Vyhledávání
SLAPY privlac?
20.7.2007 | ??? | 4.658 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Neporadi nekdo kde je to dobre na candaty a na privlac na slapech?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 26. listopadu 2010 v 18:31 ® Hony
-
Pokud máš lod´, tak to skus od Cholína po Sejce. Cholín je u Cholínského mostu a na Sejce se dostaneš přez Nalžovice. Přez vodu máš pěkné skály.
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 11:39 ® noba reakce na …
-
kerob> tak jdu ne druhej pokus. ted si to snad už nezapomenu. jsem zvadav jestli něco pujde.
reagovat - Čtvrtek 25. listopadu 2010 v 11:27 ® kerob reakce na …
-
noba> to nasere a o to vic, ze ryby ve stredu na Slapech docela sly (16 okounu, nej 38, 2 candosi, nej 45). Jinak ja nastesti zapominam jen ptakoviny, bez kterejch se obejdu. Konkretne klacek si doma uz navazu, takze navijak a prut je v jednom, a musel bych bejt velkej kreten, abych to nejdulezitejsi nechal doma, ale nevylucuju to
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 ve 22:22 ® osprey reakce na …
-
noba> Zdá se, že jsi podcenil přípravu
Já se taky občas pro něco vracím, naštěstí to nemám tak daleko.
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 v 18:16 ® salfi reakce na …
-
noba> ty blaho ,to je perla dne
reagovat)))
- Středa 24. listopadu 2010 v 16:08 ® noba
-
tak už jsem ze Slapů doma, bohužel jsem tutově nezachytal pac jsem po hodine a půl jízdy autem zjistil že jsem si nevzal prut
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 v 11:03 ® salfi reakce na …
-
noba> jed na zivohost, tam tutove zachytas
reagovat - Středa 24. listopadu 2010 v 1:35 ® noba
-
tak když nikdo konkrétně neporadil, tak jsem si místečko vyhlédl na satelitní mapě a zítra tam vlítnu. budu spokojen když se povede alespon jeden okoun. už jsem si nešáhl na rybu ani nepamatuju.
reagovat - Úterý 23. listopadu 2010 ve 23:45 ® osprey reakce na …
-
noba> Já si jména nepamatuju. Je to moc let. Byl jsem někde poblíž hráze. Ale letos jsem několikrát lozil po Orlíku v místech, kde jsem v životě nebyl a je docela fajn objevovat neznámé fleky.
reagovat - Úterý 23. listopadu 2010 ve 22:37 ® noba reakce na …
-
osprey> díky. Myslel jsem to tak že bych uvítal radu tipu: pěkné to je v okolí té a té vesnice. Abych byl aspoň nasměrován. Holt to tam budu muset omrknout.
reagovat - Úterý 23. listopadu 2010 ve 21:56 ® osprey reakce na …
-
noba> Skalnaté břehy tam jsou, byl jsem tam asi před osmnácti lety a něco tam bylo. Doporučju kouknout na mapy a pak vyrazit sám. Nějaký extra tip stejně sotva dostaneš a na okouny se dá narazit skoro všude. Já třeba zásadně chodím tam, kam jiní nechodí. Nevím, jestli je to lepší, ale když nic jiného, mám klid.
reagovat - Úterý 23. listopadu 2010 ve 21:21 ® noba
-
může mi prosím někdo poradit, kam v tuto dobu vyrazit vláčet na slapy? Nikdy sem tam nebyl. Rád bych nějaké skalnate břehy. Jsou tam vůbec? Nejde mi o žádné horké fleky,ale spíše do jaké lokality vyrazit. Případně i jak se tam dostat. Z prahy. Případně se může někdo přidat. Předem díky.
reagovat - Sobota 21. července 2007 v 9:33 ® acid23
-
loni sme je chytali přímo na Ždáni na pláži ze člunu asi 50–100m od břehu,brali jen na bilej tvister od pulky září.Jinak je spíš lovím na rybičku ze dna
reagovat