Vyhledávání
Koloděje n. lužnicí
18.7.2007 | hajan | 2.901 zobrazení | 6 odpovědí
Zdarec, mám jet s rodinou na tejden do Koloděj, neznáte to tam někdo, jestli má smysl si brát cajk sebou? (Jasně, že má!) Spíš jsem myslel, kolik je tam vody, jaký ryby můžu očekávat. Bodla by nějaká aktuální informace. Dík za každou info.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. srpna 2007 ve 12:45 ® ulrisak2
-
Čest byl jsem tam ted 2 dny- kotel cejnů a 4 kapři od 44 do 53, dravec žádný. Voda trochu pod normal, hloubka po celý řece kolem 1,5 m, místy díry kolem 3 m. Tak hodně štěstí!
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 11:30 ® misel reakce na …
-
Bohužel jsi nechytil „nejhorší týden za posledních sto let“, to co popisuješ je poslední dva roky (od loňské velké jarní povodně) realita, letos je to opravdu slabota !!!!
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 10:17 ® hajan reakce na …
-
Týden s kamarádem strávený na soutoku Vltavy a Lužnice (Vltava 20) byl můj doposud nejhorší v životě. Je to nádherný místo, ale už mě tam nikdo neuvidí.
reagovatChyceno mraky cejnů do padesáti, slovy „jedna“ padoustev, jedna obří štika 15+, jeden bolen 35 cm a tři okouni do dvaceti. Na to, že jsme chodili dvakrát denně 4–10, 16–24 to byl chudobinec. Tak málo zalovení, jako tady jsem snad ještě nikde neviděl. Věřím, že tam ryby budou, možná jsme chytili nejhorší týden za posledních sto let. Takže v tomto období tuto vodu VŘELE NEDOPOŘUČUJI!!!! Jak jsme se vrátili domů, ani jsem nevybaloval a hned mazal k „mojí“ Berounce. Světe div se na první nához parma 57cm, na čtrnáctku to byl nádhernej boj. Lovu zdar!
- Středa 25. července 2007 ve 12:39 ® hajan reakce na …
-
Jěště někdo něco???
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 ve 14:36 ® hajan reakce na …
-
Dík za tip.
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 v 10:17 ® velkamys
-
čauvec, Lužnice ja tam celkem v pohodě, vodu tam drží Kořensko, ale co se týče lovu v Kolodějích, moc to nedoporučuji, už dlouho jsem tam nikoho neviděl něco vytáhnout, doporučuji jet o kousek dál na soutok na Nový Dvůr tam si užiješ, pokud budou dobré podmínky k lovu (ne vedra)Pozor tam už je to revír Vltava, at to nehledáš pod Lužnicí. Lovu zdar
reagovat