Chytej.cz

Staňkovský rybník necteno

23.7.2007 | Fish man | 8.006 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj te chtěl jsem vás poprosit zda někdo nevíte něco o tomto rybníku v třeboni?? Kde by se dalo ubytovat, jak to tam jde s kaprama a nějaké postřehy z teto vody?? A pak jestli by měl někdo zájem zachytat si semnou na te vodě?? (boilies) Děkuji moc za pomoc

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 11. října 2009 ve 22:16 ® osprey reakce na …
osprey

Beer.Beda> Byl jsem tam vláčet – na podzim je to moc hezká voda. Krásné barvy. Jak je to s rybami, nevím, já měl pár kudel a okounů, což se tou dobou dá chytit skoro všude, kde ještě pár ryb zbylo.

reagovat
Neděle 11. října 2009 v 19:30 ® Beer.Beda
Beer.Beda

Nechce se mi zakládat nové fórum, tak píšu tady.Byl jste teď někdy někdo na tomto revíru??Kolega mě tam pozval a jedeme tam na víkend za 14 dní.Tak se chci zeptat jak to tam jde nebo nejde.

reagovat
Pondělí 13. října 2008 ve 23:04 ® Libor111 reakce na …

O víkendu jsme ve 3 lidech byli na Staňkovském rybníku. Moc to tedy nešlo. Chytli jsme celkem 13 kaprů od 45 do 76 cm (většina měla přes 60 cm) a chytali jsme u laviček na dlouhé písečné lavici na boilies (viz to video níže) velikost 16mm. Dravce jsme nezkoušeli, máte někdo nějaké informace?

reagovat
Pátek 10. října 2008 ve 23:51 ® Libor111 reakce na …

Tak mi to video ze stránky www.jezdime.euweb.cz (jak jsem psal níže) přišlo hoodně rychle. Z počátku mě trošku zaskočilo, že se musí platit převodem, ale je to prý kvůli nižší ceně, což beru. Docela ta nahrávka ujde, zítra a v neděli si tam snad pěkně zachytám. Je tam pěkně popsaný celý Staňkovský rybník až do zadu, kde sjme nikdy nebyli, protože je to několik kiláků po vodě. Je vidět, že si s tím hoši vyhráli – dokonce je i barevně potisklý ten datový nosič na povrchu, po vložení do mechaniky se to spustí samo a ukáže se dobrá nabídka v Power pointu. Rád bych Vám to nasdílel, ale je tam napsáno něco o autorských právech. A vůbec, za kilčo to není vůbec drahý včetně dopravy, tak kdo má zájem, tak si to může taky koupit. Petrův zdar!

reagovat
Úterý 7. října 2008 ve 22:44 ® Libor111 reakce na …

Tak mi to nedalo a video jsem si objednal. Doufám, že bude užitečné – majitel stránek se mnou ochotně komunikuje. Jsem zvědavý, o víkendu se chceme vydat na Staňkovský rybník, snad do té doby přijde a doufám, že si lépe zachytáme se znalostí místních poměrů, když nemůžeme podle řádu používat sonar :-) . Dám vědět, pokud by nepřišlo . . .

reagovat
Pondělí 6. října 2008 ve 23:26 ® Libor111 reakce na …

Jo jo, máš pravdu, souhlasím. Chtěl jsem jen poradit a navázat na diskuzi, na Staňkov se s přítelkyní chystáme (já na ryby) o víkendu – má být hezky. Chtěl jsem vědět, jak to tam jde. To video z výlovu z těch stránek by se celkem hodilo, ale asi do pátku nepřijde. Nevíte o tom někdo? Před hodinou jsem psal na ty stránky a zatím se nikdo neozval.

reagovat
Pondělí 6. října 2008 ve 21:26 ® skwor
skwor

Ach jo, ach jo. Když je tu založené nové fórum tak jsou problémy, když se obnoví starší, tak taky. Kam to s tímhle dotáhnete fakt netuším.

reagovat
Pondělí 6. října 2008 ve 21:20 ®  reakce na …

když už na něco reaguješ tak se alespoň prosím podívej z jakého data je ten příspěvek(pro rejpaly: si teď honem nezpomenu jestli s nebo z tak to omluvte)… toť má reakce na tvou reakci..je hezké že chceš odpovědět ale po roce je to Fish manovi už asi na nic

reagovat
Pondělí 6. října 2008 v 19:07 ® Libor111

o Staňkovském rybníku jsou dobré informace na

www.jezdime.euweb.cz

Stránky jsou věnované jenom této lokalitě.

reagovat
Čtvrtek 26. července 2007 v 11:24 ®  reakce na …

Byl jsem tam vloni u synovce, který pracuje v Rybářství Třeboň, přímo v jejich kempu. Rybačka skvělá, jsou tam i barevné varianty KOI a v zadních partiích je dobrý lov okounů – ale bacha…ukradli mi tam u chaty komplet pruty.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2273.jpg
Čtvrtek 26. července 2007 v 9:24 ® Candat66 reakce na …

