Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.865 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravitnečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 30. května 2009 v 0:07 ® dedacek
-
Zatím co se tím rybařením Wagner živí, my to děláme pro zábavu a to mě moc těší.
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 22:28 ® 1Mara reakce na …
-
hýba> To mně právě sere že ten kretén v zimě a sněhu válí jikernačku třikrát za sebou ve sněhu a na ledě víš hlavně to zacházení s takovou rybou jinak ať vydělává miliardy to je jeho věc , ale ať nelže a chová se k rybám tak jak má ! Tot můj názor .
reagovat - Pátek 29. května 2009 ve 22:22 ® hýba reakce na …
-
® Drake
Vy to všechno moc hrotíte nejlepší je se kochat tou krásou přírody a ryb a neřešit rybáře jako např. JV nechte to plavat a neřešte ho už je to dle mýho názoru o ničem jestli chce někdo na rybařině vydělavat těžká prachy tak at to dělá mě osobně to nevadí ja se na jeho filmy rád podívám a pokochám se těmi krásnymy rybami co chytí. I kdyby nakrásně mu je někdo napychval na háček mimo kameru to je mi jedno pro mě je duležitý že je na co koukat Tak už ho nechte bejt je to taky jenom člověk.
ten to napsal nejlípp
reagovat - Pátek 29. května 2009 v 18:29 ® kuki1996
-
Raf-moje řeč taky souhlasí s regulusem
reagovat - Středa 27. května 2009 ve 21:45 ® Raf reakce na …
-
regulus> Osobně jsem předtím o úlovcích JV neslyšel takhle přímá slova z úst žádné organizace zabývající se evidencí rybářskéch rekordů. Slova padla v newsletteru, který je koukám ke stažení i na jejich stránkách. Stále mi tato informace přijde validní. Především v souvislosti se vstupem JV na globální trh, kam ho zřejmě následuje i pověst. Debata ale zůstala na mrtvém bodě, takže s tebou v podstatě souhlasím.
reagovat - Úterý 26. května 2009 v 17:26 ® Filip00 reakce na …
-
nechápu jako, že třeba koupí rybu nabodne ji a koukejte co jsem chytl?
reagovat - Úterý 26. května 2009 v 16:59 ® 1Mara reakce na …
-
Filip00> Opravímtě nebo koupit
reagovat - Úterý 26. května 2009 v 16:04 ® Filip00 reakce na …
-
1Mara> ne to je dobrý nebudu si kazit večer, já když na něj koukám tak stále nadávám, ale byl jsem u konkurence a tamho vychvalujou do nebe. Já tvrdím když budeš mít prachy na pobyt kdekoliv tak prostě chytneš cokoliv. a za ten měsíc prostě musíš chytit.
reagovat - Úterý 26. května 2009 v 15:12 ® 1Mara reakce na …
-
Filip00> Na srazu ti ten jeho hnus můžu půjčit abys vyděl jak lže a přehání a pytlačí .
reagovat - Úterý 26. května 2009 ve 12:13 ® Filip00 reakce na …
-
1Mara> k tomu už jsem taky dospěl včera jsem viděl to o kterém jsi psal lov na dírkách, ale jen v trafice a zařekl jsem se že ho nekoupím, chtěl bych aby HaD natočil další pěkné video o přívlači s oběma Rozsypalama a Hrůšou. Už zase nemám na co koukat. (to video z edice chytej o přívlači mám)
reagovat - Úterý 26. května 2009 v 0:22 ® 1Mara reakce na …
-
Filip00> Je to podvodník a lhář a už si nekoupím od něj nikdy žádný dvd
reagovat - Pondělí 25. května 2009 ve 13:19 ® Filip00
-
propagace
reagovat - Pondělí 25. května 2009 ve 13:19 ® Filip00 reakce na …
-
regulus> myslím,že je to věčné téma, propadace ryb je dobrá věc, ale ne za každou cenu pro něj prostě rybářský řád neplatí a nikdo si nedovolí mu nic říct chuj s nim.
reagovat - Pondělí 25. května 2009 ve 12:38 ® regulus reakce na …
-
Raf> nebylo lepší tohle téma nechat raději spát??? Myslím, že bylo už řečeno dost a komentovat to, že na to přišli i v zahraničí mi připadne už možná i zbytečný, nehledě na to, že jsem se na tom odkazu toho článku nedopátral, ale taky jsem se moc nesnažil, s mojí angličtinou.
reagovat - Pondělí 25. května 2009 ve 12:23 ® 1Mara reakce na …
-
Filip00> No hodně mně zklamal a to nemluvim o prutech které nastražil a chytal na těch dírkách snad taky na osum udiček a ještě mi to připadalo jako že chytal na Orlíku a né na soukromé vodě páááč široko daleko nikde nic a to ještě chytal přez noc candáty kdy je lov zakázán , holt panáček se vybarvil
reagovat - Pondělí 25. května 2009 v 11:17 ® Filip00 reakce na …
-
Robur> já bych čekal nějaký sestřih a méně tlachání, prostě hodně ryb a nakonec nějakou obludu, ale koukat jak jede v autě nebo na lodi to mě moc nebere.
