůlu!
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 22:02 ® Martin Chmelík
-
Až se jednou někde objeví, že JV překonal světový rekord v počtu lží, pak tomu budu 100% věřit! A mám pocit, že tento rekord pak už v životě nikdo nemůže překonat. Takový „rekordman“ se totiž rodí jednou za tisíc let a všichni máme kliku, že jsme u toho.
reagovat)
- Pátek 12. března 2010 ve 20:28 ® Jak.novi
-
džigit>
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 19:42 ® sus1 reakce na …
-
vagi> To má HaD latku hooooodně vysoko.
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 19:39 ® vagi
-
regulus> to je mazec, což
reagovatJí tam našel někde chcíplou stářím