Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí

23.7.2007 | ??? | 314.265 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 19. listopadu 2007 ve 23:19 ® simpatak

tentokrat budu hodnej a nebudu prudit. ale davam jednoduchgou anketku: fandite v te kauze, pokud je to tedy pravda a neni to kacena, KJAMANOVI NEBO VAGNEROVI?

ja davam hlas KAJMANOVI

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2007 ve 22:10 ® tomchamik
tomchamik

Tak to koukám,že by se Mistr pokusil ulovit i Kajmana,to jsem zvědav jak pochodí,protože když pomineme spekulace tak důkazy zde zveřejněné mluví jasně v Mistrův neprospěch.Hlavně fotky které po srovnání s možnou realitou jasně usvědčují Mistra z podvodu. Snad se ozvou i ti kteří u jeho úletů byli a anonymně je roznesli dále. Kajman v bulváru otiskl naše(a zdaleka ne všechny)názory na tuto „celebritu“ a dal tedy Mistrovi prostor k vyjádření. Jsem velmi zvědav na jakém základě se žaloba zakládá a jak chce Mistr vysvětlit ty rozpory v jeho rekordech na základě kterých vznikla tato diskuze.

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2007 v 17:18 ® regulus reakce na …
regulus

Čistě podle logiky, pokud je tedy pravda ta žaloba (nikdo o tom zatím nic nenapsal a myslím si, že by si takovou jobovku náš bulvár nenechal ujít) a Kajman opravdu pouze otiskl v tomto fóru publikované názory, tak by měl být Kajman naprosto z obliga. Napsal jsem záměrně podle logiky, protože podle našeho práva to nemusí být ani zdaleka pravda. Bude docela zajímavé, jak to justice u nás v absurdistánu vyřeší.

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2007 v 16:51 ® toulovec reakce na …
toulovec

pokud žaluje Kajmana, tak bude prča :o)) Kajman totiž nic nenapsal, ale pouze otiskl názory návštěvníků chytej :o)))))

• pokud Kajman vyhraje, ještě více vyplavou ty jeho podvody a rekordy a kuriozity
  • pokud Kajman prohraje, bude se muset našemu velikému podvodníkovi omluvit za naše názory – ježíš to je nářez .....
reagovat
Pondělí 19. listopadu 2007 v 15:08 @ ???

Vágner prý žaluje Kajmana. Neslyšel jste o tom někdo? Prej o půl mega a omluvu v televizi. Tak to je docela síla, jestli je to pravda.

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 ve 23:15 ® jiris
jiris

Milky – nech to lezet je to s.ine urypana :-) Ale jinak jsme kamosi, vid :-)

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 19:23 ® toulovec reakce na …
toulovec

milky: já to myslel maličko jinak, ale nech to ležet :o)))))

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 19:12 ® Robur
Robur

myslím, že pokud se s namí JV bavit nezačne, a já tomu moc šancí nedávám, tak se toto fórumdál nedostane. Tak bychom zatím mohli probrat, zda existuje bůh, sice hovno vyřešíme, ale asppoň zde přibudou nové věci.

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 17:43 ® HaD reakce na …
HaD

toulovec: no myslím, že kdyby do toho nevkládal „své já“, bylo by to špatně. Papouškování cizích názorů je mi cizí. A nemám na mysli tohle téma. Myslím to obecně.

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 16:14 ® Milky reakce na …
Milky

Toulíku, máš naprostou pravdu a budu se muset asi vážně zamyslet nad tím, jestli sem mám vůbec něco přispívat. Když budem všichni mlčet, uděláme asi podle tebe nejlíp, viď.

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 ve 12:02 ® toulovec reakce na …
toulovec

Milky : mám pocit, že vkládáš do příspěvků příliš svého já.

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 10:42 ® Milky reakce na …
Milky

ZN: Právě jsi na to kápnul!

Dycinky si vzpomenu na letecké rozbory, když se stala někde mimořádka. Jednou na nejmenovaném letišti komisař dělal rozbor nehody rogalisty. Stručně – borec si postavil křídlo a odlehčil ho až moc, použil slabší trubky a složilo se mu to ve vzduchu. Komisař jen lakonicky poznamenal: „Autor vložil do projektu až příliž svého já!“

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 9:52 ® ZN
ZN

Milky: :-) Taky mě zaujalo, že pro úlovek udělá první-poslední. Jestli právě v tom nebude ten problém:-)

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 9:42 ® Milky reakce na …
Milky

----- zde není místo pro vaší reklamu------

zde se mohl Jakub Vágner klidně k tématu vyjádřit

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 9:41 ® Milky reakce na …
Milky

cituji .. Možná by bylo lepší mu nechat trochu prostoru, možnost omluvit se za „úlety“ a snad uznat že něco pro lepší přírodu udělal a snad i udělá… :o)))

