Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 314.358 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 1. října 2008 v 10:34 ® gadasnik reakce na …

......za ničím se nehoním…????????? OOU,to už ani za babama????

reagovat
Středa 1. října 2008 v 1:13 ® regulus reakce na …
regulus

sgt.mooody – sdílím více méně tvůj názor (už jsem to tu psal) kromě poznámky k závidění, asi není co. Chytám relativně malý ryby, je mi to fuk, za ničím se nehoním a nikdy bych ze sebe za účelem zisku nebo pomyslný slávy neudělal takovýho šaška jako on. Tečka. Je to jeho volba, nicméně mi to nečiní problém bez jakékoliv špetky záště nebo dokonce závisti projevit veřejně svůj názor, o čemž konec konců svědčí i toto fórum a příspěvky v něm uveřejněné. Na tomto webu se povětšinou scházejí lidé s kladným přístupem k rybařině, nemyslím, že by někdo někomu záviděl (myslím v tom zlým smyslu) nějakou rybu včetně ryb chycených J.V. Asi největší problém jsou ty jeho blbý kecy okolo každýho úlovku a některý tak trochu podvody. Myslím si, že si za vcelku negativní hodnocení u jakési části rybářů (nevím jestli je to většina či menšina) může především sám. To jestli mu to vadí nebo je mu to jedno se musíš zeptat jeho.

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 20:07 ® Kobr
Kobr

no já osobně jsem se u těch telenovin slušně zasmál :-)) )))

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 20:04 ® Striker reakce na …

Spis blbec na konec…

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 17:31 ® sgt.mooody

Mě je tak nák jedno co kdo si oněm myslí,já mu nadávat nechci a ani nebudu to dokazuje důkaz závidění,a i ho nějak neobdivuju.Ale někdy se na náký z jeho pořadů podivám.Z kráceně je mi to fuk.

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 16:12 ® OndruchM reakce na …
OndruchM

halibut – prý ji chytil jako první na Kongu, ale to nic nemění na celé té komedii kolem jeho úlovků

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 15:26 ® Halibut

Na Nově včera bylo že chytil jako první za posledních 40 let tygří rybu. Kdo jim to řek? To nečtou rybářské časopisy (stačí ty naše)? Borec na konec je JV, ale i Nova, která někomu skočila na špek…:-)) )))

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 13:39 ® sus1 reakce na …

Regulus:Tušíš správně.:-)) )

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 13:33 ® regulus
regulus

Tuším včera nebo předevčírem byl v TV NOVA na konci televizních novin „borec nakonec“. -:)))))

reagovat
Úterý 30. září 2008 ve 12:02 ® Robur
Robur

jó borci, to když já se potápěl pro úhoře v Chorvatsku do 150cm a měl jsem jen šikovné ruce a svalnaté tělo:-)) , to byl panečku adrenalin nebo jak po mně šla chobotnice na Olympské riviéře…

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 11:55 ® petr.esox

Já bych to neřešil. Jakub je jistě fajn kluk a sám se vypracoval tam kde je. Takže ať mu berou. Občas je jistě nutná nějaká ta komedie okolo, ale o tom už asi moc nerozhoduje on, ale jeho mediální manažeři atd. Možná by to rád vyměnil za chvilku klidu někde u Berounky…

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 11:53 ® HaD
HaD

Nedalo mi to a kouknul jsem na ty „vzácné“ arapaimy. Stačilo vyťukat do googlu slůvka „safari arapaima“ a ejhle. Odkazů stovky s nabídkami na lov těhle ryb. Stačí mít jen naditou peněženku a šikovně fotit, aby nebylo poznat, odkud to je …

www.megafishingthailand.com www.waderson.com www.gofishing.co.uk www.infohub.com www.anglingdirectholidays.com phuketdir.com news.mongabay.com (jedna z fotek na té stránce je mi hodně povědomá) www.siamfishingtours.com www.americanflyfishingtravel.com www.hotfrog.in www.waderson.com

a celá řada dalších…

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 10:54 ® Tomash
Tomash

Zdá se to celkem jednoduché, ale jaké to je doopravdy, když Jakub Vágner zasekne rybu, která může dosáhnout délky až šesti metrů a hmotnosti jedné tuny? „Ve chvíli, kdy máte takový kolos na prutu, připomíná jeho lov spíš vodní lyžování,“ popisuje rybář. „Táhne vás hodiny po vodě v úzké kánoi sem a tam. Nemůžete se nijak bránit. Když se ryba s inteligencí na úrovni delfína unaví, musíte do vody, která je plná piraní, jsou tam šestimetroví kajmani, anakondy, malí parazitičtí sumci. Jenže v tu chvíli zafunguje adrenalin a moc si neuvědomuji možné nebezpečí. Nemyslím na to, abych přežil, ale abych rybu držel v náručí. Pak už se může stát cokoliv.“

„Ryby chytá jako málokdo ve světě. Například v září před dvěma lety na přehradě Riba Rocha u španělského městečka Mequinenza chytil sto sedmačtyřicet sumců za čtyřicet hodin, a vytvořil tím světový rekord. Počátkem letošního roku pak ulovil v Amazonii rekordního sumce o hmotnosti sto devadesát kilo, což se dosud žádnému rybáři nepodařilo. A jaká je jeho domácí bilance? Když jde na ryby v Čechách, nikdy od vody neodejde bez trofeje. Čím to je? "Protože rybám rozumí a umí je jako velmi schopný sportovní rybář-profesionál i chytat jako málokdo. A to nejenom u nás, ale dost možná i v Evropě,“

AMEN, jdu blít…

reagovat
Úterý 30. září 2008 v 1:49 @ ???

www.rozhlas.cz

Štěpánka asi udělala Jakubovi čáru přes rozpočet. Asi neměla říkat, že v té doposud „neznámé“ a Jakubem „objevené“ oblasti natáčeli něco nějací Rusáci.

