Chytej.cz

SPY : Článek Vágner podvádí

23.7.2007 | ??? | 314.243 zobrazení | 2.540 odpovědí | upravit

nečetli jste někdo SPY z minulého čtvrtka článek „Vágner podvádí?“ …jen jsem něco zaslechl,ale nečetl…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 31. října 2007 v 16:14 ® HaD reakce na …
HaD

Jelikož se řada lidí mylně domnívá, že článek v časopise Kajman je mou prací, rád bych zde zcela jasně prohlásil, že redakce časopisu má od nás svolení k tomu, aby si z fóra na www.chytej.cz vybrala dle svého uvážení jakékoliv téma a z něj příspěvky. To, že si v říjnu a listopadu vybrala za téma fórum toto, je její volba, nikoliv moje. Nicméně důvody jsou asi jasné – JV je mediálně rybářsky známý a tudíž se tím i rybářská média zabývat budou. To myslím vyplývá z logiky věci.

Dle mých informací má pan Vágner dveře v Kajmanovi otevřené (což redakce i v prvním déle sama napsala) a rádi jeho vyjádření, vysvětlení, obhajobu či omluvu (je jen na něm jak to nazve) otisknou. Stejně tak zde na www.chytej.cz se může Jakub vyjádřit, nikdo mu v tom bránit nebude a ani nehodlá. Mě osobně jen za Jakuba velice mrzí, že se dostal tam, kde je a že rybařina díky němu dostala „nový“ rozměr a že se kvůli němu hádají rybáři. To si myslím není moc dobré.

reagovat
Středa 31. října 2007 v 15:58 ® jindrich

Kdo je to Vágner ??

reagovat
Středa 31. října 2007 v 11:59 ® RS

že vás ten Vágner pořád tak drásá? Já si od něj nic nekoupim a mám po problému. Když ve Spy nebo Blesku napíšou, že má Vágner na hřbetě rybí ploutev, tak to budete taky tolik řešit? Hlavně prosím vás tomu nevěnujte pozornost v Kajmanu…dík

reagovat
Středa 31. října 2007 v 11:19 ® kaprnak
kaprnak

Já jsem byl kdysi taky blázen do Vágnera ted už ne.První čím mě naštval bylo že kvuli jeho pořadu museli zrušit „Jak na ryby“ s panem Hrušínským a Pavlem Tomim což jsou pro mě opravdoví rybáři milují ryby nade vše a jsou do nich uplně stejní blázni jako já.A ne jak nějakej Vágner co měl v pořadu samí zahraniční reportáže jak tam chytá mega ryby.At mi vysvětlí co to přinese obyčejnému rybáři jako mně.Jo a ty si Fish mane už nikdy neber do huby pana Zelenku vubec nic o nem nevíš.

reagovat
Středa 31. října 2007 v 10:10 ® harpunar

Mongolská tisková agentůra Mongolgrc zrovna hlásí že Olgoj Chorchoj včera sežral v poušti Gobi nějakého českého idiota,který házel prutem Penn přes písečné duny!!!!Prut a baťůžek byl nalezen nepoškozen.Na jeho nalezení vypsal velký mongolský lidový chural odměnu 1 000 000 tugri­ků!!!

reagovat
Středa 31. října 2007 v 9:32 ® hajan reakce na …

Robur: kecáš, ukaž fotky :-)

reagovat
Středa 31. října 2007 v 9:13 ® Robur
Robur

chorchoj, není to ten červ co jsem včera chytil a sežral?

reagovat
Středa 31. října 2007 v 7:43 ® hajan reakce na …

Už aby vám mistr Jákob všem zavřel huby další bombastickou senzací, protože se proslýchá, že se svým skromným týmem odcestoval do zahraničí zdolat Olgoje Chorchoje, vy joudové. A bude zase prvníííí, prvnííí,prvníííí, prvnííí, prvníííí, prvnííí, prvníííí, prvnííí......

reagovat
Středa 31. října 2007 ve 3:04 ® hecht reakce na …
hecht

Tomash tak to je perla :-) To aby se člověk potom bál v té vodě vykoupat.

reagovat
Středa 31. října 2007 ve 2:06 ® jiris
jiris

regule – voda nadnasi :-)

reagovat
Středa 31. října 2007 v 1:26 ® regulus
regulus

Že se na něj už nevyserete, dyť se uškytá. -:))))))

Toulíku, přestaň se rozčilovat, seš už starší jedinec, stojí ti to za to??? Praskne ti žilka, začneš se pochcávat a seš v prdeli, budeš muset co chvíla vylívat broďáky. -:)))

Mr. Fish man – velice jsi mne rozesmál větou „A že zvedá 100kg tak kdyby jste nebyli suchaři tak to taky zvednete!!“ JV je asi takovej „Rambo“ jako já, akorát o nějakej cenťák vyšší. Bez toho, že bych se do něj chtěl trefovat, tak bych rád viděl jak zvedá metrákovýho sumca. Schválně si zkus zvednout dva 50kg pytle cementu, lepší se to drží a pak tady o někom říkej, že je suchar. Znám jen jednoho člověka, kterej si hodí na každý rameno jeden pytel a v pohodě odkráčí, ale to je zcela jiná váhová kategorie.

