Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.822 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 30. října 2008 v 19:38 @ ??? reakce na …
-
ahoj nelibi se mi mysli si o sobe ze je pan nekdo, ale do te doby dokud starej vagner bude tak to pujde dobre jezdit po svete. Videl jsem ho hytat osobne v troubkach na dombasu a takovy pruty a navijaky co mel by leda byli na zraloky a ne na sumce pruty jak lesenarsky trubky a navijaky multiplikatory jak na velryby nelibi se mi
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 22:17 ® Jak.novi
-
JV je trapnej. V český republice je zdaleka více lepších rybářů než je vážený pan Várner. ale podvodník není
reagovat - Středa 29. října 2008 v 18:35 ®
-
Vážení, JV je mi lhostejný – je to prostě „šou“, které okoukal u Rexe Hanta (Asi to není úplně správně napsané jméno) takže holt dělá kariéru, ale co bych si dovolil okomentovat, jsou zdejší „generační spory“. Jen budu citovat dva klasiky: 1.)„Mladé umí být každé tele“…řekl Mark Twein. 2.)„Stáří není žádná zásluha“) Kdo tohle řekl si nepamatuji, ale jsou to zlatá slova.
reagovat - Úterý 28. října 2008 ve 23:32 ® Salmo reakce na …
-
yerry> No nepovídej,to bude asi chyba tisku
reagovat - Úterý 28. října 2008 v 19:05 ® yerrx
-
tak dneska sem se v obchode dival na jeho DVD, verili byste tomu ze zezadu neni napsane kdo ty ryby chytl?
reagovat - Pondělí 6. října 2008 ve 20:48 ® cercer
-
vydrain:co že si nerveš??!!??
reagovat - Pondělí 6. října 2008 v 19:12 ® Vydrain reakce na …
-
cercere, kubu ani zadarmo, ani nafukovacího a z Frka stejně už bude uhlí
reagovat) JiříH – já si teda rodidla nervu
)))))) to bylo hezký
)))
- Pondělí 6. října 2008 v 16:05 ® cercer
-
Frk: doufám,že jsi ho koupil,až přijedem a bude po výlovu,tak nám můžeš promítat!
reagovat - Pondělí 6. října 2008 ve 14:15 ® Frk reakce na …
-
VIDĚL jsem.....dnes Kubu na stánku za 49,–
reagovat))))
- Pondělí 6. října 2008 ve 14:06 ® Candat66 reakce na …
-
yerrx – promiň, že píši „na tvé jméno“…jinak mi totoiž nejde psát příspěvěk.....
PANOVE!!! Viděl jste ho někdo??Máte k tomu důkaz?? Kromě článků ala novináři (tím se živí že píšou bláboly..jinak by to nikdo nečet). Jde vidět, jak jednoduše a politicky jde ovládnout lidský mozek. Vždy když někdo řekne…viděl..měl..atd..PTAM se viděl jsi? Máš důkaz (něco jiného než někdo říkal…). KDYZ NE TAK DRZ HUBU…Takže asi tak k tomuto článku…Mimochodem nejsem zastánce nikoho a Vágnera nemusím, ale nic jsem neviděl a důkaz nemám!!!
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 18:51 ® yerrx
-
regulus – tyvole tu uz je to jak ve skole
reagovat, porad mi jen rikaji jak to bude za dvacet let......jako by me to zajimalo…
- Neděle 5. října 2008 v 11:23 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
regulus: Já pochopil tvoji odpověď, ale musel jsem si rýpnout do „dospěláků“, jelikož se tady bavíte jenom o náctiletých.
