Vyhledávání
Amur na trojháček?
17.7.2007 | ??? | 3.696 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Dnes sem slyšel zajímavý názor a zajímalo by mě co si o tom myslí více lidí… Myslíte, že když chytáte amury je výhodnější chytat na trojháček a to z důvodů – malé ryby to nenasají a údajně má amur tvrdou tlamu… co je tam reality?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 22. července 2007 ve 12:41 ® mirmen
-
Milan009.. je to PRASEČINA
Pokud rybu nedostaneš ( vázka, poškození návazce nebo kmene aj.)., tak ji přinejmenším dlouhodobě poraníš ( dokud háky nevyhnijí ) nebo zahubíš.
reagovat - Čtvrtek 19. července 2007 v 0:21 ® Mary reakce na …
-
Brendy proč na trojháček, protože ji chce sežrat, aby to bylo jisté
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 23:32 ® JarKoto
-
Tady bych se ani moc nebál těch rozervaných a prošitých tla, jak píšou moj předchůdci – tu de spíš o to, že trojhák sedí mnohem hůř než kvalitní jednohák – trojháky se používají na dravce kvůli rychlýmu a agresivnímu útoku a tím poádem rychlýmu a pohotovýmu záseku – ale jednohák sedí vždycky mnohem líp něž trojhák, a potom – proč si myslíš, že menší kapr by neschlamstnul trojháíče (třeba menší) – to by ses divil, co ti malý hajzlíci u nás dokážou sežrat
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 23:03 ® bubu reakce na …
-
Alivio-ale hnusný to je bezesporu
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 22:59 ® Shrek reakce na …
-
v rozporu to neni.Dej jeden návazec,troháček,na jeden hák žížalu,na druhej chleba a na třetí kukuřici.To by bylo aby nepřišel amur jak hovado.
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 22:58 ® bubu
-
a co BP,není to v rozporu? Teda pokud nenastražíš na amura rybku. Jestli se mýlím,tak mne opravte. Jaksi se mi to příčí.
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 12:36 ® Shadowhunter reakce na …
-
na amura staci bohate jednohacek ale nejaky pevnejsi aby se nezlomil a hlavne ostry a take zasek musi byt razantni bo amur ma opravdu tvrou hubu a dost casto se mi stavalo ze hacek neprosel skrz. Nedokazu si prdstavit urvaneho amura ktery bude mit trojhakem prositou hubu tak ze ji potom ani neotevre…takova ryby je odepsana na smrt. Jinak ja daval na amury z hladiny vzdy pulku patky chleba a asi tak 4×5cm kostku kurky a parkrat se mi stalo ze jsem chytil amura regulerne na tu pulku patky. Mozna ze to mensi ryby ozobali tak ze to sousto sezral potom amur…ale jinak velke amury jsem z vody bohuzel nevytahl…nej asi 75cm. vsechny velke jsem neprosekl a pak se vypnuli. Jeden asi okolo 90cm se mi vypnul u podberaku…to pak prut letel to krovi za mnou a ja nasrany sedel pul hodiny na brehu a nadaval si do .....
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 12:09 ® MB
-
No… malé ryby to nenasají a nabodnou se většinou za bok… a amur… u toho to většinou končí urvaným kusem tlamy.
reagovat - Středa 18. července 2007 v 8:54 ® Robur
-
však co, na malej trojhák…
reagovat - Středa 18. července 2007 v 8:34 ® modrak
-
Ach jo, to je zase téma. Já už jenom čekám, až někoho napadne na trojhák navázat suchou dvaadvacítku lipanku.
reagovat - Středa 18. července 2007 ve 2:46 ® Brendy
-
PROČ! proč chytat Amura na trojhák? Nástrahu na jednoháčku bere bez problému. Tak proč zraňovat rybu jako je Amur trojhákem?
reagovat