Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.279 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 1. února 2008 ve 20:47 ® stanley 4
- reagovat
- Pátek 1. února 2008 ve 20:46 ® ZN
-
Tonda Pwšek je taky dobrý pacient
reagovat - Pátek 1. února 2008 ve 20:45 ® HaD reakce na …
-
dam: TR tam šel ráno na ryby a vyhodili ho. Tak mi nasranej hned volal.
reagovat - Pátek 1. února 2008 ve 20:14 ® dam reakce na …
-
HaD – Sorry, nějak jsem to přehlédl, je mi jasné, že jsi taky velmi dobře informován, ale to se dá překonat, haha
reagovat - Pátek 1. února 2008 ve 20:08 ® HaD reakce na …
-
dam: oficiální světový rekord v počtu kamer natáčejících Tondu Peška. Informoval jsem o tom už včera ve všeobecné.
reagovat - Pátek 1. února 2008 v 19:53 ® dam reakce na …
-
Včera Jakub natáčel s Tondou Peškem v Jetřabicích o muškaření. Měl tam 3 kamery na suchu a jednu pod vodou. To jsem zvědavý, co z toho bude.....
reagovat - Pátek 1. února 2008 v 19:25 ® stanley 4
-
tak sem se pokoušel přidat perličky z krausova pořadu-uvolněte se…a nějak mi to nejde taže se omlouvám
reagovat - Pátek 1. února 2008 v 19:23 ® stanley 4
-
idp
reagovat - Pátek 1. února 2008 v 19:18 ® stanley 4
- reagovat
- Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:14 ® Šáďa reakce na …
-
jiris:add arapaimy a Toulíkův názor. Měl jsem možnost s Arapaimamy pracovat, sledovat je jak loví a jak jsou aktivní a něco málo o nich vím a troufám si říct že Toulík má v 99% pravdu. Více na TVV
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:26 ® Zauwi
-
to vincenzo: tu ironii jsem pochopil, ale stejně mi to nedalo…
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:09 ® wallys reakce na …
-
Omlovám se ,ale podle mě je to odpoveď číslo B).....ostuda !!! to co vypouští do éteru je něco. A nejorší natom je,že mu někteří lidi věří :o( a jeho procentuální rozdělení míst nebezpečí .....60/40 a Iríq/Irán 80/20.....tak co máme říkat mi doma když jedem jako vojáci do Afghanistánu či Iraqu ?…92/8 že se vrátíme ?to je ale …kokotakus.Asi má Řecký předky :o))))
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:06 @ ??? reakce na …
-
myslel jsem ironicky.jenom vím že je nanás nakrklej.vým to.proto přestal skoro publikovat
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:44 ® Zauwi reakce na …
-
nebo ostuda?
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:40 @ ???
-
kluci nechte ho žít,je to naše primadona
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 17:43 ® joba reakce na …
-
Neříkám že je,ale mediálně tak vystupuje a jak tu někdo psal,kdo ho nezná tak na něj působí jako hodný,šikovný,odvážný pouštěč rybyček …bla bla bla atd …
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 16:21 ® jindrich
-
ortodoxní pouštěč,to jo,to asi bude. Radši bude jíst opice a podobný neřádstvo,než aby si chytil k jídlu rybu
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 14:28 ® joba
-
Nikdy sem si nemyslel,že bych se JV zastával, je to krmič a komik to se musí nechat,ale buďte rádi že aspoň propaguje chyť a pusť. I když s tím pusinkováním to přehání ( ale zbírá body u nerybářek maminek,babiček…) Holt mediálně to má dobře podchycený. Každej novej mladej rybář,kterej je okouzlenej tímto ,,pohádkářem,, a nestane se typyckým ortodoxním masákem ( nic proti občasnýmu braní jatečních exemplářů ) je lepší než výchova strejdů z UL a jim všude podobných… howg Jinak ho taky nemusím, mám rád přístup a vystupování R. Hrušínského, to je o něčem jiným…
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 13:07 ® harpunar
-
HaDe- možná Kubíkovi vykouknul červ s trenýrek a ta dáma hrůzou fakt omdlela!!!! Možná jsi to ani nepostřehnul.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 12:59 ® vagi
-
Osobně jsem si ověřil, že kdo neví, ten mu to asi fakt dost žere… Koukal jsem na to s přítelkyní, nechával to bez komentáře a po skončení mi povídá, jak je šikovnej a odvážnej atd…
reagovat) Takže hlavním kandidátem na titul kecal roku se stává: bajkař Jakub Ezop Vágner. Gratulujeme.
