Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.305 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravitnečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 2. července 2008 ve 23:33 ® Frk reakce na …
-
regul/ Zdravím profesore, cti "učit se, učit se, učit se. " Ikdyž se jedná o Robura. Bo se kurňa z té opice z neznáma nedostaneme celý sraz
reagovat)))))))))) (Ps. tolik proto, aby sis toho všimnul
))) )
- Středa 23. dubna 2008 ve 23:43 ® scootrovka reakce na …
-
Sorry.Tak Jakuba znám.Co by jsi po mě ještě chtěl.
reagovatMusela jsem trávit celý den na přednáškách a zkouškách.Tak mám trochu vygumováno.
- Středa 23. dubna 2008 ve 21:31 ® regulus reakce na …
-
scootrovka – nic ve zlým, ale tady je řeč o Jakubovi nikoliv o Davidovi. -:)))))
reagovat - Středa 23. dubna 2008 ve 20:25 ® scootrovka
-
Chlapi nezávidtě
reagovatat si ryby pouští,když chce.Je to každého věc.Davida trochu znám.Mluvila jsem sním a myslím si,že je to normální rybář,který má úctu k rybám a přírodě.A jestli ty jeho úlovky jsou podvod tak to je pouze věc jeho svědomí „nemyslíte“?
- Středa 23. dubna 2008 v 19:35 ® Salmo reakce na …
-
MiK> hezky řečeno..
reagovat)))
- Středa 23. dubna 2008 v 11:15 ® MiK
-
Shrek23> žádný lidový vypravěč nebyl namistrovaný frajírek.
reagovat - Středa 23. dubna 2008 v 0:20 ® Shrek23 reakce na …
-
stim ti dám za pravdu.Mluvil jsem snim vloni v Brně a zdál se mi v pohodě. Žádnej namyšlenej frajírek to neni.
reagovat - Úterý 22. dubna 2008 ve 14:25 ® MiK
-
Regule – říká se skrz pravopis
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 v 16:08 ® yerrx reakce na …
-
jenom poburuje…
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:40 ® Salmo reakce na …
-
viencl> jo a taky by mě zajímalo proč ho částečně odsuzuješ zrovna za jednu jedinou věc kterou dělá dobře(pouští ryby)
reagovatDDD
- Pondělí 21. dubna 2008 v 8:12 ® Robur
-
on to tak nemislel
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 v 1:02 ® Tomash
-
regulus
reagovat - Neděle 20. dubna 2008 ve 23:11 ® regulus reakce na …
-
viencl – ty seš taky borec, ale přes pravopis.
reagovat - Neděle 20. dubna 2008 ve 21:23 ® viencl reakce na …
-
to někdo vymislel ze závisti protože vágner je borec.sice mi štve s tim že ůplně každou rybu pustí ale je to prostě borec
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 16:52 ® Tomash
-
regulus : Žádná tam nebyla! Nebo jo?
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 16:50 ® regulus reakce na …
-
MiK – smajlíka jsem viděl, ale unikala mi pointa.
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 16:13 ® MiK
-
tyto urážky jsou dost podpásové, pokud by to měl být pokus o vtip, tak spíš ichtil
reagovatŽe bych toho dvojtého smajlíka na konci viděl jenom já ??
- Středa 16. dubna 2008 v 15:56 ® Robur
-
zde jsem asi natvrdleší, ale smysl tlačítka/ikony/ _REAKCE NA jsem pořádně nepochopil doposud, a to ani když se Regule snažíš to nějak vysvětlit, tak se nechytám. tuším, že by se mělo zobrazit něco jako diskusní vlákno, ale na Chytej mně to uniká. Samozřejmě, že jsem mohl rovnou napsat, že odpovídám na Doktorova, ale za a/ lenost vítězí b/ částečně to mělo být takové všeobecné neadresné moralizování
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 15:24 ® regulus reakce na …
-
Robur – mezi námi děvčatami, jak mohl kdo vědět na co jsi reagoval. Najeď si myší na „reakce na“ u tvého příspěvku a zobrazí se tam to co je na přiloženým obrázku. Přitom stačí pouze kliknout ta slůvko „reagovat“ na konci příslušnýho příspěvku a vše je jasné, takhle nevíme co nám pánešek chtěl sdělit. Abych ti pravdu řekl do té doby než jsi to objasnil, tak jsem netušil, co tím chtěl básník říci.
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 15:18 ® HaD reakce na …
-
sus1: nevím o tom, že by mě Robur urážel. Jsme kamarádi, tak proč by to dělal?
reagovat - Středa 16. dubna 2008 ve 14:35 ® sus1 reakce na …
-
Robur:Nebudu to nijak komentovat, nemá to cenu.
reagovat - Středa 16. dubna 2008 ve 14:28 ® Robur
-
nevím, kde jsem urazil Hada, klidně připomeň, rád se nechám poučit.
reagoval jsem na toto: včera v 5:43® doktorov, reakce na …
Přesně tak není mu co zavidět…fakt bych nechtěl byt gay :o) reagovat
Je to asi na stejné úrovni, jako říkat politikům Paroprase či Tupohlav, abychom zachovali polaritu polit. spektra.
reagovat - Středa 16. dubna 2008 v 11:01 ® sus1 reakce na …
-
Robur: NIKDO nikoho neuráží!! a jestli jsi to nepochopil,jako že ne,tak se asi čertíš oprávněně. Jentak mimochodem,nedavno si tady urážel TY Hada a nikdo na to neřek ani slovo a tet tady kážeš??!!Od člověka ,který to sám dělá to fakt sedí.Ty seš asi ten poslední ,kterej by se asi k tomu měl vyjadřovat.
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 23:00 ® MiK
-
Robur> kalí vodu předsedo, kalí vodu. Bůh ví, jakým směrem jsou orientováni voni!
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 22:50 ® Robur
-
tyto urážky jsou dost podpásové, pokud by to měl být pokus o vtip, tak spíš ichtil
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 20:07 ® Tomash reakce na …
-
sus1 : Tu slávu, orientaci nechám na každém soudruhovi. Je mi jedno, jestli je někdo hetero, homo, nebo bi. Pítchoviny neřeším
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 17:10 ® sus1 reakce na …
-
Tomash:Myslíš tu orientaci???????????????????????????
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 16:55 ® Tomash
-
jiricek : Nikdo mu to nezávidí, jenom regulus!
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 14:49 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
No já bych se k tomu vyjádřil takhle… JV je obchodník a v této branži mu to jde. Prostě se dostal vysoko a jde mu o prachy. Nemám mu to za zlé, ale ani ho nemusím. Prostě to beru jako obchod. Ale mě to nebaví. Není na to si sednout pod starý dub, nahodit spláveček a čekat na záběr. Při tom poslouchat to ticho a dýchat čerstvý vzduch. To je rybařina.
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 13:56 ® yerrx
-
jiricek – myslis ze v jinych zemich se nezavidi?
regulus – tak
reagovat