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 14:24 ® kaprnak
kaprnak

To je fakt at se deradsi zahrabat do amazonky prece by si na kaprech nesedrel ruce od civky.

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 14:21 ® tomchamik
tomchamik

kaprnak:Mistr chytal kapry pouze do 10 let a zásadně na cívku,poté mu tento druh ryb přestal vyhovovat,protože dorůstá zřídka kdy 1m a to uznej sám není nic moc pro borce jeho typu:-))

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 13:48 ® kaprnak
kaprnak

Me je to jedno at si dela co chce ale u me to neni rybar nybrz jen medialni rychle stoupajci hvezdicka.Aspon ze nechyta mega kapry.

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 13:20 ® OndruchM reakce na …
OndruchM

zauwi mlč, nebo se brzy dočteme o metrových potočácích

reagovat
Sobota 13. září 2008 ve 12:13 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

neřešim to, hlavně že se nesere do muškaření:-)

reagovat
Sobota 13. září 2008 v 11:47 ® kubas
kubas

Boj s obrovskou arapaimou trval necelou hodinu a ryba přitom prý málem rozpůlila malou přenosnou kanoi. :-)) )))

reagovat
Sobota 13. září 2008 v 10:52 ® farnas
farnas

Vagner asi nemuze prijit k vode a chytit nejakou cudlu to musi byt stoho svetovy rekord dit rybarina neni o tom.

reagovat
Pátek 12. září 2008 ve 21:30 ® stanley 4
stanley 4

a opět další fantasmagorie od víceboha :-)) hobby.idnes.cz

reagovat
Sobota 6. září 2008 ve 23:09 ® rgb23
rgb23

jo jo,už se s tím smiřme, je to Bůh. Myslí jako ryba – velikost mozku asi ouklej, možná plotice:-) . Pokecal si s náčelníkem indiánů, které dosud vidělo pár vědců z letadla. Když chytal arapaimu, přeřezával vlasec ve vázkách a následně ho z5 uzloval. Ostatně má k tomu dispozice, už v 6ti letech nejenom že udržel 10Kg kapra na špulce, on ho i vytáhnul. Btw: Stejně tu výpravu kolem Amazonky podcenil, když mu pak v Brně vylezl ten červ z nohy, ukousnutý polštářek prstu od piraně mu už ale asi dorostl:-) Ou jeah, jen tak dál.

reagovat
Sobota 6. září 2008 ve 22:58 ® Petas
Petas

Je to prostě GURU

reagovat
Sobota 6. září 2008 ve 22:39 ® stanley 4
stanley 4

to už je do nebe volající :-))

reagovat
Sobota 6. září 2008 ve 22:27 ® kubas
kubas

stanley 4: pěkná pohádka…

reagovat
Sobota 6. září 2008 ve 22:07 ® stanley 4
stanley 4

hn.ihned.cz další perla všemohoucího :-))

reagovat
Neděle 24. srpna 2008 v 17:58 ® kam!kaze
kam!kaze

Na prut pro Barbie chytil muž rekordního sumce David Hayes se svou vnučkou Allysou, úlovkem a prutem, na který jej chytil.Když byl k panence Barbie na trh uveden růžový rybářský prut, netušily ryby, jaké nebezpečí se na ně chystá. Nikdo nepředpokládal, že by na něj bylo možné chytit byť jen rybku z akvária.A přesto se to podařilo Davidu Hayesovi ze Severní Karolíny, když vzal svou vnučku Alyssu k rybníku. Z hry s růžovým prutem pro panenku Barbie se vyvinul neskutečný boj s rekordním úlovkem na konci. „Vyskočil nad vodu a já jsem uviděl jeho ocas, byl tak široký jako moje obě ruce,“ vzpomíná na chvíli u rybníku Hayes.Když se jeho tříletá vnučka vrátila k vodě, začala téměř plakat: „Dědo, ty mi zlomíš můj prut.“ Plastová hračka pro panenky totiž byla ohnutá k zemi a hrozilo, že praskne. Ale rybářský prut pro panenky vydržel a dokonce byl schopen po pětadvaceti minutách urputného boje zvítězit nad desetikilovým sumcem. Ryba měřila osmdesát centimetrů, což bylo o pět centimetrů více, než má prut.Místní organizace ihned Hayese zapsala do rekordních tabulek a jeho úlovkem se pochlubila světu. Jde toti o největšího sumce, který byl na území Severní Karolíny chycen. Dosavadní rekord překonal o kilo a půl.

KAM SE HRABE NĚJAKÝ JAKUB S DVACETI PRUTY OD PENA :-) :-) :-) :)

reagovat
foto/forum/2008/th-img4593.jpg
Sobota 23. srpna 2008 v 8:49 ® Marfi69
Marfi69

Navrhoval bych oslovení mistra „VELKOVEZÍR-ek“ :-)

reagovat
Sobota 23. srpna 2008 ve 3:56 ® kam!kaze
kam!kaze

Pokud si někdo hraje na nej rybáře ČR,tak jsem schopen to pochopit.Ale používat k tomu takové prostředky jako jsou tyto fotografie?Jakub je buď naprostý dětina který se nechá někým manipulovat,nebo je to totální idiot,který využije naprosto všechny(i stupidní ) prostředky aby ty laické a neznalé lidi přesvědčil o tom že on je fakt JEDNIČKA.Nechme ho žít.Vždyť je to jen nula která potřebuje takové věci pro své komerční účely a radši pojďme chytat ryby.Co už s debilkem?

reagovat