Myslím, že má prostoru všude dost, aby už konečně „kápl božskou“ a začal se chovat dospěle. Problém je …že se nevyjádří. Asi je to naše chyba :o(

reagovat
Sobota 17. listopadu 2007 v 1:33 ® Estefano-Ebro reakce na …
Estefano-Ebro

JV neudělel vždy vše podle pravdy a asi i trochu (někdy docela dost) zveličil svoje zásluhy a úspěchy – připišme to jeho mládí a neskušenosti – že vše se jednou „provalí“… Na druhou stranu – faktem je, že je to rybář, který pro ryby a úlovek udělá první – poslední. Všechny ty věci kolem, jako „popularita a její zvyšování“ jsou pravděpodobně jenom „pruvodní záležitosti“. Znám ho řadu let – ne jak jeho zarputilý kamarád nebo přítel – spíš kritik, ale když nebudeme koukat na jeho „úlety“, docela v rybařině maká a snaží se… Možná by bylo lepší mu nechat trochu prostoru, možnost omluvit se za „úlety“ a snad uznat že něco pro lepší přírodu udělal a snad i udělá… :o))) Nevím jestli jsem to napsal dostatečně srozumitelně, ale prosím, neberte to ve zlém – bylo to napsané na okamžitý popud a s pokoušením se o „nadhled“ nad věcí…

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 1:09 ® stanley 4
stanley 4

pánové zdravím ale neodbočili sta malinko od tématu.já myslel že je to diskuze o tom podvodníkovi který nás všechny tahá za nos a hlavně děti tak se k tomu vratte a nevyřizujte si tu účty nadávkama,to sem fakt nepatří

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 v 18:40 ® Milky reakce na …
Milky

Pepíno, nechoď ještě spát! :o)

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 v 16:54 ® pepino99
pepino99

kam!kaze: Hele sebevrahu, nejdřív se podívej na můj první příspěvek adresovaný tobě a na tvou první reakci na něj. Zdá li se Ti adekvátní, tak se budu muset omluvit v opačném případě si asi na nervy tak užívej Meprobamat a omluv se Ty a neotvírej si tu na mně ústa, páč že kozy si se mnou nikde nepásal. Jinak se tu nováčku dál předváděj, protože všem ostatním to je recht. Mějte se tu fšici prímově :o)

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:28 ® cercer reakce na …
cercer

teď se tu tím prohrabávám…no…do­cela síla!!

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 ve 13:19 ® cercer reakce na …
cercer

hola hola…sem tu pár dní nebyl…přišel jsem o něco??!!!!!!!

reagovat
Neděle 11. listopadu 2007 v 0:58 ® Pádík
Pádík

Znám Jakuba už delší dobu a na rybách s ním je fajn. To okolo je někdy průšvih, ale ono to asi nejde stíhat ku prospěchu všech. Někdy je to provar , tenskorp 100 – kilový Kostlín není určité ready, ale je to paráda. To bez debat.

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 v 6:36 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

kam!kaze: Koukám že máš problém s nastavenými pravidly. Jednoduše – vyjadřuj si svůj názor jak chceš, ale vynech nechutné osobní urážky. Zkus použít sarkasmu a ironie, sprosťárny vynech.

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 v 0:50 ® regulus reakce na …
regulus

drozďák – zajímavej názor a asi máš pravdu.

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 v 0:29 ® drozďák

Tak se téma pěkně přehouplo přes 500 příspěvků.

To zde dokáže málokdo.

Možná to někomu nedochází, ale i takhle se dnes vyrábějí „celebrity“. Vždycky si říkám, jestli za to ten člověk stojí. Za ten čas, námahu a energii, kterou na toto téma vydáváte. Asi ano…

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 ve 23:48 ® Milky reakce na …
Milky

Tome, nesnáším pseudomoralisty. Když mi chce někdo něco říci, ať to řekne. Nejhorší jsou ti, co mlčí, kývou hlavou jako ovce a pak doma pod dekou kritizují. Internet je platforma pro výměnu názorů a okřikování, to je bránění v tom, aby se někdo projevil. Za komoušů bylo systematicky pošlapáváno právo na „svůj“ názor a občas tu jde někdo v těchto rudých šlépějích.

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 ve 23:31 ® Tomash
Tomash

Milky : Otevřeně a vnímavě jsem si všiml, že tě to baví :-D

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 17:15 ® kam!kaze reakce na …
kam!kaze

No tak nic.Nějak to nejede.SRY

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 17:14 ® kam!kaze reakce na …
kam!kaze

www.edisk.cz/…_3.23MB.html

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 17:13 ® kam!kaze
kam!kaze

Nejaký bonus o tom jak chytají poctiví rybáři podle rybářských řádů.[url=www­.edisk.cz

reagovat