Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.269 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 30. ledna 2008 ve 20:49 ® Padis
-
Až bude zas anketa TÝTÝ na ČT budu hlasovat pro JV.Myslím,že má šanci umístit se v anketě komik či kecal roku hodně vysoko.:))
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 20:04 ® marcelj
-
www.youtube.com pěkny akvárko
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 19:25 ® Tomik
-
On fakt hrozně krmí na jeho hlášku, že v zajetí jsou chovány anakondy o délce 11m. Co vím, tak se není potvrzen had větší než 10m. Trochu jsem procházel wikipedii : Ačkoliv největší úředně potvrzená délka anakondy je 845 cm, přicházejí zprávy o mnohem větších exemplářích. Je možné, že právě gigantičtí jedinci anakondy velké stojí za legendou amazonských indiánů o buiuně, vodní nestvůře se svítícíma očima, připomínající obřího hada.Newyorská zoologická společnost vypsala vysokou odměnu za exemplář delší 10 metrů. I přes množství hlášení o mnohem větších jedincích odměna na svého adresáta stále čeká, neboť žádný z těchto exemplářů nebyl věrohodně doložen.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 18:57 ® regulus reakce na …
-
Ig – díky za info, nějak mě tam ti Kostlíni co jsem vygoogloval neseděli ikdyž jsou trochu podobní. Hledal jsem to pod aligátoří rybou nebo Alligator(s) Fish, ale Alligator Gar mě nenapadlo.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 18:52 ® Salmo
-
toulovec> s ním je to marný lidi mu ty jeho kecy pořád ještě žerou tak co s tím nadělat......
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 18:28 ® toulovec
-
Hlavně ten kretén každýho krmí naprostejma bludama. arapajma není naprosto žádná bájná ryba, ale poměrně často a snadno ulovitelná ryba. Nástrahou jsou kapři, či bílá ryba. To co pindá o čtyřhodinovém boji, je totální ptákovina. Hlavní zbraní dravé arapaimy je rychlost, v žádném případě se nejedná o rybu vytrvalou, která by s někým soupeřila. Jak se lze dočíst na zahraničních webech, souboj s ní na pevném cajku je otázkou chvíle. A že by takový velikán jako je naše hvězda vyrazil na arapaimy s 40 g vláčákem předpokládat nebudeme že ne? Například v Thajsku se velice dobře aklimatizovala na soukromých revírech, kde dosahuje rekordních přírůstků a rekordních rozměrů. pronikla i do vod jihovýchodní asie, kam byla zavlečena a je rybáři poměrně často lovena. Takže Jakube Vágnere – arapaima žádný bájný bojovník, kterého nikdo ani nezahlédl ale tržní ryba pro soukromé revíry. Běžně se chová jako velice atraktivní ryba a je vyhledávaným hostem obřích akvárií.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 17:33 ® Salmo reakce na …
-
to jo dědci plesniví
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 17:31 ® schwara reakce na …
-
Mužem, ale eště dlouho si nezachytáme, než nám ty „hmmmmm“ daj papíry, to bude až skoro v květnu??
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 17:30 ® Salmo reakce na …
-
schwara> neobnovíme fórum o řece Jihlava 13 a 14 ??
