Chytej.cz

SLAPY privlac? necteno

20.7.2007 | ??? | 4.658 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Neporadi nekdo kde je to dobre na candaty a na privlac na slapech?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 26. listopadu 2010 v 18:31 ® Hony

Pokud máš lod´, tak to skus od Cholína po Sejce. Cholín je u Cholínského mostu a na Sejce se dostaneš přez Nalžovice. Přez vodu máš pěkné skály.

reagovat
Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 11:39 ® noba reakce na …
noba

kerob> tak jdu ne druhej pokus. ted si to snad už nezapomenu. jsem zvadav jestli něco pujde.

reagovat
Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 11:27 ® kerob reakce na …
kerob

noba> to nasere a o to vic, ze ryby ve stredu na Slapech docela sly (16 okounu, nej 38, 2 candosi, nej 45). Jinak ja nastesti zapominam jen ptakoviny, bez kterejch se obejdu. Konkretne klacek si doma uz navazu, takze navijak a prut je v jednom, a musel bych bejt velkej kreten, abych to nejdulezitejsi nechal doma, ale nevylucuju to :-)

reagovat
Středa 24. listopadu 2010 ve 22:22 ® osprey reakce na …
osprey

noba> Zdá se, že jsi podcenil přípravu:-)

Já se taky občas pro něco vracím, naštěstí to nemám tak daleko.

reagovat
Středa 24. listopadu 2010 v 18:16 ® salfi reakce na …
salfi

noba> ty blaho ,to je perla dne :-)) )))

reagovat
Středa 24. listopadu 2010 v 16:08 ® noba
noba

tak už jsem ze Slapů doma, bohužel jsem tutově nezachytal pac jsem po hodine a půl jízdy autem zjistil že jsem si nevzal prut:-(( :-(( :-((

reagovat
Středa 24. listopadu 2010 v 11:03 ® salfi reakce na …
salfi

noba> jed na zivohost, tam tutove zachytas

reagovat
Středa 24. listopadu 2010 v 1:35 ® noba
noba

tak když nikdo konkrétně neporadil, tak jsem si místečko vyhlédl na satelitní mapě a zítra tam vlítnu. budu spokojen když se povede alespon jeden okoun. už jsem si nešáhl na rybu ani nepamatuju.

reagovat
Úterý 23. listopadu 2010 ve 23:45 ® osprey reakce na …
osprey

noba> Já si jména nepamatuju. Je to moc let. Byl jsem někde poblíž hráze. Ale letos jsem několikrát lozil po Orlíku v místech, kde jsem v životě nebyl a je docela fajn objevovat neznámé fleky.

reagovat
Úterý 23. listopadu 2010 ve 22:37 ® noba reakce na …
noba

osprey> díky. Myslel jsem to tak že bych uvítal radu tipu: pěkné to je v okolí té a té vesnice. Abych byl aspoň nasměrován. Holt to tam budu muset omrknout.

reagovat
Úterý 23. listopadu 2010 ve 21:56 ® osprey reakce na …
osprey

noba> Skalnaté břehy tam jsou, byl jsem tam asi před osmnácti lety a něco tam bylo. Doporučju kouknout na mapy a pak vyrazit sám. Nějaký extra tip stejně sotva dostaneš a na okouny se dá narazit skoro všude. Já třeba zásadně chodím tam, kam jiní nechodí. Nevím, jestli je to lepší, ale když nic jiného, mám klid.

reagovat
Úterý 23. listopadu 2010 ve 21:21 ® noba
noba

může mi prosím někdo poradit, kam v tuto dobu vyrazit vláčet na slapy? Nikdy sem tam nebyl. Rád bych nějaké skalnate břehy. Jsou tam vůbec? Nejde mi o žádné horké fleky,ale spíše do jaké lokality vyrazit. Případně i jak se tam dostat. Z prahy. Případně se může někdo přidat. Předem díky.

reagovat
Sobota 21. července 2007 v 9:33 ® acid23

loni sme je chytali přímo na Ždáni na pláži ze člunu asi 50–100m od břehu,brali jen na bilej tvister od pulky září.Jinak je spíš lovím na rybičku ze dna

reagovat