Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí

23.7.2007 | ??? | 314.253 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 5. listopadu 2007 ve 23:35 ® ZN
ZN

PSys: nevím, proč se snažíte obhájit neobhajitelné. Toto je rybářský web, prezentují se tady názory a pohled RYBÁŘU. Tito rybáři jsou také, bohužel, ze zákona nuceni platit koncesionářské poplatky televizi, ve které zřejmě pracujete i vy, tudíž berete mzdu z těchto poplatků. A že se těmto lidem nelíbí přístup mladého, úspěšného hocha k rybařině, který vy obhajujete a které šíří vaše naše televize, je snad jejich právo. Váš komentář, kdo s kým spí je hodně legrační. Nás, poplatníky a přispivatele na vaši mzdu, to fakt nezajímá. Když už musíme přispívat do té bezedné žumpy na peníze, máme snad právo na rybářský web napsat názor na „rybářský“ pořad v televizi, kterou si všichni platíme. Po přečtení vašeho příspěvku jsem se znovu utvrdil v jednom, že v ČT je „lidí chuml, každý druhý má VUML, mezi nima Ruml s Ce Guevarou. To umí každý debil, aby eso trumfem přebil, ale dát na eso dvojku, to je teprve gól“. A vy jste tu dvojku dal. Smutný příběh.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 ve 21:25 ® Prichy reakce na …
Prichy

regulus: A nebo ho presuneme uz konecne do debaty o howne, jak jsem navrhoval uz nekdy na zacatku tohoto tematu hihi

PSys: jestlize Vam zakaznici reknou, ze chteji bilou cokoladu, tak proste chteji bilou cokoladu a ne hnedou horkou (obcas jsem kritizovan, ze jsem dost „necitelny“ ale verim, ze vy si najdete „mezi radky“ presne co myslim.)

Presto vsechno, ze nikdo z nas nema jinou moznost, nez platit koncesionarske poplatky, berte nas – divaky, prosim, alespon trochu vazne ;-) , fakt je mi uplne jedno, jestli reditel spi s namestkem ci nikoli.

Abych jen nekritizoval, JV dela ted neco pro decka, myslim, ze to je docela dobry napad, ale…no, zase to ma nejaka ale…to uz se tu probiralo.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 ve 21:06 ® Boňác
Boňác

Omlouvám se všem slušným rybářům, že se tato debata takto zvrhla. Nicméně jsem netušil jakou reakci pár vět pravdy vyvolá. Debatu bych za sebe na těchto stránkách uzavřel s tím, že se mi údajný pan Sys může ozvat na můj e-mail a můžeme vše vyřešit pouze spolu, neboť příspěvek pana S. (upozorňuji, že jsem takového spolupracovníka šéfdramaturga R. Medka nezaregistroval nebo jsem si nevšiml :-)) je z 95 procent překroucení pravdy a moje reakce by byla velmi dlouhá a skutečně by nikoho nezajímala… bonifac@volny.cz

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 ve 20:29 ® HaD reakce na …
HaD

regulus: ano, mohl bych tohle téma uzavřít a nedat třeba možnost Davidovi aby se k tomu taky mohl vyjádřit. Nebo Pavlovi Tomi, kterému Jakub vděčí za to, kde dnes je. (mimochodem, tohle, co o něm napsal pan „Petr Sys“ bych zřejmě řešil ne zde na fóru, ale právní cestou) atd. atd.

Nikdy jsme zde nic necenzurovali (až na výjimky z důvodu vulgarity) a ani si u nás nikdo nekoupil smazání „nepopulárního“ tématu a v tom jsme jako server jiní. A takoví i zůstaneme. A ve vší úctě Regule, máš možnost volby a tohle téma nečíst. Nemyslím to ani ironicky, ani jízlivě, ani jinak negativně. Jen tu možnost připomínám. A pokud to čteš, zřejmě Tě to zajímá. A my chceme svým návštěvníkům přinášet to, co je zajímá.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 v 19:51 ® regulus
regulus

Toulíku, rychleji píšeš -:)))))))))

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 v 19:48 ® regulus
regulus

Navrhoval bych HaDe, abys toto téma definitivně uzavřel, samo to asi nechcípne a nejspíš každý už svůj názor řekl nebo se to nakonec zvrhne na praní špinavýho prádla z ČT a to sem určitě nepatří.

