Chytej.cz

Tatrovický okoun necteno

20.7.2007 | rarach | 2.234 zobrazení | 19 odpovědí

Hlavně pro evropany ze západu Čech. Kdo má zájem o lov a pokecání v nádherné lokalitě revíru Chodovského potoka 3 (Tatrovice), ať se dostaví v sobotu mezi 18–19 hod na hráz. Uspořádáme malou soukromou technopárty v lovu okounů či dalších škůdníků a vzácného pstruha duhového. Lovec který uloví duháka dostane pohár. Všichni s P povolenkou jsou vítáni.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 23. dubna 2008 v 18:10 ® Prichy
Prichy

rarach a ostatni: cas se nachyluje, nepujdeme zase provetrat ty pruhovany pstruhy??? Dejte vedet, kdo by sel?

reagovat
Pondělí 23. července 2007 ve 20:58 ® cormaxx
cormaxx

jinak furt je na tom nepstruhovym rybníku v tatrovicích tolik okišů?

reagovat
Pondělí 23. července 2007 ve 20:57 ® cormaxx
cormaxx

V Tatrovicích jsem nikdy nechytal(jen na to rybníčku co není P),ale kámoš tam má chatu tak jsme se tam chodili koupat a každej den tam byl chlap a vláčel s woblerama 10+ takže asi pstruhy nechytal…:-D

reagovat
Pondělí 23. července 2007 ve 20:28 ® Prichy reakce na …
Prichy

rarach: dekuji, no neboj se, ja jsem si vybral svuj dil trapeni v nedeli na jesinici, tak letargicky pruhovany bambuly jsem dloho nevidel.....kdyby umeli mluvit, tak me snad poslali i do riti :-D

reagovat
Pondělí 23. července 2007 v 8:07 ® rarach

Tatrovický okoun dopadl tak, že na 1 duháka připadá zhruba 50 vylovených okounů, za celý večer bylo vidět celé jedno pstruží sebrání. Nejvíc ryb nachytal Příchy na ty jeho smáčky, opravdu mu to šlo sqěle, bohužel bez duháka. Duháky chytil Alivio, pouze jeden byl zdokumentován. Muškaři dostali tentokráte na frak, kromě montány žádná nástraha nebyla dost in.

reagovat
Neděle 22. července 2007 v 17:54 ® Shrek reakce na …
Shrek

to nechtěj ani vědět.Tatrovice jsou úspěšnou pstruhovou vodou.Kromě okounů ve vel. 0–15 cm jsem viděl i splávek cca 30 g se štikou na konci (P voda a rybička?) a světe div se,DVA DUHÁKY 25 a 28 cm.Pstruhová voda jak má být,že?

reagovat
Neděle 22. července 2007 ve 14:30 ® Sniper001
Sniper001

Hoj jak Vám dopadl T.okoun?

reagovat
Sobota 21. července 2007 v 16:36 ® Shrek reakce na …
Shrek

Příchy: sakra,já jsem se těšil že je otestuju s Tebou.Rozbijem vedoucímu tlamu,jo??

reagovat
Sobota 21. července 2007 v 16:26 ® Prichy reakce na …
Prichy

OK, tak se budu snazit dorazit…trochu me zklamalo, ze nebudu moci zkouset svuj novy vyrobek, neb nastaly problemy ve vyrobe…asi vyhodim vedouciho vyroby :-D

reagovat
Sobota 21. července 2007 ve 13:01 ® Shrek
Shrek

Okouna dostat na břeh byl i v tomto počasí celkem jednoduchý počin.Stihl jsem chytat okouny i koupat psa.Prostě jich je tam kuwadrát moc.Jedem na ně?

reagovat
Sobota 21. července 2007 v 9:37 ® Shrek
Shrek

jedu prubnout revír.Podám hlášení až se vrátim.

reagovat
Pátek 20. července 2007 ve 23:31 ® rarach

Příchy budu, za to mi to stojí, klidně se ozvi během dne, ale pokud by jsi to nestihl včas, tak se budu pohybovat, tam kde jsem s Tebou byl minule.

reagovat
Pátek 20. července 2007 ve 22:50 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Bohužel, jak jsem již avizoval, v sobotu jsem mimo, takže se nezúčastním…

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 18:19 ® Shrek reakce na …
Shrek

Příchy: s Tebou se počítá,takže žádné možná :-D

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 18:14 ® Prichy
Prichy

kua rudo, nerikej, ze budes v tomhle pocasi cekat hodinu na hrazi??? … jestli dostanu povolenku a jestli vylezu po vcerejsim fotbalu ten kopec, tak se stavim......snad vas tam nekde uvidim, vetsinou tam nemam signal.

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 15:40 ® Shrek reakce na …
Shrek
:-D
reagovat
Pátek 20. července 2007 v 15:33 ® rarach

Tome, pokud by jsi ho vytáhl, tak pojedeš víš kam......a třeba 10 x.

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 15:25 ® Shrek
Shrek

Rudo,v případě že bych vytáhl toho „Tvého“ duháka z letoška (60+) tak mě budeš do konce roku vozit na ryby,ju? Jinak s mou účastí 100% počítej a vyzývám tímto i ostatní : přijďte,prijeď­te,přileťte – ať se nás sejde co nejvíc.

reagovat
Pátek 20. července 2007 v 15:19 ® rarach

Omlouvám se, zapoměl jsem dodat, že je to tuto sobotu 21.7.2007.

reagovat