Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí

23.7.2007 | ??? | 314.337 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 13. srpna 2008 ve 14:12 ® HaD reakce na …
HaD

sus1: přeci by lidem nelhal…

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 14:12 ® HaD reakce na …
HaD

cercer1: no sílu zřejmě má. Asi ho raději k souboji ve Stalonovské páce nevyzvu :-D Jedině, že bych si dal čepici Chytej kšiltem dozadu :-)) ))

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 14:11 ® sus1 reakce na …

HaD Kdoví jestli je šel:-)

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 14:10 ® HaD reakce na …
HaD

sus1: a je to venku. Jen je mi líto jeho inteligence, že těch 560 km šel pěšky a na koni se jen fotil.

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 14:07 ® sus1 reakce na …

HaD:Jooooo,ná­hodou,jo???Ty fando??!!:-)

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 14:02 ® cercer
cercer

Jsem na něj hrdej!!!Věřím,že kdyby naše vláda zjistila,že v Afghánistánu zajali naše vojáky a vyslala tam Jakuba na záchrannou misi-tak Rambo zbledne závistí a cestou zpět stihne i přez neustálé pronásledování urvat světovej rekord v úlovku místního(pro nás ještě neprobádaného) druhu sumce!Jen tak dál,Jakube..chtěl bych mít na tričku tvou fotku!

reagovat
Středa 13. srpna 2008 ve 13:51 ® HaD
HaD

tak jsem náhodou zabrousil na Jakubovi stránky a jen zírám: www.jakubvagner.cz

reagovat
Sobota 2. srpna 2008 v 1:55 ® rgb23
rgb23

Muhehe, mistr je aktuálně na čt1 ve všechnopárty či co to je. Sic repríza, ale pohádky na spaní super:-)

reagovat
Středa 30. července 2008 ve 21:02 ® kopi
kopi

hajan – jj beztak to ten krmič nachytal někde za hotelem.

reagovat
Středa 30. července 2008 ve 20:02 ® hajan reakce na …

kopi: Prima podběrák. :-)) )

reagovat
Středa 30. července 2008 v 19:37 ® kopi
kopi

Ten vágus je hroznej krmič. Tady je tahaj normálně a mazlí se s ní...... www.youtube.com

reagovat
Středa 30. července 2008 v 17:34 ® inspo

xman.idnes.cz

reagovat
Středa 30. července 2008 v 17:12 ® inspo

tak nakonec jsem našel i tu Všechnopárty: www.ceskatelevize.cz

reagovat
Středa 30. července 2008 v 17:07 ® inspo

tak odkaz na včerejší pořad jsem nenašel, ale tady je možnost shlédnout pořad Uvolněte se, prosím, ve kterém byl také hostem: www.ceskatelevize.cz

reagovat
Středa 30. července 2008 v 16:01 ® revoke
revoke

Včerejší pořad, byť repríza, byl fakt cool. Pobavil jsem se tím, jak Jakubovi na výstavě v Brně vylézaly z nohy červy, které si dovezl z Amazonie co by zárodky v kůži. Taky se pochválil, že mu piraňa ukousla podstatnou část bříška palce na ruce (tak to měl štěstí, protože se při zdolávání Arapaimy se vrhnul do vody několikrát, škoda ale, že to neukázal na kameru). Nezapomněl na to, že jím chytané ryby mají hlavy jako auta. Ale je to showman, to se musí nechat ;-)

reagovat
Středa 30. července 2008 v 15:47 ® Petas reakce na …
Petas

harpunar – :-)) )))))))

reagovat
Středa 30. července 2008 v 15:06 ® harpunar

tomchamik-v trenkách,ovšem 10mm.Ve stopořeném stavu!!!

reagovat
Středa 30. července 2008 ve 12:36 ® tomchamik
tomchamik

A jejda,Mistr se už zajímá i o teraristiku,tak to brzo padne i hranice 10m u uloveného hada,kdepak ho asi chytne?

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 22:19 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Pozor pozor, korálovka je neškodná, jedovatí jsou korálovci:-) Ale mistr se určitě neplete a hada na místě přesně determinoval. Teraristice se aktivně věnuji 15 let, hadů mi pod rukama prošla jenom asi tak 100vka, kolik jsem odchoval a rozkrmil háďat spočítat neumím a ani nechci, několik let jsem vedl teraristický kroužek. Přesto jsem looser, leckteré druhy, natož poddruhy korálovek a korálovců od sebe bez literatury v ruce nepoznám. Ovšem mistr jede autem, kouká jak se ze skla auta před ním odlepí pruhovanej had, přistane na cestě aniž by se zranil… JV zastaví, hada pohotově nafotí, aniž by ho jako zkušený herpetolog odchytil a zavolá policii ať si ho tam někde na louce najdou. Lol, čekal jsem od něj větší kousek… Titulek " polobůh JV odchytil nebezbečného korálovce", to by byl teprve článek:-)

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 21:11 ® cercer
cercer

v dnešním Aha prý píší,jak Jakub,čirou náhodou jel za jiným automobilem a zahlédl hada,co spadl tomu autu za jízdy z kapoty..prý zastavil a zjistil,že je to zřejmě velice nebezpečná korálovka,jejíž jed zabije člověka do deseti minut po uštknutí.Nezapoměli dodat,že pan Jakub se asi neplete,bo je to znalec na exotické hady a zvířenu vůbec…opět jeden hrdinský čin…už nemusí ani jezdit někam do džungle,jen se divím,že ta korálovka nebyla největší,jakou kdo kdy viděl!!

reagovat
Úterý 29. července 2008 ve 14:00 ® Prichy
Prichy

dnes vecer ho budete mit v televizi, tusim CT1

reagovat
Pondělí 28. července 2008 v 16:27 ® CarpMaster
CarpMaster

www.ahaonline.cz :o)))))

A HaDe tohle je pro tebe :o))) (hledej 16minut 30 vteřin) www.rozhlas.cz

reagovat
Pondělí 28. července 2008 v 16:25 ® CarpMaster
CarpMaster

www.ahaonline.cz :o)))))

reagovat
Pondělí 28. července 2008 ve 13:17 ® HaD reakce na …
HaD

yerrx: to je podle mě repríza

reagovat
Pondělí 28. července 2008 ve 12:40 ® yerrx
yerrx

zitra je pan ve 20:30 na CT 1

reagovat
Pondělí 28. července 2008 v 0:19 ® tinca
tinca

Nevím,ale medializace a propagace jeho lovů a ůlovků přináší na většině našich vod skázu a problémy.Z krás­ných a někdy i panenských vod se stávají, nevím jak bych to nazval( sumco dromy).Jo za peníze dům!!??

reagovat
Neděle 27. července 2008 ve 22:55 ® HaD reakce na …
HaD

simpatak: pošli mi ten článek na mail. Kdysi jsem ho četl, tak jen jestli si obsah pamatuji dobře.

reagovat
Pátek 25. července 2008 ve 23:46 ® Pádík reakce na …
Pádík

Ta fotka tajmena je hrozná, nechce se mi věřit, že by to Jakub pustil ven. TomK.- ty jsi případ.

reagovat
Pátek 25. července 2008 v 19:04 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

Jakub je BOREC =) já mu fandim ať si každej o něm říká co chce..

reagovat
Pátek 25. července 2008 v 16:28 ® simpatak
reagovat
foto/forum/2008/th-img4400.jpg