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 11:10 ® regulus reakce na …
-
zlomiljsemprut – já ale tentokrát nepsal o češtině ale spíš o obsahu, nicméně máš pravdu, jen je to spíš k pláči. -:)))
reagovat - Neděle 5. října 2008 v 9:28 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Dospělí nejsou také žádní češtináři. Stačí se některým kouknout do karty a o zábavu je postaráno.
reagovat - Sobota 4. října 2008 ve 23:35 ® regulus reakce na …
-
yerrx – odpovím za UNA, není méněcenný, jen jak napsal (všimni si toho prvního slova),„… některé příspěvky od náctiletých …“, tím myslel některé, nikoliv všechny, je někdy zábavné, někdy bohužel i k pláči. Neber si to nijak osobně, je to myšleno všeobecně, navíc se na to díváme z jiného úhlu pohledu který je dán čistě jen věkem, teď se na to díváš zcela jinak, než se na to samé budeš dívat za deset, dvacet, … let.
reagovat - Sobota 4. října 2008 ve 23:09 ® yerrx
-
Uno – prispevek nactiliteho je meneceny?
reagovat - Sobota 4. října 2008 v 18:07 ® Uno reakce na …
-
JiřiH-jste asi jeden z mála kterému mohu dát za pravdu v jeho příspěvcích ,je to zřejmě věkem a zkušenostmi . Ve všech odpovědích je cítit dlouholetá praxe , neboť číst tu některé příspěvky od náctiletých je opravdu „zábavné“. Jsem rád že se spolu budeme vídat i při praktickém rybolovu v lize.
reagovat - Pátek 3. října 2008 ve 22:26 ® Marek Opluštil reakce na …
-
JiříH. – nejsem tady registrovaný dlouho, ale nějaký čas chytej.cz sleduji. Jakuba V. znám z té dobré i špatné stránky. Přečetl jsem si všechny příspěvky v téhle debatě a ten tvůj je nejvýstižnější, až trefný.
reagovat - Pátek 3. října 2008 v 16:37 ®
-
yerrx–tak to je taky dobry…
reagovat - Pátek 3. října 2008 v 16:01 ® yerrx
-
mannice- tady nejde o to ze tu rybu pusti, tady de o to ze pusti rybu kterou chytl nekdo jiny.....
reagovat - Pátek 3. října 2008 v 15:43 ® reakce na …
-
regulus- No hele rozum treba mam,nebo ne o tom si kazdej nazor udela kazdej sam.Slo mi jen o nazor,protoze jak tak koukam tak se tady obcas nekdo hada skrz to jestli tu rybu vzal nebo ne..Proste pro me veci ktery absolutne neresim..No nic,ale i tak diky za nazor
reagovat - Pátek 3. října 2008 v 0:48 ® regulus reakce na …
-
mannice – Ježíši Kriste panenko Maria Podsrpenská, je ti 20 alespoň podle karty, už bys měl mít trochu rozum, kdes na tom co píšeš byl. Člověče prober se, až na pár extrémistů jako je Ripka (tomu vadí úplně všechno a asi je tak trochu maskot tohoto webu) nikdo netvrdí, že je špatný si vzít rybu. Semtam si každej nějakou fišku vezme, jde jen o to neplundrovat vodu, nic víc. Navíc toto nemá s JV vůbec nic společnýho. Když lapnu rybu, tak jsou dvě možnosti, buď dostane po palici, nebo ju pustím (pusu ode mě jako od JV nedostane ani omylem), je sice fakt, že ta druhá možnost je v mým případě častější, nicméně je to zcela závislý na fyzických předpokladech kořisti, jinými slovy je to už k žrádlu nebo ne a hlavně chce se mi s tím čistit když to sám neřeru???
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 v 18:10 ®
-
Nevidim na tom nic spatnyho kdyz si nekdy za cas proste tu rybu vezmu.Jde stejnak vetsinou o minimum,ale nikdy ne kapitalni ulovky,ty by tam mely byt porad..Rekne te mi,to taky berete tak spatny ze si vezmu nakou rybu?
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 v 18:07 ®
-
nazdarek lidi,tak rodina mi koupila dvd s videem Jakuba V. na rybach..Je to celkem pekny sestrih z jeho poradu.Hodne se mi libi jak se k rybam chova a jak k nim pristupuje.Nekdy mi ale prislo ze to,ze si nekdo vezme rybu domu snad i poruseni zakona.Je pravda ze se nepovazuji za rybare,ktery vykoristuje vodu ani za sportovniho rybare.Ale ve vetsine pripadu rybu poustim..Vadi mi ale celkem,ze sportovni rybari delaji tolik povyku kuli tomu ze si treba nekdo vezme rybu..