Pane Sys neberte tento příspěvek prosím jako že je namířen proti vám, ale už před nedávnem, jsem psal, aby se to téma nechalo „usnout“ a domnívám se, že právě je nejvyšší čas. Jako člověk, který sem nakouk na vás některý příspěvky mohou působit divně, jenže my se tu částečně tak trochu známe, je to kapku o hecování a kolikrát to zvenčí vypadá divně. Nesledoval jsem ani jeden z pořadů o kterých byla řeč, od každého sem viděl náhodně tak jeden díl a to, že vedení ČT vyhovuje víc populistický pořad než komorní, mohu-li to tak nazvat, mě nepřekvapuje, odráží se to konec konců i ve skladbě pořadů, jinými slovy není se skoro na co dívat a myslím, že rozšíření debaty o zákulisní intriky který panují nejen v ČT by nikomu neprospěly. V konečném důsledku by se to zase nějak zvrhlo.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 v 19:28 ® toulovec reakce na …
toulovec

koukám že to tu začíná mít úplně jiný rozměr. p.sys- pokud se nad Vaším předchozím povídáním člověk zamyslí, určitě máte ve spoustě věcí pravdu. Myslím že Váš boj s panem Bonaventurou sem nepatří a pokud ano, stane se nechutným praním špíny, polopravd a napadání z obou stran a to si myslím že by mohlo zůstat v zákulisí České televize. Navíc mi nepřišlo, že by pan Bonaventura na J.V. nějak moc špíny naházel. Píšete o tom, jak měl Jakub Vágner blahodárný vliv na vývoj celého pořadu a jak jako jeho otec byl „vyštván“ z pořadu. Toto téma tu bylo totiž diskutováno již snad 20× a každá diskuse byla jednoznačně zakončena názory většiny rybářů, že teprve po odchodu J.V. se stal pořad býti pořadem pro rybáře o rybářích. Nechcete mi doufám namlouvat, že první sada nepřipomínala spíše placenou reklamu na pana Vágnera – neochvějného dokonalého rybáře, který prostě nemá konkurenci. Na ten pořad se nedalo koukat a když řeknu, že rybáři se na něj přestali koukat pouze díky Jakubovi, věřte mi že nelžu. Po tom, co takto celý pořad „zkompromitoval“, se na něj nedalo prostě dívat, protože to byla snůška hloupostí, které prostě nebylo možné přehlížet. Když končila druhá řada, už bez Vágnera, troufám si říci, že se pořad konečně postavil na nohy a znovu si získal důvěru odrazených rybářů. Nechalo se na to koukat, mělo to koncepci, bylo to poučné, bylo to zajímavé a hlavně bylo to lidské, bylo to k uvěření. Předpokládám, že sledujete i vývoj pana Vágnera v médiích, ja se kde chová, doufám že jste nepřehlédl jeho chytání na 10 či více prutů, nerespektování povolené doby lovu, mučení sumců, když je celou noc zkrvavené tahá za lodí ( Křetínka) aby je mohl ráno nafotit při dobrém světle. Doufám že sledujete jak loví sumce s Rexem Huntem a sehraje divadýlko , kdy mu sumce dovezou ze sádek a napíchnou mu ho na háček, aby ho naoko před kamerami zdolal. Mně osobně je z takového rádobyrybáře, kterému nejde o nic jiného než o propagaci vlastní osoby a vlastní firmy na zvracení. Degraduje to všechny, kteří chodíme k vodě pro odpočinek, romantiku a ovšem i zážitek z lovu. Zajímalo by mně, co vše vězí za Vaším příspěvkem, ale je mi jasné že stojíte na druhé straně barikády než pan Bonaventura. Nevím zda lepší formát pořadu vymyslel on, či tomi, či dramaturg, ale konečně to bylo ke koukání a rybáři se na to koukali rádi. Zaplať bůh, že se Vágnera zbacili – měli to udělat už dávno. Taky mi z Vašeho příspěvku vyplývá, že vlastně za zrušením formátu je Vágner, neboť už nebyl u korýtka a u korýtka si pomlaskávali jiní je to tak?????? Píšete jak pan Vágner může být na svého syna hrdý. Řeknu Vám jedno, kdyby se můj syn takto choval, takto podváděl, takto lhal, tak ho zhypu jako psa a každej den se mi bude ve čtyři odpoledne hlásit doma a bude štípat dříví.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 v 18:17 ® PSys reakce na …

