Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.270 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. ledna 2008 ve 22:43 ® regulus reakce na …
-
No právě, ti kostlíni mají něco přes metr a váží pár kilo, kdežto ryba popisovaná naším lidovým vypravěčem se zdála býti značně větší. Není v tom naprosto žádnej boční úmysl, jen jsem byl zvědavej jakýpakto fišky vlastně JV chytá, abych neumřel blbej.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:42 ® vagi
-
technická pro admina: až teď jsem si všiml, že je na obrázku nějaké „céčko“. Pokud by to měl být problém, tak to, prosím, smažte. Pardon
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:39 ® vagi
-
kostlín skvrnitý (určitě to ale nebude ten big druh
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:25 ® skwor
-
regulus: Kostlín.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:24 ® regulus
-
Mám jeden dotaz, tak trochu mimo JV (možná). Nemáte někdo šajnu, jak se správně jmenuje aligátoří ryba, nejlépe latinskej název. Onehdy jsem se to snažil vygooglovat a doatal jsem se buď k aligátorovi nebo k Vágnerovi.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:21 ® cormoran
-
No jo no, všechno viděl, všude byl…
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:21 ® MiK
-
Až budu velký, chci být tak chytrý a odvážný jako ON !!!
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:14 ® skwor
-
Tak a jsem zase o něco chytřejší
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:06 ® vagi
-
Nejsem žádnej velkej odborník, ale tunovou rybu zdolávat na indiánské kanoi??? Jak by řekl náš pan prezident NO NEVÍM NO NEVÍM
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:05 ® tomchamik
-
boha jeho,to jsou keci.To bude Šíp dostávat přihrávky v Amfoře od Vágnera st. do konce života.
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 22:03 ® MiK
-
ty voe, už nás krmí a krmí a krmí… Nepotěším vás, stále kvoká, stále kvoká…
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 21:48 ® vagi
-
Za pár minut na ČT 1 u Šípa
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 21:46 ® bubu
-
jestli se nepletu,tak je hostem Šípa
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 21:43 ® kubas
-
kde?
reagovat - Úterý 29. ledna 2008 ve 21:42 ® vagi
-
Mohlo by to být dnes zase aktuální, proto oživuji téma. JV bude teď v bedně. Takže já jdu koukat na Vágnera, co nám řekne zajímavého.
reagovat - Středa 12. prosince 2007 v 10:39 ® kam!kaze reakce na …
-
No promiň,ale seknout kamošovi záběr a nebo se chlubit světovým rekordem v ulovených sumcích je něco trošku odlišného ne?Jo kdyby JV napsal-vytáhl jsem na břeh 150 sumců,které chytil někdo jiný tak neřeknu ani Ň.Myslím že s tímhle nemá presumpe neviny co dělat.A nevím jak ty,ale já pruty ve 23:50 stahuji z vody.
reagovat - Sobota 8. prosince 2007 ve 12:36 ® Piranha reakce na …
-
nn jenu jde o prachy chce vysoudit rocni predplatne zdarma
reagovat - Pátek 7. prosince 2007 v 10:40 ® Tomash
-
JaVa žaluje a chce se soudit s časopisem, do kterého posílal lživá fota s lživými údaji, aby od Kajmana dostal nášivku „trofejní ryba“. Bude se soudit s časopisem, který nastartoval jeho hvězdnou kariéru?!
reagovatTo je ironie na druhou!!! BTW : JV jako nepozorný čtenář přehlédl dodatek v Kajmanovi? „Zdůrazňujeme, že otištěné názory nemusí být totožné s názorem redakce. Přebíráme je téměř doslovně z chytej.cz.“
- Pátek 7. prosince 2007 v 8:02 ® Piranha reakce na …
-
Ne!!!!!!!!! KE KŮLU S NÍM
reagovat - Pátek 7. prosince 2007 v 1:45 ® doktorov
-
jen bych se chtěl poptat jak to vypadá s tou žalobou? A kde se uskuteční pochod za mrtvé a zmrzačené sumce které pan J.V. takto prý teda poznamenal? Ještě jeden návrh,dnes se protestuje a shromažďuje pro každou blbost co udělat demonstraci na Václaváku?? :o))
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 ve 12:04 ® Prichy reakce na …
-
rgb23: nevim, co je u tebe vzorny rybar, ale ja po dvanacte nechytam.