reagovat
Úterý 30. října 2007 ve 23:43 ® Tomash
Tomash

Toulovec : Jsi úplně mimo! Kuba je největší rybář, co se kdy narodil a nástupce Rexe Hunta! Právě se rozjíždí jedinečná krmná směs, jak na dravé, tak na nedravé ryby, jak na sladkovodní, tak slanovodní. Mistr ji se svým teamem uvede na trh začátkem příštího roku. Je veřejným tajemstvím, že tajná inkredience je 0,1 ml Mistrova semene. Žádná ryba neodolá…

reagovat
Úterý 30. října 2007 ve 23:37 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

vy to tu jeste resite ;-)

reagovat
Úterý 30. října 2007 ve 22:50 ® cormaxx
cormaxx

Fish man: já bych řek,že srovnávat Zelenku a Vágnera je nesmysl!!! Pokud si viděl něco od Zelenky,tak si tam určitě viděl jeho kamarády kteří chytali s ním.Když někdo chytil rybu tak se s ní fotil a nechal natáčet lovec a Zelenka většinou točil!Sestřihy jsou někdy i z výprav kde se chytla i 1 ryba a ne kvantum ryb!K Vágnerovi by se hodilo: A já sám,vždycky sám,já jenom sám:-) Srovnáváš nesrovnatelné!

reagovat
Úterý 30. října 2007 ve 22:36 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Vágner????no coment

reagovat
Úterý 30. října 2007 ve 22:07 ® Fish man
Fish man

Coturnix: Jakub někoho okouzlil a někoho ne!! Jak by podle tvého pohledu mněla vypadat rybařina, proč odsuzuješ jakuba a ne třeba Milana Zelenku?? Viděl si někdy jeho DVD, je to uplně samé to co Jakub!! Každý se chce prezentovat jako největší hvězda, kdyby tobě někdo nabídnul sponzorink tak určitě neodmítneš a pak s tebe bude mediálí hvězda a budeš chytat XXL ryby a budeš tvrdit jak si dobrý, každý kdo tomu propadne tak asi bude něco dělat aby byl nejlepší!! A řekni že to není pravda??

reagovat
Úterý 30. října 2007 ve 22:02 ® Fish man
Fish man

Toulavec: Moc děkuji za moudra, Třeba na tom pravdy bude trochu více než si myslím já, ale už dlouho znám kubu a když je v moji přítomnosti tak není takový jako vy o něm píšete. Možná to je tím že za nim stojí tolik sponzorů a na něm záleží, když jsem ho ještě neznal tak jsme se bavili a on mi říkal že kdyby věděl co s něho bude než začal chytat sumce tak že by nikdy nechtěl být populární. Já neznám lidi co sním začínaly nebo ho učili já znám jenom ty co jsou kolem něj teď a ty mi tvrdí že není špatný, ale pravda je třeba jinde!

reagovat
Úterý 30. října 2007 ve 21:58 ® Coturnix reakce na …
Coturnix

Toulovec, kubas: že se na to nevyprdnete, zdá se že je tu opravdu spousta lidí, které největší blondýn s největší červenou rybou opravdu okouzlil. Zřejmě jim nevysvětlíte, že podle pohledu nás ostatních by měla být rybařina trošku o něčem jiném a existuje spousta lidí, kteří tento přístup dokázali či dokáží prezentovat i v médiích.

reagovat
Úterý 30. října 2007 ve 21:53 ® toulovec reakce na …
toulovec

fišmen: jsi hloupý, naivní, života neznalý, to tě omlouvá. Věřím lidem co chytaj ryby 30, 40, 50 let. Ne smrkáčovi co začal před 5 lety a je z něho díky televizi mistr světa. Přestaň ho obhajovat a zeptej se lidí co s ním spolupracovali. Je křivej, nespolehlivej, lže jako když tiskne. Těmto lidem věřím, protože vím že nemaj zapotřebí se prezentovat jako mediální dokonalý bezchybný všeznalý televizní stár. Když mi chlap, kterej učil Jakuba navázat setavu na sumce a na Orlíku mu ukazoval jak se drží prut řekne že je to debil, věřím starýmu chlapovi. Ve svých 18 letech máš ovšem na takovýto názor nárok. Za 20 let si pokecáme jo? Víc necítím potřebu tě zasvěcovat do tajů života.

reagovat
Úterý 30. října 2007 ve 21:39 ® kubas
kubas

Co víte třeba chytal sumečky americký :-)

reagovat
Úterý 30. října 2007 ve 21:10 ® Fish man
Fish man

Toulovec: To je možné že mu někdo cestičku vyšlapal, protože někoho k tomu měl a co dokázal tak to mu věřte nebo ne, vy tady něco tvrdíte, chcete aby se k tomu vyjádřil a co si myslíte že vám řekne ( Ano podváděl jsem, chytají sumce za mně a jsem uplně hloupý) Jouda si tu akorát ty tvrdíš blbosti co si četl, protože někdo nemá Jakuba rád tak napsal blbosti a ty jim to věříš!! Tady taky někdo psal že mu Jakub napsal že za 2hodiny chytil 12sumců někdo to tady napíše a ty tomu věříš první so to prověř a pak odsuzuj!! Znám jakuba dlouho a nikdy se mi nechlubil z věcma co chytil, napíše to do článku a pak at si tomu věří kdo chce!!!! A že zvedá 100kg tak kdyby jste nebyli suchaři tak to taky zvednete!!

