Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.253 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 0:28 ® Tomash
-
jarryn21 – doplním – na pytlačku!
reagovatBTW : Kdo někdy, jako já tahal na pytlačku byť 2–3kg kapra, ví, jakej je to porod…
- Středa 7. listopadu 2007 ve 23:04 ® jarryn21 reakce na …
-
Po shlédnutí úžasnáků se definitivně stávám Jakubovým fandou.Zakazuji vám psát špinavé příspěvky o Jakubovi, protože jste všichni závistiví.
reagovat))V pěti letech sám v parku a vytáhnout 10kiláka-vida ho pytláka.
))))))))))
- Středa 7. listopadu 2007 ve 21:57 ® Shrek reakce na …
-
hele,sebevrahu.Když někoho neznáš,nevyjadřuj se o jeho chytrosti.Upřímně – když jsem se dozvěděl co je Pepino99 a jeho brácha Stepino99 zač,málem jsem si sedl na prdel.
Ehm,Pepčo,co kdybych si v červnu udělal svatební cestu k Tobě do Trilobita a zašli bychom na ryby?
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 ve 21:54 ® Shrek reakce na …
-
pepino99: Podívej se na ty fotky prosím znovu.Měl jsem tu čest s Tebou párkrát mluvit osobně a připadáš mi jako rozumnej člověk.Upřímně – má to JV zapotřebí matlat se bahnem,fingovat míry a hmotnosti ryb apod.?Myslím si že uznání se dá dosáhnout i jinou cestou než jen lhaním a podváděním.V tom se doufám shodnem.
P.S.Letos jsem se konečně zažral do muškařiny,takže mu jeho bójky a metrákový sumce nezávidim – to jen pro jistotu,aby mě někdo nenařknul ze závisti.
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 ve 21:51 ® kam!kaze reakce na …
-
pro pepina:Je mé právo být anonymní,stejně jako právo tady vyjádřit svůj názor.A je uplně fuk jestli jsem se regl dnes nebo před rokem.Ty jsi měl svuj prvni prispěvěk po registraci taky cenzurovany nějakým rádoby moralistou?Tak se do mne nemontuj a když se ti nelíbí co píšu tak to nečti.Na to že jsi registrován kdoví od kdy nejsi zrovna moc chytrej pepino.Mimochodem to 99 je rok narození?To by odpovídalo tvemu IQ.
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 ve 20:53 ® Milky reakce na …
-
Pepíno, z takového … mám tak maximálně legraci. Nikdy si nebudu brát příklad z Čunka, Topolánka, komoušů a JaVa. Takže i když máš pocit, že je můj humorný přístup pokleslý, nebudu na tom nic měnit :o) Třeba se na mě nebudeš zlobit.
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 18:28 ® judas.d
-
pepino99 -máš pravdu asi nevyadřoval to by nemělo vůbec cenu
reagovat))
- Středa 7. listopadu 2007 v 17:43 ® Jirizelva
-
pepino99-nechápu co se ti nelíbí…To že jsem tady registrovaný teprve od konce října?Na ty to stránky chodím jen občas,dalo by se říct,že mi více vyhovuje MRK.Když jsem hledal něco o Vágnerovi,narazil jsem tady na již rozjetou diskuzi.Zaregistroval jsem se,abych mohl přidat příspěvek.A co bys o mě potřeboval vědět?Napiš zodpovím ti na tvé dotazy.A sumce 230cm jako ty nemám-taky jsem se o tobě hodně dozvěděl.Jo a aby někdo mohl okomentovat odkaz(video)musí být registrovaný minimálně jakou dobu??Tak se vzpamatuj
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 16:42 ® regulus reakce na …
-
pepino99 – když už Cirkus Humberto, tak se vší parádou -:))))
Už z toho mám jenom pr*el. Několikrát jsem napsal, že mi je JV úplně lhostejnej a to, že se dokáže živit rybařinou která ho údajně baví je jeho plus, každej se nějak živíme. Jenže mě dneska nějak napadlo napsat do googlu „Jakub Vágner“, schválně si to zkus, no a prostě jsem si první tři stránky odkazů otevřel. Protože su ale od přírody rejpal, tak jsem tam ten první odkaz dát musel, no a ty kuličky, to byl jen fórek se shodou jmen. No a ten vtípek s internetem, tak tos snad nevzal vážně.
