Chytej.cz

Ukousnuta rybka necteno

19.7.2007 | ??? | 7.301 zobrazení | 52 odpovědí | upravit

Nevite nekdo co je to za rybu, ktera bere na polozenou na mrtvou rybku. Porad jen tuka a pak vytahuju na hacku jen hlavu s pateri??? Diky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 20. ledna 2008 ve 14:09 ® LojzaRybka
LojzaRybka

ten se ti nebude potápět pro rybku někam ke dnu,tady je norků že by kožkaři čuměli,ti jedině vlezou pro rybku do kbelíku a kdyby ti vzal návnadu,tak to bys něco viděl

reagovat
Neděle 20. ledna 2008 v 11:55 ® ksandik13
ksandik13

Mě už se to taky stalo a pak jsem mluvil s jednim odborníkem a tem mi řek že to dělá norek a bylo by to i možný protože den po tom jsem tam norka viděl.

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 17:16 ® rgb23
rgb23

je to rak

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 16:41 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

RomikS>jj,taky jsem se z rakem už setkal,očistil rybku tak dokonale že na jedné straně byli uplně čistý žebra

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 15:31 ® RomikS

Tohle může dělat i rak!

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 ve 14:26 @ ???

OKOUN ONI U BŘEHU FURT LOUDĚJ

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 ve 14:24 @ ???

OKOUN

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:12 ® Eli

tak já mam podobnou zkušenost z tlouštěma jako Nordboy, jen ťukance a po vytažení „rožvýkaná“ rybička, metodou pokusů a omylů sem jich nakonec pár vytáhl:)

reagovat
Středa 7. listopadu 2007 ve 14:05 ® LojzaRybka
LojzaRybka

jednou jsem byl na Sázavě v Českym Štenberku a tam se vsadili kluci že ukousne plotici hlavu,a ukousnul,ten kluk se rád potápí,tak nebloumejte nadtim co vám žere rybky!!

reagovat
foto/forum/2007/th-img2655.jpg
Středa 7. listopadu 2007 ve 13:56 ® Sander
Sander

Nordboy > ale tloušť zabravší na mrtvolu „neťuká“. Napadlo mě to též, ale je to podle mě blbost…

reagovat
Středa 7. listopadu 2007 v 11:37 ® 

Já mám zkušenost, že to dělají větší tloušti. V minulosti jsem se s tím dost potýkal, než jsem přišel na to, jak jim v tom zabránit. On totiž tloušť dokáže sežrat i plotici tak velikou, že by tomu člověk nevěřil. Je třeba metodou pokusů a omylů vystihnout správný okamžik, kdy má ten mizera rybičku už v hubě ale ještě ji nedostal do jícnu, kde má velmi účinné pořeráky.

reagovat
Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:29 ® doktorov reakce na …

:oD tak to jo… :o)

reagovat
Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:24 ® Cajo
Cajo

Doktorov – dudu asi myslel chytej.cz dufam ze to tak je…

reagovat
Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:12 ® doktorov reakce na …

to pirana sežere třeba i větší kus nebo rybu ale ve skupině no nevim teda že by byly pirane na koupalistich přírodních :o) no necháme to na ty raky at se toho nechytne nejakej bulvar :oD

reagovat
Úterý 6. listopadu 2007 ve 22:03 ® dudu

Co sem se dočet, tak malý rybky žere třeba piranha :-)

reagovat
Úterý 6. listopadu 2007 ve 21:54 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Tak hadi to nedělají určitě, žádný had nedokáže ukousnout kus svaloviny, proto polykají kořist v celku i když má průměr nekolikrát větší než had. :-) Občas se ale stává, že užovka zaútočí na rybku na šňůře, která jí nemůže utéct a tu pak vesele baští, dokud se nenechá rybářem vytáhnout.

reagovat
Úterý 6. listopadu 2007 v 18:30 ® doktorov

Zdarec,no podle toho jak jsem se vyptaval a zjišťoval tak to jsou spiše teda raci,podařilo se mi dostat teda i metroveho uhoře na živého cejna a potom co jsem ho z uhoře vydoloval vypadal jak sardinka bez hlavy ocacku a skoro bez kuže..nevim no ale spíše se taky přikláním k rakům,je fakt že pokud to někdo nevidí na vlastní bulvy co to dělá dá se o tom jen hadat..

reagovat
Úterý 6. listopadu 2007 ve 13:59 ® Alfons

No můžu potvrdit to s těma hadama, mě se to už taky párkrát stalo.

reagovat
Úterý 6. listopadu 2007 v 9:52 ® vsetinek

Mě to dělají malý hadi, protože jsem na vodě nikdy neviděl raka a malých hadů jsem vytáhl spoustu.

reagovat
Úterý 6. listopadu 2007 ve 2:38 ® rgb23 reakce na …
rgb23

tak raků tu máme pořád až až, a bude to horší, rostou…

reagovat
Čtvrtek 19. července 2007 ve 14:21 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

jj presne tohle nam delali raci na slezke harte…takze jsme nasadili splavky a zive rybicky a zabery od stik se hned dostavili…jinak na harte jich je v noci kolem brehu mraky…teda apson to byvalo pred 2 roky jak to tam vypada s rakama ted nevim…nebyl jsem tam

reagovat
Čtvrtek 19. července 2007 ve 12:42 ® adept_muskariny

rak

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1