Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.290 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravitnečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 15. března 2008 v 15:21 ® doktorov
-
By mě zajímalo co všechno ještě JV v té amazonce chytnul..kdyz jsem tam viděl ty nahe indianky nezletile no…nevim nevim… :o))
reagovat - Sobota 15. března 2008 ve 13:58 ® pipa reakce na …
-
Prichy: přesně ted s nato kapnul !!!!! 100% SOUHLAS !!!!
beru to u vody stejně jak ty …
reagovat - Sobota 15. března 2008 ve 13:55 ® Tomash reakce na …
-
Prichy : No právě! A vovovovo tom to ye
reagovat - Sobota 15. března 2008 ve 13:00 ® Prichy reakce na …
-
Tomash: problem je v tom, ze ja rybarinu nechapu jako neco v cem bych mel neco dokazovat
reagovat…vlastne nemusim v nicem nic dokazovat kdyz na to prijde
- Sobota 15. března 2008 ve 12:32 ® Tomash
-
Drake : Souhlasím, JV je rybáč a tu svou rybačinu dává ostatním pěkně sežrat
reagovatPlně souhlasím s tím, že to, co JV dokázal v rybačině, nemůžou dokázat všichni z chytej ani ze setiny!!!
- Sobota 15. března 2008 v 10:10 ® cormoran reakce na …
-
Nikdo ho neobviňuje z ničeho špatnýho. Jeho lásku k rybám mu věří snad každý, ale ne to, kolik mu je, je to trochu pohádkář…
reagovat - Sobota 15. března 2008 ve 2:33 ® Drake reakce na …
-
myslíte si ze by to jako nezvládl jo to s nedovedete predstavit jaká se ve vás v té chvíly octne síla mne pripadá ze vy vsichni kterí musíte bezpodmínečně řešít uspěchy JV mu pouze a jenom závidíte nic víc a neříkejte tady ze mu závidite jen trochu podle toho co tady tvrdíte tak mu zavidíte hodne a kdo by mu taky nezávidel ja si myslím ze vy jste toho v rybačině nedokázal ani z tretiny tolik co on tak ho tady prestante obvinovyt z prehánení a nesoudnosti prsím vás
reagovat - Sobota 15. března 2008 ve 2:15 ® rgb23
-
Protože „chytej tv“ ukázala nové video s J.V., snažím se obnovit toto „nesmrtelné“ téma a dostat ho opět do aktuálních „oranžových“ témat s cílem reakcí sem, nikoliv „pod video“ … pouze pro přehlednost
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 14:13 ® Kachna reakce na …
-
vagi: Nerozčiluj se, víš že ti to nedělá dobře :o)
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 13:32 ® vagi
-
Objevují se tu komentáře, že JV závidíme a proto ho haníme atd. Ano svým způsobem mu trochu závidím… ty zážitky, tu možnost takto cestovat atd… Ale myslím, že za negativní reakce si může sám svým přeháněním a nesoudností. Jak se říká: pánové takto mě houpat můžete, ale dokola už ne. Tu rybu evidentně chytil, to nezpochybňuji, ale tvrdím, že neměla 190 kg. Se svou postavou by (počítam i s nadlehčováním vodou a dopomocí) uzvedl po pětihodinovém boji kolik?… 100 kg ?… (100kg hodně možná, kdyby ryba měla „madla“ a nebyla slizká a klouzavá
reagovatPřijde mi to úplně zbytečné si něco přidávat, protože i tak je to nádherný úlovek. vydrain:
) jo jo, asi to tak dělá
- Sobota 8. března 2008 ve 12:27 ® regulus reakce na …
-
RGB – žádná zrada, jen jen jsem chtěl slyšet názor lidí co měli zapřaženou nějakou „obludu“. Točení do protivky mě připadne děsně proti srsti no a dost možná by v takovýmto případě mohlo hrozit odtržení oček, ale je to jen můj pocit, proto jsem se ptal. V takovým okamžiku je ti asi jedno co jak držíš a jakým směrem motáš. Byl to jen dotaz, nebylo to proti nikomu namířený. Kdysi tady kdosi tvrdil, že u velkejch ryb je lepší držet prut v pravý ruce.
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 3:20 ® rgb23 reakce na …
-
regulus: nejsem sumcař a multík jsem držel v ruce snad jenom dvakrát… v obchodě
reagovatV čem je problém při otočení prutu očkama hore? akce prutu snad zůstává stejná, vyhnutí oček u takové ryby se asi neřeší. V čem je teda zrada?