reagovat - Pondělí 25. května 2009 v 11:08 ® Robur
-
nevím, kvalita rybářských dvd je vždycky diskutabilní, když to bude i o tom, že ryby neberou, tak je to o ničem a dívat se na to, jak někdo táhne rybu a stojí na břehu s ohlým prutem, tak rozdíl je hlavně v tom, že u nebraní ten herec může sedět. Poučnost je tak 10% zbytek je vata a pokud je tam hodně ryb, tak provokace
reagovat.
- Pondělí 25. května 2009 v 10:48 ® Filip00 reakce na …
-
1Mara> já nevím koupil jsem jeho 3 DVD z nějakých novin a abych řekl pravdu tak obsahen nic moc, je to krátký a většinou chytne 3 ryby na živou nástrahu, kdo má prachy a pojede tam tak je chytne taky to neni žádné umění a co jsem slyšel od kámoše když ho viděl na Záplavech tak chytal z nějakého ostrůvku kam se nesmí a měl nastraženo kolem 8 prutů, to se ti šance dost zvětšuje a o nastražených rybách jestli tam třeba neměl kapříka 30 nebo 35 cm ani nemluvím
reagovat - Pondělí 25. května 2009 v 9:37 ® 1Mara
-
No já na něj jsem už názor psal , ale zrovna v čéra jsem koukal na DVD o štikách na dirkách a můžu říct že jako profík na kterého si hraje mně opravdu hodně zklamal jako ze zacházení s rybou , a hlavně je vidět že ta štika co tam třikrát vytáhl zasebou už toho mněla hodně dost a můj názor je že jí někde koupili a jen jí trápily
reagovat.
- Neděle 24. května 2009 ve 20:16 ® Raf
-
Nad věrohodností mistrových úlovků se snášejí mraky už i v zahraničí. Cituji aktuální newsletter organizace World Records Freshwater Fishing (www.fishing-worldrecords.com) zabývající se evidováním rekordních úlovků:
„… Po nepravdivém úlovku z loňského roku váháme se zveřejněním jeho (Jakuba Vágnera) úlovku letošního. Ale tentokrát se zdá být poměr mezi délkou a váhou v pořádku a fotka ukazuje rybu této délky (řeč je o arapaimě 249 cm a 130 kg). Pochybnosti zůstávají nad různými zmínkami o délce trvání souboje (mezi 30ti minutami a 1,5 hodinou) a tím že prý Jakub použil kanoi(?).“
reagovat - Pátek 6. února 2009 v 7:58 ® sgt.mooody reakce na …
-
libis:Já mám taky všech 9. dílů a neni to špatná podívaná,jen jsem je kupoval v trafice taky od Blesku za 49kč.
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 21:49 ® libis
-
ahoj pánové,já mám zatím všachna DVD,je jich skutečně 9,nejsou špatná,řekl bych že mě dosti vnadí a už se nemůžu dočkat,až bude tepleji,ale mohu říci,že ve většině DVD se spousta záběrů opakuje.Takže z těch devíti by bylo asi jen snad 5.Jinak kdo je sháníte,první díly se dají sehnat za 69,–Kč – sms na servru Blesku.
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 17:22 ® sgt.mooody reakce na …
-
Mára:
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 17:20 ® 1Mara
-
Robur já v nemocnici
reagovatDD
- Čtvrtek 5. února 2009 v 17:16 ® Robur
-
stará fóra jsou mnohem lepší než nová, tedy když pominu dopisování si na téma, odku že to jsme. U jen chybí, aby někdo založil: Kde jste se narodili?
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 ve 14:13 ® baddy73
-
Proč by se Robur zlobil? Každý je rád ,že si o JV může něco přečíst…
reagovatMimo to v Rybářství jsem četl ,že pro nás(nebo na nás?!) zase něco chystá. To budeme koukat…
- Středa 4. února 2009 ve 21:12 ® njesek
-
Robur mě prokleje,že otevírám stará fóra
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 20:59 ® njesek
-
pánové,dávám něco do placu:www.super.cz
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 v 6:22 ® sgt.mooody
-
Drake:Přesně tak,ten film je snad otom podivat se na ty ryby a na přírodu,a nehrotit to co tam JV dělá a nedělá.Ty co to hrotěj mu bud křivděj a záviděj protože takovou rybu nikdy nechytne
reagovat - Pátek 26. prosince 2008 ve 3:46 ® Jak.novi
-
Drake- Naprosto s tebou souhlasím
reagovat