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 10:56 ® HaD reakce na …
-
Nemůžu si pomoci, ale musím taky reagovat. Vše jsem dokázal přejít s úsměvem. Ale to o padajícím červu z nohy mě dostalo do kolen. Na veletrhu jsem se o doprovodný program staral, resp. s ním poháhal. Jeden přednášející se omluvil, tak jsem navrhl paní Učikové, že bychom mohli pozvat Jakuba, aby udělal povídání o Amazonce, ze které se právě vrátil. Souhlasila, takže jsem ho došel s moderátorem Michalem Chytlíkem pozvat. Neměl nic proti a přišel. Moderátor oznámil změnu a přednáška začala. Jestli na ní bylo 500 lidí nevím, tipl bych tak 100, ale to nevadí. Jakub ovšem neměl žádné kraťasy, o kterých s panem Šípem hovořil a už vůbec nedošlo k tomu, že by mu vypadl červ z nohy a že by tam nějaká paní omdlela. Náš stánek byl na dohled od přednáškové plochy a já celou přednášku sledoval. Co k tomu dodat? Snad jen to, že jsem si myslel, že mě tento člověk už ničím nepřekvapí. Jsem holt tvor omylný.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 10:52 ®
-
Teda s tou anakondou se musím Jakuba zastat, viděl jsem film anakonda a tam byla hodně veliká a lidi žrala úplně normálně. Jinak slyšel jsem, že Jakub bude pátrat po Godzile.
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 10:31 ® Zauwi
-
já se jen divím, že si dovolí říkat takovýhle slinty…vždyť mu přece musí bejt jasný, že v tý spoustě lidí, co koukaj na TV se musí najít někdo, kdo je schopnej říct, že to je možný(pravda) nebo ne…připadá mi, že vypráví, co se mu zdálo…
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 2:28 ® rgb23
-
už jsem na to tady jednou reagoval, ten pořad byl fakt síla, ale jak čtu ty příspěvky, nedá mi to a ačkoliv jsem se zde snažil kdysi být vůči JV neutrální, tenhle mediální výstup byl opravdu tragikomedie… Vynechám-li arapaimu, kterou teď nehodlám googlovat a ověřovat info o max rozměrech a váze, tak jen fakt, že většina dětí, která se indiánům ztratí končí v žaludku anakond mě pobavil, jak oběť slyší to křupání kostí (asi žeber) byla taky super hláška. Ono focení toho háďátka ve vodě jakbysmet.. Pár let jsem měl tu čest s dospělou anakondou velkou (párem) pracovat jako vedoucí jistého terarijního kroužku… Děti nežrala ani jedna…hladové a ve vodě útočily na všechno co se kolem pohlo, jenom výpad a kousnutí. Při 4řech a 5ti metrech ale ani jedna nikdy člověka (dítě) se záměrem svačiny nenapadla. Ale jako potravu u nás neměly krávy, ale králíky
reagovatmožná v tom byla ta chyba
- Čtvrtek 31. ledna 2008 v 0:18 ® jarryn21 reakce na …
-
Jiris a nejmenuje se ten kamarádův známej náhodou Jakub??? Tomik: Já mám výšku 158 a přes pupík 145.Ta anakonda musí bejt ale tlustý hovado, při tý dýlce co???
reagovat))
- Středa 30. ledna 2008 ve 23:38 ® jiris
-
toulovec – kamarádův známej byl párkrát na arapaimách, s tím co jsi o té rybě napsal ani trochu nesouhlasím. Více na TVV.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 23:34 ® breca reakce na …
-
Víte, že Vágner letos nejede na veletrh do Brna!!! On má totiž od února vlastní stánek na Matějský pouti!!!
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 21:50 ® njesek
-
Padis:asi napíšeš čt o tvém nápadu,nové kategorii,také dávám hlas na Kecal roku
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 21:50 ® njesek
-
Padis:asi napíšeš čt o tvém nápadu,nové kategorii,také dávám hlas na Kecal roku
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 21:35 ® CarpMaster
-
Překvapuje mě, že se ještě nekdo takovýma věcma někdo zaobírá. Je to stejné jako kdyby jste zde začali rozebírat sci-fi. Je to pořad, seriál, film … dle skutečné události. Autoři si vždy něco přidají :o)
reagovat