Vyhledávání
SPY : Článek Vágner podvádí
23.7.2007 | ??? | 314.243 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit
nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 3. listopadu 2007 v 10:56 ® Chose
-
Mě přijde že on je mistr světa v disciplínách,ve kterých nikdo nesoutěží.kolik lidí jede cíleně na arapaimy?kdo se někdy pokoušel chytit 40sumců a za dva dny?Já bych vlastně taky mohl být mistr světa,třeba že dojedu na kole nejrychleji z Horní do Dolní…A když to nebude mít porovnání,tak jsem prostě a zkrátka mistr světa,protože kolik lidí zkusí zajet tuhle trať co nejrychleji?Třeba Ladamaj je mistr světa v počtu připojení na chytej.cz.....
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 ve 23:43 ® Tomash reakce na …
-
Robur : Ajajaj, já hlupák zapomněl, na Mistrova rekordního cejna , jeden z jeho svěťáků je přece ten, že jako 1.na světě ulovil na Labi cejna a hned 5m – na památku he nechali(cejna) vypreparovat a teď dělá na Větruši v Ústí větrolam
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 ve 22:18 ® tukultininurta
-
No nevim, jestli je pro něj tahle kritika zrovna pranýř.....Je to holt popstar a nás ostatní rybáře má podle mě v paži. Vždyť byl dokonce i v Kouzelné školce…:)Ani by mi nevadilo, že využil pomoci svého otce, ale spíš mě štve, jak ze sebe dělá toho „nejlepšího rybáře“ tím, že zveličuje své úlovky a dělá z každé druhé ryby světový rekord. Navíc mnohé z jeho úlovků jsou pochybné, jak je zřejmé z této diskuse. Je to ale holt business a nerybařící část veřejnosti ho opravdu za toho „nejlepšího rybáře“ považuje. Nikdo nezná např. naše mistry světa v mušce, ale Vágnera zná každý…
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 ve 20:13 ® also reakce na …
-
Když se tak kouknu na toho úhoře,tak má JV asi 2 metry.Chudák.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 ve 20:09 ® also
-
Četl,a je mi Jakuba upřímě líto.Jestli má SPY jenom z poloviny pravdu,je to pro něho velká ostuda!!!!!
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 19:37 ® Prichy
-
slava je k hovnu
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 18:47 ® Robur
-
Tomasch, ty nulo, ty asi nechápeš že Rapala METR je pro mistra krátký
reagovat. Až někdo vytvoří Rapalá pásmo, tak do 5m, tak si piš, že si ho koupí.
- Pátek 2. listopadu 2007 v 16:38 ® Tomash
-
Je to démon! Kterého už ale viděli – lže i o věku, to už je moc! Kdyby chytal s Rapala metrem, držel bych hubu, ALE TAKHLE?!
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 ve 14:19 ® toulovec
-
ono je to stejně k hovnu, v normálním světě, kdyby takový rabář měl nějakou smlouvu s producentem na DVD, a prokázalo se mu něco takového, myslím že by o takovou smlouvu přišel. JV ale točí pro společnost Multisonic, kde je šéfuje kdo ??? předseda představenstva: Karel Vágner, r.č. xxxxxxx/xxx Průhonice, Vřesová 502, PSČ 252 43 den vzniku funkce: 4.září 2006 den vzniku členství v představenstvu: 4.září 2006
a že by tatíček synkovi vypověděl smlouvu to asi nee, žejo :o)))))
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 ve 13:39 ® CarpMaster reakce na …
-
