Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.261 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:35 ® Shrek
-
hele kucíííí,ať je jakej je,je to jenom jeho soutěž,bohužel pro něj mediálně profláknutá.Vyserme se už na to,pojďme na ryby,třeba zabít nějakou štiku,už se nám to krátí.Hitler má taky svoje obdivovatele a odpůrce.Neřešme to.
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:33 ® Prutos reakce na …
-
kam!kaze:Hele borec, přibrzdi…
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:20 ® Milky reakce na …
-
Toulíku, já proti tobě v zásadě nic nemám, jen nech ty ostatní v klidu vyjádřit. Uklidňovat situaci netřeba, každý si přece ručí sám za svoje názory. :o)
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:20 ® gadasnik reakce na …
-
kam!kaze.?????o jaký „prdeli“ to tu plácáš??Už jsem ti jednou napsal,nesuď druhé podle sebe! Jinak tenhle dopis na pepína je fakt síla,do teď jsem měl o tobě určité mínění,ale teď jsem se stopro utvrdil.Myslím že je na čase přibrzdit a chovat se trapet „dospěle“,jinak opravdu nemá smysl tady reagovat.
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:11 ® toulovec reakce na …
-
Milky: na kamarády neútočím, ale z úcty k našemu krásnýmu vztahu to vůbec nebudu komentovat. Nic jsi nepochopil ale to mi vrásky nedělá. :o))) To že občas někam vlezeš, přečteš 3 poslední příspěvky neznamená že víš k čemu se vyjadřuješ. Takže laskavě nejdřív přečti všechy moje i cizí kecy, dej si dohromady souvislosti, pak chvíli přemýšlej a pak reaguj prosím. Achjo…
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 18:59 ® kam!kaze reakce na …
-
Pepino jináč zavináč @.Tvé IQ je fakt zázrak JO JO.tO TI TAK VĚŘÍM S TÍM TVÝM MONGOLOIDNÍM KSICHTEM.Už nejsem anonymní ty sebestředný,narcistický hňupe.Co si o sobě myslíš?Že je to forum tvoje nebo co?Hraješ si tady na nejakého pana šéfa.TY JSI SE NAVEZL DO MNE PRVNÍ A PRO NIC ZA NIC.Dokud jsi se nezačal srát do toho co píšu,tak jsem žil v blahé nevědomosti o tvé osobě.Teď jsem bohužel zase zjistil že je na světě další magor co si myslí že o jeho názory někdo stojí,že se kolem něho točí celý svět a je ten nejchytřejší,kterého názor je jediný správný.Neser se do mne a nech mne na pokoji.Si myslíš že když se chlubíš 230 cm sumcem tak se z poseru a polezu ti do prdele jako gadasnik a spol? Tim končím s reakcemi na tohohle idiota co si říká pepino,protože jak se říká-moudřejší ustoupí,což tímto činím. VÁGNER JE PODVODNÍK A TEN KDO O TOM POCHYBUJE JE BUĎ SLEPÝ NEBO NAIVNÍ.
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 18:39 ® kam!kaze reakce na …
-
WOW tak to bude svatý Jakub I. českých a moravských rybářů král co 150 sumců za den nachytal. LOL
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 18:20 ® Tomash
-
Co to je zase za období? Mám z Vás (z drtivé většiny) fakt solidní pachuť v hubě. To se nestydíte? Simpatak je posedlý hovnama, další tím, kdo je větší a kdo menší anonym, další, kdo je buzerant… Nezamotáváte se v tom?! Kašlete na to a pomodlet se, JaVa má být v roce 2008 navrhnut na nového svatého a nahradit tak sv.Petra!
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 18:10 ® Milky reakce na …
-
Bandasko, vo čem to tu meleš. Vagase nikdo nešikanuje za to, že pomáhá, ale za to, že lže, nebo lépeřečeno zkresluje výsledy a zamlžuje příčiny. Ohledně dětí ze Sedloňova tu píšeš poprvé TY! Jestli on si tím nějak kupuje odpustky, nebo to myslí po grossovsku „upřímně“, to už ať posoudí někdo jiný s větším odstupem. Jestli je z toho, co se tu píše blbě, tak se přepni do jiný rubriky a tuhle prostě vynech, není nutný, abys četl všechno od A-Z. :o)
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 16:38 ® Vichrzhor
-
Tady to teda jede… akorát je mi divný, že se navážíte spíš vzájemně do sebe než do DžejVího…
reagovat) Já osobně si myslím, že JV holt rozjel velkej byznys a velkej byznys není nikdy košer – už z podstaty věci… a nehádejte se furt jak malí Jardové!
- Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 16:37 ® gadasnik reakce na …
-
Jirizelva:se svou orientací problémy nemám,kluci /asi na rozdíl od tebe/ se mi nelíbí,jsem spíš na ženský,takový ty vyvinutější,co mají něco v hlavě a nemusí se stydět za své IQ /opět na rozdíl od tebe/ .
