Vyhledávání
Tatrovický okoun
20.7.2007 | rarach | 2.234 zobrazení | 19 odpovědí
Hlavně pro evropany ze západu Čech. Kdo má zájem o lov a pokecání v nádherné lokalitě revíru Chodovského potoka 3 (Tatrovice), ať se dostaví v sobotu mezi 18–19 hod na hráz. Uspořádáme malou soukromou technopárty v lovu okounů či dalších škůdníků a vzácného pstruha duhového. Lovec který uloví duháka dostane pohár. Všichni s P povolenkou jsou vítáni.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 23. dubna 2008 v 18:10 ® Prichy
-
rarach a ostatni: cas se nachyluje, nepujdeme zase provetrat ty pruhovany pstruhy??? Dejte vedet, kdo by sel?
reagovat - Pondělí 23. července 2007 ve 20:58 ® cormaxx
-
jinak furt je na tom nepstruhovym rybníku v tatrovicích tolik okišů?
reagovat - Pondělí 23. července 2007 ve 20:57 ® cormaxx
-
V Tatrovicích jsem nikdy nechytal(jen na to rybníčku co není P),ale kámoš tam má chatu tak jsme se tam chodili koupat a každej den tam byl chlap a vláčel s woblerama 10+ takže asi pstruhy nechytal…
reagovat - Pondělí 23. července 2007 ve 20:28 ® Prichy reakce na …
-
rarach: dekuji, no neboj se, ja jsem si vybral svuj dil trapeni v nedeli na jesinici, tak letargicky pruhovany bambuly jsem dloho nevidel.....kdyby umeli mluvit, tak me snad poslali i do riti
reagovat - Pondělí 23. července 2007 v 8:07 ® rarach
-
Tatrovický okoun dopadl tak, že na 1 duháka připadá zhruba 50 vylovených okounů, za celý večer bylo vidět celé jedno pstruží sebrání. Nejvíc ryb nachytal Příchy na ty jeho smáčky, opravdu mu to šlo sqěle, bohužel bez duháka. Duháky chytil Alivio, pouze jeden byl zdokumentován. Muškaři dostali tentokráte na frak, kromě montány žádná nástraha nebyla dost in.
reagovat - Neděle 22. července 2007 v 17:54 ® Shrek reakce na …
-
to nechtěj ani vědět.Tatrovice jsou úspěšnou pstruhovou vodou.Kromě okounů ve vel. 0–15 cm jsem viděl i splávek cca 30 g se štikou na konci (P voda a rybička?) a světe div se,DVA DUHÁKY 25 a 28 cm.Pstruhová voda jak má být,že?
reagovat - Neděle 22. července 2007 ve 14:30 ® Sniper001
-
Hoj jak Vám dopadl T.okoun?
reagovat - Sobota 21. července 2007 v 16:36 ® Shrek reakce na …
-
Příchy: sakra,já jsem se těšil že je otestuju s Tebou.Rozbijem vedoucímu tlamu,jo??
reagovat - Sobota 21. července 2007 v 16:26 ® Prichy reakce na …
-
OK, tak se budu snazit dorazit…trochu me zklamalo, ze nebudu moci zkouset svuj novy vyrobek, neb nastaly problemy ve vyrobe…asi vyhodim vedouciho vyroby
reagovat - Sobota 21. července 2007 ve 13:01 ® Shrek
-
Okouna dostat na břeh byl i v tomto počasí celkem jednoduchý počin.Stihl jsem chytat okouny i koupat psa.Prostě jich je tam kuwadrát moc.Jedem na ně?
reagovat - Sobota 21. července 2007 v 9:37 ® Shrek
-
jedu prubnout revír.Podám hlášení až se vrátim.
reagovat - Pátek 20. července 2007 ve 23:31 ® rarach
-
Příchy budu, za to mi to stojí, klidně se ozvi během dne, ale pokud by jsi to nestihl včas, tak se budu pohybovat, tam kde jsem s Tebou byl minule.
reagovat - Pátek 20. července 2007 ve 22:50 ® BoBo-Falknow
-
Bohužel, jak jsem již avizoval, v sobotu jsem mimo, takže se nezúčastním…
reagovat - Pátek 20. července 2007 v 18:19 ® Shrek reakce na …
-
Příchy: s Tebou se počítá,takže žádné možná
reagovat - Pátek 20. července 2007 v 18:14 ® Prichy
-
kua rudo, nerikej, ze budes v tomhle pocasi cekat hodinu na hrazi??? … jestli dostanu povolenku a jestli vylezu po vcerejsim fotbalu ten kopec, tak se stavim......snad vas tam nekde uvidim, vetsinou tam nemam signal.
reagovat - Pátek 20. července 2007 v 15:40 ® Shrek reakce na …
-
reagovat
- Pátek 20. července 2007 v 15:33 ® rarach
-
Tome, pokud by jsi ho vytáhl, tak pojedeš víš kam......a třeba 10 x.
reagovat - Pátek 20. července 2007 v 15:25 ® Shrek
-
Rudo,v případě že bych vytáhl toho „Tvého“ duháka z letoška (60+) tak mě budeš do konce roku vozit na ryby,ju? Jinak s mou účastí 100% počítej a vyzývám tímto i ostatní : přijďte,prijeďte,přileťte – ať se nás sejde co nejvíc.
reagovat - Pátek 20. července 2007 v 15:19 ® rarach
-
Omlouvám se, zapoměl jsem dodat, že je to tuto sobotu 21.7.2007.
reagovat