Dobre odpoledne pane Bonaventuro. Zdravim tez vsechny zapalene rybare. Dovolte me reagovat na Vas prispevek ohledne medialne znameho pana Vagnera. Muj prispevek berte prosim jako nezaujaty, lec informovany realitou. Nebudu zde plkat, coz je zde pro mnohe temer sportem. Tedy k veci…

Jsem rybar z donuceni,ale rybarim jiz hezkou radku let, temer 45. Temer stejnou dobu jsem pracoval jako zamestnanec CT a da se rici, ze jsem v podstate archaicka rekvizita teto televize/branze. Znam vsechny a take vim co a jak se kde sustne. Neni tomu tak davno, co jsem v novinovem stanku nasel casopis Kajman a nemohl jsem uverit, ze na titulni strane vidim pana Bonaventuru, jehoz otce jsem velmi dobre znal a pracovali jsme spolu. Tehdy jsem tento casopis zakoupil a v podstate tak dosel k tomuto serveru. Az dodnes jsem vsak nemel duvod k registraci. Naucil jsem se zde mnoho zajimaveho a nikdz nereagoval na zadne pomluvy ci pletky druhych. Ovsem az dodnes. V den, kdy jsem nasem k otazce ohledne pana Vagnera vyjadreni od pana Davida Bonaventury.

Uz jsem dost stary na to, abych nekomu nechal hazet hnuj na hlavu, aniz by si to zaslouzil.

Byl jsem primy spolupracovnik Richarda Metka, tehdejsiho programoveho reditele zabavy na Ct. Nekdy v roce 99 ci 2000 k nam prisel smesny mladoch s jakymsi pro nas do te doby silenym napadem rybarskeho poradu. Byl to Jakub Vagner. Jeho napad se moc vazne nebral, protoze nikdo nechapal, jak se nekdo muze divat na to, jak nekdo sedi u prutu. Byl odseknut ypusobem dones nam namet a scenar a uvidi se. Pro vedeni to byla uzavrena vec.. jenze ejhle. Namet i scenar dorazil a nakonec bylo rozhodnuto o natoceni pilotniho poradu. Tento porad byl nazvan Jak na to a na prani pana Vagnera byl prizvan Pavel Tomi a Rudolf Hrusinsky. Zde musim podotknout, ze tento porad prinesl do CT pan Vagner a v te dobe o zadnem panu Bonaventurovi nebylo ani vidu ani slechu… Pro tento porad zde byl jiny reziser, jehoz jmeno zde neni dulezite.