- Sobota 8. března 2008 ve 3:11 ® rgb23 reakce na …
-
chosebaits: nechci být moralista, do jisté míry pravdu asi máš, ale jinak nesouhlasím… V žádném případě JV nezávidím „jeho“ úlovky a přeji mu je…pokud je sám chytí. Ať si chytí třeba 10 arapaim nebo 300 sumců a budu mu to přát. Vadí mi na něm ale ty jeho „rybářské pohádky“ kolem toho. Jsem jen zvědavej, jakej červ mu z nohy vykoukne na veletrhu v Brně letos a kolik dam u toho zase údajně omdlí. Možná je srdcem dobrej rybář, pro mě je ale špatnej komediant a reprezentant rybářů. Změna od archaistických kmérů bobkařů k JV je pro mě jako skok z Marsu na Jupiter.
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 2:49 ® regulus
-
Malinkej komentář k tomu videu – reportáž s JV. Zajímal by mne názor především sumcařů co jezdí na grossfish např. na Ebro apod. Vláčím s multíkama, upřednostňuju levoruký, na pravorukej bych si těžko zvykal. Bylo tu na toto téma už dost diskuzí. Na záběrech při zdolávání onoho obrsumce jsem si všimnul jedné drobnosti. Jakub držel naviják očkama a tedy i multiplikátorem dolů a točil jím do protivky levou rukou. Lajzli by jste si při zdolávání takovéto ryby otočit prut, tak jak to udělal on?????
reagovat - Sobota 8. března 2008 v 1:55 ® pipa reakce na …
-
mas pravdu ze to vice (ryb…) nemuzou vydejchat a zavidej jak svin… ja se jen tlemim … no a čekam až vyjde ta Sportka
reagovatkoupim si v chaba rybnik a zalehnu do srubu ):::
- Pátek 7. března 2008 v 18:29 ® kubas
-
to je dobrý na tom chatu, píše že toho sumce chytl na filet a ve videu, že na sumce, tak čemu se dá věřit?
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 17:33 ® chosebaits
-
Žádnej článek jsem nečetl,Vagner mě nezajimá a take ho ani neznam,ale jedno je jisté.Ryby chytá pěkný a největši pruser je ten,že spousta lidi to neskousne a jen mu zavidí.Hold jsme češi a zavidime každymu nějaky uspěch.
reagovat - Pátek 7. března 2008 ve 14:26 ® sharkcom
-
Velkej Blondýn je jasným důkazem, že lze u nás vybudovat kariéra na všem, stačí mít jen dobrou tlačenku, přísun peněz a dav dostatečně přitroublejch obdivovatelů. Zrovna se mi chce zvracet Když juknu na pravo na jeho xicht…
reagovat - Pátek 7. března 2008 ve 12:33 ® Vydrain reakce na …
-
Vagi – to máš tak. Pokud jsi muší váha a jedeš na sumce, tak si vezmeš jedno mostní ocelové lano s kotvou nebo ho přivážeš o strom, aby tě ryba nestáhla do vody
reagovat)
- Pátek 7. března 2008 v 11:23 ® pipa reakce na …
-
jo se sponzorama tode krasne …
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 10:52 ® Czudko
-
Chat s Jakubem na Frelvenci 1 www.frekvence1.cz
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 10:23 ® MiK
-
JV je právě teď na Frekvenci 1
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 0:17 ® rgb23
-
ještě že to byl takovej drobek a proti proudu ujížděl jen 400m, než ho vůbec přibrzdil
reagovatNaštěstí tam asi nebyla žádná vázka. Kwa, v čem já dělám tu chybu, že mám na neznámé vodě rybu ve vázkách občas i po pár metrech
- Čtvrtek 6. března 2008 ve 23:50 ® stanley 4
-
Větší divadlo sem neviděl
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 ve 23:49 ® stanley 4
-
xman.idnes.cz
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 ve 20:18 ® sus1 reakce na …
-
vagi:měl tam nějakého pomocníka ve filmu.??????!!
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 ve 20:12 ® vagi
-
Nejsem sumcař, ale trochu si dokážu představit, jaký tah asi dokáže taková ryba vyvinout. Proto naprosto nechápu, jak dokáže takovou rybu udolat člověk s váhou 10-ti letého dítěte. A vůbec to teď nemyslím zle ani jako narážku. Prostě mě to zajímá. Dokáže mi to někdo (třeba lovící pořádné těžké ryby) vysvětlit?
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 11:37 ® Bandit
-
podle videa ho chytil v noci a a zdvihal ho az ve dne.Taky bych chtěl mít takovou sílu ::--))
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 11:33 ® Robur
-
třeba je ryba vážene před napíchnutím na háček /jak to údajně bylo s tím pražs. sumcem/ a po dlouhém a vyčerpávajícím souboji něco zhubne, no a pak už ji zvedneš. Nééééééééééé…
reagovat - Čtvrtek 6. března 2008 v 11:33 ® toulovec
-
no tři hodiny po vytažení já masařka bych ho měl už určitě kus sežranýho, takže to by teoreticky mohlo jít …:o)))
reagovat