Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí necteno

23.7.2007 | ??? | 314.279 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 1. února 2008 ve 20:47 ® stanley 4
stanley 4

www.ceskatelevize.cz

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 20:46 ® ZN
ZN

Tonda Pwšek je taky dobrý pacient:-)

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 20:45 ® HaD reakce na …
HaD

dam: TR tam šel ráno na ryby a vyhodili ho. Tak mi nasranej hned volal.

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 20:14 ® dam reakce na …
dam

HaD – Sorry, nějak jsem to přehlédl, je mi jasné, že jsi taky velmi dobře informován, ale to se dá překonat, haha

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 20:08 ® HaD reakce na …
HaD

dam: oficiální světový rekord v počtu kamer natáčejících Tondu Peška. Informoval jsem o tom už včera ve všeobecné.

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 19:53 ® dam reakce na …
dam

Včera Jakub natáčel s Tondou Peškem v Jetřabicích o muškaření. Měl tam 3 kamery na suchu a jednu pod vodou. To jsem zvědavý, co z toho bude.....

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 19:25 ® stanley 4
stanley 4

tak sem se pokoušel přidat perličky z krausova pořadu-uvolněte se…a nějak mi to nejde taže se omlouvám

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 19:23 ® stanley 4
stanley 4

idp

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 19:18 ® stanley 4
stanley 4

www.ceskatelevize.cz

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:14 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

jiris:add arapaimy a Toulíkův názor. Měl jsem možnost s Arapaimamy pracovat, sledovat je jak loví a jak jsou aktivní a  něco málo o nich vím a troufám si říct že Toulík má v 99% pravdu. Více na TVV :-)

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:26 ® Zauwi
Zauwi

to vincenzo: tu ironii jsem pochopil, ale stejně mi to nedalo…

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:09 ® wallys reakce na …
wallys

Omlovám se ,ale podle mě je to odpoveď číslo B).....ostuda !!! to co vypouští do éteru je něco. A nejorší natom je,že mu někteří lidi věří :o( a jeho procentuální rozdělení míst nebezpečí .....60/40 a Iríq/Irán 80/20.....tak co máme říkat mi doma když jedem jako vojáci do Afghanistánu či Iraqu ?…92/8 že se vrátíme ?to je ale …kokotakus.Asi má Řecký předky :o))))

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:06 @ ??? reakce na …

myslel jsem ironicky.jenom vím že je nanás nakrklej.vým to.proto přestal skoro publikovat

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:44 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

nebo ostuda?

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:40 @ ???

kluci nechte ho žít,je to naše primadona

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:43 ® joba reakce na …

Neříkám že je,ale mediálně tak vystupuje a jak tu někdo psal,kdo ho nezná tak na něj působí jako hodný,šikovný,od­vážný pouštěč rybyček …bla bla bla atd …

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 16:21 ® jindrich

ortodoxní pouštěč,to jo,to asi bude. Radši bude jíst opice a podobný neřádstvo,než aby si chytil k jídlu rybu:-)

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 14:28 ® joba

Nikdy sem si nemyslel,že bych se JV zastával, je to krmič a komik to se musí nechat,ale buďte rádi že aspoň propaguje chyť a pusť. I když s tím pusinkováním to přehání ( ale zbírá body u nerybářek maminek,babiček…) Holt mediálně to má dobře podchycený. Každej novej mladej rybář,kterej je okouzlenej tímto ,,pohádkářem,, a nestane se typyckým ortodoxním masákem ( nic proti občasnýmu braní jatečních exemplářů ) je lepší než výchova strejdů z UL a jim všude podobných… howg Jinak ho taky nemusím, mám rád přístup a vystupování R. Hrušínského, to je o něčem jiným…

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 13:07 ® harpunar

HaDe- možná Kubíkovi vykouknul červ s trenýrek a ta dáma hrůzou fakt omdlela!!!! Možná jsi to ani nepostřehnul.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 12:59 ® vagi
vagi

Osobně jsem si ověřil, že kdo neví, ten mu to asi fakt dost žere… Koukal jsem na to s přítelkyní, nechával to bez komentáře a po skončení mi povídá, jak je šikovnej a odvážnej atd… :-)) ) Takže hlavním kandidátem na titul kecal roku se stává: bajkař Jakub Ezop Vágner. Gratulujeme.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 10:56 ® HaD reakce na …
HaD

