Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.265 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 27. listopadu 2007 v 15:36 ® Raf
-
Bohužel musim potvrdit spekulaci, která tady byla vyřčena. Ano, kostky jsou vrženy, žaloby podány – JAKUB VÁGNER ŽALUJE KAJMANA! Činí tak na základě Kajmanova bulváru (10/07), který byl založen na vašich názorech na článek o panu Vágnerovi ve SPY a na názorech na jeho osobu. Žádá jinou částku než je tady zmíněna a omluvu. Skončil čas spekulací, je třeba předkládat důkazy. Děkujeme těm, kteří už zaslali důkazový materiál. Pokud někdo další máte něco hmatatelného k případným dovezeným rybám k vodě, napíchnutým rybám, nafouknutým úlovkům, nebo prohřeškům proti pravidlům a etice, kontaktujte mě prosím na můj mail raf18@seznam.cz, nebo telefon 777 320 256 (případně uvedeno v kartě).
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 ve 22:25 ® regulus
-
Piranha bacha, tvůj druh ještě v trofejích nemá. -:))))
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 ve 21:58 ® Boňác reakce na …
-
Piranha: kontakt není problém…a ryby tam jsou?…
reagovat - Sobota 24. listopadu 2007 v 8:28 ® Piranha reakce na …
-
Zatim sem nemel tu cest s nim chytat, ale urcite bych ho pozval na jarni musku na labe na mega tlouste, mit tak na nej kontakt.A bez medii uz tak mam proflaklej ksicht a jeste v TV?To ne
reagovat - Pátek 23. listopadu 2007 v 18:28 ® Tomash reakce na …
-
Prichy – Taky mě to trklo
reagovat - Pátek 23. listopadu 2007 v 17:16 ® Prichy reakce na …
-
Piranha: ty myslis strejdu Proška co
reagovatty jsi byl s p. Hrusinskym na rybach?
- Pátek 23. listopadu 2007 ve 3:45 ® HaD reakce na …
-
regulus: smajlik
reagovat - Pátek 23. listopadu 2007 v 1:32 ® stanley 4 reakce na …
-
souhlas v celém rozsahu
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 20:13 ® Piranha reakce na …
-
J.V. by mel pokud je to opravdu slusnej clovek (nerikam rybar) verejne vystoupit a ukazat a hlavne se snazit dokazat, vsem lidem, ze to neni pravda.Ja osobne si myslim ze je to obycejnej lhar a podvodnik.Desitky lidi na nej utoci a ruzne ho pranyruji za falesne udalosti z jeho rybarskych vyletu.Myslim si ze ma pravo se nejak obhajovat a myslim si, ze je to snad i jeho povinnost verejne vystoupit a hovorit o teto kauze.A taky by mel vystoupit i treba Rudla Hrusinsky, kteremu se ani nedivim ze se na nej v… protoze ruda je rybar a mozna pan rybar jako byl jeho tata.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 13:08 ® regulus reakce na …
-
HaD – no jo, nevšiml, ani smajlíku, ani zápatí. -:)))))
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 8:57 ® Robur reakce na …
-
?
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 8:57 ® Robur
-
Regule, můžu něco říct
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 ve 3:55 ® HaD reakce na …
-
regulus: přečti si zápatí stránky. To tam máme už od první verze Chytej.cz (od cca roku 2004)
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:28 ® regulus reakce na …
-
Davide – v rámci toho, že je u nás možné žalovat kohokoliv za cokoliv atd. tě dostane z obliga jediná věta, a to že „provozovatel serveru Chytej.cz nenese žádné právní následky za zveřejněné názory registrovaných či neregistrovaných návštěvníků uveřejněné v diskuzích a fórech“. Je to možná docela směšná věta, ale měla by být odsouhlasena registrovaným uživatelem při registraci, a měl by ji odsouhlasit každý neregistrovaný uživatel který sem chce vložit příspěvek. Možná si myslíš, že su paparanoidní, už si mi to kdysi napsal, ale věř mi, že mám svoje velice blbý zkušenosti. Je to pakárna, ale zkus nad tím trochu zapřemýšlet.
reagovat - Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 0:23 ® Milano
-
Jo tak mník 85cm…A nechyt ho náhodou taky MISTR???