Nasledne byl pan reziser nedobrovolne odnat a nastoupil pan Bonaventura. V CT totu probehlo za dost podivnych okolnosti, ale to je vec interni. Po prichodu pana Davida B. vec nabrala rychly spad. Vztahy zacali houstnout, ale rozhodne ne kvulu nespolehlivosti pana Vagnera, jakozto spise kvuli faktu, ze pan Vagner nesouhlasil s ideologii celeho poradu, nacoz mel nakonec jako otec poradu velke pravo. V te dobe jsem mel nesutale spojeni s Richardem Metkem, ktery me veci licil z prvni ruky a rozhodne jinak nez popisuje pan Bonaventura. Naopak sevedeni za pana Vagnera postavilo o cemz mimochodem svedci i fakt, ze porad Jak na to byl zrusen a byl nahrazen poradem S Jakubem na rybach. To je snad logicky argument. Avsak zpet k udanym lzim a nespolehlivosti pana Vagnera v teto kauze. Bylo velkym rozruchem tuto kauzu v CT sledovat. Vsichni moc dobre vedeli, za pan Tomi spi s dramaturgini tohoto poradu s pani Skopalovou a ze s panem Bonaventurou jsou jedna velka rodina. Cela Ct si o tom dodnes verejne suska. Pokud vsak toto vse opomenu a lide v CT opomenou, tak se zde stala jedna velka fatalni chyba.

Po ukonceni prvni serie Jak na to a kratke prestavce bylo tajne rozhodnuto o znovuvysilani Jak na to, ovsem bez Jakuba Vagnera. Ovsem ne ze strany vedeni, ale prave se strany pana Tomiho, Bonaventury a pani Skopalove. O nas bez nas, naprosto stejny priklad. Naprosty priklad lidske krivosti, kdy nikdo z nich nemel ani trochu odvahy zvednout telefon a rici to autorovi tohoto poradu sam. Vsichni tyto lide delali nasledne porad prave diky nemu, akorat ze na to jaksi zapomeli… O lzich a krivosti tak pane Bonaventure radeji pomlcte, protoze si o tomto povida cela televize a na rozdil od pana Vagnera zde dobre jmeno rozhodne nemate. Ani o rybarstvi ci nerybarstvi se radeji nezminujte, protoze jste prut drzel v rukou prave diky poradu Jak na to. Pokud tak chcete nekoho soudit, tak nezapominejte, ze jsou zde lide, jako kuprikladu ja, kteri u poradu byli od samoho zacatku a vedi o zakulisi pravdu. Pokud se tak chcete rozpovidat o otci pana Vagnera, rad se rozpovidam o tom, jak se pod vasim vedenim cely porad natacel. Moji zvukari byli u toho, nezapomente prosim… Nez tak zacnete nekoho soudit, tak se podivejte jaky vyvoj ma za sebou pan Vagner. Jisteudelal i veci, ktere by nejspise neopkoval, ale tehdy to byl mlady pubertak. Dnes je situace jina a yna ho kazdy. Diky jeho tvrde praci a podstivosti. Jeho slovo je ted v CT pojmem a pro nasi branzi je znam tim, ze co rekne, to take dodrzi. Doopravdy si radeji udrzte svou tvar, protoze takovouto reakci jsem od Vas necekal, od dospeleho cloveka, snad diky nemu nemate mindrak. Pokud si tedy berete do ust nekoho jmeno, uvazte a porovnejte co jste dokazal a znamenate vy oproti zminovanemu. Nejsem si jist, zda by Vas otec byl za takoveto hanebne internetove urazky rad. Bal to bezva chlap, ktery toho mnoho dokazal a chtel na Vas byt jiste hrdy. Za sebe vsak rikam, ze pan Vagner na sveho syna hrdy byt muze. Snazte se hledat otazku, zda by Vas otec rekl to same. Na zaver. Plkat lze do nekonecna, ale pokud Vam nekdo vadi, konfrontujte ho osobne. Tomu me naucil jiz celkem dlouhy zivot. Preji krasne dny a co nejvice pohody na rybach. PSys

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 v 8:16 ® toulovec
toulovec

Boňác: Davide radši na něj nežaluj, zachovej si svou tvář, hošánek ti za to nestojí. Ale když to řekneš mně, tak já už to všem napráším, jsem známá slepičí prdelka :o)))))))))

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 v 19:21 ® regulus reakce na …
regulus

Prichy – vo Smolíčkovi -:)))))))))

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 v 19:16 ® Prichy reakce na …
Prichy

