Chytej.cz

Candá a doba lovu? necteno

21.7.2007 | ??? | 2.742 zobrazení | 6 odpovědí | upravit

Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 25. září 2007 ve 12:21 ® 4est

pře noc tak od 10 do 11 a pak hned ráno od 4 do 6 jinak to letos nešlo…

reagovat
Pondělí 24. září 2007 v 17:36 ® tomchamik
tomchamik

Veškeré své candáty jsem na Orlíku a na Slapech jsem chytil kolem 18h.A byly mezi nima i kousky 80+.Letos jsem plně využil možnosti chytat přes noc a po západu slunce ani záběr.Loveno 3 dny a noci spolu s kamarádem.Výs­ledek letos jen 1×80cm.T

reagovat
Pondělí 24. září 2007 v 16:56 ® chyt reakce na …

S tou vzdáleností jr to pravda mám taky takoví zkušenosti.

reagovat
Pondělí 24. září 2007 v 15:51 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

jj presne tak me taky nejvice sli candati az za tmy ale chytal jsem je blizko brehu…nekdy fakt stacilo to hodit i 1m pod spicku prutu a za chvili tam byl…ale jinak trebas na Lipne jsme chytali i candaty v prave poledne ale bylo to v hloubce

reagovat
Pondělí 24. září 2007 ve 13:44 ® Piranha reakce na …
Piranha

Ja jsem candaty nachytal prevazne v brzkych rannich hodinach mezi 4 a 6 na twistery bílý nebo fluo zluty.Ale plno lidi je práská od 22 pres noc na mrsinu

reagovat
Pondělí 24. září 2007 ve 12:15 ® chyt

Mího prvního candáta jsem chytil v loni těsně před půlnocí a to na rotační třpitku .Další dva jsem chtnul tenhle rok na hrousky a také to bylo něco po 11 v nociAle že by to byl jenom noční lovec bych netvrdil protože jsem ho táhl i v 10 ráno ale byl větší bojovník nežli já a tak jsem ho nevytáhl.ps:V noci to bylo na řekách a vedne na písáku.

reagovat