Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí

23.7.2007 | ??? | 314.305 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 2. července 2008 ve 23:33 ® Frk reakce na …
Frk

regul/ Zdravím profesore, cti "učit se, učit se, učit se. " Ikdyž se jedná o Robura. Bo se kurňa z té opice z neznáma nedostaneme celý sraz :-)) )))))))))) (Ps. tolik proto, aby sis toho všimnul :-)) ))) )

reagovat
Středa 23. dubna 2008 ve 23:43 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

Sorry.Tak Jakuba znám.Co by jsi po mě ještě chtěl.:-) Musela jsem trávit celý den na přednáškách a zkouškách.Tak mám trochu vygumováno.:-)

reagovat
Středa 23. dubna 2008 ve 21:31 ® regulus reakce na …
regulus

scootrovka – nic ve zlým, ale tady je řeč o Jakubovi nikoliv o Davidovi. -:)))))

reagovat
Středa 23. dubna 2008 ve 20:25 ® scootrovka
scootrovka

Chlapi nezávidtě :-) at si ryby pouští,když chce.Je to každého věc.Davida trochu znám.Mluvila jsem sním a myslím si,že je to normální rybář,který má úctu k rybám a přírodě.A jestli ty jeho úlovky jsou podvod tak to je pouze věc jeho svědomí „nemyslíte“?

reagovat
Středa 23. dubna 2008 v 19:35 ® Salmo reakce na …
Salmo

MiK> hezky řečeno.. :-)) )))

reagovat
Středa 23. dubna 2008 v 11:15 ® MiK
MiK

Shrek23> žádný lidový vypravěč nebyl namistrovaný frajírek.

reagovat
Středa 23. dubna 2008 v 0:20 ® Shrek23 reakce na …
Shrek23

stim ti dám za pravdu.Mluvil jsem snim vloni v Brně a zdál se mi v pohodě. Žádnej namyšlenej frajírek to neni.

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 14:25 ® MiK
MiK

Regule – říká se skrz pravopis :-)

reagovat
Pondělí 21. dubna 2008 v 16:08 ® yerrx reakce na …
yerrx

jenom poburuje…

reagovat
Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:40 ® Salmo reakce na …
Salmo

viencl> jo a taky by mě zajímalo proč ho částečně odsuzuješ zrovna za jednu jedinou věc kterou dělá dobře(pouští ryby) :-D DDD

reagovat
Pondělí 21. dubna 2008 v 8:12 ® Robur
Robur

on to tak nemislel

reagovat
Pondělí 21. dubna 2008 v 1:02 ® Tomash
Tomash

regulus :-D

reagovat
Neděle 20. dubna 2008 ve 23:11 ® regulus reakce na …
regulus

viencl – ty seš taky borec, ale přes pravopis.

reagovat
Neděle 20. dubna 2008 ve 21:23 ® viencl reakce na …

to někdo vymislel ze závisti protože vágner je borec.sice mi štve s tim že ůplně každou rybu pustí ale je to prostě borec

reagovat
Středa 16. dubna 2008 v 16:52 ® Tomash
Tomash

regulus : Žádná tam nebyla! Nebo jo? :-D

reagovat
Středa 16. dubna 2008 v 16:50 ® regulus reakce na …
regulus

MiK – smajlíka jsem viděl, ale unikala mi pointa.

reagovat
Středa 16. dubna 2008 v 16:13 ® MiK
MiK

tyto urážky jsou dost podpásové, pokud by to měl být pokus o vtip, tak spíš ichtil:-)) Že bych toho dvojtého smajlíka na konci viděl jenom já ??

reagovat
Středa 16. dubna 2008 v 15:56 ® Robur
Robur

zde jsem asi natvrdleší, ale smysl tlačítka/ikony/ _REAKCE NA jsem pořádně nepochopil doposud, a to ani když se Regule snažíš to nějak vysvětlit, tak se nechytám. tuším, že by se mělo zobrazit něco jako diskusní vlákno, ale na Chytej mně to uniká. Samozřejmě, že jsem mohl rovnou napsat, že odpovídám na Doktorova, ale za a/ lenost vítězí b/ částečně to mělo být takové všeobecné neadresné moralizování

reagovat
Středa 16. dubna 2008 v 15:24 ® regulus reakce na …
regulus

Robur – mezi námi děvčatami, jak mohl kdo vědět na co jsi reagoval. Najeď si myší na „reakce na“ u tvého příspěvku a zobrazí se tam to co je na přiloženým obrázku. Přitom stačí pouze kliknout ta slůvko „reagovat“ na konci příslušnýho příspěvku a vše je jasné, takhle nevíme co nám pánešek chtěl sdělit. Abych ti pravdu řekl do té doby než jsi to objasnil, tak jsem netušil, co tím chtěl básník říci.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3577.jpg
Středa 16. dubna 2008 v 15:18 ® HaD reakce na …
HaD

sus1: nevím o tom, že by mě Robur urážel. Jsme kamarádi, tak proč by to dělal?

reagovat
Středa 16. dubna 2008 ve 14:35 ® sus1 reakce na …

Robur:Nebudu to nijak komentovat, nemá to cenu.

reagovat
Středa 16. dubna 2008 ve 14:28 ® Robur
Robur

nevím, kde jsem urazil Hada, klidně připomeň, rád se nechám poučit.

reagoval jsem na toto: včera v 5:43® doktorov, reakce na …

Přesně tak není mu co zavidět…fakt bych nechtěl byt gay :o) reagovat

Je to asi na stejné úrovni, jako říkat politikům Paroprase či Tupohlav, abychom zachovali polaritu polit. spektra.

reagovat
Středa 16. dubna 2008 v 11:01 ® sus1 reakce na …

Robur: NIKDO nikoho neuráží!! a jestli jsi to nepochopil,jako že ne,tak se asi čertíš oprávněně. Jentak mimochodem,nedavno si tady urážel TY Hada a nikdo na to neřek ani slovo a tet tady kážeš??!!Od člověka ,který to sám dělá to fakt sedí.Ty seš asi ten poslední ,kterej by se asi k tomu měl vyjadřovat.

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 ve 23:00 ® MiK
MiK

Robur> kalí vodu předsedo, kalí vodu. Bůh ví, jakým směrem jsou orientováni voni!

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 ve 22:50 ® Robur
Robur

tyto urážky jsou dost podpásové, pokud by to měl být pokus o vtip, tak spíš ichtil:-))

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 ve 20:07 ® Tomash reakce na …
Tomash

sus1 : Tu slávu, orientaci nechám na každém soudruhovi. Je mi jedno, jestli je někdo hetero, homo, nebo bi. Pítchoviny neřeším

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 v 17:10 ® sus1 reakce na …

Tomash:Myslíš tu orientaci??????????­?????????????????

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 v 16:55 ® Tomash
Tomash

jiricek : Nikdo mu to nezávidí, jenom regulus! :-D

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 ve 14:49 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

No já bych se k tomu vyjádřil takhle… JV je obchodník a v této branži mu to jde. Prostě se dostal vysoko a jde mu o prachy. Nemám mu to za zlé, ale ani ho nemusím. Prostě to beru jako obchod. Ale mě to nebaví. Není na to si sednout pod starý dub, nahodit spláveček a čekat na záběr. Při tom poslouchat to ticho a dýchat čerstvý vzduch. To je rybařina.

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 ve 13:56 ® yerrx
yerrx

jiricek – myslis ze v jinych zemich se nezavidi?

regulus – tak

reagovat