Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 314.856 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 13. března 2010 ve 22:49 ® kugča
kugča

Příští článek o tom hňupovi asi bude o tom,jak chytil Lochnesku na feeder a po cestě zpět zdolal ve Skotských kopcích zbloudilého Yetiho.Můžeme být hrdí na to,že máme svého českého MacGyvera..

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 22:31 ® osprey reakce na …
osprey

HaD> Nečíst? Nekoukat? Nekupovat? Já ho prostě ignoruju.

S trochou štěstí mohl být hvězda opravdu – dostal se ke spoustě pěkných ryb a podmínky měl jako málokdo.

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 22:17 ® HaD reakce na …
HaD

IV.TO.ŠIRDA> a jak se máme těm bludům bránit my?

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 21:57 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Kamarádi rybáři, prosím nechte Vágnera na pokoji,vždyť se nemůže vašim útokům bránit,povykládejte s ním v Brně. To je můj osobní názor a přeji vám,ať v letošním roce chytnete také tu svou životní rybu. Ahojky,Petrův zdar

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 21:15 ® vagi reakce na …
vagi

HaD> tak, tak. :-)

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 20:54 ® kubas
kubas

Mě by zajímalo, jak dlouho ta anakonda musela už být chcíplá, aby se nafoukla do takových rozměrů( hlavně průměrů) :-))

reagovat
Sobota 13. března 2010 ve 20:01 ® džigit reakce na …

tucnak11> se kup eště jeden,bo letos se bude asi chytat enem u počitača :-D

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 19:23 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

džigit> Tačko nemohu bo cera se moc uči tak jisem v ryti a nemožu se dostat na počitač.:-(

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 16:39 ® džigit reakce na …

tucnak11> vitej,kaj se flakaš?Si u nas dluho nebyl synku :-)

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 16:08 ® tucnak11
tucnak11

Promě je to herec s vantasty myšlenkami.Ajeho hekani přy zdolavani ryby přypomina mi dva labužniky perdelove jak se mazli mezi sebou:-D :-D

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 11:47 ® toulovec
toulovec

Když se tak pořád zveřejňují všelijaké výsledky a úlovky a rekordy – blíží se ten veletrh – navrhuji zavést kategorii „rybářská latina aneb Baron Prášil českých vod“. Nominuji jako největšího lháře Jakuba Vágnera. Myslím že by nebylo od věci výsledkům soutěže věnovat na veletrhu patřičný prostor, neb si jsem naprosto jistý výsledky :o))))

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 0:34 ® HaD reakce na …
HaD

vagi> achjo. Víc na to říct nedokážu. Ale obchodně je to vymyšleno dokonale. Je z toho ovšem na blití.

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 0:32 ® sus1 reakce na …

džigit> Bud zdráv.:-)

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 0:29 ® džigit reakce na …

sus1> jsem krásně antikoncepčně naladěn,dnes jen sumčí příhody :-D Náhodou,chudák holka má dodnes trojma,když jsem zaháknul a držela mně za opasek a volala o pomoc.Jako v Rusku,když děd řepu tahal :-D a teď už opravdu poslední :-)) Dobrou

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 0:23 ® sus1

džigit> Dej po štamprdli i robě a ukaž jí, že jsi chlap. Na sumce at nemyslí.:-))

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 0:21 ® džigit reakce na …

džigit> za sebe navrhuji Oscara za nejlepší rybářské sci-fi! A další už ni,bo by sem zaspal oběd :-D

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 0:18 ® džigit reakce na …

sus1> ještě žiju.Včil mi roba navrhla,když tak Jakub chytá všude to nej.Což ho pozvat do Ostravy,třeba by Vám ukázal,kde je ten nej sumec.Možná ani sami nevíte co za obludu tu v Odře nebo Ostravici máte!Prej škoda,že tu není výstava,že by při té příležitosti něco chytil :-) A dám si ještě jednu…

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 0:07 ® sus1 reakce na …

džigit> Měj se.:-)

reagovat
Sobota 13. března 2010 v 0:02 ® džigit reakce na …

sus1> kolikrát i řečené nic je mnoho,což je tento případ.Anakonda v sedmi metrech je dosti silný a majestátný tvor,čemuž tahle naaranžovaná mrtvolka opravdu neodpovídá! Dám si jednu švestkovou a jdu do hajan.Dobrouchrr

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 23:50 ® sus1 reakce na …

džigit> Co nato říct??snad radši ani nic.8-(

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 23:43 ® džigit reakce na …

sus1> zdravím noční brachu! Mně osobně se z té fotky udělalo nějak divně.Já vyhledávám a následně hltám každý pořad o těchto „tajemných“ hadech,ale tohle je opravdu velké sousto!!! Tenhle zdeformovaný,bývalý plaz a chlubící se kašpárek,to nedávám ani při poctivé trojce v žíle :-/

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 23:30 ® sus1 reakce na …

džigit> Momentálně tihle. televizní kanál National Geographic

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 23:27 ® džigit reakce na …

osprey> no je otázka,jak dlouho mu to budou žrát ve světě!Nebo to dodává jen do našich odb/p/orných plátků?Ty ohlasy na jeho „lovecké umění“…

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 23:18 ® sus1 reakce na …

osprey> Tak to zkusíme v Brně v hospodě , tak chvilku po půlnoci, jestli ji uzvedneš.:-))

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 23:12 ® osprey
osprey

Ta anakonda mi nepřijde živá. Nikdy bych nedžel hlavu tak velkého a silného hada jen v prstech, pokud by byl živý. Navíc mi přijde nějaká vybledlá.

Ryby jsou obrovské, o tom žádná.

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 22:04 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

elhierro> A nebo smůlu! :-D

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 22:02 ® Martin Chmelík

Až se jednou někde objeví, že JV překonal světový rekord v počtu lží, pak tomu budu 100% věřit! A mám pocit, že tento rekord pak už v životě nikdo nemůže překonat. Takový „rekordman“ se totiž rodí jednou za tisíc let a všichni máme kliku, že jsme u toho. :-)) )

reagovat
Pátek 12. března 2010 ve 20:28 ® Jak.novi
Jak.novi

džigit> :-D

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 19:42 ® sus1 reakce na …

vagi> To má HaD latku hooooodně vysoko.:-)

reagovat
Pátek 12. března 2010 v 19:39 ® vagi
vagi

regulus> to je mazec, což :-D Jí tam našel někde chcíplou stářím :-D

reagovat