Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí

23.7.2007 | ??? | 314.279 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 4. března 2008 v 15:22 ® Robur
Robur

no, myslím, že přátelé blízcí Kajmanovi by mohli pustit pár drbů o tom, v jaké fázi je či není žaloba

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 14:34 ® Kobr reakce na …
Kobr

Pánové, já se směji :-)

Radši se zamyslet proč k vodě chodíte? A proč JV? A co na to Jan Tleskač? :-))

Tímto nic nenaznačuji ani na nikoho neútočím, jen mi přišlo drobet k smíchu, co jsem se tu místama dočetl. (forum čteno a reagce proběhla, během pracovní polední přestávky při přežvykování 3 vdolků s kafíčkem)

P.S. arapaima gigas byla viděna v povodí Labe, byla velká asi jako osobní automobil a táhla za sebou dvě kanoe…kdo nevěří ať tam běží.

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 13:26 ® dudu reakce na …

Ty truhlíku, schválně, kdo myslíš že z těch kritizovaných 671 příspěvků jich má asi nejvíc :-)
A to tahání za nos (s mírami ryb), je mi odněkud také povědomé :-)

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 12:58 ® Tomash
Tomash
:-D
reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 12:56 ® Robur
Robur

Tomash, drž se při zdi hochu a neurážej fanklub:-))

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 12:11 ® dudu reakce na …

Kat o morálce káže :-)

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 11:52 ® Salmo
Salmo

marven> tan už si to nepřečte HaD mu dal útlum :-D

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 11:35 ® marven reakce na …

petr.ondrušák:nechtěl by ses trochu sklidnit!mam dojem že ti nikdo nic špatného neřekl a ma ten dojem že ani nevýš oco tu de!

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 4:28 ® Tomash
Tomash

Vážení CHYTEJáci, skutečně Vám stojí JV za 671 příspěvků? Pořá se tu omýlají stejné věci do kola. Už došlo konečně i na vzájemné osočování – viz. příspěvek Petra Ondrušáka, který má po registraci a svém prvním příspěvku sem skvěle našlápnuto do super hovna, kvůli super hovnu JV a tomu, že se neumí chovat.Ach jo. Fakt to má cenu psát, že je JV magor, idiot, lhář atd.? Když Vás sere, když Vám vadí, tak se na něj nekoukejte, neposlouchejte ho, IGNORUJTE HO! Právě ta ignorace mu nejvíce „uškodí“. Ať tahá za nos lidi, kteří nerozeznají kapra od štiky, ať jim vypraví neskutečné příběhy Maxi Psa Fíka. Komu tím uškodí? Sobě! Komu tím prospěje? Je ta jeho „sláva“ skutečně nedozírná a věčná? Myslím, že ne

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 22:31 ® njesek

petr.ondrusak:chlap­če,měl by ses zklidnit,urážíš tady lidi,které znám osobně,a nemyslím zrovna JV

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 22:28 ® kamos007 reakce na …
kamos007

jeho fotr a tv a zales do dury od kud´ jsi přišel

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 21:59 ® HaD reakce na …
HaD

petr. ondrusak: který sponzor mu co zaplatil? Můžeš být prosím konkrétní?

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 21:09 ® kamos007
kamos007

vágner?ten machr kterému všechno platí tv a sponzoři.Mít takový rozpočet,tak chytím to co on!!!

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 20:34 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Hmmmm, plácal a plácal, nuda

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 20:03 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Ale jo, už mi to taky jde, jsem to zkusila otevřit přímo, předtim jako nový okno mi to nešlo, mno nic :-) pořád se učim :-)) )

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 19:32 ® stanley 4
stanley 4

Vydřičko já to sem skoušel dát včera a nešlo mi to,ale ten doktorúv mi jde tak nevím.písni regulovi taky to viděl,nebo to najít na čes.tel.A neboj papoušky tady nikdo nejí právě proto nejsme takový machři jako vágner,ten se chlubí že je žere a proto je určitě takovej king,kterej dokáže i to co není možnéééé

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 19:05 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Ani tehle odkaz mi nefunguje

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 18:50 ® vagi
vagi

Vydrain – Ani moc ne. Klikni si na příspěvek od doktorova. Tam to je.

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 18:36 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

stanley4 – vopovažte se někdo tady jíst papoušky, jsou 100× inteligentnější, než JV !!! :-) Ale pokud by se ti podařilo sem dát ten odkaz, kdy byl u Krause, tak na to bych se velmi ráda podívala, teda pokud si na něm Kraus smlsnul :-)

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 17:11 ® stanley 4
stanley 4

třeba ty papoušci a opice púsobí na ten jeho mozek tím že se vúbec nestydí lhát a tahat lidi za nos jeho pohádkama

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 14:55 ® vagi
vagi

regulus – pravda, na papoušky jsem zapomněl. To je nejvíc. Rád vařím a zkouším nová jídla. Asi zajdu místo do Tesca, do Zverimexu:-)) )))) Můžeš mi s něčím poradit na chatu? Nechci s tím "otravovat tady.

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 14:32 ® regulus reakce na …
regulus

vagi – já mu závidím ty papoušky, opice a kurare. -:)))))))

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 14:24 ® vagi
vagi

doktorov – dík za ten odkaz, to jsem se zase pobavil. No pánové, nevím, jestli jste si všimli… Vzhledem k tomu, že párkrát za rok jezdíme na vodu, velmi mě rozesmálo „zdolávání“ té fišky. Mám na mysli řádná ryba, vratká kanoe a ve stoje? Kolegové vodáci vědí :-)) ) Ale aby to nebylo jen negativní, někdy mu ty výlety trochu závidím…

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 13:48 ® regulus reakce na …
regulus

stanley 4 – včera se mě ten odkaz nespustil, dneska už jo a navíc jsem udělal tu chybu, že jsem si pustil i tu Šípovu Všechno párty. Ach jo.

reagovat
Sobota 2. února 2008 v 0:22 ® stanley 4
stanley 4

regule někdy začátkem léta,ale koukám že už to sem hodil doktorov,takže jukni stojí to zato vyslechnout ty pohádky o nesmrtelnosti vyvoleného

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 23:07 ® HaD reakce na …
HaD

dam: to máš i nemáš pravdu ;-)

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 22:30 ® regulus reakce na …
regulus

stanley 4 – kdy to bylo a na kterým programu

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 22:01 ® doktorov

www.ceskatelevize.cz

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 21:11 ® dam
dam

HaD – TR ale věděl, že se tam ten den nechytá, sám si naběhl

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 20:49 ® stanley 4
stanley 4

kua proč mi nejde poslat ten odkaz?byl taky u krause a taky tam štípal krásný kraviny,chtěl sem to sem dát ale zaboha mi to nejde.nevím proč

reagovat