Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.305 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. dubna 2008 v 6:43 ® doktorov reakce na …
-
Přesně tak není mu co zavidět…fakt bych nechtěl byt gay :o)
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 0:59 ® regulus reakce na …
-
jiricek – kdybys byl nějakej mladej juhan, tak mě ani nenapadne se obtěžovat a tvůj názor komentovat, takovejch tu už bylo mraky, jelikož jsme ale stejně staří (soudě podle karty), tak si dovolím malinkou poznámku. Nejde o žádnou závist (alespoň u většiny přispivatelů do tohoto fóra), ale o to, že JV se sám svými činy dostal do pozice v jaké je. Zkus si to fórum přečíst celý a zamysli se nad tím. Vůbec nejde o to, že by JV byl máčka, jen ze sebe v rámci komerce dělá většího debila než ve skutečnosti je, což je smutný a navíc si nevidí do huby a pokaždý plantá něco jinýho a sám sobě odporuje. Z toho důvodu je totálně nedůvěryhodnej. Pak se nemůže nikdo divit, že toto fórum je stále živý. Mimochodem, domnívám se, že mu není co závidět.
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 ve 22:35 ® kam!kaze reakce na …
-
Když tě to už nebaví,tak sem nelez.Nikdo tě nenutí
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 v 18:49 ® jiricek reakce na …
-
Ach jo,ta česká závist.
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 ve 14:13 ® MiK
-
vynikající – Oskara!!!
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 v 18:25 ® Renda
-
Hugo-mmoc jsem se pobavil.
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 ve 13:48 ® Tomash
-
Hugo : Tak to je nářez!!!
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 v 8:34 ® Tomik
-
Krásně jsem se po ráno zasmál..
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 ve 3:55 ® pipa reakce na …
-
Tak trošku touživej pupušak
reagovat)
- Neděle 13. dubna 2008 ve 2:36 ® regulus reakce na …
-
Hugo – velmi povedená taškařice. -:)))))))))
reagovat - Sobota 12. dubna 2008 ve 23:05 ® Salmo reakce na …
-
HugoLampa>
reagovatTak nějak to asi vypadá v reálu
DDDDD
))))))
- Sobota 12. dubna 2008 ve 22:31 ® Tomino reakce na …
-
Tak to je nádherný video. Dlouho jsem se tak nezasmál
reagovat - Sobota 12. dubna 2008 ve 22:05 ® HugoLampa
-
Myslím,že se vám to bude líbit…
reagovat
www.youtube.com - Sobota 12. dubna 2008 v 16:34 ® zlomiljsemprut
-
Mne to příjde jako dost ohraná písnička. Stále se o něm bavíte a nadáváte a pořád se to vytahuje na povrh. Když teďka nedávno se o tom psalo v KAJMANOVI. Mě to už nebaví. Nevím jak Vás…
reagovat - Sobota 5. dubna 2008 ve 13:26 ® Kubah reakce na …
-
kam!kaze: Ty židle mě v tom videu taky dostaly
reagovat - Sobota 5. dubna 2008 v 8:32 ® vagtom reakce na …
-
Tak to už je drzost,ten šašek by měl začít vykládat ty jeho přiběhy ve školce malým dětem,na tohle musí mít hereckou školu.
reagovat - Pátek 4. dubna 2008 v 10:57 ® Robur
-
ty mu půjčil pan farář z kostela, kde domestikují a pokřesťanšťují indiány
reagovat - Pátek 4. dubna 2008 v 10:49 ® kam!kaze
-
Viděli jste video s Jakoubkem z Pražské výstavy?JJ ryba je to fakt pěkná,ale ten pán co ji chytil je nějakej divnej.Na jednu stranu tvrdí jak to byla strašně obtížná výprava,podminky bojové,ani olova si nevzal(každý gram váhy navíc by byl prej neůnosný)a vlastní oblečení si musel trhat aby mnel do čeho dát písek jako zátěž.No a najednou se dívám a Jakoubek při zdolávání ryby z lodi odhazuje bokem dvě plastové židle
reagovatTak to teda fakt čumim jak,když nebylo možné vzít si ani olova,které potřebuje k rybařině se tam doprostřed „NEDOTČENÉ PANENSKÉ“ divočiny kurva dostaly ty plastové židle?Že by si je indiáni koupili v OBI?
- Pondělí 31. března 2008 v 1:08 ® rgb23 reakce na …
-
kam!kaze: asi tak nějak
reagovatNicméně dedukce že je gay podle citace „Žádnou přítelkyni nemám. V mým životě mít přítelkyni je prostě absolutně nereálný,”...... to už je fakt těžkej bulvár a téměř sci-fi, tedy bez toho sci – takže spíš fi. A i kdyby to tak bylo, tohle mě u něj „trápí“ nejmíň.
- Neděle 30. března 2008 ve 4:33 ® kam!kaze
-
Doufám že mne ubohého dělníka nebude nikdo žalovat
reagovat)
- Neděle 30. března 2008 ve 4:20 @ ???
-
Snad mu pánové nezávidíte jeho poctivě vydřené ůspěchy.Vždyť začínal tak jako mnoho z nás.Ve fabrice, na 3 směny.Svúj první echolot si koupil z peněz za přesčasy,tatínek mu nepomohl,protože nemá žádné prachy ani styky v showbyznysu.Nebo mu snad závidíte toho jeho prvního 10 kg kapra co vytáhl v 6ti letech jen na cívku?Nám všem by taková ryba s cívkou v rce minimálně uřezala prsty,ale Jakoubek má prostě prstíčky z ocele.Však nám to ukázal při svém rekordu 100 a více sumců za 24 hodin co chytil jen sám.Takže prostě choďme do práce jako on a ve svém volnu se věnujme rybám a nic z toho nemějme kromě toho klidu u vody.Vždyť Jakoubkovi stejně jako nám o prachy určitě nejde.
reagovat - Pátek 28. března 2008 ve 21:54 ® Salmo reakce na …
-
stanley4> tak to neukecá
reagovatDDDDD
- Pátek 28. března 2008 v 19:05 ® kubas reakce na …
-
stanley4:
reagovat)))))))
- Pátek 28. března 2008 v 18:45 ® stanley 4
-
pikant.atlas.cz
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 v 16:13 ® Prichy reakce na …
-
pif: gadasnik ho odhalil, ale omenu nechce, ja bych si vzal tedy prvni cas, teda tu pulku princezny.....prosil bych si spodni polovinu
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 ve 14:15 ® gadasnik reakce na …
-
pif:pokud vím,má ženskou a pěknou.........
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 v 9:08 ® Robur
-
mně teda nadchl ten švenka, jak Indian Jones jede s uhrančivým pohledem na lodičce. Každopádně chápu ten zdolávací orgasmus, ale zase s jeho zážitky by se mohl ovládnout.
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 v 8:31 ® pif
-
sakryš!!!jakub nemá ženskou a k rybám má,podle své zpovědi,jiný vztah.kdo mě objasní jaký,tak mu dám půl princezny a králoství…
PS:Rychlé šípy tu jeho reportáž komentovali celkem výstižně,cituji"umbajkví,umbajkví…
reagovat - Středa 26. března 2008 v 19:18 ® tomchamik
-
reagovat))))))))))))))))
((((((((((((
- Středa 26. března 2008 v 18:59 ® Shrek
-
No comment!! video.super.cz
reagovat