Nemůžu si pomoci, ale musím taky reagovat. Vše jsem dokázal přejít s úsměvem. Ale to o padajícím červu z nohy mě dostalo do kolen. Na veletrhu jsem se o doprovodný program staral, resp. s ním poháhal. Jeden přednášející se omluvil, tak jsem navrhl paní Učikové, že bychom mohli pozvat Jakuba, aby udělal povídání o Amazonce, ze které se právě vrátil. Souhlasila, takže jsem ho došel s moderátorem Michalem Chytlíkem pozvat. Neměl nic proti a přišel. Moderátor oznámil změnu a přednáška začala. Jestli na ní bylo 500 lidí nevím, tipl bych tak 100, ale to nevadí. Jakub ovšem neměl žádné kraťasy, o kterých s panem Šípem hovořil a už vůbec nedošlo k tomu, že by mu vypadl červ z nohy a že by tam nějaká paní omdlela. Náš stánek byl na dohled od přednáškové plochy a já celou přednášku sledoval. Co k tomu dodat? Snad jen to, že jsem si myslel, že mě tento člověk už ničím nepřekvapí. Jsem holt tvor omylný.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 10:52 ® 

Teda s tou anakondou se musím Jakuba zastat, viděl jsem film anakonda a tam byla hodně veliká a lidi žrala úplně normálně. Jinak slyšel jsem, že Jakub bude pátrat po Godzile.

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 10:31 ® Zauwi
Zauwi

já se jen divím, že si dovolí říkat takovýhle slinty…vždyť mu přece musí bejt jasný, že v tý spoustě lidí, co koukaj na TV se musí najít někdo, kdo je schopnej říct, že to je možný(pravda) nebo ne…připadá mi, že vypráví, co se mu zdálo…

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 2:28 ® rgb23
rgb23

už jsem na to tady jednou reagoval, ten pořad byl fakt síla, ale jak čtu ty příspěvky, nedá mi to a ačkoliv jsem se zde snažil kdysi být vůči JV neutrální, tenhle mediální výstup byl opravdu tragikomedie… Vynechám-li arapaimu, kterou teď nehodlám googlovat a ověřovat info o max rozměrech a váze, tak jen fakt, že většina dětí, která se indiánům ztratí končí v žaludku anakond mě pobavil, jak oběť slyší to křupání kostí (asi žeber) byla taky super hláška. Ono focení toho háďátka ve vodě jakbysmet.. Pár let jsem měl tu čest s dospělou anakondou velkou (párem) pracovat jako vedoucí jistého terarijního kroužku… Děti nežrala ani jedna…hladové a ve vodě útočily na všechno co se kolem pohlo, jenom výpad a kousnutí. Při 4řech a 5ti metrech ale ani jedna nikdy člověka (dítě) se záměrem svačiny nenapadla. Ale jako potravu u nás neměly krávy, ale králíky:-(( možná v tom byla ta chyba

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 v 0:18 ® jarryn21 reakce na …
jarryn21

Jiris a nejmenuje se ten kamarádův známej náhodou Jakub??? Tomik: Já mám výšku 158 a přes pupík 145.Ta anakonda musí bejt ale tlustý hovado, při tý dýlce co??? :-)) ))

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 23:38 ® jiris
jiris

toulovec – kamarádův známej byl párkrát na arapaimách, s tím co jsi o té rybě napsal ani trochu nesouhlasím. Více na TVV.

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 23:34 ® breca reakce na …

Víte, že Vágner letos nejede na veletrh do Brna!!! On má totiž od února vlastní stánek na Matějský pouti!!!

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 21:50 ® njesek

Padis:asi napíšeš čt o tvém nápadu,nové kategorii,také dávám hlas na Kecal roku

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 21:50 ® njesek

Padis:asi napíšeš čt o tvém nápadu,nové kategorii,také dávám hlas na Kecal roku

reagovat
Středa 30. ledna 2008 ve 21:35 ® CarpMaster
CarpMaster

Překvapuje mě, že se ještě nekdo takovýma věcma někdo zaobírá. Je to stejné jako kdyby jste zde začali rozebírat sci-fi. Je to pořad, seriál, film … dle skutečné události. Autoři si vždy něco přidají :o)

reagovat