Bonac: ja myslim, ze jedinny boj, muze byt veden v „profi“ rovine, rad mluvim v mensich ci vetsich otaznikach, takze me tak napada, ktere dvd koupi maminka 9-ti letemu ditku? (marketingovou rovinu vubec nedokazu odhadnout…takze je to jen tak "do vetru ;-) )

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 v 18:46 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

Mě je jedno co si kdo myslí o mně nebo o JV dělejte si co chcete ale radši jděte ny ryby

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 ve 14:39 ® tomchamik
tomchamik

Přesně jak napsal Jarrin,jde o to jak podvádí a že se s těmi podvody ještě prezentuje v TV a novinách.Mi se tomu můžeme jen zasmát a říct si,je to vůl,ale ty děcka to vidí jinak,chtějí být jako on.Sám mám doma dva kluky,rybařina je drží a tak podobné prezentace mistra hltají. Já mu nevěřím aní tu arapaimu,měla mít 3 metry a měla být ulovena na kánoi.Podle mého je kravina aby takovéto monstrum bylo zdoláváno na kánoi v podmínkách amazonského ramena.jak bylo prezentováno,mistr musel několikrát pod vodu aby vymotal šňůru z kořenů.Snad ani mistr není takový vůl,aby se potápěl a vymotával šňůru z kořenů a různé hladové havěti v amazonce když má na druhé straně šňůry takovou rybu!(jestli je tak se mu omlouvám)Nějak mi nesedí to,že 3 hodiny jezdil s rybou na kánoi po meandru amazonky a rybu nakonec zdolal.Mohu se mýlit,ale myslím si,že by z tohoto prostředí,kde je řeka plná překážek by nevytáhl ani poloviční rybu. Další zkutečnost je,že někde v okolí je nějaká stanice která se zaobírá výzkumem fauny a flory amazonky a arapainy tam mají v bazénech.(toto bylo v nějakém pořadu na Diskovery) Osobně si myslím,že to s touto rybou bylo podobně jako se sumcem z Císařské louky,prostě byla přivezena,napíchnu­ta a zdolána.

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 ve 13:49 ® Milky reakce na …
Milky

Omlouvám se. Když tu ale čtu příspěvky Lukas 5, tak to taky moc jasný néééééni :o)

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 ve 13:44 ® 

Milky, děkuju za poučení, myslel jsem že poznáš, že si dělám srandu. Vágner je u mě 0 a je mi naprosto lhostejný, jenom tato diskuze mi připadala trochu jako mlácení prázdné slámy a chtěl jsem trošku dloubnout.

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 v 11:54 ® Milky reakce na …
Milky

Zadare, jsi doufám už dost starý (ve smyslu zkušený), abys rozpoznal, jaký je rozdíl mezi závistí a odhalením lháře. Jestli chceš žít v iluzích, koukej na TV, věř reklamám a straň se internetu, protože bys tam mohl nalézt jiné, něž tzv. společensky únosné informace.
A pamatuj si, dělníci mají právo na klid pro práci a republiku si rozvracet nedáme!!!

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 v 11:13 ® CarpMaster reakce na …
CarpMaster

jarryn > Ono syndrom vagnerus se pohybuje všude. To že se někomu stal vzorem je smutné a hlavně pro takové musí být takové zjištění jasná kudla do zad, ale rád bych připoměl že toto se v tomto světě stává a stačí si vzpomenout na „Vanilla Ice“ a jejich způsob tvorby … ;-)

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 v 10:17 ® 

Chudák Jakub, já se divím, že toho kluka nenecháte už na pokoji. Jednou je to nejlepší rybář v Čechách, je proto uznávaný po celém světě, držitel mnoha světových rekordů. Tak už se konečně smiřte s tím, že on to umí mnohem lépe než vy všichni dohromady a přestaňte mu závidět.