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 16:18 ® pepino99 reakce na …
-
hoši hoši, čekal sem gdyš uš tu nahrazujete bulvární žumpu, že se budou probírat nějaké peprnosti, škandály a pod., ale Vaše poslední příspěvky jsou snůškou...... jak jen to říct slušně. Je to bezkulturní a Chytej toho není hodno. Promiňte. Nejsem Jakubovým milovníkem ani zastáncem. Párkrát jsme se potkali ale tohle co se tady děje je uš opravdu pouze k smíchu a pláči zároveň. kam!kaze: na to že si registrován ( neregistrován ) odedneška si docela chytrej. jirizelva: obdoba tobě. Chcete li kritizovat, proč se nepředstavíte ? Bojíte se něčeho ? Judas.d: ty by ses k tomuto smrdutému vyjadřoval ??? :o)) milky, regulus: od Vás bych čekal něco duchaplnějšího chlapi. Budiš Vám k dobru že nekopete pod rouškou anoniiiimiiiiity :o)))
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 16:14 ® regulus
-
Až 23 místo v průběžném pořadí. www.kulicky.com
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 16:03 ® regulus
-
No myslím si, že by se obsah této diskuze, respektive odkaz na ni hodil sem www.jakubvagner.cz -:)))))))))) Když už nic, tak by to aspoň byla pravda.
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 15:11 ® kam!kaze
-
Pro PSys: No pokud Vágnera z pořadu Jak na to vykopali,tak to znamená jen jediné a to že ti lidé mají VKUS.Ne všechny byť i násilné změny jsou na škodu.Nicméně myslím že video od Jirizelva mluví za vše.Všiměte si že Vágner dostal krásnou šanci všechny pomluvy uvést na pravou míru,ale místo toho tam ťápe nějaké kraviny o vodníkovi.No a ten 10 kg kapr na cívku v 5ti letech to už snad nemusím komentovat. ČUS
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 15:04 ® Jirizelva
-
Kdo se skrývá za tajemnou postavou vodníka v tamní lokalitě (kde zrovna chytá)se kterou se vždycky opije?Že by vedení případné místní organizace přijalo úplatek?Ale abych jen nešťoural,Jakuba šlechtí,že chce adoptovat pár dětí!!!
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 ve 14:44 ® Jirizelva
-
Možná jste tohle videjko o Jakoubkovi už viděli…takže pro ty co ještě ne www.stream.cz
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 8:15 ® Milky reakce na …
-
Spíš mu vadí velikost písma, musí mít všechno vééééliký. Asi by bral jako ponížení, že by jeho příspěvek byl stejným písmem, jako ty naše :o)
reagovat - Středa 7. listopadu 2007 v 0:34 ® regulus reakce na …
-
judas.d – co víš, třeba neumí s internetem a vlastně neví, že je tady tak slavnej. -:)))))))))
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 23:40 ® judas.d
-
pánové asi to pěkně smrdí jináč by se JW už dávno vyjádřil:o)))
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:41 ® ZN
-
Tomash,: to nebylo na tebe, to bylo na kolegu Prichyho. Cokoliv napíšu, vždycky tam najde nějaké jinotaje a způsobem sobě vlastním zatahuje debatu k obrazu svému.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:17 ® Tomash
-
ZN : Tak to se omlouvám, s tvým příspěvkem se ztotožňuju, jenom jsem tomu dal nový rozměr, bez návaznosti na to, co jsi napsal.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 21:55 ® ZN reakce na …
-
Nějak tomu, co jsi napsal, nerozumím. Komunistickýho strašáka jsi tam našel ty. Vůbec jsem to neměl v úmyslu. Já jen použil citát z písničky J.Nohavici o známé revoluci v ČT za údajnou svobodu projevu, která se svobodou projevu neměla nic společného. Smajlíci jsou zbyteční.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 21:37 ® Tomash
-
PSys : Smutný příběh, chci Vám říct, je to o chlapci, co měl rybařinu rád, ale přesto jí pohrdal…
reagovat
A koho, kdo v ČT om.dal, v tom bych se tu nehrabal! JV – další svatý? - Úterý 6. listopadu 2007 v 18:41 ® doktorov
-
Koukám debata tu stále jede…to je fajn ale mám pro Vás novinku!! Jakub prý schání sponzora který mu koupí ze ZOO Hrocha!!! Ptáte se na co?? příští rok se chystá na jezoro Lochnes,protože tohle je jediná nejvetší ryba,dravec,dinosaurus nebo bůh ví co,co ještě nikdo neviděl a hlavně nechytil,dále schání sponzora na zapůjčení stavebního jeřábu a prý aby měla lochneska šanci bude lovit na 0.18 vlasec!!!! Jako pánové a sem tam dámo pokud se mu to podaří prdím na rybaření a dám se na sběr známek. Jen se bojím do čeho se dá Jakub dál až lochnesku dostane.. pokud na myslivost tak nás čeká ulovení Yetyho a vyřešení dalších záhad světa!!! No přispěl jsem troškou pro zasmání,ale tahle debata by se měla uzavřít a nejlepe tím že by ji uzavřel sám Jakub..ikdyž jak se známe bylo by miliony otázek na jeho odpovědi,ale někde by se už vyjádřit měl a nejlepe v nějakém nebulvarním časopise jako je Kajman,Č.rybář atd..