Tuto diskusi sleduji jen omezeně, ale za tu dobu co zde tato otázka padla šel vývoj a její rozuzlení kupředu a dnes jsou zde i nějaké „hmatatelné“ důkazy. Ale abych se také trochu zapojil do diskuse. JV zde obecně titulovaného jako mistr osobně neznám, leč jsem se před nějakým (dnes už nějakým rokem) pokoušel s ním splodit rozhovor do jednoho media :o). Vždy jakákoliv domluva vyšla na prázdno. Se samotným JV jsem komunikoval za tu dobu jen jednou jinak veškerou administrativu zajišťovala nějaká slečna (tedy doufám jen pro představu :o)). Ty skeny co jsem hodil Raf jsou více než zavádějící. Ono přeci jen v té době, když to fotil byl ještě jen puberťák (která fotka k jeho skutečnému věku padne opravdu netroufám hadat). Ale ať už to tady padlo, že má vyšlapanou cestičkuot tatíka či že má jiné možnosti na rybaření než ostatní, že nechytá sám, že jen slízne slávu … ať se na to dívám chladnou hlavou z jaké strany chci tak se všichni podivejte na tuto diskusy … Štěstí mu to rozhodně nepřineslo a myslím, že ten pranýř který tady, ale i v tiskovinách probíhá (nejen kajman) je si myslím více než jen trest. Že má máslo na hlavě to asi má, ale zase na druhou stranu. Co vlastně provedl??? Nic čím by někomu jinému ublížil a tak bych tento hon na čarodejnice nebral tak moc vážně.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 ve 13:03 ® regulus reakce na …
-
RAF – tu prostřední fotku jsem tu komentoval 30. července 2007 v 18:18, asi to fakt nemá cenu, já bych to téma nechal udělat hajíbucí.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 11:56 ® Raf reakce na …
-
Dva týdny nato mistr opět skóruje! Zdolal štiku 124 cm, 17 kg. Není divu. Zestárnul, zesílil, za těch pár dní mu neskutečně narostly vlasy (stihl změnit i barvu). Jeho štice by ale udávanou délku a váhu nehádal snad nikdo.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 11:55 ® Raf reakce na …
-
O dva týdny později chytil mistr dalšího úhoře – tentokrát měřícího 124 cm. Zajímavé je to, že za tyto dva týdny stihl Vágner ještě více omládnout a taky to, že úhoř na nahlášených 124 cm ani trochu nevypadá.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 11:54 ® Raf reakce na …
-
Lhal mistr už zamlada? S těmito úhoři se přihlásil v roce 1999 do naší soutěže Kajmanův pohár. V den pořízení fotografie mu mělo být téměř 18 let. To zda takhle vypadá osmnáctiletý člověk necháváme na posouzení chytrému čtenáři.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 11:52 ® Raf
-
Skutečnost je taková, že Kajman a SPY (byť jsou to trochu žánrově odlišné časopisy), jsou jediná tištěná média, o kterých vím, která napsala, že s Vágnerovými úlovky je něco v nepořádku.
Listopadový druhý díl je navíc celkem zajímavý tím, že přináší jasný důkaz, že mistr lhal už zamlada. V palbě vašich názorů to možná v druhém díle trochu zaniklo, ale: Simpatak sem kdysi vložil fotky mistrových úlovků z roku 1999. Spekulovalo se o tom, jestli ryby mají tolik kolik mají udáváno, či zda je tam Vágnerovi skutečně téměř 18 let. Při zpracovávání bulváru jsem si ovšem všiml, že 100% lež je v časové souslednosti údajných úlovků. Do většiny soutěží o trofejní úlovky se započítávají pouze úlovky z posledního roku. Jak je z fotografií a údajných datumů ulovení patrné, mistr se rozhodl udělat si v roce 1999 image supermana a shrnout všechny své údajné úlovky do tohoto roku.
Pro pořádek vkládám znova dotyčné fotky s popiskem, který jsem dával v bulváru. Podíváte – li se čeho byl schopen v době, kdy mu jako mladému klukovi o nic nešlo. Je asi jasné k čemu sahá nyní, kdy je pod tlakem.
Potřebu obhájit se, zatím pan Vágner nejeví. Stále ale platí to, že prostor mu rádi poskytneme.
