Vyhledávání
SUMCI NA LABI
17.7.2007 | BlueShark | 12.310 zobrazení | 22 odpovědí
Kdo mi vysvetli proc na Labi kolem Usti nad Labem (odkud pochazim) vysadili cca 15000 sumcu mensich do 60cm??? Nyni tu berou i velky sumci ale ty maly jdou porad, to chtej aby tu vsechno sezrali nebo vi nekdo duvod?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. září 2015 v 7:25 ® Kejza
-
Jak vám jdou sumci na laby 18 a 18A. Dekuji
reagovat - Pátek 11. září 2015 v 6:41 ® Kejza reakce na …
-
A to jsi byl nad splavem nebo pod splavem, myslim v tech čelakovicich
reagovat - Středa 9. září 2015 v 10:42 ® Kejza reakce na …
-
Tak jsem tam byl na tech sumcích,sedel jsem přímo pod kuneticema. Byl jsem tam 3 dny a jen jeden jediny zaber-sumik 92 cm. Vabničku jsem nezkoušel,není tam dovoleny echolot
reagovat - Pátek 17. července 2015 ve 12:05 ® Kejza reakce na …
-
Jo tak to je super 15 zaberu,diky za info
reagovat - Čtvrtek 16. července 2015 v 8:15 ® Coko reakce na …
-
Kejza> Jediná loď co v Pardubicích jezdí je Arnošt z pardubic, mrkni na plavební řád. Jezdí od zimáku do Kunětic a zpět a nebo od zimáku do srnojed a zpět. V týdnu jezdí jednou denně po 15h, o víkendu dvakrát 11h a 15h. Od zdymadla proti proudu trénují denně veslaři a trenéři na ně pokřikujou z megafonu. Večer je klid všude. Sumcařů je vidět všude dost. minulý rok byl kamarád s vábničkou a loďkou na Labi okolo Pardubic a za dopoledne udělal 15 záběrů.
reagovat - Středa 8. července 2015 v 17:40 ® mastrof reakce na …
-
Kejza> jezdí jich tam moc, teda nevim jak v pardubicích ale jinde jo.
reagovat - Středa 8. července 2015 v 11:15 @ Kejza reakce na …
-
Dekuji,to je nekde u prahy,ale to te budou po celem laby,aji u pardubic ne? Jak tam sumce lovíte? Ja jezdím na vranov a tam chytam s pomocnou bojkou s trhačkou,nebo zkouším vábničku! Není tam problém s lodema? Nejezdi jich tam moc?
reagovat - Středa 8. července 2015 v 7:19 ® hraji reakce na …
-
Kejza> strávil jsem teď 4 dny na Labi u Čelákovic, sumců plno, pár se jich i chytilo. Jen je potřeba dojet k vodě a nahodit
reagovat - Středa 8. července 2015 v 7:09 @ Kejza
-
Zdravím,neví nekdo kam na sumce na labe? Jsou aji nekde kolem pardubic? Nikdy jsem na laby nechytal. Poradte nekdo
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 v 17:52 ® sidla reakce na …
-
Brendy> to samé na moravě. před takovýma 10lety to bylo paradní rybačka na 0 rotačky s okounama,tlouštěma.člověk si vážně zachytal. ted aby tam okouna s bídou hledal.
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 v 17:50 ® sidla reakce na …
-
Beryrybar> ono by to chtělo možná víc zkoušet než se jen ptat. to by pak bylo jednoduché dojít tam a tam, s tím a s tím v tolik a v tolik
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 v 17:49 ® sidla reakce na …
-
regulus> u nás ano. v cizině to mělo jiné dopady,..ale v čr bych se toho nebál.
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 13:30 @ Velisek23 reakce na …
-
Ono je to jedno ja sem byl asy 15× vlačet od zdymadel po svadov a mam čtyři sumce 92,95,98a125cm je to jen otom by ve spravnou dobu na spravnem miste a nepodcenit vybavu prisel sem asi o pet sumcu a to převažne kvuli tomu ze to nevydržel haček na wobleru.
reagovat - Sobota 18. srpna 2007 ve 23:47 ® BlueShark
-
Tak uz jsem psal kde, jsou vsud eod zdymadel az dolu po novej most a dal…
reagovat - Sobota 18. srpna 2007 ve 22:29 ® Vlackar
-
Taky by mě zajímalo kde na ně lapat kdybyste popsali úsek odsud podsud, díky moc
reagovat - Sobota 18. srpna 2007 ve 2:01 ® Beryrybar
-
A kde presne na ne??????A je pravda ze ja na zizalu moc nechytam
reagovat - Pátek 17. srpna 2007 v 11:43 ® BlueShark
-
Tak ja chytil ted plotici cca 43cm, to je pro me masakr
reagovatFeeder. Ale jak dam na noc zizalu, takl je tam sumik. Malej vetsi, proste 25tisic vysadka neni domyslena. Narusilo to vodu a stezuje si tu kazdy
- Středa 18. července 2007 ve 2:38 ® Brendy reakce na …
-
Na druhé straně je pravda, že o pěknou plotici v Ústí na Labi nrzavadíš…
reagovat - Středa 18. července 2007 v 1:47 ® regulus reakce na …
-
LojzaRybka – následek bude jednoduchej, trochu povyrostou a někteří to ani nestihnou a budou zmaseni, o to bych se nebál.
reagovat - Středa 18. července 2007 v 1:25 ® LojzaRybka
-
taky chodim na labe kolem ústí,sumci jsou tam všude,berou na rousnice,ale problem snima bude i na nechranicích na ohři,taky jich tam je plno,prej je nasipali kvůli tomu že byli za levno,někdo asi nedomyslel jakej to může mít následek
reagovat - Středa 18. července 2007 v 1:10 ® regulus
-
Nějak to nechápu, byl bych přešťastnej, kdyby mě to brali sumci pořád byť jenom 60 cm. O kapry strach mít nemusíš a té droboti tam je taky dost.
reagovat - Středa 18. července 2007 v 0:19 ® Shrek
-
no řekl bych to asi takhle:jak velké bys chtěl vysazovat sumce? 1,5 metru?
reagovat