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 16:22 ® pepino99 reakce na …
-
simpatak: k těm hovnům jo to jsem zapoměl. Meleš tu spoustu hoven a hovno taky víš, dál se k tomu vyjadřovat nehodlám. Přes mé nízké IQ na tohle si připadám dost na úrovni. Jinak se měj fajn.
toulovec: nejsem si jist že to co píšeš všichni pochopí. Jinak máš dezesporu pravdu svatou!
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 15:57 ® Jirizelva
-
gadasnik-no já když jsem psal pepinovi,tak jsem se nechal částečně motivovat tvou orientací
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 15:50 ® Alfons reakce na …
-
Ahoj nevím jestli víš, že se přihlásili do soutěže o nejlepší rybářský kroužek, ale ouha od spolehlivého zdroje vím, že tam letos Kuba byl jen jednou. Každopádně mě pěkně irituje jak chytá, pak se dětem v kroužku těško vysvětluje, že se spousta toho nesmí.
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 15:48 ® simpatak reakce na …
-
tolavec: nikdo nemluvil o detech z decaku v sedlonove ale o detech, ktery chce adoptovat a o poradech v televizi pro deti. to je rozdil. uz na to seru, stejne je to zbytecny a ten smrad je uz nesnesitelnej. kauza vagner pro me konci
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 15:41 ® gadasnik reakce na …
-
Jirizelva:tak sem to teda napravil,máš tam jméno i příjmení,velikostí ryby se chlubit nebudu,protože zatím nemám čím a že tam nebylo jméno,nebylo z titulu anonimity,ale z ouplně jinýho hlediska,rozepisovat to tu nebudu-zase by se rýpalky vyřádily.
reagovat
A nesuď druhé podle sebe,cituji:…kouří ti párek......,ne fšichni musí mít stejnou orientaci jako ty,i když dneska je to ouplně normální,nemáš se za co stydět. - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 15:39 ® simpatak reakce na …
-
pepino99: to ze pises a tak zduraznujes, ze jeho obdovovatel nejsi mi rika jen to, ze je to presne naopak, jen se to stydis ostatnim a sobe priznat. tak co reknes na tu ruku plnou hoven? zase budes kvakat neco na jine tema a vagnerovsky se tomu vyhnes? skoda ze na to nejsou nejaky prasky :-o) a ja ze sem posedlej? velky hovno, jen vidim a znam pravdu a vadi mi, kdyz se hovno nazyva zlatou hroudou!
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 15:39 ® Robur
-
simpatak, tvoje teorie o hovnu má trhliny, páč jsou země, kde těžba guana představuje významný ekonomický plus pro jejich ekonomiku, ale ta slova o adopci mě taky pobavila.
Jinak JV z vás /nás/ radost
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 15:37 ® toulovec
-
Opět musím vstoupit do diskuse a maličko Vás zabrzdit. To co tu předvádíte hnus nejhrušího kalibru! Styďte se!!!!!! Všechny, opakuju všechny děti si zaslouží naši pomoc a zejména ty co nikoho nemají. To co Vágner dělá pro děti a zejména pro ty v dětském domově v Sedloňově je záslužné, chvályhodné a nikdo z Vás nemá jediný právo to kritizovat! Ty děti nemají nikoho a i kdyby měl Jakub z toho nějaký prospěch či zisk, tak mu v tomto nikdo nesaháme po kotníky. Zapněte mozek a občas taky přemýšlejte!!! Občas je mi z některých příspěvků smutno.
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 15:12 ® pepino99 reakce na …
-
Jirizelva: kolegu gandasníka znám. Pokud umíš číst jistě rozdíl mezi jeho profilem a Tvým najdeš. Je mi to fuk chceš bejt anonymní buď si. Já mám alespoň odvahu se pod ty srance podepsat Ty tajemný hrdino. PS: nejsem na chlapečky a párek mi kouří hezká slečna.
simpatak: kdybys uměl číst a měl nějakou paměť vzpoměl by sis že jsem tu dvakrát psal že nepatřím k jeho obdivovatelům. Ale z tebe se klube trošíčku fanatik, který je Jakubem zřejmě posedlííí. Řekni mu to do očí. Amen! Teda vlastně „Šoumen“.