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 ve 23:38 ® HaD reakce na …
-
rarach: nekouknu
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 ve 22:58 ® rarach
-
Hoši koukněte na mrk, tam je vyfocenej mník 85 cm a ten maník tam blekotá něco o třech rybách nad 70 cm. Ta ryba je ovšem opravdu nechutně velká.
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 ve 22:56 ® Sander
-
HaD > ale jsem přesvědčen že by brali.
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 ve 22:56 ® Sander
-
HaD > možná je do konce prosince ještě zkusím. Jinak platí to co jsem Ti psal nedávno – jsem línej, ještě donedávna bylo dost vody a momentálně na ně nechodím.
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 ve 22:54 ® HaD reakce na …
-
co mníci?
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 ve 22:53 ® Sander
-
HaD > jasná páka…
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 ve 22:43 ® HaD reakce na …
-
Sander: nebojím. A komentáře? Nekomentuji. Ty fotky myslím mluví za vše a netřeba je komentovat.
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 ve 22:39 ® Sander
-
HaD > podle mého soudu otištěné názory uživatelů nehrají až takovou roli, za to Chytej nemůže, odpovědný může být maximálně Kajman, protože zveřejnil něco, co by možná neměl (nevím). Mě spíše malinko zarazily ty komentáře k těm fotografiím „pochybných“ úlovků Jakuba, což má nasvědomí myslím jen a pouze Kajman. Tak se nejspíše nemáš čeho bát, nebo se mýlím?
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 ve 22:35 ® HaD
-
Já teď jen tak přemýšlím, zda a kdy přijde žaloba i na Chytej. Je tu nějakej šikovnej právník?
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 v 16:17 ® Milano reakce na …
-
Kajman!!! A nic než Kajman!!! Sraz chytej na Císařský louce zní jako velmi dobrej nápad… Bacha aby nás tam mistr vůbec pustil.
reagovatJestli tam bude zasednutej den před náma a budem tam mít sebou těch svejch 40prutů a 20 kedy tak jsme v hajzlu!!! Chce to rezervačku a k ní přísný nápis MISTRUM VSTUP ZAKÁZÁN.
- Středa 21. listopadu 2007 ve 14:02 ® CarpMaster reakce na …
-
Pro ty co se věnují tomuto tématu
reagovat, tak tady máte další studijní material, kde konečně vy zabedněci pochopíte jak dostane pětiletý kluk desetikilového kapra na pytlačku.
- Středa 21. listopadu 2007 v 9:27 ® Tomash
-
Tak to snad bude mistr žalovat nás, ne? Už to vidím!!! Obžalovaný Milky, toulovec, harpunar, regulus atd. povstaňte!
reagovatHaDe, neplánuj další místa na sraz, bude u nejvyššího soudu!
Pak můžem rovnou jít na Vltavu, zkusit lapnout toho bájného sumce – JaVa ho měl do 5min, tak snad nás cca 40 ks amatérů bude mít taky kliku…
- Úterý 20. listopadu 2007 ve 23:36 ® tomchamik
-
jednoznačně Kajman,Podvody Mistra jsou snad jasné!!!!
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 v 16:06 ® harpunar
-
Herdekfilek,to nabírá pěkné točky!!! Ještě zbývá svolat pod sv.Václava demonstraci rybářů s ústředním mottem-Rybníky si rozvracet nedáme-dosť bolo Vágnera!!!!Večer by pak mohl lampiónový průvod vyrazit před Kubíkovo bydliště,kde by minutou ticha uctil památku jím zmasených ryb.
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 v 0:48 ® stanley 4
-
kajman je slušnej časák a nelže nikdy tak okatě jako vágner,takže je snad jasné komu tady dát své hlasy
reagovat