Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 314.326 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:55 ® Robur
Robur

jenomže on hrál zamlada na fujaru či jiný hudební nástroj, proto má tak velké prsty, tak nezáviďte. Třeba Amstrong měl papule jak nějaká žába.

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:45 ® Petas
Petas

To je fakt mizerná práce. ufuf je mi ho až líto. Jako kdyby se zbořil svět, kdyby se aspoň jednou vrátil z výpravy bez světového rekordu.

reagovat
Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:43 ® Petas
Petas

Podívejte se na tu fotku, jak jsou veliké prsty držící rybu aproti obličeji Kouzelníka a bude hned jasno jak to bylo.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4388.jpg
Středa 23. července 2008 v 16:42 ® Robur
Robur

Tome, ty si asi úplně blbé ne, to je jenom hlava na preparaci, zbytek těla je upižlaný. Akorát fotograf je estét.

reagovat
Středa 23. července 2008 v 16:03 ® Tomash
Tomash

Ten člověk musí mít ukrutnou sílu! :-D BTW : Umí si vůbec Kubík představit, jaká je to hnusná práce předpažit 30Kg? Natož 46Kg, boha jeho, to je do nebe volajícíííííí…

reagovat
Středa 23. července 2008 ve 13:30 ® inspo

nezáviďte mu všichni :-)) )

reagovat
Středa 23. července 2008 ve 12:48 ® stanley 4
stanley 4

tohle už fakt nemá cenu ani komentovat.chtěl bych vidět ty kretény který mu to eště žerou poněvadž tomu se smějou už i melé děti který umí udělat fotomontáže daleko lépe

reagovat
Středa 23. července 2008 v 11:25 ® Robur
Robur

Davide, já ty kilometry nehodnotil, jen mě to přišlo vtipný.

reagovat
Středa 23. července 2008 v 11:17 ® Ftmči
Ftmči

Taky se vám zdá, že na té fotce Vágner stojí nějaký ten metřík za rybou a někdo jiný jí drží blíž k objektivu?

reagovat
Středa 23. července 2008 v 11:14 ® HaD reakce na …
HaD

Robur: to klidně ujít mohl. Za 30 dní je to necelých 20 km denně. To jsme chodili taky. Jen ten tajmen na fotce nemá 146 cm ani v tom největším snu. A váhu? Buhuhuhehehehe.

Pro představu posílám fotku 143 cm z naší výpravy ;-) (foto Milan Rozsypal)

reagovat
foto/forum/2008/th-img4376.jpg
Středa 23. července 2008 v 10:58 ® Robur
Robur

pardon, podíval, mrknout se tady neříká:-)

reagovat
Středa 23. července 2008 v 10:56 ® Robur
Robur

mrkl jsem se na diskusi a je tam docela perla jednoho závistivce:-)

dnes 0:08 Prochajda IP

Po 560 kilometrech pěšího pochodu ? No pardon, tenhle Ken ? Ten by to ani neuřídil, natož jít.

reagovat
Středa 23. července 2008 v 10:35 ® cormoran
cormoran

Taky blahopřejeme Kubo, jsi borec!:-D

reagovat
Středa 23. července 2008 v 10:23 ® HaD
HaD

Tak tady máme další rekordní „zářez“ Jakuba: www.chytej.cz

reagovat
Úterý 15. července 2008 ve 12:59 ® CarpMaster
CarpMaster

Přesně tak. Nehody se mouhou stát za humnama, na Slovensku nebo i v Jižní Americe a je pošetilé si myslet, že se to nemuže nikomu z nás stát. Proto by tady měl jít všechen humor stranou.
O rybaření a rekordech tady bylo již naplkáno dost a posouzení je na každém jednotlivci. Sice tuto diskusi nesleduji celou a tak možná napíšu to co tady už je, ale třeba počin JV na DVD kapr je skvělá. Ne že by neměla ta DVD mouchy, ale je to něco co tady ještě nebylo a myslím, že JV se toho zhostil skutečně na úrovni.