Ahojky, Já osobně bych ti doporučil Kanclíř, ale ten je poměrně dost dražší asi 3500,– na týden. Což není málo. Pokud si ale chceš zachytat kapříky, nevím. Tam je to spíš o náhodě né o umění. Já sám doporučuji, když už tam jezdit, tak Duben-květen, Listopad. Jindy to asi nemá moc cenu. Ale je tam hezky na hříbky si můžeš zajít. Spíš relax. Myslím, že by jsi měl větší úspěchy na nějaké UN. MIMOCHODEM opomenul jsem ubytování. Zkus www.naryby.cz . Tady bych začal a tam se třeba prošel, zeptal na další rok. Ja tam letos taky pojedu, ale chytat budu asi jinde. Dokonce se chtěl jeden nejmen. ING. docela opřít. Poněvadž má ministerskou a s tou by měl (nevím i když jí mám taky) chytat na všech ryb. revírech v ČR nevyjímaje soukromé. Tak jsme zvědav jak dopadne. Ale počítám, že ho stejně jako mě nezabije 350,– za týden (než se s někým hádat):-) .

reagovat
Čtvrtek 26. července 2007 v 5:27 ® eva krtek
reagovat
Středa 25. července 2007 ve 21:26 ® čabi reakce na …
čabi

Candat66:Jedu tam příští týden.Prosím poradil bys mi na jaký rybník v okolí Staňkova mám jít,kde si aspoň trochu zachytám nějaký ty kapříky.Předem díky

reagovat
Středa 25. července 2007 v 9:14 ® xycht reakce na …

Candat66: Omlouvám se, nechtěl jsem se tě dotknout. Je klidně možný, že jsi fakt Policii ani RS nepotkal, ale v tom případě mi napiš kam jezdíš :-) S tou bílou rybou je to pravda, ale stejně je tam krásně

reagovat
Středa 25. července 2007 v 9:11 ® Candat66

Dobrý to den, no tak já napsal jen to co jsem viděl..zažil, nic víc. Já vždy říkám co člověk to názor a respektuji to. Ano je tam krásné okolí, ale pokud chceš vytahovat něco jiného než bílou rybu doporučuji si připlatit a jezdit jinam. Ale nejdřív si to sám vyzkoušej třeba natrefíš na ryby a zachytáš si. VYZKOUSEJ uvidíš…poznáš. A já vážně neviděl ani koutkem oka žádnou kontrolu. To myslím vážně 20 dní a nikoho. Třeba jsem se nedíval:-) , nerozhlížím se tak kolem, abych věděl kde přesně kdo je.(neházím ryby do aut a do keřů:-) .....Hezký den, příjemný lov. A hlavně plno hezkých zážitků z lovu ryb přeji.

reagovat
Úterý 24. července 2007 ve 20:20 ® xycht

Fish man: Právě, že ti Staňkovský rybník doporučuju, ale obrň se trpělivostí – když pojedeš do tý užší severovýchodní části rybníka tak potřebuješ povolení od Lesů ČR (pokud tam nepojedeš člunem) a taky je tu opravdu hodně bílý ryby, takže asi jedině boilie. Je tam fakt krásně, takže to zkus.

reagovat
Úterý 24. července 2007 v 19:15 ® Fish man
Fish man

Děkuji vám oboum za vyčerpávajicí odpovědi!! A nedoporučili by jste mi nějaký rybník kde bude krásně a dá se tam zachytat?? Moc ještě jednou děkuji!!

reagovat
Úterý 24. července 2007 v 18:10 ® xycht

Oprava NĚKDO ne něco :-)

reagovat
Úterý 24. července 2007 v 18:10 ® xycht

Staňkovský rybník znám velice dobře a pokud něco (candat66) napíše, že RS nebo Policie tam neexistuje, tak je to neuvěřitelný :-) Kdo to tam opravdu zná, tak ví, že tam Policie jezdí snad denně a to buď na člunu, v autě nebo i na motorce. Čuňárny se dějí všude tudíž i na Staňkově. S rybama to není nejlepší, spousta bílý ryby, ale…divíte se někdo když jsou tam takový nájezdy? :-))

reagovat
Úterý 24. července 2007 ve 14:30 ® Candat66

Ahoj, Tak asi takhle. bYL JSME TAM 2X (1× hejtman 10 dní, 1× staň 10dní). Jediné co jsem vytáhl byli cejni, těch tam je plná pr..Sumíka a štičku mláďátka…A to bylo úplně vše. Takže jestli chce někdo na ryby nevím nevím, ale raději to beru jako relax nikoli chytání kaprů. Za 10 dní co jsem tam byl chytl asi z 15 rybářů „co vím“ jen jeden jedinej kapra a co jsme vyděl jedna štika co šla hned na pánev bez. ohledu na nějaký řád. Proto radím (když už tam )tak jet brzy z jara, nebo hoodně pozdě napodzim. To prej berou. Já to vyzkoušené nemám. Vždy jsem tam byl červen, podruhé září. Ale určitě ti plno lidí řekne, jak to tam bere. Jenže jen tam kde už je to obsazené těmi co to tam opravdu znají (domorodci) a ti tam tráví vždy jen pár dní a pak vědí, že můžou přijít zase až napodzim. A až poznáš co tam každej nahází ani se nebudeš divit. Když řeknu pytle žrádla. tak hovořím velice skromě. Dvojice vedle mě (tata – syn). za týden navezla loďkou 4 x50kg pytle všeho možného (hrachu, kukuřice, šrotu, rousnic, dokonce i kousky plotiček…). A nejhorší co na těchto revírech vidím. Když někdo nahodí pruty a jde spát do chatky…vytáhne štiku v hájení rozhlídne se a šup je v chatce. (RS policie…) tam podle mě snad ani neexistuje. Já je za 20 dní ani nevyděl u rybníka, nýbrž na to, aby mě někdo kontroloval. Takže pokud nechceš vidět některé doslova čuňárny z řad tzv. „rybářů“ raději si zajeď někam jinam. Neudělá se ti tak špatně a třeba si i zachytáš.

reagovat