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 14:54 ® simpatak reakce na …
-
naprosto me fascinujou lidi jako je lukas, pepino atd. Na dlani jim ukazes hovno, das jim i cuchnout a oni stejne budou mluvit o ciste dlani navonene nejnovejsim parfemem. tomu rikam fanatismus nejvyssi tridy. kdovi jestli se tyhle fanatici taky nemodli, ale misto „jezisi kriste“ rikaji „jakube kriste“ a na zaver misto „amen“ nerikaji „soumen“
ps: ten vagner je fakt kreten, kdyz rika ze deti adoptuje, ale vlatsni mit nebude, protoze se na to neciti a je to zodpovednost. tenhle vyrok by se mel zverejnit do vsech decaku v republice s obrovskym varovanim, protoze z oho vyplyva, ze na cizi bude srat a jejich osud mu je uplne u prdele.
ps2: to ze se blondacek orientuje na deti ma jen a jen komercni duvody, protoze si vychovava generaci zakazniku. a to nikdo z fanklubu vaguse nevyvrati i kdyby se pokakal. ale to je fakt hnus nejvetsiho kalibru a nechal bych ho za to zavrit hajzla, protoze dokud oblbuje dospele a ti mu to zerou, tak to jeste je skousnutelny, ale obelhavat deti, aby jednou dosly k horkemu zklamani, to je fakt hodne velkej hnus.
takze lukasi, pepino a dalsi obdivovatele nejvetsiho rybarskeho podvodnika vsech dob: tady mate na dlani obrovskej kolac sracek s neskutecnym smradem. co na ty dlani vidite vy? hmmmm? nezapominejte, ze jakmile se jednou z neceho stane hovno, hovnem to zustane. nidky to uz nepremenite na hroudu zlata.
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 14:32 ® Jirizelva
-
pepino99-No jak vidím,kolega gadasnik má tak nadupaný profil,že může kritizovat ostatní.Myslím si,že přidávat příspěvky můžu i bez vyplněného bydliště,velikosti ryby a stylu chytání,navíc moje příspěvky byly slušné.Tebe asi rozhodilo to video,mám takový pocit,že máš Vágnera pod stolem a kouří ti párek,když píšeš takové srance.Čekám na tvů moudrý komentář
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 14:26 ® pepino99 reakce na …
-
gandasnik: neboj sem f klidu. Tohle mně fakt nedostane :o)))
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 12:42 ® gadasnik reakce na …
-
pepino99:klíííííd pepí,anonymus druhu kam!kaze tě přece nemůže rozházet,prdne ti céfka a s kým pak půjdu v čechách na slizouny??He??Člověk jeho formátu,skovanej za bukem,aby si mohl v klidu jenom vyrypovat,ti opravdu nestojí za to.
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 10:29 ® pepino99 reakce na …
-
Jirizelva: nezáleží gdo má jakou rybu , tak se vzpamatuj ty . Nepotřebuju o tobě vědět nic. Jen si tu vyplkávat trenky pod rouškou anonymity je docela ubohé.
Milky: nebudu se zlobit neboj. Příklady si beru taky z někoho jiného, pohoda :o))
kam!kaze: stačí se podívat do karty a zjistíš od kgy jsem registrován. Najdi si tu fórum kde se probíralo, proč má kdo jakou přezdívku, tam se to dočteš. Moje IQ nech na pokoji, strčil bych tě do kapsy i s horečkou :o))
A kdybych Tě začal napadat vypadalo by to jináč.Alivio: v něčem s tebou souhlasím ale jeho věc :o)) Rybáři si prostě od přírody přidávají :o)) Proč sis sedal na prdel ? Přijeť kdykoli. Ještě lépe neš na svatební cestu, což udělat rovnou svatební hostinu u nás, že by byla nějaká tržba :o)) Místo svatební noci zachytáme..... :o)
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 10:10 ® harpunar
-
Musím všem s velkou lítostí oznámit že rybářský guru J.V. včera tragicky zahynul při souboji s gigantickou mřenkou na ostrově Celebes.Při zdolávání,více než dvoumetrové mřenky se lstivé rybě vysmeklo s tlamy třicetigramové olovo těsně u břehu a trefilo nešťastníka přímo mezi světla.I přez oživovací pokusy zemřel,aniž nabyl vědomí. Pro celý rybářský svět je to nenahraditelná ztráta.Zemřel na vrcholu svých tvůrčích sil. Čest jeho památce!
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 8:07 ® kam!kaze
-
Tak nevím v 5ti nebo 15ti?Ve videu se o pomoci staršího rybáře nezmiňuje.Je vidět posun proti roku 2005,kdy byl vydán tento článek.Tehdy ještě Vágner nebyl jájínek,ale dokázal přiznat i pomc od jiného člověka.Dnes je mistr světa co sám tahÁ za 24 hodin 150 sumců. ČUS
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 7:24 ® kam!kaze
-
Pro Alivio:Nejdřív se prosím podívej na pepinuv komentář k mému prvnímu příspěvku.Tam si začal s chtrostí prvni PEPINO a já jsem jen reagoval na jeho napadání mé osoby!!!!! Pokud můj příspěvek urazil ještě někoho mimo pepina tak se omlouvám
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 0:40 ® Tomash reakce na …
-
Micku, nech toho
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 0:39 ® regulus
-
Tomash – třeba měl RAPALA váhu. -:))))))))))
reagovat