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 22:14 ® Salmo reakce na …
Salmo

regulus> já to taky nemyslel vážně,přát někomu smrt je zhovadilost…

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 22:13 ® regulus reakce na …
regulus

Salmo, ale no tak, ty mistrovi přeješ pěkný věci. -:)))

No ale vážně, ať je jakej je, moc vtipný to od tebe nebylo. -:D

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 22:10 ® Salmo
Salmo

CarpMaster,cencer1> Třeba tam něco bouchne a bude od něj klid :-D

reagovat
Neděle 13. července 2008 ve 21:42 ® r.o.b.a
r.o.b.a

Jistě si můžete přečíst velkým písmem titulek na této stránce www.denik.cz ale již se tam nepíše že nastraženo bylo 9 prutů nonstop a že bylo chytáno z ostrůvku a co na to rybářský řád?? „Úsek rákosin na Turyňském rybníce a ostrůvek, který je místem hnízdění ptactva, jsou přírodní rezervací – lov ryb a vstup do vody zakázán – vyznačeno tabulemi.“ z této akce existuje i video, ale nemohu ho nikde najít. Závěrem co na to říci za těchto podmínek a nedodržování řádů si myslím, že by byli asi i lepší

reagovat
Neděle 13. července 2008 v 11:32 ® CarpMaster
CarpMaster

cercer1 > Stačí jen používat vyhledávač :o))) ahaonline.cz

reagovat
Neděle 13. července 2008 v 10:52 ® cercer
cercer

Tak jsem se u nás v hospodě doslechl,že se nám prý stratil na poslední výpravě velký lovec, dobrodruh,ochrán­ce,objevitel a rekordman Jakub.Prý někde v Mongolsku či kde…slyšeli jste také o tom??

reagovat
Sobota 5. července 2008 v 18:45 ® mayor

lidi ze vagner podvadi je stary jak on sam.chytal na…bez mistenky vnadil tam pritom se tam nesmi, chytal(pouze on sam) na 6prutu(sumce)a zavazel si na ne s pomoci echolotu(na lodce se tam taky nesmi)a pri dotazu rybarske straze o co tady jde jim rekl at ho nechaji ze to toci do televize a ze to nesmi(ta RS)nikde rict protoze to ma byt tocene na slovensku… podobne dopadl na rece morave ale s 8pruty a nemelo to byt na slovensku ale nekde v cechach(u nas na morave vi kazdy ze vagner je de.il a co kde vivadi)a rikejte si co chcete…

reagovat
Sobota 5. července 2008 v 10:09 ® Jezinka reakce na …

Regulus – já mám po ránu v 5.30 takže tohle bylo akorát, víš, že skoro nechlastám, ale včera už toho bylo nějak moc. Dnešek se vede podobně jako včera, tak pojedu radši na ryby. Škoda že jsi nedorazil k šelmě, bylo to moc prima.

reagovat
Pátek 4. července 2008 ve 12:51 ® regulus reakce na …
regulus

Jezule a to hned takhle po ránu????

reagovat
Pátek 4. července 2008 ve 12:35 ® Jezinka reakce na …

Regulus = hovňajs přešli jsme na gin s tonikem :-)) ) v tomhle teple by čaj Frka dorazil. Vzhledem k hodině, kdy jste si psali, vypadá filosofická hloubka příspěvku spíš na vliv příjemného večera prožitého s manželkou. (By..á nesmím používat protože se z toho madam může zbláznit, škoda, mě to přišlo úplně přesný.) Jo a kdybys nechápal kde beru tu drzost tohle napsat, tak jsem už měla džiny dva, to víš prší, a já moc nesnesu.

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 ve 23:26 ® Frk reakce na …
Frk

i ty Brute???

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 v 11:57 ® Robur
Robur

Regule, obávám se, že nepožil, že už se takovej narodil."-) ))

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 ve 3:34 ® regulus reakce na …
regulus

Jezule asi zase vařila ten váš čaj. -:))))))))))

reagovat
Čtvrtek 3. července 2008 ve 3:33 ® regulus
regulus

Frk – ty jsi požil, není-liž pravda. Nějak jsem nepochopil pointu. -:))))

reagovat
Středa 2. července 2008 ve 23:34 ® Frk
Frk

I když.....měla tam být mezera :-)) )))

reagovat