jinak hezky sestrihano
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 9:49 ® harpunar
-
Jen bych dodal že nebožtíci pánové Rudolf Hrušínský a Jozef Króner (dej jim pánbůh věčnou rybářskou slávu) se musí s umělce Kubíka v hrobě obracet.A ostatním slušným rybářům,musí být s toho našeho barona Prášila na blití.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 1:29 ® rgb23 reakce na …
-
Mno, nechtěl jsem se do této diskuze původně vměšovat, přece jen, tady už nepolemizujeme nad tím, kdo je blázen a kdo rybožrout. Snažil jsem se alespoň letmo prolouskat všechny příspěvky a po pravdě pořád nechápu wo co go? Že vyšel nějakej článek ve Spyi? Myslel jsem, že inteligentní lidé berou bulvár s nadsázkou. Že někdo natočil nějakýho blonďáka někde na osrtůvku s x pruty… já z té pixelové šmouhy obličej rozhodně nepoznal, nevím ani kde to bylo… že tam něco říká kameraman, kdo to je, proč mu mám věřit že to není z nějakého soukromého revéru, nebo že v tom stanu nejsou další 4 rybáři, kteří hrají karty a ten člověk ty pruty jenom hlídá. Každej tady tvrdí, že něco někde slyšel, to pro mě důkaz není, že to napsal bulvár-jéje, tak to bude pravda, i kdyby to bylo v reportérech čt, má to pro mě nulovou hodnotu. Že tu rybu chytl někdo jinej a on jí jenom vytáhl… když chodíme na ryby s kamarády a pocházíme kolem , taky zasekává ten co je nejblíž u prutu. Ostatně všichni jste přece vzorní rybáři, kteří za letní noci sbalí prut přesně o půlnoci
reagovatNechci JV nijak obhajovat, měla by se ale dodržovat jistá pravidla presumpce neviny. Myslete si co chcete, nedělejte z toho ale hon na čarodějnice.
- Středa 28. listopadu 2007 v 0:01 ® regulus reakce na …
-
No upřímě řečeno, pokud by chtěl JV někoho žalovat na základě mého výroku viz scan od Piranha nebo to co je v diskusi, tak se chlapec totálně zbláznil a obávám se, že by to neprošlo ani u nás v Kocourkově, zas až takovej bordel tady snad není. Jinými slovy řečeno, klidně s ním hodím řeč, vysvětlím mu jak se má kulturní běloch chovat k rybám, ale obávám se, že to bude zbytečný, tedy na základě toho co v této diskusi vyplavalo na povrch, pokud je to pravda. Jinak věřím, že to co mám napsáno v komentáři ke svému nicku „Rara temporum felicitas ubi sentire quae velis et quae sentias dicere licet“ (je vzácné štěstí, žít v době, kdy můžeš cítit co chceš a říkat /psát/ co cítíš – jedna z variant jak lze tuto větu volně přeložit do češtiny) je dosud ještě pravda.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 23:20 ® Piranha reakce na …
-
Lip uz to neslo ja sem byl na 5 kusech u nas v hospudce a mam narvano.Tak mozna jindy ale myslim si dobre ukazany.ne?
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 23:18 ® Piranha reakce na …
-
Jeste jedna aby bylo jasno
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 23:14 ® Piranha reakce na …
-
Spokojen?
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 23:13 ® Piranha reakce na …
- reagovat
- Úterý 27. listopadu 2007 ve 21:43 ® Prichy
-
Tak uz nekdo dejte ten scan, at vime, co ho tak pobourilo
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 20:50 ® ZN
-
Raf: tak to je hodně smutný příběh. Mladý, úspěšný rybář žaluje názory rybářů. Je vidět, že mu o rybaření vůbec nejde, že mu jde pouze o popularitu, své ego a popularitu. Je to ostuda všech rybářů a zavlekl mezi rybáře kanální způsoby bulvárních „celebrit“. Snaží se posunout rybařinu do levelu, do kterého se většina slušných lidí nikdy dostat nechce. Přeji Kajmanovi, aby dal do kupy co nejvíc důkazů proti této nehoráznosti a dokázal, že tento antirybář mezi nás nepatří.
reagovat