reagovat
Úterý 30. října 2007 ve 20:18 ® tomchamik
tomchamik

RS_Přečti si poslední slova v článku 1,je tam jasně napsáno,že se může vyjádřit i sám Mistr,asi nemá potřebu a ani se nedivim,některé ty úlovky jsou moc okaté.Kdo viděl jen to focení s aligatorfisch která byla prezentována jako skoro 100kg a Mistr rybu zvedl sám.O tom,že se prezentoval jako první Čech co ji ulovil ani nemluvě. Mistr měl a nadále má možnost se vyjádřit všude,ale ani vidu,ani slechu.

reagovat
Úterý 30. října 2007 v 19:57 ® doktorov reakce na …

Zdravím,četl jsem také kajmana 2 díl pranýřovaní známého rybáře,docela zajímavé otázky a odpovědi..jedna z věcí co mě zarazila byla když nějakému chlapci psal že během 2 hodin nachytal na vláčení na loďce myslím že 12 sumců,nevím teď přesně kolik to bylo a byl na lodi sám!!!! Jako sumce jsem chytnul jednou malého,ale podle toho co čtu,tak vytahnout sumce trvá asi 20 a více minut,tak mi nejde do hlavy tolik sumců za tak málo času a ještě pokud byl sám..O tom co se píše si každý udělá svůj obrazek a jak se říká na každém šprochu pravdy trochu,je fakt že pokud má za zády bohaté sponzory,dostane se na místa s nářadím o kterém se nam obyčejným tichým (blaznům) jen zdá,takže musí být vidět vysledky,ale pokud jsou získané podvodem není to fér vůči jiným..je fakt že k rybaření patří i nechytnou a každý z nás to zná a pokud to uvede i na své kazetě,DVD každý to pochopí..Jsem pro aby se vyjádřil JV a rád si to přečtu a pokud bude fér k nám kteří si kupují jeho DVD většina to veme tak jak to je :o)

reagovat
Úterý 30. října 2007 v 19:56 ® toulovec reakce na …
toulovec

® Fish man: co to meleš ty joudo? Je to lhář, podvodník, pytlák a ostuda českých rybářů. Vše co dělá, nedokázal sám, ale díky tatínkovi ktrej mu vyšlapal cestičku a jelikož je to jouda jako ty, musí lhát a podvádět, aby mu to primitivové jako ty žrali! Co proboha dokázal? Ty mu snad ty rekordy věříš??? tak to jsi nás pobavil. Kriste komu jsi to dal lidskou podobu!!!!!!!!!

reagovat
Úterý 30. října 2007 v 19:05 ® Fish man
Fish man

Tam je jenom napsané to co bylo v novinách a to co si o tom myslíte tady vy kašpaři!! Odsuzujete někoho jenom z toho co si přečtete, ale kdyby jste ho znali tak to není tak jak si myslíte!! Až bude jednou slavní tak každý na vás najde špínu!! Jako vy na něj!!

reagovat
Úterý 30. října 2007 v 17:36 ® dudu

RS- naprostý souhlas

reagovat
Úterý 30. října 2007 v 17:30 ® simpatak reakce na …

Videli ste kajmana? Konecne jdou ty jeho lzi na povrch. Snad uz si konecne blondak uvedomi, ze lhat se nema.

reagovat
Úterý 30. října 2007 v 17:24 ® RS

Vágner podvádí (2.díl)viz. Kajman 11/2007, nedá mi to abych nereagoval. Zaráží mě, že už podruhé je tomu věnována dvoustrana v časipoise Kajman, když původní zdroj informace je bulvár. Nezastávám se pana Vágnera, ale už mi to přijde jako hon na čarodějnice. Je to tím, když se s rybařiny udělá tvrdý byznys. Semele to člověka, ať chce nebo ne. Vágner je vystaven tlaku sponzorů a celého koloběhu, který vytváří tlak, aby měl výsledky. Je to jeho problém, dal se na vojnu tak musí bojovat. A když už ho v Kajmanu pranýřujete na 4 stranách, co kdyby jste mu dali prostor se obhájit?

reagovat
Neděle 7. října 2007 v 18:36 ® drozďák

jestliže mě paměť neklame a jsi skutečně to individuum svého času se snažící pranýřovat chlastání na rybách a zaměnit ho za hulení trávy jakožto šetrnější způsob dosažení nirvány při rybolovu, tak mě tvoje nynější série výpotků skutečně nepřekvapuje…

reagovat
Neděle 7. října 2007 v 17:35 ® kubas
kubas

acid23: jestli ti přišlo zábavnější s Jakubem na rybách než Jak na ryby, tak to je smutný. A neurážej lidi!!

reagovat