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 ve 3:39 ® regulus
regulus

Mno, začíná to mít grády. -:))))))

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 ve 2:58 ® Boňác reakce na …
Boňác

jarryn – díky,konečně někdo pojmenoval to , kde je vlastně problém…S Jakubem jsem spolupracoval cca 2 roky a tudíž jsem se nechtěl pouštět do akce,jako abych nebyl zaujatý…jeho splupráce s námi , tedy s Rudou , Pavlem(Pavel Tomi) a s celým štábem,neskončila náhodou.Jeho lhaní a nespolehlivost nejdříve namíchla vedení a my jsme se o tom dozvěděli až později…nicméně jsme souhlasili,protože to skutečně nešlo dál…o jeho rybářství nerybářství se nemůžu vyjadřovat protože jsem to zažil na vlastní kůži a mám určitou povinnost mlčenlivosti…ale jestli ještě jednou pan Vágner starší o mně bude šířit pomluvy v televizi,tak přestanu brát ohledy na cokoliv a rozpovídám se…

reagovat
Neděle 4. listopadu 2007 v 1:37 ® jarryn21
jarryn21

CarpMasterOsobně je mi jakub jedno.Tento způsob rybaření, zdá se mi poněkud neštastným.Ale proč reaguji.Není pravda že Jakub nikomu neublížil.Na výstavách v Brně si nešlo nevšimnout jak malí kluci hltali prezentaci „Jakubových úspěchů“.Nechávali se s ním fotit a podepisoval se jim.Právě jim dluží „jejich hrdina“ vysvětlení.Pro spousty z nich je to jejich vzor.-Bohužel…

reagovat
Sobota 3. listopadu 2007 ve 20:21 ® Coturnix reakce na …
Coturnix

Lukas 5: Mno mam takove tuseni, ze jsi tu Roburovu poznamku s trickem ponekud nepochopil. A zjevne ani nechapes, ze v teto diskusi nejde o zavist, jelikoz neni co zavidet na tom, kam se Mistr dostal a hlavne jak. Definoval bych to spise jako pokus o to, aby i siroka verejnost poznala jadro pudla, teda vlastne Mistra.

reagovat
Sobota 3. listopadu 2007 v 17:49 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

Tomash-Já rekordman rozhodně nejsem ale taky nikomu nezávidim když se mu daří.Nemá cenu se tady dohadovat když má každý jiný názor a ten nezmění

reagovat
Sobota 3. listopadu 2007 v 17:46 ® Lukas 5 reakce na …
Lukas 5

Robur-No a proč by nemohl mít jako po každé jiný triko?

reagovat
Sobota 3. listopadu 2007 v 17:25 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

Prispevek nize je urcen Lukasovi.

reagovat
Sobota 3. listopadu 2007 v 17:24 ® mihy.san reakce na …
mihy.san

To Jakub: Tak ty mas dost. Kdyz pomineme barvu vlasu, tak chces naznacit, ze jde o snimky porizene v odstupu 14ti dni? Tak bud jses slepy, nebo hloupy, nebo jen proste patris k zaslepenym fandum/kamaradum JV a nepriznas zrejme. Nebo jeste posledni moznost: jsi jeste duchem proste dite.

reagovat
Sobota 3. listopadu 2007 ve 14:51 ® Milky reakce na …
Milky

Lukas, pleteš si Chytej s Alíkem. Tam mají malinký dětičky najít pět rozdílů a budou odměněný lízátkem. Tady ti za to nic nehrozí! :o)

reagovat
Sobota 3. listopadu 2007 ve 14:46 ® Robur
Robur

Lukas, no to jo, ale triko má pokaždé jiný.

reagovat
Sobota 3. listopadu 2007 ve 13:33 ® Tomash
Tomash

Lukas 5 : Jo, máš pravdu, JV je rostlinka – čím víc ji zaléváš, tím ví roste! MY jsme banda blbců a ty jsi také světový rekordman, jako MISTR?

reagovat
Sobota 3. listopadu 2007 ve 12:51 ® Lukas 5
Lukas 5

Raf-Jestli jsis nevšim tak na tý fotce se štikou má JV mokré vlasy takže každopádně barvu nezměnil.Jste banda blbců nechte JV na pokoji.PS:Závist je strašná věc

reagovat