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 ve 3:47 ® martin2230
-
Už by mohl pan velké V s tim svým rybařením jít do hajzlu. Měl by začít jezdit chytat na Sněžku,tam prý berou velký sumci. Aspoň ho tam nebudem nikdo rušit.
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 ve 2:21 ® JiříH
-
HaD: Můžeš prosím dát mou kartu do pořádku? V roce 70 jsem rukoval a regulus to málem odhalil. Ale má pravdu. Když tak si zavoláme. Dík J.
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 v 1:25 ® rgb23 reakce na …
-
regulus: je to jasný jak facka, JiříH je ve skutečnosti JV
) prostě a jednoduše opět předimenzovaná polo-informace.
ale tohle je fakt asi kouzlo
reagovatTřeba ten bug HaD racionálně vysvětlí
- Čtvrtek 2. října 2008 v 1:03 ® regulus reakce na …
-
JiříH – asi máš pravdu – B I N G O ! ! ! ! !
Včilka beze srandy, musím ti gratulovat, protože jsi asi nejdéle registrovaný člověk na tomto webu, dokonce už v době, kdy tento web ještě neexistoval a vlastně neexistoval ani Internet, tedy alespoň ve formě jak ho známe posledních pár let. Nevím jak jsi to udělal a pokud nechápeš, mrkni semka www.chytej.cz (mám takovej blbej zvyk koukat lidem do karet i při maryáši -:))) ), nebo na přiloženej obrázek.
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 v 0:33 ® JiříH
-
Tak jsem to prolistoval a JV může být spokojen. Vždyť i negativní reklama je super. Hlavně že se o člověku mluví. To dokázal už mnohokrát a my tu „přispěvší“ tancujeme podle jeho scénáře. Nerozebírejme, jestli scénář je jeho či tatínka či jakéhosi poradce. Co vlastně dělá špatně? Nic. Využil v naší přiblblé společnosti, kde až moc lidí padá na zadek před jakoukoliv „celebritou“, tatínkem „proslavené“ příjmení. Z toho plynoucí kontakty mu otevřely dveře potřebné k jím provozovaném byznysu. Pro trochu rybářů, kteří jej sledují je nula a nevím, co ještě. Ale množství rozhoduje a tak pro ty, kteří jej nesledují a vidí jej vždy jen ve sdělovacích prostředcích je hvězda. Zkrátka mladý, pohledný, úspěšný a zřejmě movitý dobrodruh. Obrazně řečeno – rybáři vzteky kopou do všeho a ženské si rvou rodidla. Takže co nemám z toho, co prezentuje on. Nemluvím o věku, je mezi námi propastný rozdíl. Ale realita: Projel celý rybářský svět – já ne. Dostal se do míst, kam se v životě nepodívám ať pro finance či ze strachu. Chytil ryby, které já nechytím. Je mediálně známý lovec a dobrodruh – já ne. A proto si může účtovat za přednášku 10, 20… a dostane je – já ne. A stačí se podívat kousek výše kolikrát je zobrazeno a kolik je odpovědí – i zde je úspěšný a vlastně je tím zájmem pasován na „mustr“ pro neúspěšné. Samozřejmě že tady asi zaznělo dost pravdy o plusech a mínusech tohoto člověka, ale co je tzv. pravda o člověku, kterého málokdo zná osobně a názor má spíše zprostředkovaný bulvárem?
reagovat
A můj vztah k němu? Není. Neznám ho a peníze mu nepůjčím. I když mi udělal radost, že odkudsi dovezeným sumcem ukázal světu, jaké se dají v Praze ulovit óbrryby. - Středa 1. října 2008 v 17:35 ® Filip00
-
Chytáš malé ryby, protože jim nedáváš Hubánka jako J.V když je pouští oni pak posílají starší sourozence
reagovat