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 17:28 ® schwara reakce na …
-
Kubas > ale s piraňama to nevychytal, ty žraly jeho
reagovat)
- Středa 30. ledna 2008 v 17:26 ® Salmo
-
ty bláho jedem výmysl za druhým
reagovats tou šnůrou to fakt přehnal......... ale myslím si že nerybáři mu to žrali dobře
- Středa 30. ledna 2008 v 17:24 ® kubas
-
A červožrout, kterej mu vylezl z nohavice
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 17:20 ® schwara reakce na …
-
A papouškožrout
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 17:11 ® kubas
-
nejvíc mě dostalo, jak říkal že podplavával stromy, uřízl šňůru a pak ju zase navazoval
reagovat. to je fakt mazec, to může vymyslet jen on fakt. A ještě by mě zajímalo jak tahal ty udice a příslušenství, když říkal že si s sebou vůbec nic nebral. A navíc je to opicožrout
- Středa 30. ledna 2008 v 16:53 ® schwara reakce na …
-
Já se nejvíc nasmál jak říkal, když se mu zakousla ta 100 kilová ryba do lodi
reagovat. Takovej kec
)
- Středa 30. ledna 2008 v 16:33 ® stanley 4 reakce na …
-
Ivoši máš recht.tahat metrákovou rybu uvázanou šňúrou na zápěstí a podplavovat za ní potopený stromy a kořeny to múže dokázat jedině on.Že mu tohle není už trapný,pořád tady kecat ty fantasmagorie
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 15:23 ® jirka10 reakce na …
-
Nejsem žádnej obdivovatel JV, ale zrovna Rybářská školička je podle mě udělaná dobře. Je poutavá a ukazuje základní způsoby lovu ryb.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 15:08 ®
-
Někde jsem četl nebo slyšel, že JV svoje začátky (coby učeň toho vypravěčského umění) strávil u Rexe Hanta, který natočil obrovské množství reportáží z lovu ryb na moři i na sladké vodě, což zřejmě dost přispělo k jeho „vypravěčství“. Nicméně, kšeft je kšeft a neupíral bych mu určitou formu autorské licence, jak vznešeně každý autor nazývá „přikrášlování“ svých příběhů. Co ale nemůžu skousnout, je skutečnost, že se začal exponovat v pořadech pro děti, kterým krmí uši stejně jako dospělým.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 14:16 ® fano
-
Pani
reagovat
nechcem hodnotit JV aky je rybar mal som moznostsa s nim stretnut na ebre pred par rokmi vtedy sa mi nezdal az tak cudny chytil to co aj my.Moja otazka znie inak, to co on rozprava videl to niekdo alebo to on niekde zverejnil myslim videa, Ved vzdy ma so sebou kameramana a asi to aj ma zachytene na videu ci nie ? - Středa 30. ledna 2008 ve 12:01 ® rgb23 reakce na …
-
fakt síla
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 11:08 ® toulovec
-
Tak jsem to právě taky shlédl a řeknu Vám jedno, ten kluk je vůl jak anděl, to snad nemůže myslet vážně, takovýho lidovýho vypravěče aby svět pohledal. Je mi hanba za něj, co všechno je schopen kvůli slávě vymyslet a vylhat. Ta historka s Arapaimou je božíí, slyším ji od ní vyprávět asi potřetí a pokaždý tam přidá něco novýho, fakt dobrej ten kluk :o))))) Běžný hloupý tuctový český rybář se baví jak cyp.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 10:34 ® Ig
-
A ještě detail zoubků
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 10:31 ® Ig
-
Ta fotka není samo moje, ale z Gůglu
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 10:30 ® Ig
-
Aligátoří ryba je kostlín – Alligator Gar (Atractosteus spatula), světový rekord IGFA: 126.55 kg / 279 lb 0 oz – Rio Grande, Texas, USA. Takže jsou to pěkná monstra (ta fotce má nějakých 210 lb). Mě by spíš zajímalo, jak JV mluvil o 10 největších sladkovodních rybách, z nichž 8 už chytil, které to jsou? Chybí mu prý jen jedna z Íránu a 1 z Konga.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 3:42 ® regulus
-
Takže pokud to někoho zajímá, tak se to asi jmenuje Kostlín obecný, používá se i Kostlín americký, Kostlín dlouhonosý, latinsky Lepisosteus osseus a anglicky Long-nosed Gar. Dorůstá to 1,5m a kdesi sem viděl fotku 90cm s metrem a jen tlama měla 20cm. Abyste taky neumřeli blbí. -:)))))))
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 3:17 ® HaD
-
ach jo
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 23:16 ® vagi
-
kachna:jo jo
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 23:00 ® Kachna reakce na …
-
vagi: jsi tu?
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:56 ® regulus reakce na …
-
vagi – a co myslíš, že jsem udělal, vylezlo mě z toho, Lepisosteus oculatus, osseus, platostomus a platyrhincus, ale ani jeden nedorůstá monstrózních rozměrů.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:45 ® vagi
-
regulus: vygoogluj si „Lepisosteus“ Na latinský název už je tam toho dost
reagovat