P.S. Pro ty kterým se zdálo, že je této problematice věnováno v Kajmanu příliš mnoho prostoru, mám špatnou zprávu. Svými příspěvky jste si zřejmě vykoledovali díl třetí. Tohle bohužel nelze přehlížet.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 10:40 ® Deleted
-
kaprnak – otázka je, jestli to pouštění ryb je vůbec správný. My masaři zdůvodňujeme ubližování rybám tím, že si čas od času nějakou odneseme – tedy lovíme minimálně pro obživu. Jakub je ale sadista, který loví evidentně proto, aby jim ubližoval. Protože kdyby ty ryby měl opravdu rád, tak se potápí a případně je olizuje pod vodou…
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 10:32 ® Prichy reakce na …
-
kaprnak howno ma, prej ty nejvetsi sumce udi a prodavaji do supermarketu, to ovsem nemam z vlastni hlavy, ale od kamosky tchyne, protoze ta zajistuje dodavky rybich vyrobku pro kaufland (prakticky je to spravne, protoze by stejne ty kurvy nekde skodili)
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 10:03 ® Tomash reakce na …
-
kaprnak – A to je to, co mě na něm nejvíc štve! Jak si to vůbec může dovolit a ještě k tomu veřejně?! Za to bych mu vzal rybářskej lístek i povolenku do konce jeho života! Ryba se musí brát a žrát!
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 9:06 ® kaprnak
-
Miky a Alivio to jako bych mordoval vás hlava nehlava vy ho tady kritizujete ,ale Vágner má aspon v sobe svoji čest a na rozdíl od vás masařu pouští ryby.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 8:27 ® Milky reakce na …
-
Alívio má pravdu, když se daří, tak se daří a důkazem dobrých výsledků je plný mrazák!
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 7:49 ® Shrek
-
Abyste se všichni nepo......Já se mu spíš divim že to pouští.Takovýho masa zadarmo,kuwa.Teď – před Vánocema.Já bych to mordoval hlava nehlava.
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 9:57 ® cherokee
-
Já si myslím, že Jakubova rybařina je již čistě komerční záležitost. Chytám ryby pro zábavu a k vodě chodím pro potěšení. To co se odehrává v Jakubovo pořadu a na jeho DVD s tímto nemá již nic společného a tak mě to nezajímá.
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 8:59 ® Milano
-
jo jak se říká. Na každou svini se vaří voda!
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 8:53 ® Skalenejřízek
-
asi jim vadí,že je furt zhulenej:)))))
reagovat - Středa 31. října 2007 ve 22:46 ® Jirizelva
-
Když u nás v Otrokovicích natáčel Vágner ten svůj pořad,chytal na Moravě 12 u Bělovského jezu.Byl na bolenech.Náš jez má tři stavidla,ale voda je puštěna jen tím prostředním a to i při zvýšené hladině vody.Věřím,že je to záměrně,protože pak šance na záběr není o nic větší než kdekoliv jinde.Úplně o něčem jiném je to když pustí krajní stavidlo.Osobně jsem to zažil jen jedenkrát a bylo to ródeo!Jeden bolen za druhým.Pan rekordman po celodenní rybačce zjistil,že nic nechytil (u nás na jezu nic neobvyklého)a začal jednat (spíš někdo z jeho okolí) a na druhý den bylo puštěné krajní stavidlo.A pak byli i ti boleni......
reagovat - Středa 31. října 2007 ve 21:05 ® mastrof
-
nechapu co tu řešíte upřímě řečeno bych taky bral živit se chytanim ryb a klidně bych u toho dělal eště většího šaška než jakub.
reagovat - Středa 31. října 2007 ve 20:31 ® tomchamik
-
taky si nemyslím,že jsem suchar,ale na mistra nemám,hold asi tráví hodně času v posilovně aby zvedal 100kg ryby s grácijí sobě vlastní,to já si raději trápím tělo u piva.
reagovat))
- Středa 31. října 2007 ve 20:24 ® Robur
-
Milky, na Hálu nám nešahej, už tak nemůže nosit rolák…
reagovat - Středa 31. října 2007 v 19:59 ® Prichy reakce na …
-
Milky: neboj ostatni taky, jen uz asi jsou lini „tuknout“ do klaves
reagovat - Středa 31. října 2007 v 19:32 ® Milky
-
Fish man: … cituji tě: „A že zvedá 100kg tak kdyby jste nebyli suchaři tak to taky zvednete!!“ Tohle napsat Tolafsonovi, to je jako bys požádal Karla Hálu o hřeben :o)
Mě to tu prostě bavíííííííííííííííííííííííííííí
reagovat