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 v 17:03 ® Prichy
-
ZN: kdybys tam nemel toho „komunistickeho strasaka“ tak bys to ani nebyl ty vid? Vis, kdyz to pokazde zminujes, tak si to mozna ani moc neuvedomujes, ale chovas se tridne
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 ve 13:04 ® Milky reakce na …
-
A to ještě netušíte, co musí chytit příští rok, aby překonal sám sebe!!!! Na dva návazce chytí dva dvou až třímetrové sumce, na woblera (svého kouzelného) chytí na každý te tří trojháčků jedno sumce (dohromady tedy tři), … prostě to dopiluje k dokonalosti!
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 v 10:56 ® Tomik reakce na …
-
Málem jsem si stříknul do textilu když jsem to četl.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 v 10:43 ® simpatak
-
no a tohle je teda pecka, to me pobavilo jak svina
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 v 10:43 ® pepino99
-
No to byla doba než jsem to přelouskal. Nehodlám tu nikoho zastávat ani obhajovat pouze vyjádřit svůj názor. Jak píše HaD cenzura sem nepatří a každý si zde může plkat co je mu libo. Na druhou starnu myslím že je to od začátku ryze účelové, protože téma založí neregistrovaný člen chytej, který se do diskuse dále nezapojuje ??? HAFHAF :o) Někdo je oblíben někdo míň někdo vůbec co s tím. Ovšem matlat se zde v deset let starých fotkách a stokrát probraných kauzách pořád dokola je unavující. myslím že důvěryhodnost SPY je ....... ( ehm ) a pan Vágner zřejmě někomu leží hodně moc v žaludku.
reagovat
A konečně, kážete tu o morálce lhaní apod. a gdo z Vás ( nás ) pánové rybáři vždycky stáhne o půlnoci pruty a natahuje či nahazuje je až ráno? Není to stejné porušování řádů. Zameťmě si doma a potom pozorujme špínu před sousedovic prahem. Myslím že každý ( nejen „slavný“ rybář a to bez výjimky ) ale zrovna tak podnikatel, zpěvák, sportovec a já nevím kdo všechno ještě má občas máslo na hlavě a pohybuje se na, nebo za pomyslnou hranou.Chtěl sem jen komentovat příspěvky, v nichž většina lidí vystupuje a kritizuje velice hrdinsky a přitom pravděpodobně toho člověka nejen nezná a na živo ho viděli ze vzdálenosti několika metrů. Toť asi vše. - Úterý 6. listopadu 2007 v 10:42 ® simpatak
-
spys: no vyste tomu teda dal korunu. to je sila. tak vy byste byl hrdej na svyho synacka, kterej je takovej podvodnik a oblbovatel. no asi ste taky peknej smejd, i kdyz smejdi se vetsinou radi taky moc nemaj a nejhorsi je, kdyz „zlodej okrada zlodeje“, ze! a s kym chrapete pane vy? nic nerikejte, stejne to nikoho nezajima
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 v 0:01 ® regulus
-
HaD – Davide, jo absolutně souhlasím, ty seš šéf -:))))) Teď beze srandiček, naprosto s tebou souhlasím ohledně necenzurování, vyjma vulgarity, domnívám se, že rozumný čtenář si vybere jen to co považuje za rozumné, reagoval jsem tak jak jsem reagoval z důvodu, že si dokážu docela živě představit, jakej cirkus tady jsou teoreticky schopni rozpoutat příznivci a odpůrci JV. Nic víc a nic míň. Já ho mám na háku. Šéf tohoto serveru jsi ty a já pouhý navštěvovatel. Napsal jsem svůj názor i když v jistém smyslu kapinku kontroverzní, nicméně vzhledem okolnostem, celkem (aspoň si myslím) realistický. Špinavý prádlo v ČT ať se pere jinde. Hlavně po mě prosím tě nechtěj, abych se v tom začal orientovat,je mi to ganc prcka kdo komu, kdy, kde, co. Jasně mám možnost to nečíst, ale já už jinej nebudu, nekonečnej rejpal, myslím, že sis už na mě zvykl a víš, že to myslím dobře, nicméně velitel jsi tu ty a je to na tvým rozhodnutí, já jen doručil prostřednictvím diskuze návrh.
reagovat